Jelenleg

22
látogatónk van

2022. június 13. 06:52

Hat új térképpel tért vissza a Felderítő küldetés mód

Írta:
(8 szavazat)
8 hozzászólás

Amikor legutóbb elérhető volt a játékmód, több mint kétmillióan csatlakoztak hozzá, akik közül több mint egymillióan kitöltötték a kérdőívet is. A mód most visszatér két teljes hétre, lássuk mire számíthatunk.

Időtartam: 2022.06.13. 14:00 - 2022.06.27. 01:00

A hosszabb periódus lehetőséget ad mind a hat térkép tesztelésére, melyek mindegyike elérhető lesz már az első naptól. Az előző futam alatt küldött visszajelzések alapján három térképet kissé átdolgozva raknak be (Canyon, Airshipyard, Far East), míg másik három teljesen új lesz (Anykeyyevka, Aquila, Klostertal).

Az előző körben a játékosok kedvence Outpost lett, mely gyakorlatilag már teljesen készen van és csak a bevezetésre vár. Már csak néhány simítást végeznek a látványvilágon, mielőtt 2022 szeptemberében be nem kerül a random csaták térképei közé. A térkép maga így fog kinézni:

re1.jpg
re2.jpg
re3.jpg
re4.jpg
re5.jpg
re6.jpg
re7.jpg
re8.jpg
re9.jpg
re10.jpg
previous arrow
next arrow
Exit full screenEnter Full screen
re1.jpg
re2.jpg
re3.jpg
re4.jpg
re5.jpg
re6.jpg
re7.jpg
re8.jpg
re9.jpg
re10.jpg
previous arrow
next arrow

A második legkedveltebb térkép Oyster Bay volt, ez lesz a következő a bevezetési sorban (2023 eleje).

Fejlesztett kérdőív

A kérdőíven is fejlesztettek, kényelmesebbé és pontosabbá tették, minek következtében akár már ki is jelölhetjük a térképeken a problémásnak ítélt pontokat. Legfeljebb három pozícióhoz részletesebb leírást is megadhatunk, hogy elmagyarázzuk mi az ami szerintünk ott nem működik.

Jutalmak: Megduplázva

A top 12-be jutás alap XP alapján mindkét csapatban hozzájárul az előrehaladáshoz. Ez 50 ilyen csatát jelent, ha végig szeretnénk jutni a teljes előrehaladási sávon. A jutalmak között vannak tartalékok, direktívák, prém napok, medálok és 2D stílusok is.

Ne feledjétek azonban, hogy az előrehaladás az első hét végén (június 20. 11 óra) nullázódik, így másodjára is megpróbálhatjuk hogy végig vigyük azt.

Utoljára frissítve: 2022. június 25. 06:36

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tas_Lee · 1 hónapja
  Nem tudom, hogy bug vagy szándékos WG manőver, de nekem újraindult a Felderítő Küldetés számlálója, pedig már 1x teljesítettem. Tehát még egyszer be lehet húzni a jutalmakat.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Jacktor
   • Admin
   · 1 hónapja
   "Ne feledjétek azonban, hogy az előrehaladás az első hét végén (június 20. 11 óra) nullázódik, így másodjára is megpróbálhatjuk hogy végig vigyük azt."
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Tas_Lee · 1 hónapja
    Oh köszi, így már világos a hír végéről lemaradtam.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kertesz
  • Tankos
  · 1 hónapja
  Far East kivetelevem gurultam parat az osszes palyan. Sajnos sokszor csak ugyanarra az oldalra tett a jatek, nem artana ballance tenni. Foleg meddel probaltam egesz hasznalhatoak. Az elso 2-3 percben nagyon sokat szamit a csapat felderito mit tud ,ha jol vegzi a dolgat szepen meg lehet szedni az enemy-t. Ha piroska csunya bukta lehet. A varosi reszek jol vedettek az arty ellen bar tul sima keves a hull-down pozicio. A Td-nek kreditnyomda ha ugyesek. Az MM rol ,meg az atlagos sz@rnal is sz@rabb kotelezoen 1 oldalon 2-3 csillamponi szakasz 10-11k szemelyes ertekelessel. Top klan Fc nezik a takticakat szakaszonkent 10-15 damage-t. Enemy kent halando nem gyozhet.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Watayoshi
  • Tankos
  · 1 hónapja
  én csak azon gondolkodom ki az a kétmillió ember,aki még erre a játékra szán kérdőívet? nem számolták el egy nullával? :P
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kertesz
   • Tankos
   · 1 hónapja
   Hat az ujdonsag nagyon eros uj ( auto, nő, tank), gurulsz veluk 1 parat, azutan vagy bejon vagy nem. De mindig lessz ujabb.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  VaFec
  • Tankos
  · 1 hónapja
  "Hát" akkor nézzük meg jól az új térképeket.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  kertes.tamás
  • Tankos
  · 1 hónapja
  Új mapoknál mindig bal@oskodok az első pár csatában,azt se tudom merre vagyok arccal induláskor Még akkor is ha előtte megnézem a videót róla...Viszont ez a mód legalább hoz valami kis változatosságot a játékba,nagy kár hogy a térképek közül 100 évente egyet hoznak be,nem is tudom minek csinálnak akkor ennyit...53 évre előre terveznek?Néha viszont a kivett pályák helyett elég gyéreket raknak be...Divat csak azért új térképet kreálni hogy például a kerekes sz@ok tudjanak ész nélkül rohangálni és a többi tank osztályt meg jól megszívatják vele.Úgyhogy kíváncsi vagyok a mostaniak milyenek lesznek és kerül e be valamelyik belőlük valaha...
© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.