Jelenleg

17
látogatónk van

2022. október 4. 06:52

Szerverváltó játékosok 2. hét

Írta:
(12 szavazat)
25 hozzászólás

Mint már hírül adtuk, a szerverváltási lehetőség indulása utáni első hétben több mint 450.000 játékos költözött át a RU szerverről az EU-ra. Ez a szám a 2. héten 630.000-ig nőtt tovább.

Utoljára frissítve: 2022. október 4. 06:54

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Boliviano24
  • Tankos
  · 1 éve
  Engem a ciril betűs megszólalások idegesítenek a leírtakon kivül.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  pannoniacaptain
  • Tankos
  · 1 éve
  Sajnos nagyon érződik a csatákon, hogy az átváltott játékosok döntő többsége szerényebb játéktudással rendelkezik. Remélem az EU szerver fogja "felhúzni" a volt RU szerver játékosait, nem pedig fordítva lesz. Az, hogy többen lettünk az EU-n hosszú távon viszont szerintem jót fog tenni a játéknak, mivel több új játékmódot is be tudnak hozni a fejlesztők, kompetetív szinten pedig sosem árt egy kis változatosság
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ragnar018
   • Tankos
   · 1 éve
   Wat? Nem is egy szerveren játszol velük, mi az EU1-2n vagyunk, ők meg az EU3-4en.. Még,ha be is jutottál hozzájuk,mert meghívtak csak az azon a szerveren lévőkkel játszottál (tehát, akik átjöttek)
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    jagdpanzer78
    • Tankos
    · 1 éve
    légy szíves magyarázd már el nekem akkor az SH-ban miért van az hogy 20-ból 8 UA jelzésü vagy ciril betűs ukrajne nevü csapat . mert a mi SH-ink az EU2 szerveren zajlanak. előre is köszönöm építő jellegü válasz hozzászólásodat
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     _tothjanos_
     • Tankos
     · 1 éve
     A szerver váltás előtt is rengeteg ukrán- orosz klán volt az EU1-2 szerveren! A legutóbbi tankos cw-n sokkal dobott össze az MM bennünket! Egyszerűen sztem eddig kurvára nem figyelted/tűnt fel....ennyi!
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      jagdpanzer78
      • Tankos
      · 1 éve
      FIGYU NEKEM TOLOD? ÉN a RAGNARNAK írtam fel a figyelmét hogy az ukránok nem csak az EU3 szerveren tolják de mióta átreggelés van a RU szerverről azóta annyian vannak mint kutyán a bolha
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       ragnar018
       • Tankos
       · 1 éve
       Én nem tudom lehet velem van a baj, de az eredeti komment konkrétan a randomról szól és nem a SH-ról.. Én erre reagáltam.. Nekem ne mondja senki, hogy az zavarja,hogy gyengébb játékosok ellen játszik sh-ba és esetleg tud nyerni, mert az fixen hazudik
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    MicsBjukenen
    • Tankos
    · 1 éve
    Én pl. még gyorsan csináltam egy RU szerveres akkot amivel át tudom hívni magamat EU3-4-re. Gondolom ők is csinálják...Egészen más játékstílust tapasztaltam odaát. Ami lehet gyengébb a megszokottnál, de annál frusztrálóbb mikor össze-vissza yolózik mindenki és szétkapnak az életük árán.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    perretz
    • Tankos
    · 1 éve
    Hétvégén hadijátékoztunk tier 10-ben, 20 csatából kb 15-ben ukrán ellenfeleink voltak, és erősen gyanús körülmények. Szerintem a legtöbb csatában minimum döntögető módjuk volt.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     _tothjanos_
     • Tankos
     · 1 éve
     A megérzésed több mint helytálló! Hozzánk jött srác a klánba akinek van accountja az EU3 szerveren (áthozott) egy - állítása szerint - jobb klánba! Havi alap kiadás a klántagoknak (összedobva) ott a 70 euros pack!
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     PZoli
     • VIP
     · 1 éve
     "Jól hangzik". Nekem semmi bajom nincs azzal, hogy ki hova születik, de a csalókat nem komálom.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      berserk.guts
      • Tankos
      · 1 éve
      Ez nem az a játék benézted. Itt max pár gagyi mod van amik nem sokat érnek mert tapasztalt vagy jo játékos is pl: figyeli hol döntik ki a fákat meg ismeri annyira a játékot.Warthunderben van rendes wallhack és az aimbot is jobban kell és ezek egy cod-ban apex- ben bf-ben már...... Esélyed nincs ott ellenük de itt jót nevetsz rajtuk szóval örülj inkább hogy wotban nincsen meg ez az egyetlen game ahol kigyomlálták a wallhacket az nincs mert szerveroldalról számolják ki kit láthat. Igen rng van de az jobb mindenkinek egyformán csal xd .
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       BaliSan
       • Tankos
       · 1 éve
