Jelenleg 239 vendég és 3 tag online

2020. augusztus 17. 11:13

Speciális ajánlat: Prémium tank becserélés (-08.25)

Írta:
(21 szavazat)
72 hozzászólás

Ismét lehetőségünk van arra, hogy augusztus 25-ig egy új prémium tank megvásárlásnál beszámíttassuk egy már meglévő, megunt vagy leharcolt prémium tankunkat.

Példa egy vásárlásra

A példa még a globális árcsökkentés előtti árakkal számol! A kliensben természetesen már a frissített, csökkentet árak szerepelnek.

Meg akarod venni a Löwe-t, melynek 12.500 arany az ára. Úgy döntesz, hogy a vételbe beszámíttatod jó öreg tier VI-os Dicker Max-odat is, melynek 3.200 arany az eredeti ára. Utóbbi - csak úgy mint a normál tankok eladásánál - eredeti árának felét fogja majd érni az üzlet során, azaz 1.600 arannyal csökkenti majd a Löwe árát, amiért így végül csak 10.900 aranyat kell majd kifizetnünk.

Hogyan cseréljük be tankunkat?

A beváltással megvásárolható tankok a következőképpen jelennek majd meg (Tech Tree/Vásárlási menü):

Attól függően, hogy mennyi arany érhető el a fiókodban, a megvásárolható tankok két különböző módot jelenhetnek meg:

Van elég aranyad a megvásárláshoz:

Nincs elég aranyad a megvásárláshoz:

Ha döntöttél, nincs más dolgod mint jobb klikket nyomni a tankon és kiválasztani a Vásárlás vagy becserélés opciót:

 • Alapértelmezetten a becserélhető tankok listájában a beszámítási árak láthatóak.
 • A listában olyan tankok is láthatóak, melyek épp nem állnak rendelkezésre (csatában vannak, nincsenek megjavítva, stb.). Ha rákjuk kattintunk, többet is megtudhatunk aktuális státuszukról.

FONTOS TUDNIVALÓK

 • Csak olyan tankokat cserélhetsz be, melyek alacsonyabb vagy azonos tierűek a megvásárolandó tankkal, de legalább tier VI-osak.
 • Egy vásárlásnál csak egy járművet lehet beszámíttatni.
 • A járművek árait befolyásolhatják az épp futó leárazások is.
 • A becserélt járművön lévő felszerelések, fogyóeszközök és lőszerek automatikusan a depóba kerülnek (ingyen).
 • Az álcafestések, emblémák és feliratok ugyancsak a depóba kerülnek, de mivel ezek tank specifikusak, ezért ezeket csak akkor tudjuk ismét felszerelni, ha ismét meg lesz az adott tank.
 • A becserélt jármű legénysége a barakkba kerül. Ha nincs elég hely a barakkban, a becserélés nem lehetséges.
 • A becserélt járművek NEM ÁLLÍTHATÓAK VISSZA a Visszaállítás opcióval.
 • Mikor becserélsz egy tankot, nem kell külön garázshelyet is venned az újnak, hisz az majd a becserélt tank helyére fog kerülni a garázsban.
Utoljára frissítve: 2020. augusztus 25. 12:12
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  25Andras25 · 9 hónapja
  Nekem az lenne a kérdésem ,hogy hol vannak a becserélhető tankok és azok amikre lehet becserélni ? Hol van ilyen lista?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • Moderátor
   · 9 hónapja
   Mikre lehet becserélni?

   A játékon belül a tech tree-ben látható aranyért megvásárolható tier 6-8 tankokra. Lényegében ez egy "sima" játékon belüli vásárlás (csak beszámítanak az árba egy másik prémium tankot féláron).

   Ha ráklikkelsz egy tank megvásárlására, akkor megjelenik a képernyő, ahol ki tudod választani, hogy milyen legénységgel szeretnéd, akarsz-e lőszert tölteni bele, garázshelyet venni mellé. Itt középen alul megjelent egy "válassz járművet" gomb. Ha oda ráklikkelsz, akkor megjelenik a garázsodban lévő becserélhető tankok listája azzal az arany értékkel, amennyiért beszámítják azt a vásárlásba (ez a becserélt tank arany értékének a fele). Ha ráklikkelsz valamelyikre, visszadob az előző ablakba ahol már a csökkentett új ár szerepel, és megjelent a "Becserélés gomb".

