Jelenleg 220 vendég és 2 tag online

2021. április 12. 08:44

Steel Hunter (Battle Royal) mód - 2. szakasz (04.12-04.19)

Írta:
(26 szavazat)
39 hozzászólás

Elindult a Steel Hunter idei évadjának új szakasza, melyben továbbra is egyedül vagy akár egy szakasz tagjaként szállhatunk majd harcba az összes többi játékos ellen.

Összefoglaló

A Steel Hunter a WOT Battle Royal játékmódja, melynek leglényegibb jellemzője, hogy a csaták végén "csak egy maradhat", feladatunk pedig nem más, mint hogy lehetőség szerint ez az egy mi magunk (vagy a szakaszunk) legyünk. Íme néhány fontosabb tudnivaló, pontokba szedve, lentebb pedig további részletezésük:

 • Harcolj szólóban vagy a 10 szakasz egyikeként (ebben az esetben 30 játékos lesz)
 • A fő cél, hogy mi legyünk az utolsó túlélők a csatában.
 • Gyűjthetünk speciális objektumokat (loot), melyek bizonyos időnként jelennek majd meg a térképen. Ezek erőforrásokat, harci XP-t és jármű fejlesztéseket tartalmaznak majd.
 • A csaták két hatalmas térképen zajlanak (Dreamland, Arzagir 4.04), melyek mérete az idő múlásával egyre csak szűkül majd a csatákban.
 • A csaták 15 percesek lesznek, induláskor számos kezdő pozíció közül választhatunk majd.

Mielőtt a csata elkezdődne, választanunk kell majd egy helyet a térképen, ahová spawnolni akarunk, feladatunk pedig "mindössze" az lesz, hogy mindenkit túléljünk. Uralnunk kell majd a harcteret, miközben a lespawnolt kincseket lootoljuk és a Veszélyzónán kívül tartjuk a tankunkat (itt a visszaszámláló leteltét követően megsemmisül minden tank). Ha nekünk úgy tetszik, akkor akár csak lootolhatjuk folyamatosan a kincseket anélkül, hogy az ellenséges tankokkal összetűzésbe kerülnénk, a taktika ránk lesz bízva (gondolom ha nem is játszottatok, de láttatok már PUBG mérkőzést, szóval értitek mi lesz a lényeg).

Hogyan játszhatunk a játékmóddal?

A játékmódot a CSATA gombra klikkelve választhatjuk ki a legördülő menüből:

Térképek és veszélyzónák


Dreamland

Arzagir 4.04

Arzagir ugyanakkora mint Dreamland, de van egy igen veszélyes elhagyatott városrésze is.

Járművek

Öt jármű csatlakozik a vadászathoz.


Varyag (szovjet)

Walküre (német)

Harbinger Mk. IV (brit)

Raven (amerikai)

Arlequin (francia)

Ezekbe a tankokba nem kell lőszert, felszerelést vagy egyéb cuccot vásárolnunk a csaták után.

A modul Tech Tree-t a tankokhoz itt nézhetitek meg.

Új előrehaladási rendszer

A Steel Hunter-nek idén nem lesz saját előrehaladási rendszere, ehelyett Battle Pass pontokat gyűjthetünk majd az elért helyezéseink függvényében.