       Az RNG meg a szerver oldali szerveroldali célkereszt működik, de ha a te kliensedben a hack folyamatosan pl. az ammoracket célozza, akkor ha nem is mindig, de 70% be is fogja ütni. b4it.com, fillérek a havi csalás a prémium naphoz képest. Tegnap 2szer gyújtott a Prog, majd még egy ammo-t is rakott nekem biztos ami biztos. 6000-res Ukrán volt. Maradjunk abban, ugyan annyi a csaló mint más játékban, mert aki a másikban csal az itt is fog.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        berserk.guts
        • Tankos
        · 1 éve
        Semmit nem ér pont olyan hülyén fog célozni mint waffentrógerban a botok )) Itt nem lehet olyan jól csalni mint pl:codban hogy csinálsz 10-es k/d-t vagy 100at ölsz mint bf-ben de 1x se lőnek le. Na az a csalás de itt senki nem lesz ez miatt unicum ahhoz több kell mondjuk ineliligencia meg lilla cuccok na az inkább befolyásolhat +10%-ban de nem 100%-ban mint a sok retardált fps játéknál betölti a bot csalást azt csak fejbe lővöldöz.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         BaliSan
         • Tankos
         · 1 éve
         CS-ben sem annak jó a hack, aki full értelmetlen, hanem aki ismeri a játékot. Akinek van egy kis esze hozzá, az ki tudja használni. Nem az a lényege, hogy minden lövés ammo legyen, de ha oda céloz minden tankon ahova kell, és az esélyét felviszi ezáltal 40-60%al, szerintem az már elég erős javulás. Döntő mod-dal látod merre mennek, kijelzi, hogy mennyi ideig tölt az ellenség, becélozza a gyenge pontot( ha track damage-t akarsz akkor oda, ha ammo-t akkor oda stb.) szerintem igen is sokat segít.
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          berserk.guts
          • Tankos
          · 1 éve
          Hát cs-ben öcsinek meg asszonynak beállítottam a csalást egyszer full rage-re teljesen rácuppan a fejre meg 0.0sec alatt lelövi semmi reakció idő nem kell még kattintani se az egérrel minden automata és máris élvezhették a játékot legelső helyen, nulla játék tudás, helyismeret mellett. Ezt nem tudod a wotban eljátszani nem leszel sose unicum. Én ez miatt tartok ki a játék mellett béta óta mert ez az egyetlen játék ahol nem lehet retard módjára szétcsalni a játékot. Az összes többiben már ott vannak a fehérlistás csaló streamerek tisztelet a kivételnek: Dr.Disrespect, Shroud de sajnos van egy ilyen üzletág ahol nulla játék tudás kell de 100% üzleti érzék hogy küldjék a pénzt a hívők és annyi pénzt tudnak keresni hogy lefizetik a nagy cégeket is. EA-t, Blizzardot vagy easy anticheatet hogy külön listára rakja őket. Ezek a cégek másként működnek itt a korrupció már hagyomány egy külön üzletág 2004 óta. Olyan ez mint a punkbuster ha valaki emlékszik rá? Ott is volt rá mód vagy saját tört szervert használtál amit magadnak "feltörtél" "godmode...speedboost minden hülyeséget belehetett állítani vagy a pb-nél volt ismerősöd jó pénzért kivételeztek veled vagy ugye a nagyban árusító csaló oldalakról egy ideig működő vip hack amit aztán bannoltattak hogy újra meg vegyél mondent. A punkbuster egy idő után száműzve is lett az online piactérről mert a sok botrány hogy olcsón meg vették őket kilóra az ilyen oldalak mert kiadták a forráskódokat, de ez még most sincs másként hiába új frisítés fél nap alatt elkészül a csalásokhoz is mert a kódokat könnyen megszerzik belső embertől ami ezeknek a cégeknek is érdeke többet tudjanak eladni. A wot más üzleti modelel dolgozik itt az accountod megtartása a cél amit folyamatos bővítéssel hosszútávra terveztek mint értéket amit egyik felhasználó se akar elveszíteni sőt gondozza új tankokkal grindekkel folyamatosan költ rá jobb legénység stb ....Pl: vs Cod-ban sokkal kisebb idő alatt vagy cheat-tel boostolva akár 1 hét alatt megvan minden fegyver kiegészítő már meg is untad a játékot nincs motiváció max pár havonta beraknak valamit amit pár nap alatt kiszedel és meguntad a játékot nincs miért játszani.
          A legelső újítása WoT-nak és legfontosabb Nincsen Wallhack benne ami az egyik legnagyobb előnyt adná azok ellen akik nem csalnak. Mindenkire egyforma szabályok vonatkoznak más kérdés hogy ki mit használ: tankot,kiegészítőt, de lényegében nem lehet úgy csalni, hogy a pályát átvilágítod teljes egészében és minden ellenfél pozícióját folyamatosan látni mint más játékokban pl: warthunderben, battlefieldben,cod-ban, csgo-ban.....
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          ragnar018
          • Tankos
          · 1 éve
          Csak amíg CS-ben elég könnyű megmondani,hogy ki csal, addig wotban nem, mert annyira nem bonyolult megtanulni,hogy melyik tanknak hol van a weakspotja.. (És akkor még ott az RNG kérdése, a csalónak meg a nem csalónak is van +-25% rng a pontosságon, átütésen meg sebzésen, ezt nincs olyan csalás ami kompenzálná/kijátszaná)

