Jelenleg

18
látogatónk van

2020. július 3. 07:13

50TP - Hétvégi ajánlat (07.04-07.07)

(30 szavazat)
13 hozzászólás

Küldetések

Prémium ajánlat

Utoljára frissítve: 2020. július 7. 09:35

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
    • Tankos
    · 3 éve
    Átlagos meccs, 2500 dmg bottomként.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    charliefirpo_2018
    • Tankos
    · 3 éve
    Csodálkozom hogy Bazsi41 nem szólt még hozzá, nagy kedvence ez a tank a Kukás mellett.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
    • Tankos
    · 3 éve
    Annyi féle dolgot olvastam itt erről a tankról, na.
    Elég régen megvan, nem a fő tankom az szent igaz.
    Amit tudni kell róla, hogy a 440-es alfához egy kicsit nagyobb töltésidő jár, így azt gondolom balanszban van a többi tankkal tierjében.
    A tornya jó, a kupola miatt mozgatni kell, sidescrape -re alkalmas, de csak módjával.
    (értsd úgy, jobban mint egy conqeror, FV215B, de nem egy IS3, Defender. )
    A legénységi kibúvónyílás egy nagy weakpont, tehát azonnal megbünteti ha jobban kinézel. Az átütés 8as tierben rendben van, viszont a gold csak plusz 218/245, így szerintem nem érdemes tölteni, ha tier X h nem. Alkalmas kiképzőtank a 60TP-re.
    Szerintem teljesen rendben van, balanszolt járgány.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Pike
    • Tankos
    · 3 éve
    Pedig tényleg ez van vele. Nem éppen 43 lövés volt, kicsit több az annál. Nem vagyok tipikus játékos, azok nem az 1800-as wn8 kategóriába tartoznak sztem. ez inkább a felső 15 %. De ha neked megvan a tank, akkor leírhatnád, hogy neked hogyan muzsikál. Nekem lowtierként nem megy vele. Biztosan az én hibám is, mert ad 1 ma heavyvel játszani elég bonyolult ad 2 a legénység nem a legacélosabb a tankerinoban, ad 3 szokni kell még a tankot, kevés az a 10 csata. Mivel messziről snipeolni az ágyú karakterisztikája miatt igen kétséges, ezért marad a heavy dühöngő, ahol ugye low tierként Objectek, Mausok, STI-ek stb ellen azért igen sovány az a 218 pen. Sokszor próbáltam ellöni a torony gyenge pontjait, de ugye a 3 mp szűkülés ezt nehezíti, illetve 500+-os alfásokkel nem igen jó tradelgetni, flankelni pedig általában a heavy dühöngőben lehetetlen. A 440 alfa sztem nincs meg, ahogy az IS3-II-nél is ezt tapasztalom, ellentétben pl a Scorpion G-mmel, ahol nagyon sokszor ad be 520 és fölötti értékeket, de az is6 is sokszor ad 400 fölöttiket. Azóta még 15 meccset játszottam, a leosztás valamivel jobb lett, toptierként igen brutálisakat lehet vele menni, igen jól lehet vele farmolni főleg kreditboosttal, egy dologra nagyon kell figyelni, a torony mindig az ellen felé nézzen, mert amint elforditod egy kicsit is, a kis mélyedésen még a hetesek is belövik, ott kb csak 110 mm olyankor a védettség. Artyra kétszer gyulladt ki, ezért harmadik skillnek ény a bia és a javítás után feltétlenül rárakom a tűzoltót, addig használom az automatát. Várom Balanghirtól és Sileantól is a tapasztalataikat, hány kör, mit tapasztaltak, meg segítséget, hogy mit lehetne jobban csinálni skillezéssel, taktikában stb.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      VaFec
      • Tankos
      · 3 éve
      Viszonylag friss és ropogós:
      https://www.wotinfo.hu/index.php/tank-elemzesek/item/8854-tank-elemzes-50tp-prototyp
      Nekem bérletem volt rá 10 csatára. Nem mondanám, hogy a szívemhez nőtt, de nem is volt olyan rossz. Low tier-ként hagyni kell a nagyokat játszani, és megpróbálni besegíteni a medeknek.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Pike
    • Tankos
    · 3 éve
    Hát én megvettem. Alfa sebzése 440 helyett 400 körüli. 10 meccs alatt egyszer adott be 440 fölötti sebzést. Szar az mmje vagy az enyém nem tudom, de 10-ből csak egyszer kaptam toptier meccset, a többi kilences, de inkább 4 tizes 5 kilences, hat nyolcas. Mai metába abszolúte nem való tank, mert lassú, ehhez képest a páncélja nem valami acélos. 218 pen tier kilenc tízben nem valami fényes., flankelés csőpályán kizárva, futrinkák mellett lehetetlen, ha arty megtalál, akkor garázsmenet. 10 meccsből egy győzelem, átlaseb eddig 1900, de volt olyan kör, ahol - 27 k kreditet "termelt", bár nem sok 3rtelme volt mert az apcr pen is csak 235... Kerüljétek el, mert 2020-ban ilyen heavyvel nem sokat lehet tenni tier 9-10-ben...
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Bhalangir
      • Moderátor
      · 3 éve
      Fele se igaz annak amit írsz.....de nagyot mondani jó.....43-ból 1x lőttél 440 felettit....hát persze....a többi is kb. ekkora valóságtartalommal bírhat......
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        siemkaktopl
        • Tankos
        · 3 éve
        Én hiszek neki! Nem hazudott még. Kölcsönben kipróbáltam magam is ezt a zsutykot és nagyon gyengén muzsikált.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        _Aerol_
        • Tankos
        · 3 éve
        Ez az átlagsebzés nagyon trükkös dolog. Túl sok benne a ha. Ha eltalálod, ha átüti a lövedék, ha éppen olyan sebzést sorsol neked a véletlengenerátor. Artyknál ütközik ki leginkább.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
        • Kiképző
        • Tankos
        · 3 éve
        10 csatában lőtt 2-őt és minden egyes csatájában berohant a halálba. Tipikus játékos...

