Jelenleg

27
látogatónk van

2022. június 27. 08:37

Szavazás: Nyugdíjazott térképek #4 - Port

(18 szavazat)
10 hozzászólás

A térkép helyszíne egy kikötőváros ipari területe volt, ahol a csapatok gyárépületekkel, raktárakkal, dokkokkal, nyitott sínpályákkal és hidakkal teleszórt területen csatázhattak egymással. Az ellenséges bázisokra vezető legrövidebb út a két, sínpályákat átívelő autópálya hídon át vezetett, amiről azonban mivel mindkét csapat tudott és próbált is kihasználni, nem sok sikerrel kecsegtetett ez az irány. Port a 0.8.11-ig élt.

Port

 

Utoljára frissítve: 2022. június 27. 08:48

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Kriminalis
    • Tankos
    · 1 éve
    Azért az remélem megvan nektek, hogy ennek a pályának akkor volt értelme, amíg a játék kezdetén nem tudtál kerítéseken keresztül lőni. Addig tulajdonképpen szinte végtelen mennyiségű fedezék volt a pályán.

    A mai mechanika mellett ötletem sincs mit csinálnátok
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Eddye68
    • Tankos
    · 1 éve
    A játék legjobb térképe volt szerintem IMÁDTAM De sajna hiába nosztalgiázunk itt, amíg ezer csatás játékosok játszanak tir X-ben itt többé értékelhető játék nem lesz sajnos Nem tudom hogy a WG mikor ébred erre rá hogy nem a tankokat és a pályákat kellene basztatni hanem valahogy a csapatokat kellene szórakoztatóvá, játszatóvá tenni.Talán soha
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Chabyba
    • Tankos
    · 1 éve
    Port , egyik kedvenc térképem volt!Imádnám ha visszakerülne a játékba!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    ticsungg
    • Tankos
    · 1 éve
    Azért nem ártana megemlíteni, hogy ha jól emlékszem speciális eventekbe 2 alkalommal is viszakerült. Az egyik a "Chaffee race" volt.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Merlgabor
    • Tankos
    · 1 éve
    Jók ezek a cikkek jó velük nosztalgiázni, de az a helyzet, hogy nem a térképek lettek rosszabbak, "csupán" az egész játék. Az RNG elképesztő szintem befolyásolja a játékot a minél több 3-15, 15-3-as 5 perces meccsért, csak hogy pörögjenek a meccsek és fogyjon a kredit. Persze ehhez kellett a kredithozamok csökkentése is. Ezeknek a pályáknak az idején évekig elég volt a kreditfarmhoz egy T34, most meg a legtöbb egy évnél öregebb prémtank sem ér egy üres töltényhüvelyt sem.De "nem" sírok ez csak egy biznisz. Csupa szórakozás, nem bosszant ez fel soha senkit.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      TegRazor
      • Tankos
      · 1 éve
      Mennyire, de mennyire igazad van, a számból vetted ki ezeket a szavakat, hányszor gondolkodtam már ezen, hogy leírom én is ezeket a sorokat, de akkor persze megkaptam volna "megint megy a sírás"... és persze mondom én ezt úgy , hogy 3 évet kihagytam, most itt vagyok és kb. 500 csata után állítom ezt, amit te írtál. Kb. 40-50 csata zajlik úgy, hogy mi nyerünk 15-3ra, vagy kapunk ki 3-15re, nagyon ritka, amikor elhúzódik egy kör úgy hogy, páldául 6-6 játékos marad, egyfajta "álló háború" alakul ki, és mikor telnek a percek, azon gondolkodol, hogy milyen taktika lenne most a jó.... na régen minden 7-10 csata így zajlott... Voltak izgi körök, de senki ne haragudjon meg, az nem "gg", mikor 15-3ra nyerünk és minden játékos egymást félrelökve próbál minnél több dmg-t bevinni...
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      perretz
      • Tankos
      · 1 éve
      Sosem értem, amikor az emberek a kredithozam csökkenésével jőnek. Kreditem mindig annyi, mint a sár, nincs mire költsem. A tények: átlagos játékos vagyok, aki rég óta játszik, szinte minden tízes tankom a garázsban van, teljesen felszerelve, legénységgel. Van prémium napom, nagyon sok előre, pedig utoljára 2020 karácsonyakor vettem. Kreditben 30millio, fogyócikkben legalább ugyanannyi. Közel 40milliot most toltam be a 780-ba, egy évvel korábban 30-at a black marketbe, korábban meg a Foch-t és a Halálcsillagot is kiszedtem 25 millió körül. Lövők aranyat, van tank amivel szinte csak azt. Mégis állandóan növekedik a kredit. Jellemzően 6-9 tier korul játszok, de ha csak 10-essel megyek, akkor is átlagban pozitív a nap végi mérleg, de csak minimálisan.
      Az egyetlen, ami másoknál bejöhet, az az, hogy én már nem fejlesztek tankot, csak ha bejön egy új ág, és itt lehet a kutya elásva, hogy túl hamar jutnak a játékosok túl egy tankágon. Régebb kellett 3-400 csata a 9-ről a 10-re, ma már akar egy nap alatt is át lehet lépni a toptier-be. Ezek szerint megoldás lehet, hogy ne rohanjatok úgy előre, több kredit marad.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Merlgabor
        • Tankos
        · 1 éve
        Hát bocs hogy ezt írom, nem fogtad meg a lényeget. a kredithozam csak a jéghegy csúcsa a sok dolognak, ami miatt nosztalgiázni kell.Egyébként én sem vagyok rossz játékos, mielőtt túlgondolnád a dolgot. 3000+ az 1000 csatás wn8-am, az átlagom 2350 kb. 70k csatával. UH tudom miről beszélek. De nem kell komolyan venni. Ha ellenőrizni kívánod, a wot-os nick-em ugyan ez.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    perretz
    • Tankos
    · 1 éve
    Mindig ugyanazt az útvonalat játszottam mindkét iramodol (alól végig redlineon, fel redlineon). Megpróbálkoztam mással is, de mindig visszatértem az alap útvonalra, de azért visszatenném.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    kertes.tamás
    • Tankos
    · 1 éve
    Én sokkal jobban szerettem ezt a pályát,mint a mostani kikötős valamit....
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.