Jelenleg

22
látogatónk van

2022. március 16. 07:01

Egy lehetséges harmadik német TD ág?

(20 szavazat)
18 hozzászólás

Nagyjából 5 hónappal ezelőtt a WG konzolos részlege kiadta a Tier V-től induló új Sturmtiger ágat.

Mivel a PC-s verzióban azóta átdolgozták a HE lőszereket, így ez a tank nem lenne már olyan hatékony, mint akkoriban (2014) gondolták; konkrétan azért nem vezették be anno a PC-s verzióban, mert egylövésezett volna mindenkit.

Azonban, mint a feljebb említettük, a HE átdolgozás miatt kb. 500 (vagy ha nem üt át még kevesebb) körüli sebzésekre lenne most képes ez a tank, ami már közel sem mondható OP-nak.

A 115 mm-es HE átütés a legtöbb esetben nem lenne elég arra, hogy átüsse a Tier X-es tankokat. Egyensúlyozási szempontból nagyon érdekes ezen tank koncepciója, de ahogy az előző képen is látszik, a konzolosok a következőképpen állították be a paramétereket: nagyon lassú szűkülés, de teljesen becélozva már nagyon nagyot üthet.

A Sturmtiger hatalmas kalibere (380mm) miatt mindent overmatch-olna 126 mm páncél alatt, ha AP lőszerei lennének... A konzolos verzióban úgy oldották meg ezt, hogy 280 mm-es HEAT lőszerek adtak a tanknak.

Páncélzata történelmileg inkorrekt, ugyanis a 150 mm-es frontpáncél helyett 190 mm-est kapott.

Mivel láttunk már olyat hogy a WG más platformokról integrál dolgokat (pl. M-V-Y ág a Blitzből), így az sem lehetetlen, hogy ez az ág is megjelenik majd egyszer a PC-s verzióban is.

Utoljára frissítve: 2022. március 16. 07:22

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Judged
    • Tankos
    · 2 éve
    Jòt tenne már nèmi, a valòságban is használt masina game-nek, az utòbbi időben sok volt a totál fake, akár komplett ág berakása is.A stug33, brumimedve, meg a rohamtigris valòban lèteztek, gyalulták is a bunkereket rendesen.

    Van már hasonlò cucc a játèkban, ès Caliban, illetve FV td-k mòdjára működhet a dolog, ha tènyleg tervezik ezt az ágat.
    Persze, ha sebezni is akar az ember, akkor csakis az 5400-8000 ezüstös prèmskulòval lesz használhatò az egèsz tree, mert nehogymá ocò HE skulòt lőjenek a parasztok, hadd ègjen az a kredit!


    Ja, ilyesmi tank a full heat-es ikv-103 svèd krumpli-katapult is.....a svèdek már vagy 5 ève bent vannak a wotban, de azòta is ájulásközeli állapotba kerülök, ha eszembe jutnak azok az "èlmènyek", amikkel ez a tier5-ös kis szardoboz megajándèkozott a grind során.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      kakszi.lajos
      • Tankos
      · 2 éve
      az mekkora egy szarhalom, nekem is hányingerem lesz, ha rágondolok. Nevetséges átütés, HEAT, vagy a takony löveggel lehet lőni a HE-t, ami alig sebez. Közel kéne vinni a célponthoz, mer' 400m/s a lőszersebesség, de a papír testét minden átlövi. Gondolom a HE nerf annak is nagyon jót tett, így már csak a top ágyú maradt max. 140-es átütéssel. igen hatékony lehet.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Joseph_Porta_HU
    • Tankos
    · 2 éve
    Idén már csak a cseh td ág van betervezve, nem? Mondjuk konzolon már működik, szóval csak be kell emelni... A valós történelmi háttér miatt biztos elkezdeném kihúzni, csak félek, hogy a célzási sebesség miatt játszhatatlan lesz az ág... Kiderül
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.