   Természetesen becserélt tankot nem lehet visszavásárolni kreditért, így nem lehet trükközni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tank_szemelyzete · 9 hónapja
   Remélhetőleg nem változott januárhoz képest.
   https://worldoftanks.eu/en/news/special-offers/trade-in-january-2020/
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  8asZolee · 9 hónapja
  Nem igazán vagyok híve a tankcserélésnek, de most elgondolkodtam rajta, és segítséget kérnék olyanoktól, akik ismerik a T-54 first prototype-t. Az első fekete piaci akcióban megvettem kreditért a T34 B-t, de megvan a kötvényboltból a Patriot és a második fekete piacról a Chrysler is, amik azért lényegesen jobb tankok, így a T34 B-t nem nagyon használom, 3 prémium USA heavy tankra meg nem nagyon van szükségem.Véleményetek szerint megéri elcserélni a T34 B-t 2.400 gold ráfizetéssel a T-54 first prototype-re? Arra emlékszem, hogy a T-44-et szerettem, kézre állt, ezért is gondolkodok a cserén.Köszi előre is a segítséget!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   bisckmarck · 9 hónapja
   A mod 1 nagyon megéri!! (a barátom akivel napi rendszerességgel játszok, imádja) Most kapott lőszer buffot (többet tud vinni), jó páncélja, jó ágyúja van. Igaz emiatt picit lassabb ugyan, de ha agresszív medezel vele, jól fogsz kijönni. Nyugodtan ki lehet használni az adottságait. A barátomnak gun markja is van vele, szóval lehet vele aprítani. Én ajánlom, már ha tényleg nem használod a T34 B-t.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   vdavid160991 · 9 hónapja
   Nekem a T44 100 van meg az hasonló a t54 hez bár eddig csak frontlineon használtam de ott első számú tankom meg egy haverom acc ján próbáltam a t54et pár csatára és nekem tetszett, pár apróságban gyengébb csak a t44 100nál de úgy az összkép tetszett. Én nekem meg nagy álmom volt a t34 de annyi rosszat hallok róla hogy lehet nem bánom meg ha kimarad, renegade meglett küldivel így amcsi heavy nem is kell nagyon
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    8asZolee · 9 hónapja
    Hát a T34-gyel lehet jókat menni, de ha kimész a sarok mögül, szétszednek, ha hulldozn-ozol, akkor a tornyod lövik be folyamatosan. Az átütése, sebzése nagyon jó, de amint meglátnak, szétszednek. Első csatám Erlenbergen volt vele, a déli részről indultam, beálltam a map középére, a heavy sorra hull downba az épület mögé, és egy IS-3 bontotta le a HP-mat, mialatt csak a tornyom látszott ki. Még szinte a kreditet is sajnáltam érte, amit adtam, és valaki ezért a tankért több, mint 10 ezer Forintot fizet/fizetett. Egy darabig nem is vettem elő. Nyilván nem vagyok egy pro játékos, és ideális körülmények között azért lehet vele alkotni, de kár pénzt áldozni rá.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     ticsungg · 9 hónapja
     Akkor nem csak a tornyod látszott ki, mert az IS-3 a tornyodat még golddal sem lövi át HullDownban.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      charliefirpo_2018 · 9 hónapja
      De a toronytető, a kémlelő alatt ugyanúgy belőhető mint a T30on,és nem feltétlen golddal
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ArgHx · 9 hónapja
   Én becseréltem a T34 tankomat. Renegade mellett már felesleges volt nem használtam.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Celebúr
  • Kiképző
  · 9 hónapja
  Flanszia 8-as ELC meglepően olcsó, beszámítással meg pláne, 2k aranyért hozzámvágódott
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   MacAulish · 9 hónapja
   Úgy is szeretted mindig a lightokat, biztos élvezni fogod
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • Moderátor
   · 9 hónapja
   Nem erős tank, sőt face-to-face-ben gyenge...de a játék egyik legfunabb tankja, ha valaki szeret sunnyogni és érti a spot-rendszert. Hajrá
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Celebúr
    • Kiképző
    · 9 hónapja
    az álcája jó, mivel aprócska és nyúlnak is van, szóval szakaszban és egyedül is lehet vele majd nagyokat alkotni (remélem)
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Megtorlo · 9 hónapja
     Engem is el gondolkoztatott ez a csere mondjuk egy fv4202 mehetne érte és 2,5k goldot kellene csak rá fizetni. Mennyire jön be a tank le írod a tapasztalataid?
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Rohamnyuszi
      • Moderátor
      · 9 hónapja
      Ha nem hasonlítod össze a kerekes francia "pillangó"-val, akkor nem érzed annyira elenyészőnek az 1300 körüli dpm-et amit egy kv2 ágyúkarakterisztikához hasonló krumplivetőből tudsz produkálni.
      Röviden, a tankot mint valamit ami spot mellett bármi egyébre használható tanuld meg elengedni és akkor már a kellő érzelmi háttér megvan a vásárlás lebonyolításához.
      A camo a legjobb a játékban, ergo spot tekintentében ha kivételesen nem egy városi pályát kapsz, akkor bajnok kis dög, egészen addig a pontig míg nem spotol fel valaki. Abban az esetben lásd. előző pont.
      Tegnap csekkolgattam mit tud az új felszerelésekkel...
      Egy kellemes legénység és megfelelő felszerelések mellett a camo 49% körül és a spot 500m felett van vele, ami valljuk be light tank esetén nem rossz. Kb. kitölti a passzív spot lehetőségét, lévén mióta a kerekes "pillangó"-k a játékba kerültek, aktív spotra már egyetlen light tank sem jobb választás.
      Bokorban ülős, közben híreket olvasós, asszonyt puszilgatós tank, ami leginkább a spot alapján fogja hozni a kreditet, lévén a tárazás és a krumplivető okán, úgy kezelendő, mint amit ágyú nélkül raktak be a játékba.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     PZoli
     • Moderátor
     · 9 hónapja
     Jó legénységet igényli. Több, mint 2k csatám van vele és a 8. skill fejlődik a lányoknak és pótkaját is használok...de hisz mindent a cél érdekében. Imádom, hogy bármelyik lightot hamarabb észreveszem nyílt mezőn, mint ő engem.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      ce1018 · 9 hónapja
      Mostanában a kínai light-ot húzom 7-8-9, szóval gykrabban összefutok elc-vel. Töltöm is rá a repeszt, és nekimegyek. olyan 3-500 körül ramolok belé, a repesz intézi a többit. Az viszont tény, hogy nem lehet meglátni 30 méterről sem. Bár tegnap egy orosz LTG is ilyne volt...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  pepe0419 · 9 hónapja
  OBJ 140 ágán haladok. SkorpG helyett T54mod1 vagy STG jobb?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   AzuGold · 9 hónapja
   Ne csinálj hülyeséget, egyik tank sem említhető ezek közül egy lapon a skorpióval. Az stg egy eléggé ellentmondásos tank (a fejlesztési fás 416-nál szerintem sokkal rosszabb), a t54mod1 pedig egy átlagos med.Én amúgy a kan105-öt akarom becserélni valamire, de még nem tudom, hogy mire érné meg. Ötlet?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PZoli
    • Moderátor
    · 9 hónapja
    Nagyon röviden:

