Jelenleg 404 vendég és 4 tag online

2019. december 13. 07:10

Holiday Ops 2020 (12.13-01.14)

Írta:
Értékelés:
(95 szavazat)
578 hozzászólás

Megérkezett az ünnepi nagy event, ami bár kissé kaotikusnak tűnhet elsőre (szerintem szándékosan, a WG azt szeretné ha mindenki maga fedezné fel a dolgokat), de ha eljött az idő és beléptek a garázsba, minden a helyére kerül majd.

Alapvető kellékek és nagy dekorációk

Mikor december 13-án belépünk a garázsba, találunk majd pár különleges ajándékot a WG-től és a Hóleányoktól:

 • 3 Kis dobozt bejelentkezéskor
 • Egy ritka Tier II-es francia prémium könnyű tankot, az AMR 35-öt, garázshellyel és 100%-os legénységgel
 • Egy töltetet - ez egy speciális event elem (lásd lentebb)

Emellett látunk majd egy ünnepi szettet is, interaktív karácsonyfával, lakomával, udvarral és a szokásos. Jól néznek ki, de minden szebb ha fel van díszítve, márpedig az ünnepi garázsban szinte mindent felcicomázhatunk majd.

Minden olyan lesz, mint korábban:

 • Harci küldetéseket kell teljesítenünk ládákért, melyek dekorációkat és értékes in-game dolgokat tartalmaznak.
 • Dekorációkkal fel!

A klasszikus ünnepi dekoráció mellett varázslatos Nagy dekorációkkal is díszíthetjük majd a garázsunkat. Négy ilyen Nagy dekoráció szerezhető meg és mind a négy egy speciális, számára kialakított slotba helyezhető el (karácsonyfa, kinti konyha, stb.). Ezeket a dekoráció dobozokból kaphatunk vagy a Nagy dekoriderrel készíthetünk (lásd lentebb).

Megjegyzés: Minden felhelyezett Nagy dekoráció 2,5%-kal növeli a random csatákban megszerzett kredit mennyiségét.

Hívd meg a Hóleányokat a garázsodba

Lépj szintet az ünnepi légkörrel és hívd meg a lányokat a garázsodba. Ezt követően ők azonnal készen állnak arra, hogy egy legénység tagjává váljanak. Mindannyian elérhetővé válnak, ahogy az ünnepi légkör elér egy bizonyos szintet.

Kapunk némi az adventi naptárhoz hasonló segítséget is: minden nap a bejelentkezést követően jutalom üti a markunkat: egy random dekoráció egy adott gyűjteményből és egy 5x-ös XP-s személyes küldetés.

Dekorálás

Szinte minden feldíszíthető lesz a garázsban. Vigyük az egeret az elemek fülé vagy klikkeljünk rájuk a közelebbi nézetért, majd használjuk a bal oldali panelt az interaktív elemek közt navigációhoz.

Emlékeztető! Nem tudtok random dekorálni! Az interaktív elemeknek kijelölt slotjai vannak az egyes dísztípusokhoz. Kezdésként klikkeljünk a dekorálandó elemre, majd a felugró ablakban válasszunk felhelyezendő elemet (itt már csak azok látszódnak, amik az adott slotba illenek).

Ünnepi légkör

A díszítés öröme mellett a dekorációk meghatározzák az ünnepi légkör szintjét is a garázsunkban: minél vidámabb és fényesebb a garázsunk, annál magasabb az ünnepi légkör.

10 ünnepi légkör szint van, minden egyes szintlépéskor az alábbi ajándékokat kapjuk meg:

Holiday Ops bónuszok

Ha tavaly már részt vettél ezen az eseményen, akkor emlékezhetsz arra, hogy minden gyűjteményhez kredit vagy free XP vagy harci XP vagy legénységi XP bónusz tartozik. Miután a WG megvizsgálta a visszajelzéseinket, rájöttek, hogy ezen van még mit csiszolniuk, a gyűjteményeket ugyanis a bónusz és nem a preferenciái alapján választottuk ki. Ennek eredményeként szinte mindenki csak a kredit bónuszos gyűjteményt vette, míg a három ládából alig fogyott tavaly.

Idén azonban úgy döntöttek, hogy elkülönítik a kredit bónuszt és másik három bónuszt egymástól. A kredit gyűjteményként lesz továbbra is elérhető, míg érkezik egy vadiúj mechanika mellé: Holiday Ops jármű free/harci/legénységi XP-ért. Lássuk mi is ez pontosan:

Holiday Ops járművek

A event ideje alatt lehetőségünk lesz a saját Holiday Ops tank brigádunk összeállítására is, hat tankból, tier V-től X-ig. Kizárólag kifejleszthető és jutalom tankok helyezhetőek a szabad slotokba. Ezek a tankok a felsorolt bónuszok valamelyikét megkapják majd meg (lásd a lenti képen), osztályuktól függően, amik random csatákban aktiválódnak majd rajtuk. A slotok az ünnepi hangulat emelésével szerezhetőek meg (lásd a fenti hangulat szintek jutalmait).

