Jelenleg

25
látogatónk van

2022. június 27. 08:47

[1.17.1] Nyilvános teszt: Átképzési parancs

Írta:
(14 szavazat)
5 hozzászólás

Egy új elem jelent meg a nyilvános teszten "Átképzési parancs" néven, mellyel ingyenes skill resetet hajthatunk végre egy legénységi tagunkon. Jelenleg Frontline szintlépéseknél szerezhetünk belőle, majd próbálgathatjuk működését.

 

Utoljára frissítve: 2022. június 28. 08:14

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marcus
  • Tankos
  · 1 hónapja
  "Átképzési parancs" néven, mellyel ingyenes skill resetet hajthatunk végre egy legénységi tagunkon. Ez jó, de szerintem, és eddig mindig bejött, valamit megint elvesznek tőlünk cserébe. Ami eddig jó volt a játékosoknak.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  MicsBjukenen
  • Tankos
  · 1 hónapja
  Miért fejlesztik ezt ha úgyis lesz crew 2.0?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz
   • Tankos
   · 1 hónapja
   Pont egy ilyen rendszer képes az egyik legnagyobb problémát kiküszöbölni a Crew 2.0-ban, mégpedig azt, hogyha nem vagy hajlandó komolyabb mennyiségű aranyat betolni, nem tudod a jó legénységet átmenteni. Olyan szintű veszteséggel számolt egy többskilles legénységnél, amit csak többszázas csatával hozol vissza, míg a régi rendszerben elég volt 10 csata is, hogy újra fullos, ugyanazon szinten lévő legénység működjön. Ezzel adnak is meg nem is, mert nyerni lehet valamennyit, de mindre nem lesz elég.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Tankpeti
    • Tankos
    · 1 hónapja
    "mégpedig azt, hogyha nem vagy hajlandó komolyabb mennyiségű aranyat betolni, nem tudod a jó legénységet átmenteni"

    Ezt a részét kijavítanám: Sandboxon élt a "retaining order" funkció, és egy tank legénységének az új rendszerbe ültetése után automatikusan kaptál az adott tankhoz ilyet, és újraoszthattad a legénységi képességeket.

    "Olyan szintű veszteséggel számolt egy többskilles legénységnél, amit csak többszázas csatával hozol vissza, míg a régi rendszerben elég volt 10 csata is, hogy újra fullos, ugyanazon szinten lévő legénység működjön."

    Ez egy probléma volt, de az oka a jelenlegi "szélsőséges" rendszer "egységes" formába öntése okán történt, hiszen egy 4+ tagú legénységnél ténylegesen értéket vesztettél, és ezt nem volt képes kiküszöbölni a fenti funkció sem. (Tehát ne vonjuk egy kalap alá a kettőt)

    Ugyanakkor maga a tény, hogy a nagyközönségnek is elérhető legyen a legénység újraképzése ingyen, egy már akkor jóváhagyott funkció volt, és tervben volt a játékba építése az átdolgozott skillekkel, de nem maradt rá formátum: A Steel Hunter és Frontline közösségi nyomásra elvesztette majdnem minden jutalmazását, a bounty felszerelések már tavaly is túlterhelték a battle pass P2W problémáját, és a Felszerelés 2.0 után (és azóta is) a legkevésbé kedvelt jutalom a leszerelő készlet, ami 10 gold értéket képvisel ( F2P játékosoknak viszont hasznos lett). Most, hogy a 2019 után 2 évig folyamatosan nerfeltek MINDEN eventet ("túl sok grind") lassan próbálkozhatnak új elemek beépítésével megint.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Galliard
   • Tankos
   · 1 hónapja
   Szerintem ha lesz is nem mostanában Eddig 2x jött teszt belőle mindkettővel voltak bajok Magával a rendszerrel
© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.