    ELC Even 90 (nagyon speciális tank, még annál is gyengébb, de nagyon fun tud lenni vele a sunnyogás a bokrokban és a spotolás. Lásd fentebb Rohamnyuszi mikro elemzésést.

    AMX M4 49 (de ez a toborzói programból ingyen kiszedhető és a kötvényboltban is bent van) - Némileg hasonlít a Löwére, bár szerintem gyengébb annál összességében, de könnyebben/"olcsóbban" hozzáférhető.

    T26E5 (bent van a kötvényboltban is) - A kis alfa és nem túl erős front páncél miatt nem használható a heavy dühöngőben, meg kell vele tanulni játszni, a hull downt szereti igazán.

    Löwe - A jó öreg. Már megkopott kissé, de a tornya és felsőfrontja még mindig bírja a starpát, ha úgy van még tier 10-ben is, ahol az ágyúja mesterlövész, így nem kell a frontban lenned sem.

    Strv S1 - csak a bokorcamp jó álcával, pontos ágyúval, 288-as alap átütéssel 390-es alfával

    WZ-120-1G FT - 440-es alfa, magas DPM, jó mozgékonyság és fordulékonyság (alapban 44 fok), szóval nehéz körbetáncolni és a front is képes pattinatni (nem fixen). Az ágyú kevésbé pontos és lassabban szűkül, ezért inkább közép-közel távra hatékony. Ha úgy van, akár közelharcra is.

    Szerintem összesen ennyinek van létjogosultsága az aranyér megvehetők közül, de vannak itt nálam tapasztaltabb és jobb játékosok, majd ők kijavítanak/kiegészítenek.