        Teljesen valós amit állít, csak nem pont úgy írja le ahogy történt
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Roreno
      • Tankos
      · 3 éve
      Tegnap vettem meg. Első csatámban majd 4000-et sebeztem vele full tier 8as közegben úgy hogy közben erőteljesen belaggolt a game pár percig. Első blikkre egy nagyon kellemes tank benyomását keltette - jópár lövést pattintottam toronnyal, és a löveg is elég jónak tűnt. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy viszonylag képzett a legénység a tankban. Ezen kívül a felszerelések nálam így néznek ki: vert. stab., töltésgy., ventilátor, + pótkaja. Persze ezek nem javítanak a közepes átütésen, de a tank egyéb tulajdonságain erősen dobnak. Nem tudom, hogy milyen a legénység, és a felszerelés a tankodban, de javaslom próbáld ki ezt a felállást. Ha így sem működik a dolog, akkor nem hinném, hogy a tankkal van a gond. Ja és nekem nem egyszer adott be 440+-os lövést, sőt egyszer legalább volt 500+ is...
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Pike
        • Tankos
        · 3 éve
        Felszerelés ugyan ez, a legények sajnos még gyengék,bia megvan füzettel és most megy a javítás kb 60%-on áll, utána tűzoltás lesz,de megy rájuk a 300%-os még egy darabig biztosan. Azóta nekem is adott 500 körüli sebzést, de több a low roll még mindig. Ha a pálya stimmel és nincs tier X-es, akkor egészen használható. Ja és a gundep egész jó, főleg a Defender után. A tankot épp azért vettem, mert szeretném elkezdeni a lengyel nehéz ágat, de 45 tp-ig free xp-zem, tier VII-et meg nem szeretném alap legényekkel elkezdeni.Igazából az ág 50tp-ig érdekel, a 60-at majd meglátjuk...
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Roreno
          • Tankos
          · 3 éve
          45TP kellemes tank, 53TP nagyon jól használható (megvan a 3 gun mark), 50TP szintén elég jó, 60TP-vel nem mentem sokat, de annyi elég is volt belőle egy jó időre (kumulatívnak kicsi az átütése, na meg tier 10 ugye - vicc). Szerény véleményem szerint az 53TP emelkedik ki leginkább ezek közül, főleg a saját tierhez viszonyítva. (Ezekkel a tankokkal a RunningDisaster accomon mentem).
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.