Utoljára frissítve: 2021. április 21. 08:13
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tiger7373 · 25 napja
  FRONTLINE👌👍Alig várom ,ennyit pöcsölni vele!Na de bizti hogy elkurják,bár szerintem akkor is jobb lesz mint ez a fostaliga SH!😁🤮
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz · 25 napja
   Te csak Steel Huntert fikázni jársz erre a fórumra?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Tiger7373 · 25 napja
    Csak ennyi hozzászolást találtál ?Akad még böven a 3 év alatt!😉
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     perretz · 25 napja
     Van ott meg, de az utolsó 10-ből 8-ban a SH-t fikázod. Ráadásul úgy, hogy nem is kell játszani vele, a "nyereményeit" úgyis megkapod.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Tiger7373 · 25 napja
    Nem kimondottan csak egy fos,a tíz évesek biztos szeretik egymást kergetni meg valami "izéket"gyüjtögetni
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Fejes Dávid · 25 napja
  Biztosan sokan utálják ezt a játékmódot.
  íme 2 kép ami bizonyítja hogy simán lehetsz első minden egyes csatában ha nem balfaszoskodsz és nem halsz meg a csata 6-7- másodpercében.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Sezamme · 25 napja
   Rakj fel replayt is kérlek!!!44!!4!4!!!!!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Black_Sheep_01
    • Moderátor
    · 25 napja
    Percenként frissítem az oldalt, de sehol a replay... Sírok...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   mrtax · 25 napja
   Büszkék vagyunk rád, taníts még minket, Mester!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  sdfg · 27 napja
  Ez az acélvadász baromság kb annyira értelmetlen mint a wg egész fejlesztő brigádja ezek a fogyatékosok nem veszik észre hogy kb mindenki leszarja ezt a baromságot? Ja de észre veszik csak leszarják a játékosokat ahogy mindíg.. Ez van ezt kell szeretni jöhetne a frontline
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Fejes Dávid · 27 napja
   @sdfg Ez a mondatot amit írsz NAGY BAROMSÁG azért nem szereted mert noob vagy ebben.Áruld mán el hogy mégis mi jó abban a fronlineban csak pontokat tudsz gyűjteni mint itt is mész előre fronlineban lövöldözöl mint 1 hülyegyerek amit értelmét nem látom benne és bennt vagy 15-20 percet hogy lejátsz 1 csatát a stell hunter sokkal gyorsabban tudsz haladni mert ott bent vagy 9-10 percet.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    gomes · 26 napja
    a frontline egy aranybánya volt a farmolás szempontjából,de ahogy fejlesztgették egyre kevesebb lett a hozam ,dfe még igy is a legjobb mod volt ebböl a szempontból.Gondolom most valami nagyon nagyot akarnak alkotni ennek az átalakitásakor,ami majd végül biztos azt fogja jelenteni,hogy kb. az is 0 kredithozamra lesz belöve,
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Doma · 26 napja
    Jól mondod, frontline lassú és vontatott, plusz még remélhetőleg el is fogják cseszni. Steel hunter meg hangulatos és pörgős. Annyi a frontline likeolo, hogy már lassan megutálom azt a szart. Mindenhol csak a steel hunter fikázódás megy, meg a frontline nyáladzás....Én úgy csinalnám, hogy mindenki maga választhatná ki, melyikkel akarja elérni a tokeneket és probléma megoldva. Nem erőlretném egyiket sem senkire.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • Moderátor
   · 27 napja
   Elárulnád, hogy milyen forrás alapján jelented ki, hogy "mindenki leszarja" a Steel Huntert?
   A kérdés költői volt, mert úgysincs semmiféle releváns forrásod erre, csak hát ha neked és még néhány ide beírónak ez a véleménye, akkor az biztosan úgy van...

   Nem vagyok Steel HUnter fanatista, de elvagyok ezzel a moddal, nekem bejön a hangulata. Nem játszottam Frontline-t, de vele kapcsolatban az eddig semleges érzelmeim kezdenek negatívba fordulni köszönhetően a sok utálkozó Frontline rajongónak.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   HUNknight · 27 napja
   Szintén a frontline-t várom. Bár....azt hallani,hogy azt meg szétbarmolja a wg. Minden ami jó azt szétcs*sznek!

   Szerencsére nem kell már játszani az acélvadásszal,ha tokeneket akarok gyűjtögetni! Sose szerettem ezt a játékmódot. És,hogy miért nem? 1,Rohadt gusztustalan mikor keringsz a pályán és nem találsz egyetlen csomagot sem aztán találkozol valakivel az meg már a 3. 4. 5. szinten van.. 2, Baromi érdekes mikor talizol a "gonosz" ikertesóddal autoaimmel bever bárhol,te meg sehol se őt... 3, Mintha mindenki rád vadászna. Ketten lövik egymást,de ha közbeszólsz tuti,hogy téged fognak mindketten lőni... 4, A radar nem 100%....Nincs ott senki 2 mp múlva meg van.. 5, Azzal szeretek játszani amit kifejlesztettem.
   Nagyon nem fair ez a játékmód!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    _Aerol_ · 26 napja
    Sajnos nekem is ez a véleményem, pontról pontra én is ezt tapasztalom.Túl sok tankom van, túl sok csatám van, túl régen nem költök már a játékra ezért nem érdeke a wg-nek, hogy megtartson. Ezt el kell fogadni.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Black_Sheep_01
    • Moderátor
    · 27 napja
    Tegnap első Steel Hunter köröm 4 kill, 9k sebzés győzelemmel kb. 10 perc volt. Ezzel a körrel minden küldetést kipipáltam, így egy csomó BP pontot kaptam; sokkal gyorsabban haladhatok ezzel, mint randomban.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     FleiszG · 26 napja
     Mai nap eredmenye: 2 csata
     USA: 2000 sebzes + 1 kill
     Brit: 8400 sebzes + 4 kill + 3 helyezes
     Összesen 55 battle pass pont kb 20 perc alatt. Meg mindig jò idö/pont aràny.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     gomes · 26 napja
     tegnap elinditottam egyet ,de nem akartam játszani.épp hogy idöben átgurultam a piros zonából = 3. hely 0 dmg.mókás ,de azért a csatákat felvállalókkal szemben ez szemétség,hogy ezt is igy értékeli a rendszer.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Tankpeti · 26 napja
      Már miért lenne szemétség? Egy egy battleroyal játékmód, "az utolsó túlélő mindent viszt" elvet követi. Annak ténye, hogy ezt ki hogyan éri el teljesen lényegtelen, az összes verziónak (harc/bújkálás/lootolás) megvan a maga előnye és hátránya.

