Jelenleg 650 vendég és nincs tag online

2020. január 24. 12:30

Holdújév - Speciális esemény (01.25-02.06)

Írta:
Értékelés:
(64 szavazat)
192 hozzászólás

Ünnepeljük együtt a Patkány évét! Az event keretein belül az 5x-ös XP és a rakás napi küldetés mellett univerzális legénységi tagokat, legénységi könyveket, 5x-ös tokeneket és sok egyéb jutalmat zsebelhetünk be.

Kedvezmények


5x-ös XP a nap első győztes csatáiban a tankokon

1/40-es XP → free XP átváltás (1 arany = 40 XP)

Küldetések


Hogyan működik?

Január 25-től kezdődően a kínai zodiákus 12 állatáról elnevezett napi feladatok kerülnek be mindenkinél a Küldetések menü alá. A küldetések teljesítéséért (összesen 12) arany érméket kapunk. Hogy hány érmét szereztünk már meg, a bónusz Alvó macska küldetésnél nézhetjük meg. (minden küldetés csak egyszer teljesíthető)

Az érmék számát webes felületen is ellenőrizhetjük a dedikált weboldalon. Szükség is lesz rájuk, hisz az érmékkel teljesíthető az 5 kínai elem: fa, tűz, föld, víz és fém.

Minden elem 300 arany érmébe kerül és az első négy (fa, tűz, föld, víz) egy univerzális BiA-s, 0 skilles legénységi tagot ad (parancsnok, töltő, lövész és vezető).

Hogy a fém elemhez hozzáférjünk, előbb meg kell szereznünk az első négy elemet. A fém megszerzéséért pedig egy Képzési füzetet (250.000 XP minden tagnak) és egy Személyes képzési füzetet (850.000 XP egy tagnak) kapunk.

Több érmére van szükséged?

Természetesen speciális megvásárolható csomagokkal is készült a WG, amikkel felgyorsíthatjátok az előremeneteleteket.

Az előrehaladás követése

Az esemény ideje alatt a dedikált weboldal lesz a legjobb barátunk. Itt a követezőket láthatjuk:

 • A megszerzett érmék nyomon követése
 • Az 5 elem teljesítése
 • Előrehaladásunk áttekintése
 • Jutalmak átvétele és speciális ajánlatok megszerzése

Ezenkívül az arany érméket további jutalmakra is becserélhetjük, úgymint:

 • Két erőteljes prémium tank (100%-os legénységgel és garázshellyel):
  • WZ-120-1G FT Tier VIII kínai TD
  • M41D Tier VIII kínai könnyű tank
 • Prémium napok
 • Egyéb stílusok a tankokra
 • Személyes tartalékok
Utoljára frissítve: 2020. február 6. 18:24
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  VaFec · 5 hónapja
  Nem tudom volt-e már, de az ezzel az eventtel megszerezhető legénységet csak 2020 május 25-ig lehet toborozni, utána elvesznek. Fontos információ!!!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  CheckEngine · 5 hónapja
  Additionally, from January 25 at 06:00 CET through January 28 at 06:00 CET (UTC+1), you will be able to celebrate the upcoming Year of the Rat with two great bonuses: x5 XP on your first victory of the day for each vehicle, and a better conversion rate between Elite and Free XP (1 = 40 Elite XP turned into 40 Free XP)!


  Ezenkívül január 25-én, 06:00 órakor, január 28-án, 06:00 órakor (UTC + 1) pedig a nagyszerű bónuszokkal ünnepelheti a közelgő Patkány-évet: x5 XP a nap első győzelmével. minden járműre, és jobb átváltási arány az Elite és a Free XP között (1 = 40 Elite XP lett 40 ingyenes XP-re)!