    Amúgy, milyen játékstílust szeretsz (mert úgy könnyebb ajánlani valamit, én csak általánosságban leírtam, hogy szerintem mik a leghasználhatóbbak a techtree-ből is vehető tankok közül)?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • Moderátor
   · 9 hónapja
   A három közül a SkorpionG messze a legjobb, szóval szerintem ezt a trade-et inkább ne, de ha mindenképpen meg akarsz tőle szabadulni, akkor (szerintem) a T54mod1 több helyzetben használható, valódi medium játékot tudsz vele játszani.
   Az stg-nek (szerintem) az a baja, hogy nem tudja, hogy mi is akar lenni. Nagy alfa + aránylag jó álca és papír test. Akkor ez most egy TD? Ahhoz viszont kevés. Közelharcba nem tudod beküldeni brawlerkedni, mert nincs páncélja és hátsó tornyos is, szóval előbb kapja ő a sebzést, minthogy lőne.

   Azt mindenképpen tudd, hogy ha becseréled a skorpionG-t akkor azt már nem tudod visszakérni a supporton keresztül. Nem vagyok nagy TD-s, a skorpionG jelenleg nekem is a kivont (eladott) prém tankok között van, mert kellett a lóvé és amúgy sem játszottam vele túl sokat, de amire te készülsz, azt én nem vállalnám be.

   Amúgy az STG Guard-ot kötvényért is meg lehet venni.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    pepe0419 · 9 hónapja
    T54mod1 lett, a skorpio kezdett kiakasztani a sok földbe tartó lövéssel, meg amúgy sem jó az JGPZE100 ágán, megvan a JTig 8.8, az pont az. Így a Skorpió ment.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     PZoli
     • Moderátor
     · 9 hónapja
     Remélem, hogy beválik a tank, sok sikert hozzá!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Rohamnyuszi
  • Moderátor
  · 9 hónapja
  Offtopic: Tudja esetleg valaki, hogy hol lehet megvenni az A46-ot az évfordulós tokenekért? Nekem ingame sehol sem kínálja fel ezt az opciót vagy csak balga mód elkerülte a figyelmem.
  Köszi
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   RockyRuciano · 9 hónapja
   Megvenni 24-től tudod. Ha előbb kívánod, akkor az ajándéktankokhoz kapcsolt missziók teljesítésével lehet megkapni.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    charliefirpo_2018 · 9 hónapja
    Ha meg lehet venni akkor mi a t..ömnek kinlódok azokkal a 3as tankokkal...inkább várok egy hetet, van 2300 érmém,inkább nyomom a Steel Huntert. Csak piszkálja a fantáziám a Bobject
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   zsoleszka07 · 9 hónapja
   Bent van ott ahol minden mást is meg lehet venni belőlle , de ezt csak 24-től lehet majd.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   charliefirpo_2018 · 9 hónapja
   Várjál,ezt még én sem tudom,de lenne egy kérdésem. Most akkor párhuzamosan fut a kulcsvadászat,meg a Steelhunter is? Dillemában vagyok
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Rohamnyuszi
    • Moderátor
    · 9 hónapja
    A teljes kép szerint egyszerre fut a Battle Pass, az évfordulós küldik, a Steelhunter valamint a többi event.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     charliefirpo_2018 · 9 hónapja
     F@sza... akarom mondani (pillangó)..
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  FBButcher · 9 hónapja
  Sziasztok!
  Ez az akció működik úgy is, hogy a Panhard EBR 75 FL-10-et szeretném beváltani és beszámíttatni egy másik prémium tank árába?
  Vagy csak tech tree-ben szereplő prém tankot lehet beszámítani tech tree-ben lévő tankra?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   BaliSan · 9 hónapja
   Nem tudom mit vársz, az EBR az egyik legjobb prém tank, jobbat nem kapsz....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • Moderátor
   · 9 hónapja
   Működik. Lehet tech tree-n kívüli prém tankot beváltani, de kiváltani csak tech treen belülit lehet.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ravenholm · 9 hónapja
  Hali! Nem ide illik tudom.. De a t34 miatt jutott eszembe. Annó sikerült vennem egy t34b t. Azért elég drága tank volt goldért vagy kp ért régen. . Nincs arról infó hogy fogják e buffolni? Mert amúgy most buffolták az usa heavyket de ez valahogy kimaradt. Ha marad ilyen "kaku" akkor viszont lehet el kéne pattintani. De milyen alternativa van helyette? 400 körüli alfával 200+ pennel? Ami az in game shopbol megérné?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   bisckmarck · 9 hónapja
   VK 168.01 P vagy M4A1 Rev., már ha TD nem jöhet szóba mint olyan. (A vk a páncélja miatt jobban megéri mint olyan, de artykkal lehet meg gyülne a bajod, bár ez ugye mapfüggő nagyon)
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PZoli
    • Moderátor
    · 9 hónapja
    Nincsenek hírek T34 buffról mostanában.

