Jelenleg

13
látogatónk van

2022. június 25. 06:26

Szavazás: Nyugdíjazott térképek #3 - Northwest

(15 szavazat)
15 hozzászólás

A térkép a 9.7-es verzióval került ki a rotából, éspedig az északi csapat nyerési arányának kiegyensúlyozatlansága miatt. Med dühöngő a bal-felső sarokban, heavy peak-a-boo a déli szárnyon, könnyű tank játszótér középen és betoncamp az északi fennsíkon. Neked mi jut róla eszedbe?

Northwest

 

Utoljára frissítve: 2022. június 25. 06:36

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    MicsBjukenen
    • Tankos
    · 1 éve
    "északi csapat nyerési arányának kiegyensúlyozatlansága miatt"Ma már megoldanák pár bokor, szikla beiktatásával.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Eddye68
    • Tankos
    · 1 éve
    A legtutibb az lenne ha visszaraknák az összes pályát és mi játékosok nem csak szervert választhatnánk hanem pályát is.Rögtön kiderülne melyek azok a pályák amelyiken nem játszik a kutya se.Na és akkor azokat lehet átalakítani vagy egyensúlyozni hogy azért legyen dóóóóguk nekik is A legkevesebbet játszott pályát mondjuk 2 havonta kivennék és lehetne javítgatni, tódni,fódni
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Tankpeti
      • Tankos
      · 1 éve
      Nem, ez egy borzalmas ötlet. Egyszerűen elborulna a meccsben lévő tankok típusaránya, leginkább az arty, könnyű és nem meta tankok játszhatóságát rontaná, sok esetben gyorsítaná a meccseket.
      Ha egy-kettő pályán nem szeretsz játszani, tiltsd ki.
      Az elmúlt lassan 1 évben minden patchben volt mapbalance, néha több is. Jelenleg Glacier és Redshire a befutók, remélhető, hogy az egyik eléri az élő szervert a következő patchel.