  Na most őőőő azt hiszem ma 27.-e van igaz? Beléptem a játékba és se 5x, se 1=40 XP nincs. Valaki tud erről valamit?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   CheckEngine · 5 hónapja
   Én reggel néztem 8-9 körül akkor nem volt, az esemény fóruma is tele volt azzal hogy hova tűnt. Valószínűleg eljutott oda ahova kellett mert most újra elérhető mind a kettő "bónusz"!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    zsoleszka07 · 5 hónapja
    És valóban, a vicces az hogy amit leszorzóztam duplával arra már nem jött vissza az 5x xp
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   zsoleszka07 · 5 hónapja
   Hát nálam sincs egyik sem, ahogy teszt szerverem sincs!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Okynawa · 5 hónapja
    12:20, most még van teszt szerver.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz · 5 hónapja
   Tiszta véletlenül nem a tesztszerverre jelentkeztél be?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    CheckEngine · 5 hónapja
    Köszönöm a feltételezést, kedves tőled
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tomato · 5 hónapja
   Most léptem ki, még ma is érvényes.
   Váltottam is free xp-t aranyért.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Okynawa · 5 hónapja
    12:15, nincs 1:40es xp váltás, 5x XP sincs.


    ...ez érdekes, kiléptem a játékból, 12:35 kör visszaléptem, és van XP váltás és 5x XP is. Hozzáteszem, hogy reggel 10körül voltam bent játékban, és akkor sem volt semmi... Ez kissé fura
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     charliefirpo_2018 · 5 hónapja
     Most léptem ki a játékból,5x szorzó és xp váltás is volt még
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     ggamer4 · 5 hónapja
     Igen ezt én is tapasztaltam, habár én ki se léptem, csak változtattam a szűrő beállításokon és újra lettek ötszörözők.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ndave · 5 hónapja
   Tegnap még volt
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  cobrati84 · 5 hónapja
  Most, hogy Kínai újév meg minden, dobnátok egy véleményt?
  Van egy Jig Tig 8.8 jármű a garázsban, de valami irdatlan szar... Régen nagyon állat volt, de a mai gyors játékban használhatatlan. Megérné 112-re becserélni szerintetek? Legénység nem számít, csak a játékélmény.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   bandras32 · 5 hónapja
   A 112 nagyon jó kis tank. A vele lejátszott 250 csata tapasztalata alapján elmondhatom, hogy megérte azt a kb. 350 csatát amit a toborzóprogramban nyomtam, hogy megszerezzem.
   Ha már IS-6-hoz hasonlítjuk, ágyú ugyan az, viszont a tank gyorsabb és a páncélja is jobb (ha ehhez még hozzávesszük, hogy ritka, így kevesen ismerik, még jobb ). Azon felül, hogy tier limites még az MM is kegyes hozzá, mert csak nagyon ritkán rakja 9-esek közé.
   Hogy neked tetszene-e, azt nem tudhatom. Én szeretem.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    RockyRuciano · 5 hónapja
    Azért túldícsérni nem kellene.
    Ha a testét elrejted, az tény, hogy remekül pattint a páncélja. Volt olyan ellenfelem akinél elpattant az ideg, először normál lőszerrel lődözött, átváltott goldra, miután azzal se boldogult, jött a HE végül meccs után "mocskos csaló"-üzenet. Ilyet más tankban eddig nem éltem meg.
    De az ágyúja Pontatlan --- de az IS3-3A-val folytatott "előtanulmányok" után ez nem is akkora gond. Viszont az átütés: az alaplőszer TierVII ellen használható, így goldigényes, a gold viszont HESH. Ezt viszont egy csomó tank elnyeli, mint kacsa a nokedlit - újra kellett gondolnom, mi számít gyengepontnak.
    Egy mondatban: olyan hektikus játékteljesítményt, mint ebben a tankban, az utóbbi 1 évben biztos nem nyújtottam. OK, nem egészen 30 csatám van vele, töredéke mint Neked, és összeszokás után változhat a kép, de akkor is! Csak annak, aki kínai nehéztankon gondolkodik --- amúgy tényleg az van, amit PZoli írt, hogy Löve-Patriot-Liberté (ebben a sorrendben) mind könnyebben játszható tankok.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Matt__Kirby · 5 hónapja
     ÉN alaplőszerrel használom. Ami rákényszerít arra, hogy pontosan lőjek gyenge pontot, és akkor amikor az ellenség hibázik - egyébként nem tudnám beverni. Sokat lehet tanulni belőle.