      Például 2019-ben mikor stráfos volt az event a bújkálós megoldás ultimate megoldásnak számított a műfajban nem túl járatos játékosokkal szemben; fénysebességgel húztam ki a 25 szintet. Szakaszban is remek volt.

      Tavaly a küldetések miatt sokan csak a korai sebzést/killeket akarták, ezért a top 5-be kerülés a bújkálós megoldással könnyű volt, de a top 1 már jóval nehezebb. A szakaszban való játék nehezebbé vált.

      Idén ott tartunk (legalábbis én), hogy mivel a helyezés számít a legtöbbet (és a küldetésekk killekre és dmg-re szólnak) ezért a legelején kell harcolni és előnyre szert tenni, és onnantól lerohanni bárkit akit látsz, a legtöbb meccs 10 perc alatt végetér, a bújkálós megoldás top 5-re se elég sokszor. Szakaszban játszani kb. értelmetlen.

      UI: Én kitartok mellette, hogy kis változtatásokkal a stráfos megoldás volt/lenne a legjobb variáció, de a közösség sokkal önzőbb annál, hogy megbecsülje: 6000 kötvényt adott anno ez a játékmód, embereket stratégiák és buildek érdekelték, mindenki izgatott volt a maga módján... S mára mindebből nem maradt semmi...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  dabombgirl · 27 napja
  na akkor én vagyok itt az egyetlen, aki szereti az SH-t
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Nátrán · 27 napja
   Én is szeretem. Igaz nem lehet nagyon kreditet farmolni vele, de én kb mindig benn vagyok a top 5 játékos között(tegnap 2-ből kettőt nyertem).
   Végre egy olyan olyan játékmód ez, ahol nem a csapat tudása számít hanem a saját tudás és az ellenfélé. Illetve a tankod te alakíthatod hogy legjobban a stílusodhoz igazodjon. Legyen gyors vagy páncélozott, táras vagy sima, nagy alfa vagy kicsi stb.
   Persze megértem azokat is akik nem szeretik, akik nem olyan jó játékosok az elején meghalnak és semmi sikerélmény sincs. Frontline meg ennek az ellentéte mindegy hogy rossz vagy-e vagy épp unikum, a csapat teljesítménye számít és nem baj ha kiszednek jöhet a következő tank. Tehát a frontline jobban tolerálja a hibákat és mivel a csapatra épít, a rosszabb játékosoknak több a siker élmény. Végül is 20-ból nehéz a legjobbnak lenni, de hogy a győztes csapatba kerülj annak 50% az esélye.Felesleges is összehasonlítani a kettőt az egyik egy csapat játék a másik egy egyéni. Valakinek az frusztráló hogy jól játszik de a csapat összességében vesztett, másnak meg az hogy a tőle telhető legjobbat nyújtotta még sincs sikerélmény.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    RockyRuciano · 27 napja
    A Frontline-t teljesen félreérted. A csapat teljesítménye igazából NEM számított abban a módban – az, hogy győztes v. vesztes csapatba kerülsz, a kapott XP-t ill. kreditet picit befolyásolja, de nagyságrenddel nagyobb befolyása van (volt?), hogy milyen rangot azaz egyéni eredményt értél el/teljesítményt nyújtottál, az FL-beni előrehaladást pedig egyedül a rang befolyásolta. Szép példa (és szép emlékem ), amikor egy kripli csapatban, amelyik egyetlenegy zónát sem tudott elfoglalni, kb. 1 lövésnyire voltam a legmagasabb rangtól (ezt az utolsó FL-n a magyar verzióban ezredesnek titulálták, az angolban meg generálisnak, hogy a trehány fordítással bosszantsanak meg a félreértést lehetővé tegyék). Nem tudom, hogy mit molyolnak az FL fejlesztésén, de az, hogy kb. 8 (talán 10?) hónapja nem elérhető, az bosszant --- különösen, hogy nekem nagyon bejött, és különösebb fejlesztését nem gondolom/gondoltam szükségesnek --- ha meg netán olyan irányba módosítanák ”fejlesztenék”, hogy a győzelemnek és ezzel a jó csapatba kerülésnek nagy(obb) súlyt adnának, hát az nem tetszene.