      Edit: + Murovanka, és új pálya is lehet...
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Kertesz
        • Tankos
        · 1 éve
        Nem igazan ertem mivel is borulna fol a tanktipusok aranya!!! Nem valltozna az MM max tobbet kellene varni meg bedob a csataba, de ha ragaszkodom a palyavallasztashoz akkor azt el lehetne fogadni. Az unikum es super unikum jatekosok donto tobbsege csak a meta tankokkal jatszik ami nem feltetlen premium tank( bar donto tobbsege biztosan). Aki regebben jatszik volt vagy 3-4 eve hogy betettek a retro 7.7 talan versiot akkora sikere lett, azota sem mertek ezt meglepni. Talan lathato volt nem mindenben javult a jatek. Esetleg lehetne 1 retro szerver mondjuk 8.8 nal volt a legelvezetesebb a jatek ( sajat velemeny). Aki akar mint egy event oda lep fel es ott jatszik teszt szervet alapokon ha nincs meg az adot tank ott kifejleszheti. De meg ez is csak 1 elkepzeles siman lehetne finomitani. A mapbalance meg jot vagy semmit, szoval inkabb semmit.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Jacktor
          • Admin
          · 1 éve
          Gondolj csak bele. Könnyű tankkal mindenki Prokhorovkára és Malinovkára menne, más tankot ott nem is látnál, mivel a nehezek meg meg mind Himmelsdorfon csapják épp szét magukat. Emellett egy idő után borzasztó unalmas lenne a játék, egyrészt hogy ugyanazon a térképeken játszol folyton, másrészt meg hogy ugyanazon tankosztályok ellen.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    komisz
    • Tankos
    · 1 éve
    Lassan 10 éve játszom a játékkal, majdnem ugyanazokon a pályákon.
    Lesza.om hogy „minden héten” új prem tank jön ki. Valamiből életben kell tartani a játékot, ez hozzá tartozik. A pályák viszont kriminálisak.
    Pályafejlesztés jelenleg abból áll, három bokrot áthelyeztünk, kettő házat eltakarítottunk, bedobtunk három sziklát, csináltunk egy dombot, a bázist áthelyeztük és akkor már meg is lennénk. Ugye mennyi befektetett energia ez, rá sem lehet ismerni a régi új pályára.
    A leendő új pályákat már velünk teszteltették tavaly, idén bejelentették hogy talán jövőre bekerülhet 1-2 belőle, jó esetben kettő év telik el ezen idő alatt, győzzük kivárni.
    Kevés, kicsi, unalmas pályák vannak jelenleg a játékban többségében városi ( Ensk, Himmelsdorf, Mines, Paris, Ruinberg,). A játékból kivett pályák visszahelyezésével lehetne változtatni ezen, 2-3 hónapra kivenni 1-2 pályát, majd az átalakítás után mehet vissza a játékba. Nem a pályákat kellene igazítani a tankokhoz ( jelenleg ez történik) hanem egyensúlyt kellene találni. A kulcs szavak változásán is látható a játék átalakulása (szerintem rossz irányba) „Camper”-ből átláttunk a „Rush” játékmódra. Miért is kell ennek a játéknak CS-GO-nak lenni ?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    93DavidOFFF
    • Tankos
    · 1 éve
    Ez a pálya valami eszméletlen jó volt! A Komarinos cikk alá írtam egy pár mondatot róla. Imádtam! Kár, hogy ez is a kukában landolt
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Marcus
    • Tankos
    · 1 éve
    Jacktor betalált szerintem ezekkel a retró térképekkel, jónéhányunknál. Nekem mondjuk egy vágyam volt, és végülis még mindig. Szeretem volna Himmelsdorfon játszani esti pályaként lámpafényben megvilágított utcákon. De úgy, hogy be lettek volna kapcsolva a tankokon is a fényszórók. A videóban nem én játszok, csak minta mire gondolok. Régről lehet valakinek ismerős, mert régen már írtam hasomlót. : https://www.youtube.com/watch?v=On8F8V1hPxM&t=105s&ab_channel=RapidFlapjacks
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    igazilostman
    • Tankos
    · 1 éve
    Jó térkép vol ez is szerintem.Más. Itt egy kép ez egy O-Ho (tornya a kép készítése miatt hátrafordult). A jobb oldali kis tornyon látható a lövedék okozta sérülés. 1 lövést kaptam 300 méteren túlról és mint látható sérült a lánctalp és a lőszerrekesz.Magyarázza meg valaki ez hogyan lehetséges.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Khaled
      • Tankos
      · 1 éve
      Úgy, ahogy motor vagy üzemanyag rendszer találat nélkül kigyújtasz egy tankot Vagy átütő, közel maximális repeszsebzésnél senki és semmi nem sérül a páncéltestben
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Eddye68
    • Tankos
    · 1 éve
    Sajnos semmi más nem jut eszembe csak az hogy ezeken a pályákon még játszani lehetett.A mai csőpályákon az MM eldönti hogy melyik csapat nyer és kész.Mert ha csak az velük a baj hogy az egyik oldalról nagyobb a nyerési esély akkor miért nem tudják úgy megoldani hogy egy bizonyos játékost felváltva indítson hol az egyik hol a másik oldalról?És már lehet is visszarakni őket.De én még egy vereséget is el tudok viselni ha azt kemény csatában jó ellenfél ellen vesztettük el.De ez a mostani MM arról szól hogy a titánok csapata lerohanja az agyhalottak csapatát 2 perc alatt.Ez ma a WOT.Ezeket a régi mappokat kellene szép sorban visszapakolni és a csapatokat egyensúlyozni nem a pályákat.Na akkor majd én is elkezdek újra játszani.Addig kuka
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Joseph_Porta_HU
      • Tankos
      · 1 éve
      Mondasz valamit, néha nagyon fájdalmasan dönt...
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        BaliSan
        • Tankos
        · 1 éve
        Odavagyok ezekért a statisztika képekért Ezért kellene fix MM, és kezdő szerver. Aztán lenne a kezdö tryhard szerver, meg a full camper uniqum
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Darth_TheConqueror
          • Tankos
          · 1 éve
          Ja mert aki unicum az campel? Csak nem megy előre ész nélkül, de az nem azt jelenti hogy campel
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Joseph_Porta_HU
          • Tankos
          · 1 éve
          Tény, hogy nem vagyok minden nap ugyan olyan formában, mert felb@sznak a munkahelyen, stb... Összességében nem is panaszkodom, nekem bőven jó az-az 52%, de a harmincat kevésnek érzem, főleg úgy hogy elméletben ha meg sem mozdulsz akkor is 40% körül nyerő csapatba kéne dobnia.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.