          A "döntő" mod is csak addig ad lényeges előnyt amíg nem ismered a pályákat és nem tudod,hogy ki/mi merre mozog.. (Nem melleseg cw-n, egy arty is ugyanúgy tudja figyelni, hogy hol döntenek, tehát egyből döntő modot kiáltani, mert ellőt egy arty blindba azért durva)

          De tudom ez már lerágott csont, mert a rossz játékosoknak minden csalás, meg ők már ingame meccs közbe megmondják, ha valaki csal.. Én unicumként több, mint 10 év játék után még senkire nem tudtam azt mondani, hogy csalna, de biztos velem van a baj (Vagy amit már megkaptam, biztos én csalok xd)

          Azoknak akiknek minden csalás, meg mindenkit csalóznak akik jobb náluk legalább akkora cancer játékosok, mint maguk a csalók..
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           pori7585@gmail.com
           • Tankos
           · 1 éve
           Az aimbotról annyit hogy egy átlagos játékos aki kb 2000 dmg et lő tier 8 ban kap egy aimbotot az simán meglövi a két vagy háromszorosát. Hogy alá is támasszam átlagosan AMX CDC vel 1500 - 2000 sebzést okozok és amíg nem volt ban hullám és lehetett a WOT ban csalni szabadon megbírtam vele lőni 6000 sebzést alaplőszerrel. Úgy hogy igen is veszélyesek ezek a modok. A WG meg nem csinál ellene semmit még akkor se ha hangot adsz neki hivatalos fórumon, mondjuk belinkelsz nekik egy youtube csatornát ahol megmutatod hogy tier 10 ben hogy henteli szét az aimbot az ellenfelet úgy hogy aki használja annak maximum annyi gondja van hogy tologassa a tankot a csatában meg nyomogassa az aimbotot kire mennyen rá. A nevem nem árulom el, úgy se nagyon írok ide csak szerettem volna valami alapot adni hogy a WG t nem érdekli mert nem akarja a bevételeit csökkenteni. Más, felmentem youtubera és kerestem kb 1 percig és van is kemény 2 napos videó ahol használhatsz aimbotot és videó is van hogy mit kapsz. Másik érdekesség a WOT EULA leírja hogy a WG t nem érdekli semmilyen visszajelzés a játékáról, ezért teljesen felesleges nekik segíteni és osztani az észt hogy hogyan védekezzenek a csalók ellen. Szóval annyian mondják hogy tiltsák le a modokat az nem ér semmit mert a WG tesz minden játékosára nagy ívben és a pénz irányít mindent náluk. Gondolkozhattok miért lehet csalni és miért ilyen rossz a játékélmény. Idézet az EULA ból: 13. Visszajelzések és felhasználói javaslatok

           13.1. Mindig örömmel hallgatjuk felhasználóink véleményét, és szívesen fogadjuk a Termékeinkkel kapcsolatos konkrét észrevételeket. Azonban régóta fennálló vállalati szabályzatunk sajnos nem teszi lehetővé, hogy az általunk kifejezetten kértektől eltérő kreatív ötleteket, javaslatokat vagy anyagokat elfogadjunk vagy figyelembe vegyünk. A jelen szabályzat célja, hogy elkerüljük a jövőbeli félreértések lehetőségét, amikor az általunk kidolgozott projektek mások számára úgy tűnhetnek, hogy hasonlítanak a saját kreatív munkájukhoz. Ennek megfelelően, sajnálatos módon kérjük, hogy ne küldjön Társaságunk részére semmilyen eredeti kreatív javaslatot, ötletet, jegyzetet, rajzot, koncepciót vagy egyéb információt, például játékötletet vagy eredeti alkotást („Javaslatok”).
           Itt nézhetitek meg a videót ami 2 napos és friss aimbotot is kaphatsz a játékhoz:

           https://youtu.be/pulnGDDs1NY?t=282
           Szóval ennyit erről! Részemről jobb ha mindenki kerüli ezt a témát mert időpocsékolás, legyen a WG baja és ne pocsékoljátok az életeteket erre a szemét játékra!
           • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            berserk.guts
            • Tankos
            · 1 éve
            Szerintem mindenki kiprobálta lehet ingyen is 3napot kapni de Nem jó. Olyan mint a waffentrager örökségben a botok xd összevissza céloz. Sokkal eredményesebb vagy ha pl kupolát bevárod mint haslemezről hullra kupolára tank segg felsőlemez stb... fel le ugráljon a célkereszt. Mármint érted tudod hogy hova jön az ellefél nem kell bot modjára összevissza célozgatni. Az meg hogy vannak akik csak így tudnak 1-2 lövést össze szedni hát na nem sajnálom tőle xd.
           • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            Darth_TheConqueror
            • Tankos
            · 1 éve
            Igen 6k-t átlagol az aimbotos tier8-ban, köszönjük! Tényleg nagyon jó a videó, rángatja a kamerát mint a franc, biztos így jobban lehet sebezni
            • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
             pori7585@gmail.com
             • Tankos
             · 1 éve
             A hozzászólásodon nem csodálkozom hogy nem sikerül egy direkt odapörgetett videót értelmezni és látni hogy a játékos célkeresztje máshol van és a szórásjelző magától követi a célt és így sebez akár pixel lövést is.
             Parancsolj, csak neked, megnézheted mennyit lőttem, annyiban más hogy fejből mondtam mennyit sebeztem mert évek óta nem AMX CDC zek. Sehol nem írtam hogy 6000 átlaga lesz minden átlagos játékosnak csak azt hogy 2 - 3 szorosát is meglőheti úgy hogy az agyi kapacitása képtelen lenne rá hogy ennyi célt lekövessen a csatában.

             6000 sebzés helyett 5382 sebzés alaplőszer + aimbot kombó!
             Értelemszerűen a képen láthatod a maximális sebzést AMX CDC vel, ha sikerül megtalálni!

             Reflektáltam a témára és felhívtam a figyelmet hogy időpocsékolás az egész, minden másodperce mert ez csak egy hülye játék ahol a kezdők agyát mossák hogy rávegyék hogy költsön a játékra és a függők figyelmét ingerelik hogyha elég gyengék akkor öntsék a játékba a pénzt és nem éri meg vesződni vele, mert ha letörlöd jön helyetted másik 5 új játékos és ha egy fizet már csak statisztika vagy a WG bevételi forrásában!
           • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            ragnar018
            • Tankos
            · 1 éve
            Nem is olvasom tovább az első pár mondatnál, mert tök felesleges, sehol nem írtam, hogy nincsennek csalások... Azt kritizáltam, hogy a sok okos mindenre azt mondja, hogy csalás meg ő már meccs közepén megmondja,hogy a Józsi csal, mert ellőtte blind-ba, vagy esetleg belőtte..

            + Azt mondtam,hogy a csalás nem ad akkor előnyt wotban, mint csgo-ban, mert mindenki meg tud tanulni játszani wotban.. Akinek nehézsége van a weakspotok megtanulásával és azzal,hogy nem állunk ki "nyóc" tank elé szarrálövetni magunkat azért,hogy lőhessünk egyet az magára vessen..
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      _tothjanos_
      • Tankos
      · 1 éve
      Már azt is újra kell definiálni, hogy ki minősül a wg-számára csalónak! Volt itt régebben szinte bannolásig menő vita - nem kinyitni akarom újra a vitát/veszekedést-, de a 8k-10k+ értékelésű játékosokat tartalmazó klánok is állják a 70 euros packot! Ez tény, nem feltételezés, sugallat, stb.! Az okát is értem/tudom sajnos. Mivel a többi "nagy klán is" veszi a cuccot, így baromi nagy hátrányba lennének nélküle! Ez van. Ezt, és az egyre hihetetlenebb és elképesztőbb új prémium tankokat hozta a pénzéhség....
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Darth_TheConqueror
       • Tankos
       · 1 éve
       Értem, és szerinted mit tartalmaz a 70 euros pakk?Mondjuk érdekelne honnan veszed ezt a hülyeséget, mert hogy nem vagy nagy clanban az is biztos, mert ha abban lennél tudnád hogy ilyen nem létezik
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Heiner
  • Tankos
  · 1 éve
  Jesszus, mennyi migráns van. Nincs különbség virtuális és valóság között.
© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.