    VK 168.01 P vetekszik a játék legrosszabb prémtankja címért, ezért azt inkább ne! Az M401 Rev-vel nehéz jól játszani, mert medhez nincs elég mobilitása (papír is), TD-zéshez pedig a 200-as átütés semmi semmire nem elég.

    A Löwe egy korrekt tank, de annak csak 320-as alfája van és nem is tölt túl gyorsan, viszont elvan tier 10-ben is az erős toronypáncéljával és felső frontjával és a mester-lövészkedésre alkalmas ágyújával.

    Ha TD szóba jöhet, akkor jó szívvel ajánlom az Strv S1-et, aminek a 288-as alap átütésű (390-es alfa) mesterlövész ágyúja nagyon hatékony tud lenni, a nyílt és bokros pályákat szereti, mert nagyon jól rejtőzik, agresszíven nem lehet vele játszani, viszont az álcája és mobilitása miatt alternatív passzív spotter feladatra is alkalmas, ha nincs felderítőtök. Az ostrom/mobil mód változtatását szokni kell, de ezt leszámítva egy aránylag könnyen játszható TD, mert csak campelni kell vele.

    Szintén TD a WZ-120-1 FT, ami a 440-es alfájával, nagyon gyors töltésével, az aránylag lassan célzó és nem túl pontos ágyújával, de kiváló mobilitásával és pattintani is képes (nem fix) egész univerzális tank, ami még közelharcban is képes lehet megvédeni magát az alap 44 fokos forgási sebességével meggátolva ezzel, hogy körbeautózzák.

    Más nagy átütésű és nagy alfás tank nincs, ami túl jó lenne (pl: 112, IS-6 nagy alfa, de kicsi átütés és még pontatlan is).
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     charliefirpo_2018 · 9 hónapja
     Hát akkor elérkezett az idő, hogy az EBRt becseréljem az STRVre....
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Kriminalis · 9 hónapja
      Megkérdezhetem miért akarod az EBR-t, ami a játék legjobb prémium light tankja, aboszlút meta, könnyű vele farmolni, és még szórakoztató is becserélni egy kevésbé meta, kevésbé szórakoztató, farmolás szempontjából sokkal szarabb járműre? Ugye az megvan, hogy strv nagyrészt 300+ról lő, az meg ugye kevesebb kredit.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       charliefirpo_2018 · 9 hónapja
       Nem biztos mostmár, mostanában jól megy a lightozás, egyenlőre marad
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      HUN_Sector · 9 hónapja
      Az strv szerintem katasztrofális. Ráadásul mocskos mòd pontatlan.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       _tothjanos_ · 9 hónapja
       Tény, hogy kivételesen az strv/UDES 03 (prém/tech tree) párosnál működik az az állítás, hogy a prém tank nem lehet jobb mint a fejleszthető! A te két állításod vagy költői túlzás vagy butaság....attól, hogy a célzókörön belül van a szórása az ágyúnak még nem pontatlan! Ameddig egy 20cm-es ablakrésen át látható tank részletből, ki lehet lőni egy csatában zsinórban 3 tankot ezekkel az ágyúkkal, durva állítás az, hogy pontatlan! A játék legjobb sunyulós td-jei az UDES 03/strv 01 páros, strv- 103-0/B sorozat! Főleg, hogy a tech tree-s triónak a töltés ideje 10-es szintre brutálisan csökkenthető....
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        BaliSan · 9 hónapja
        Mikor bejött így volt, azóta az álcája a kukában van sajna.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ravenholm · 9 hónapja
    Szeretek td z ni. Az elso 10 ig huzott ágam a német td ág.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • Moderátor
  · 9 hónapja
  A cikk tartalmazza, de aki rutinból nem olvassa el, mert már ismeri az eseményt régről, annak szólok, hogy a tier 6-8-as prém tankok arany ára a mai nappal már lecsökkent 10-13%-al, ahogy néhány nappal ezelőtt beharangozták.
  https://www.wotinfo.hu/index.php/item/9106-csokkennek-a-premium-tankok-arai


  + sajnos nem került be új prém tank a játékon belül megvásárolhatók közé (esetleg a tier7-es amerikai Eagle 7, de nem tudom, hogy az már ott volt-e eddig is, de tier 8 az maradt az eddigi)

  + aki még nem ismeri az eseményt és nagyon fellelkesedne, annak tudnia kell, hogy csak a játékon belül is megvásárolható prém tankok szerezhetők meg így (amik ugye nem a legjobbak/ nem meták), szóval progetto46, EBR 75, defender, stb. sajnos továbbra SEM elérhetők ilyen módon.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.