Jelenleg 555 vendég és egy tag online

2021. január 5. 06:42

Top of the Tree: STB-1 (01.05-02.05)

Írta:
(19 szavazat)
23 hozzászólás

50%-os kedvezmény

 • Type 95 Ha-Go
 • Type 97 Chi-Ha
 • Type 1 Chi-He
 • Type 3 Chi-Nu

30%-os kedvezmény

 • Type 4 Chi-To
 • Type 5 Chi-Ri
 • STA-1
 • Type 61
 • STB-1

Küldetések

Utoljára frissítve: 2021. február 5. 06:45
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bandras32 · 4 hónapja
  Tegnap megvettem a chi-to-t. A harmadik csata után majdnem kivágtam a garázsból. Na nem a tank hibája miatt (merthát stock tank fölött nem ítélkezünk), hanem az mm miatt. Nagyon nagyon durva dolgok mennek éjjel tier5-6-ban. A játékosok nagy része 100-200 csatás kezdő, akiknek van egy 6-os prém tankja és csak azzal akar játszani, persze nem tud. A másik nagy rész a 10k csata fölötti agyhalott barmok halmaza, akik a bázis melletti bokorban ücsörögnek tank osztálytól függetlenül. Persze ilyenek eddig is voltak, de most valahogy előmászott az összes.
  A tankról. Akkora mint egy panelház, és kb. pont olyan szép is. Álca semmi, látótáv semmi, páncél semmi, mozgékonyság semmi. Persze még stock. Amin viszont meglepődtem az az alap ágyú, ami papíron nem mutat valami sokat (alacsony átütés, alacsony alfa, nagy célzásidő, pontatlan), de valahogy mégis működik. A szórása valami fantasztikus, a lövések nagy része a célkör közepébe megy, töltés gyors, csak az örökkévalóságig tartó célzás ne lenne. Volt két csatám amik jól sikerültek, volt bennük valami küldi is, mert a két csata összesen hozott vagy 13k xp-t, így mostmár rákerült a lánc, motor, torony, és mindjárt megvan az ágyú is. Este kipróbálom milyen, de ha a következő ágyú szórásképe is ilyen, mint az alapé, akkor egy nagyon jó kis szerkezet lesz ez. Ami viszont elég bosszantó, hogy kb. minden 3.-4. lövés lőszer, és ez úgy hogy 4 skill-es legények ülnek benne, a töltőnek meg van biztonságos elhelyezés. De ezt leszámítva nem lesz rossz gép. 11 csata, 1k átlag, kék wn8 és mindezt úgy, hogy nem vagyok egy nagy játékos a tank pedig alap. Persze 11 csata nem mutat semmit.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Proplayer · 4 hónapja
   A Chi-tot utáltam , a Chi-Ri egész jó volt a kis táras pöcökkel egy problémája volt. A torony baromi lassan forog. Egyszer tracken volt egy másik Chi-ri és csak a tornya forgott , le tudtam forogni xd. Viszont a 8as egy hulladék szar. Kicsi alfa nem túl jó dpm kb 0 páncél a löveg úgy szór hogy néha egy obj 430ban érzem magam és még lassú is
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Puma_81 · 4 hónapja
   Én Chi-ri-vel kezdtem, hasonló körülmények közt. Csak a löveget és a tornyot farmoltam ki, hogy töredékkel tovább ugorhassak az sta-ra. A fejlesztett tornyot fel se tudtam rá tenni a terhelési limit miatt, de így is meglepően játszható volt.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ynnegaf · 4 hónapja
  Végre egy ToTT, ami még engem is érdekel. Gondoltam megyek is pár kört tegnap a 8-assal, hátha sikerül közelebb jutnom a 9-es kifejlesztéséhez. Sose voltam valami ügyes vele, de tegnap mintha még azt a keveset is elfelejtettem volna, hogy kell játszani vele.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  EnuresisNocturna · 4 hónapja
  Sziasztok. Az ág IX és X-es masinái vannak a garázsomban. Szeretem mind a kettőt. A IX-est maga az MM miatt is. Az X-es pedig a szó szerint a beteg dpm miatt. Ezt a beteget úgy kell elképzelni, hogy legutóbb is csak X-es csatában az utolsóként maradtam életben. Noobságom miatt egy sebző találatra sem futotta. Ellenben az utolsó másfél percen ahogy robogott felém 8 ellenfél kitoltam 3k sebzést és kilőttem három tankot. Ezt szerintem egyik másik X-es tankkal sem tudtam volna megcsinálni. Másik oldalról: iszonyat szívás velük a HE és HESH skulókkal játszók ellen. Obj268 HE-vel simán toltam beléjük a 800+-os számokat.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Puma_81 · 4 hónapja
