Jelenleg

18
látogatónk van

2022. november 23. 06:59

Szerezz 45 Twitch-drop tokent csak ezen a héten

Írta:
(7 szavazat)
7 hozzászólás

Vadonatúj havi dropunk a Parancsnoki kiadás a végső szakaszához érkezett. Itt a 7. hét, ami azt jelenti, hogy ez a legjobb időszak a Twitch-drop tokenek bezsebelésére , amit aztán elkölthetsz a Twitch-drop boltban tartalomkészítő csomagokra - köztük QuickyBaby vadonatúj parancsnokára, valamint matricákra, XP küldetésekre és WoT Prémium fiók napokra!

Az első hat hétben rendszeres heti és hétvégi küldetéseket lehetett teljesíteni, amivel 55 Twitch-drop tokent szerezhettél. Most november 21-én 14:00-tól CET egészen november 28-án 07:00-ig CET maximum 45 Twitch-drop tokent gyűjthetsz mindössze 7,5 óra alatt a normál dropok segítségével a kiválasztott tartalomkészítők streamjeiben. Nem kell küldetéseket teljesítened, egyszerűen csak figyeld az élő közvetítéseket, és szerezd meg a tokeneket és a jutalmakat, mielőtt túl késő lenne!

 • 90 perc után: 5db Twitch-drop token
 • 180 perc után: 10db Twitch-drop token
 • 270 perc után: 10db Twitch-drop token
 • 360 perc után: 10db Twitch-drop token
 • 450 perc után: 10db Twitch-drop token

Résztvevők

Fantasztikus tartalomkészítőink az elmúlt hat hétben azzal voltak elfoglalva, hogy visszacsábítsák a korábbi parancsnokokat a játékba. Köszönetképpen a kiemelkedő szolgáltatásaikért és erőfeszítéseikért az alábbi tartalomkészítőknek exkluzív hozzáférést biztosítunk ahhoz, hogy Twitch-dropokat adhassanak a 7. heti streamjeiben. Nézd meg még ma!

Twitch-drop bolt: Válaszd ki a jutalmakat

A Twitch-drop bolt ajánlatai november 28. 07:00-ig érhetők el.

Költsd el az összegyűjtött Twitch-drop tokenjeid a különleges játékon belüli Twitch-drop boltban tartalomkészítő csomagokra, amelyek közül az egyiken QuickyBaby vadonatúj parancsnoka található meg! Valamint matricákra, XP küldetésekre és WoT Prémium fiók napokra. A TWITCH-DROP BOLTBA való belépéshez, egyszerűen csak menj a DEPÓBA a garázsodban és nyisd meg a HOMEFRONT UTÁNPÓTLÁST.

Csak akkor látogathatod meg a Twitch-drop boltot, ha legalább egy token van a fiókodon. Ha elfogynak a tokeneid, akkor a bolt eltűnik, amíg új tokeneket nem szerzel.

Amikor a Twitch-drop bolt november 28-án 07:00-kor (CET) visszaáll, elveszíted a Twitch-drop tokenjeidet, ezért mindenképpen költsd el őket még időben!

Twitch-drop bolt jutalmak

További részletek és interaktív widget

Utoljára frissítve: 2022. november 23. 07:05

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Expozoli
  • Tankos
  · 10 hónapja
  Sziasztok srácok!Volna egy kérdésem hozzátok, örülnék, ha valaki tudna válaszolni:Nem rég regisztráltam a Twitch-re, és természetesen a twitch.tv-s és a wargaming.net-es fiókomat összekapcsoltam, majd sikerült begyűjtenem a dropok mellett pár napja lila színű konténereket, amik heti és hétvégi küldetések a neve. A kérdésem, hogy ezeket a küldetéseket hol találom meg a játékban? A tokenek meg vannak a Twitch-dropok boltjában, de a küldetéseket sem itt, sem a játékon belüli küldetések listájában sincsenek. Talán ezeket a heti és hétvégi küldetéseket csak akkor kapom meg, ha játék közben teljesítek valamilyen küldetéseket? Viszont erről semmilyen információt nem találok.Előre is köszönöm segítségeteket!Legyen veletek az RNG
  Üdvözlettel: Expozoli
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   kocka69
   • Tankos
   · 10 hónapja
   Helló, ha erre gondoltál ezek a küldetések között vannak :
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz
   • Tankos
   · 10 hónapja
   A küldetések között kell lennie egy, ha jól emlékszem Twitch Drops nevűnek, azt teljesítve tokeneket kaphatsz. A lenti linken megvan, hogy mi az aktuális heti küldetések. Erre a hétre már nincs, most csak a fix tokenek vannak, de a múlt héten volt (azt csak azon a heten szerezhetted meg), amit még egy ideig lehet teljesíteni. Figyelj arra, hogy EU-s drop legyen, mert pl ha ázsiai adást néztél, azzal kapsz oda való dropot, de a küldetés vagy a nyeremény már nem jelenik meg az EU-s fiókodban.

   https://worldoftanks.eu/hu/news/live-streams/monthly-twitch-drops-october-22-commander-edition/#missions
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Expozoli
    • Tankos
    · 10 hónapja
    Sziasztok!Köszönöm mindkettőtöknek a választ!Igen megtaláltam az egyiket a "Havi Twitch ellátmányok" néven. De ez csak egy, és a többi heti és hétvégi? Pedig 3 db heti és 1 db hétvégi van. Vagy ezek szerint, ha jól értem ezek a lila konténerek által adott heti és hétvégi küldetéseket kizárólag a kiváltás hetében ill. hétvégéjén csak azon az aktuális héten lehet teljesíteni és így a régiek törlődnek?Csatolom a képet a Twitch fiókomban található konténerekről és tokenekről. Ezekről beszélek:
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     perretz
     • Tankos
     · 10 hónapja
     A négy lila adja azt a 4 küldetést, ami megjelent (kocka69 képén az alsó, ott még 2 van teljesítetlen a 4-ből) a profilodban, teljesítheted tokenért, a többi direkt megadta a tokent.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Juliet4ever
  • Tankos
  · 10 hónapja
  Orzanel miért maradt ki a felsorolásból?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz
   • Tankos
   · 10 hónapja
   Circon is, de nekem is először Orzi szúrt szemet. Nem csak elírás, tegnap néztem Orzanelt de nem adott droppot.
© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.