     Szerintem határozottan jó tank, noha nem egy Defender, vagy egy WZ td, de annyira rossz sem mint amennyire állítják.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      RockyRuciano · 5 hónapja
      Sokkal jobb, mint ahogy állítják. Ebben teljesen egyetértünk!
      Az alaplőszerrel nekem gondom van, ránézve keveselltem az átütést, nagyobb tankok ellen nem is próbálom, azt én csak a kisebb tierű tankok ellen használom, ezért 50%-50% sima/gold lőszerelosztást használok.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     bandras32 · 5 hónapja
     Nem dícsértem túl, de egy kicsit alul van értékelve a tank. A tornyon kívül a felső lemez is tud szépeket pattintani (250-275mm). Az ágyúval nincs semmi gond, a szokásos 122-es. Az átütés szintén elég, főleg hogy max tier9 amit lát, persze célozni kell vele, ami sokaknak nem megy. A gold pedig HEAT nem HESH. Löwe-Patriot-Liberté? Ezek olyan könnyen játszható tömeg tankok, az M4 49 van meg a háromból, nem gondolnám, hogy jobb lenne, mint a 112. Inkább azt mondanám, hogy a gyengébb képességű játékosoknak is sikerélményt hozó, szinte bolondbiztos tank. Dehát kinek mi. Ami biztos, hogy a T55A 3*-os hp pattintós küldi már többször meglett a 112-vel. Tehát a páncélra lehet építeni, az ágyú meg csak szokás kérdése, de teljesen vállalható.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      RockyRuciano · 5 hónapja
      A 112 alulértékelt tank, ez igaz, aláírom. Sőt azt mondanám ,hogy nagyon alulértékelt, ismeretlen, sőt akár lenézett tank --- teljesen igaztalanul, ezen közvélekedésnél sokkal jobb. Amúgy a kínai tankokat a többség nem ismeri, nem értékeli, ez is belejátszhat, pedig a kíni nehezeket egész jónak nézem, készülök rájuk. Valamivel több, mint 1 hónapja lett meg, addig én se ismertem.
      De csak a 112 pozitív részéről írtál, ezért gondolom/gondoltam túldícsérésnek. Aki orosz heavyn kupálódott ki, annak a 112 pontosságával nem lesz gondja, de aki német-brit-ami heavyn, annak nagy csalódást okozhat, ha nem készül rá. Az alaplőszernél 180 körüli átütésre emlékszem, ez azért kevéske, Tier VIII ellen 200 mm, TierIX ellen 230 dukál (szerintem). Így jön képbe a gold, ami nem a megszokott APCR, ez szintén okozhat fejtörést, és amit az APCR-el belőhető pajzs vagy rétegelt páncélzatú tank elnyel. (a goldnál én nagyon a HESH-re emlékszem, otthon majd utánanézek, miért - de definitív állítod, elhiszem) Amióta megvan, mentem vele nagyon jó köröket is, ezért alulértékelt jó tanknak gondolom - de nem gondolom egyszerűen játszható tanknak, bár a hektikusság az összeszokás után majdcsak csökken, de aki jót akar vele játszani, annak készülnie kell fejben a hátrányaira is. Összegezve, a 112 egész jó tank, de sajátos ízzel.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 5 hónapja
   Nem vagyok egy nagy heavy-s, a 112-vel csak 10 csatát mentem, mikor bérbe adták, de nekem elég semmilyen a játékélmény vele. Becserélhető heavy-k közül nekem még mindig a Lowe jön be leginkább, mert az bizonyos helyzetekben nagyon erős tud lenni, és megfelelő pozícióban tier 10-ben is életképes (nagyon pontos sniper ágyú), persze az sem tökéletes tank. Ezen kívül még ott van a VK168.01(P), ami egy nagy vashalom, amin sajnos több gyengepont is van. A T26E5, ami egy med-heavy keverék, ami jól hull downozik, de a 240-es alfa és a nem túl erős testpáncél miatt nem tud bemenni a heavy-dühöngőbe, mert rosszul tradel. A francia Amx M4 49, de akkor már a Lowe jobb. Ha pedig tierlimitest akarsz, akkor még ott van az IS-6 is, amiről azért többet hallani (akár jót is ), mint a 112-ről. Valahogy a 112 nagyon ritkán téma, elég szürke egy tank.
   Persze mindez csak szerintem.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    charliefirpo_2018 · 5 hónapja
    Nem csak szerinted...
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Matt__Kirby · 5 hónapja
     Valóban jó tank a 112. Először annyira használhatatlannak tartottam, hogy el is adtam. Idővel ha megismered még jobb is mint az IS6
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      charliefirpo_2018 · 5 hónapja