  Szuper, a japó legénység végre kikerül a barakkból, már jó egy éve várnak tétlen. A heavy ágat 8ig vittem, kifejlesztettem még a 9est, de azt meg már nem vettem..így tudásuk nem vész el csak átalakul.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  gergelyradics · 4 hónapja
  az stb1 jelenleg az egyik legerősebb (ha nem a legerősebb) 10es med. Én nem is értem, hogy még miért nem nerfelték.... Szerintem mindent elmond a cca 4200 as dpm ( !!!! ) amit ha megfelelően használsz és az ostoba ellen hagy kibontakozni akkor szó szerint élve megzabálod őket. Ez a tank a 14 fokos gundepről a toronyról meg a 4000+ os dpm ről szól!!! A test egy kalap kákken. Alapesetben a hulldown os pozíciókat keresd vele a torony de különösen a lövegpajzs körül szinte belőhetetlen, pont tegnap pattintottam 2x egymás után ugyan azt az E3ast. A "szuper" pattintós torony valahogy nem működik HEAT lövedékekkel szemben, ellenben a keményfém magvasak is pattannak róla kb 70-80%ban. A lövedék sebessége kielégítő cca 1200m/s a heat lőszernek alacsonyabb. Nekem kb 20/25/3 a lőszerelosztás, és egy jó játékban simán ellövöm az összes AP-t úgy h észre nem veszed. Énnálam kb 5.2mp alatt tölt (kötényes gyorsító, venti, vstab+kaja+direktiva). A tank sebessége mozgása kielégítő, de ahogy eléred az 50kmht a tank megáll gyorsulásban, sajnos van olyan érzés mint a 9es cseh tvp-nél hogy "fojtva van a motor"..Játékstílus amit javaslok 2 féle tipus: 1, maradj életben minél tovább és engedd rájuk a 4100as dpm-et, álca érték jó, mozgása sem olyan rossz, került a konfrontációt válts pozíciót, kapja más a sebzést, te csak 5.2mp-ként vágjál bele 320-400at.. "late game" ba főleg ha jó HP-vel mész bele akkor 1-1 ben nincs olyan tank akit ne tudnál megenni. 2, HA nincs arty vagy 1 arty van akkor érj el egy hulldown pozíciót lassulj le 15kmh alá akkor bekapcsol a hidraulika és 14fokos gundeppel tudsz dolgozni.. félelmetes... ellövöd a láncát vmi madárnak akinek nincs már javítója az az esetek 90%ban fel lesz zabálva csak a tornyát forgatja kis patkány tehetetlenségébe... Ha az ellen épp mással foglalkozik odamész a seggébe, zavarod a mozgását a tankoddal és közben bumm bumm bumm... minden a dpm-ről szól!!!!! 8as-9esek közé már úgy megyek be hogy sajnálom őket előre is (ha nincs arty és egy másik stb a túloldalt!!!!)
  u.i.: a grind pedig katasztrofális, szerencsére volt elég töredékem és free exp-m hogy a 9esnél kezdjek... a 9es a nagy ágyútól td-ként jó de full papír semmi páncélzata nincs, kb méretben dupla akkor a mint az stb..... de a szenvedéseid minden percét jóvá teszi az stb1 egy arty nélküli 8-9 es csatában!!! ha nem vagy full détári, esetleg még láttál is már éjjeliőrt nappal meghalni akkor könnyedén írsz vele 5-7k dmgt..
  mindenkinek ajánlom!!!saját rekordom: 2300 alap xp 7500vmennyi sebzés
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   finn95 · 4 hónapja
   A torony kb olyan,mint régen az is-4 armorja volt, egyik meccsen semmi nem tudja belőni, a következőben minden.. pont ma volt 1 meccs ahol egy super conquerror egyszer nem pattant az stbm tornyáról golddal, pedig nem a kupakot lőtte

   "a torony de különösen a lövegpajzs körül szinte belőhetetlen" akkor nézd meg tanks.gg-n,ha már a super conqit mondtam az előbb azzal.. lövegpajzs, meg szemből a tornya is bemegy golddal
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  torta.karoly · 4 hónapja
  obj 140 jobb
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PuklerTomi1963 · 4 hónapja
   NEM
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    gomes · 4 hónapja
    átlag játékosnak jobb.STB-vel tudni kell játszani.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Tomato · 4 hónapja
     Ez igaz, nekem a Type 61 nagyon tetszett, ezzel valahogy nem megy, dacára, hogy minden adott.Toronypáncél, átütés, jó gundep.Sokkal pontatlanabbnak érzem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tamas_Horvath · 4 hónapja
  vártam már type61 tartok, imádom remélem a 10 is ilyen jó lesz.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  esem · 4 hónapja
  Épp a csiribirit húzom, szóval ez most jól jött

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.