    A Steel Hunterral koncepcionális kifogásaim vannak, ezért nem tetszik, így nem játszom - következésképp a vitának ahhoz a részéhez nem tudok/akarok hozzászólni.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Nátrán · 27 napja
     Igen a rang az számít de az ember azért győzni is akar(személyes vélemény, örülök a rangnak de azért jobb ha nyer a csapat még ha a rangom kisebb is). Én csak azt mondom teljesen más koncepció az egyik csapat játék a másik egyéni a frontlineban lehet hibázni(meghalni) másikban nem, és a csapat nagyon tud segíteni abban a módban(akár azt veszed jó játékosok jönnek veled és lehet darálni vagy jó spotter esetén lőni az ellent biztos távolból). De ez az én meglátásom. De az átdolgozás miatt kitudja milyen lesz. A mostani játékmóddal (Steel Hunter) is csak annyi történt hogy már nem lehet annyit farmolni mint az előzőekben legalábbis nagy változást nem vettem észre. Remélem azért a frontline nem jut erre a sorsra hogy nem lehet majd farmolni vele(hiszen ez miatt szeretik sokan illetve hogy ha meghalsz jöhet a következő tank.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz · 27 napja
   Mint általában az internetes fórumokon, akiknek nincs baja az adott témával kapcsolatban, azok csendben vannak, a faszalgók hangosak, csinálják a fesztivált, így ezek utóbbiak azt hiszik, hogy az ők véleményét osztja az egész világ, ők a nagy influenszerek, pedig valoszinuleg a nagyon kis hányadba esnek.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Black_Sheep_01
   • Moderátor
   · 27 napja
   Ketten vagyunk.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PZoli
    • Moderátor
    · 27 napja
    Van az három is.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     8asZolee · 27 napja
     Van az négy is! Sőt, ez a mód sokkal jobb az unalmas frontline-nál.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  banderas88 · 28 napja
  egyébként is értelmetlen játékmód semmi értelme nem volt soha mivel 3 szakaszt mit csináltam battle passbool így fronline is értelmetlen
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Lucky man · 28 napja
  a "fornite" jobb
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  FleiszG · 28 napja
  Sziasztok!
  Jo dolog a WG-töl hogy most csak Battle Pass pontokat kapnak a jatekosok.
  Igy aki nem szereti nem kell jatszania.
  Egy dolgot szerintem meg csinalhatott volna a WG. Az pedig hogy felvaltva legyenek a SH es FL.
  Aki csak egy kicsit birja a SH-t, annak erdemes a a BP pontok miatt gurulnia. 3 csata 55 pont, kb 35 perc volt. Nem rossz idö/pont arany es nem vagyok tul jol ebben a modban.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz · 28 napja
   A WG közlése szerint a frontline át lesz alakítva, azért nem teszik felváltva, mert még nincs lefejlesztve, tesztelve megfelelően (ha egyáltalán nekiálltak már).
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sezamme · 28 napja
    Bekapcsolom a Wargaming szótáramat: "a frontline át lesz alakítva"="a frontline el lesz b@szarintva". Egyébként is egy ilyen kis indie garázscégtől mint a Wargaming nem elvárható dolog, hogy a frontline"átalakítására" fél év (szerk.: jó lesz az 9 hónapnak is) elég legyen nekik.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sezamme · 28 napja
  A frontline jobb.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.