      Akkor valami infót mellékelj már hogy milyen felszereléssel használtad, mert nálam nemigazán akart működni a hagyományos heavy cuccokkal az ágyú úgy szórta a skúlót mint hülye pék a lisztet,a célzásidő nálam katasztrófális volt,az átütésröl meg inkább nem beszélek
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Matt__Kirby · 5 hónapja
       Átlagos csata
       2700 dmg
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Matt__Kirby · 5 hónapja
       Hát, az előbb egy t10 nem bírt beverni golddal. Szokványos HT felszerelés.
       A célzásidő és a stb adott, de aki játszott már HT-val annak nem meglepő.
       Türelem kell.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  tomika67 · 5 hónapja
  Csak az adott napi küldetést lehet csinálni, vagy visszamenőleg is engedi ? ( 30.-án megcsinálhatom a 25-26-27-28-29. napit is ? ) Ha nem, az kibaszás azzal, aki pár nap nem ér rá.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 5 hónapja
   Csak az adott napit.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Blackmoon · 5 hónapja
  Hellosztok! Nálam ez a dedikált weboldal kicsit fura. A jobb felső sarokban látom ugyan az érméimet, de utána használhatatlan, írja hogy rules meg rewards, de 2 mp után ki is siklik oldalra, és csak a lila alap marad. Aztán lefelé lehet még tekerni, de semmi nincs az ég világon ott sem..... Ha rohadt gyorsan rákattolok mondjuk a rules linkre, az meg elvisz a wg központi oldalára..... Utoljára akkor láttam ilyen színvonalú weboldalt, amikor az 5 éves unokaöcsém összedobott egyet az mlap.hu-n...... :p
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 5 hónapja
   Tipp: Nem tudom, hogy használsz-e valami böngésző bővítményt ami esetleg okozhatja. Próbál meg inkognitó/privát módban, olyankor nincsen semmi bővítmény, sem cookie, nem jegyez meg semmilyen jelszót VAGY próbálkozz másik böngészővel.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Blackmoon · 5 hónapja
    Köszi szépen, másik böngésző segített!
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     PZoli
     • VIP
     · 5 hónapja
     Örülök, hogy ez az alternatív megoldás működik.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Balazs159 · 5 hónapja
  Sziasztok! A legénységet bele lehet toborozni a még nem meglévő tankba? Mert húzom az amcsi T95 TD ágat, Jacksonnál tartok és előre beletoboroznám.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 5 hónapja
   Nem. Átképezni/toborozni a legénységet csak olyan tankra lehet, amelyiket már kifejlesztetted a tech tree-ben (nem kell, hogy a garázsodban legyen) VAGY bármilyen prémium vagy nyereménytankra, ami a játékban megtalálható.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Balazs159 · 5 hónapja
    az még jó megoldás lenne ha a Jacksonba toboroznám bele és átképezném majd ha meglesz a következő?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     PZoli
     • VIP
     · 5 hónapja
     Igen, az úgy működhet, hogy beleképzed a Jacksonba és majd viszed tovább őket. a következőkbe. Az event egy parancsnokot, egy vezetőt, egy lövészt és egy töltőt adhat. A Jackson-ban még van plussz egy rádiós, de az utána lévő T25AT-ben, T28-ban és T95-ben csak 4 fő van. Ha még az E3-at is akarod, akkor abba majd szükséges lesz még egy töltő.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  vdavid160991 · 5 hónapja
  Sziasztok! Nem tudom ez miért van de már a többi tankrewardson is megfigyeltem hogy csak a telómról engedi elfogadni a jutalmakat. A gépen minden 0-nak ír. Lehet hogy én vagyok az egyetlen ilyen. Bár az is érdekes hogy a wargaming oldalán a személyes adatoknál azt írja 0 csatám van 0 tankkal... de mikor ugyanott megnézem a klánok között az enyémet ott meg rajta vagyok. Ezért nem is tudtam az előző klánból kilépni mert azt írta nem vagyok tagja semminek...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  cobrati84 · 5 hónapja
  Hali,
  Nekem szerintem mákom volt. Választottam 300-ért a Random cuccból, és a garázsba került 8DB, 2órás +50%-os Credit booster
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 5 hónapja
   Egyet értünk. Szerencsés kezed van, én inkább nem kockáztatok.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.