Jelenleg

54
látogatónk van

2022. november 19. 08:28

Frontline 2022 - Utolsó futam (11.21-11.28)

Írta:
(25 szavazat)
27 hozzászólás

Ismét gigászi, 30v30-csaták rázzák fel álmukból a hatalmas harcmezőket! November 21. és 28. között visszatér a Frontvonal a World of Tanksbe, egy végső 2022-es menetre. Rövidesen bunkerek ellen intézhetsz támadásokat, vagy éppen védelmezheted majd őket, miközben temérdek Harci tartalékot vetsz be a taktikai fölény megszerzése érdekében.

Leszámítva néhány apró módosítást, a szabályok, a mechanikák és a jutalmak változatlanok maradnak a Frontvonal második szériája során is, így otthon érezheted majd magad!

Csataformátum

Kizárólag egyetlen szinten vívott csatákra kerül majd sor a Frontvonal harmadik szériája során, 2022-ben. Készítsd fel kedvenc VIII-as szintű járműveidet!

A Harci tartalékokat érintő változások

A Frontvonal harmadik szériája során a sokat bizonyított Harci tartalékokra is számíthatsz. Paramétereik megegyeznek a legutóbbi alkalom során használtakkal, egyetlen módosítást leszámítva: Miután újjászületsz, várnod kell majd egy kicsit a Harci tartalékok bevetésére – névleges újratöltődésük 30%-ának megfelelő ideig.

Bérelt járművek

A bérelt járművek megegyeznek a második széria során használtakkal – mindegyik a legjobb modulokkal van felszerelve, és a neki megfeleltethető, VIII-as szintű kifejleszthető járműnek a „klónja”. Az azonos nemzethez tartozó és típusú járművek legénységei ingyenesen, büntetés nélkül áthelyezhetőek. A bérelt járművek a Frontvonal teljes időtartama alatt, azaz 7 napon át elérhetőek lesznek, de kizárólag ebben a módban használhatók.

 • VIII Tiger II FL
 • VIII T-44 FL
 • VIII AMX AC mle. 48 FL
 • VIII M41 Walker Bulldog FL

Az esemény elején ezekhez a harckocsikhoz Frontvonal bérelt járműveket szerezhetsz majd 250.000 kreditért a játékon belüli bolt Frontvonal szekciójában. Ez az ár az esemény előrehaladtával csökkenni fog.

Előrehaladás és jutalmak

A Frontvonal-előrehaladás 20 szakaszból áll. Az egyes szakaszok teljesítésekor jutalmakat kapsz majd – többek közt Harcitartalék-pontokat, Battle Pass-pontokat, illetve olyan finomságokat, mint a kötvények, direktívák, egy univerzális kézikönyv és átképzési parancsok. Utóbbiakat kizárólag a Frontvonal módban szerezheted meg, és arra használhatod őket, hogy büntetés nélkül módosítsd egy legénység képességeit és/vagy készségeit.

Kedves játékosok, amennyiben az internetkapcsolatotok lassú, a csatában való újraéledéskor problémák adódhatnak a felhasználói felülettel: előfordulhat, hogy néhány szükséges elem hiányzik, vagy plusz elemek jelennek meg, és/vagy az általatok kiválasztott jármű tévesen megsemmisültként jelenik meg. Mindent megtettünk, hogy minimalizáljuk az ilyen problémák előfordulását, de sajnos nem tudtuk teljesen kiküszöbölni őket. Ha mégis találkozol ezzel a problémával, akkor a játékkliens újraindítása segíthet.

Utoljára frissítve: 2022. november 28. 14:19

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sixtyfeetofbridge
  • Tankos
  · 4 hónapja
  Szükséges pontok a következő szinthez és kumulálva:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marcus
  • Tankos
  · 4 hónapja
  Sziasztok! Ezt annyira szeretem ezt a csatamódot, illetve kb 2 napig, utána rájönnek a játékosok, hogy egy oldalra megy mindenki és túlerőbe lenyomnak mindenkit. Amitől rövidül a csata ideje, és értelmetlené válik maga a csatamód. Régen volt egy két olyan csatám benne, ami igen nagyon tetszett, egy szektorban kiegyenlitett volt a harc.
© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.