Az ünnepi brigádban 30 percenként változtathatóak a tankok. Ha egy tank hozzáadása után eladjuk vagy eltávolítjuk azt a garázsból, a slot automatikusan felszabadul, de be lesz fagyasztva.

Építs gyűjteményt és szerezz kredit bónuszt

Az összes megszerezhető dekoráció négy gyűjteménybe van sorolva:

 • Karácsonyi
 • Mágikus újévi
 • Újévi
 • Hold Újévi

A gyűjtemények építése kredit bónuszt ad majd, az elért szintektől függően egyre magasabbat:

A bónusz nem minden. Ha összegyűjtünk egy teljes kollekciót, exkluzív 2D stílusok és matricák is a jutalmunk lesznek.

Minden összegyűjtött dekoráció egy speciális albumban lesz megtalálható. Az I-es szintűek a legkönnyebben megszerezhetőek, míg az V-ösökért már keményen meg kell dolgozni. Minél ritkább egy felhelyezett dekoráció, annál több ünnepi hangulat pontot ad majd.

Dekorációk megszerzése

 • Küldetések teljesítése random csatákban
 • Kraftolás a Nagy holidronban
 • Ajándékként, a napi bejelentkezés után
 • Nagy Ajándék láda megvétele

Ünnepi harci küldetések

Az ünnepi harci küldetések teljesítésével szerzett ládák három random dekorációt és in-game elemet (direktíva, fogyóeszköz, kredit, stb.) tartalmaznak. Ha szerencsénk van, Nagy dekorációt is találhatunk a dobozokban.

Dekorációk kraftolása

A dekorációkat betörhetjük ha úgy érezzük hogy nem tudjuk őket már felhasználni. Így kraftolhatunk girlandokat, díszeket vagy egyéb hiányzó elemeket a gyűjteményeinkbe.

 1. A betörést a Nagy holidronnal végezhetjük el.
 2. Ezt követően beállíthatjuk a kívánt dekoráció szintjét, típusát és gyűjteményét.
 3. Ellenőrizzük hogy megvan minden a kraftoláshoz szükséges szilánk.

Antiduplikátor

Ha olyan dekorációt szeretnénk kapni, ami még egyáltalán nem szerepel a gyűjteményünkben, akkor használjuk az antiduplikátor töltetet. Ez egy új "fizetőeszköze" az eseménynek, amit kizárólag az ünnepi hangulat szintjének emelésével tudunk megszerezni.

Nagy dekorációt is kraftolhatunk, de két dolgot fejben kell tartanunk:

 • A Nagy dekoráció mindig egyedi - nem krafolhatunk olyat, ami már meg van.
 • Az első kraftolt nagy dekoráció költsége kevesebb, mint a későbbieké.

Dekorációk ajándékként a Hóleányoktól

A dekorációk egy újabb megszerzési módja, ha egyszerűen csak beszélünk a leányokkal. Minden Hóleány egy adott gyűjteményért felelős, tehát egyszerűen csak kattintsunk egyikükre és egy random dekorációt kapunk a megfelelő gyűjteménybe. Mindezt azonban naponta csak 1x tehetjük meg!

Ezen kívül ne felejtsük el, hogy 5x-ös XP-s küldetéseket is kapunk majd a leányoktól.

Ajándék ládák

Nincs időd dekorációkat gyűjteni? Semmi probléma., ugyanis vásárolhatunk is majd olyan Nagy ládákat, melyek tele lesznek dekorációkkal és értékes in-game cuccokkal.

Minden láda tartalmaz majd egy V. szintű és egy random dekorációt. Emellett tartalmaznak még egy csomó egyéb jóságot is, kezdve az aranytól és a prémium fióktól, egészen a ritka prémium tankokig és új 3D stílusokig.

A NAGY LÁDÁKRÓL BŐVEBBEN ITT

2018-as kollekció - Második esély

Ha nem volt alkalmad a Holiday Ops 2018 vagy 2019 ünnepi gyűjteményed befejezni, most megteheted. Először érd el a X. szintű ünnepi légkört, majd kraftold le a szilánkokból a hiányzó elemeket, hogy megszerezhesd mind a 8 stílust. De sietned kell, ez a lehetőség január 13. után megszűnik!

Kiterjesztés

Végezetül, az event ideje alatt megszerzett kredit bónuszok időtartamát január 14-től egészen február 1-ig meghosszabítjuk.

Azonban emlékezz rá, hogy:

 • A kiterjesztés csak akkor fejti ki hatását, ha elérted legalább az V. szintű ünnepi hangulatot.
 • A kredit bónusz csak azon járműveken él, amik épp az ünnepi slotokban vannak.
 • Naponta minden tank egyszer ingyen kicserélhető, de minden további csere némi kreditbe kerül majd.

Utoljára frissítve: 2020. január 13. 06:24
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Omnipadmebumm · 3 hónapja
  Új infó, ki írta neki, hogy gift accepted meg alá valami kisbetűs orosz dumát, de láda nyente. Hmm? Tennem kell valamit?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   R3AL_D3VIL · 3 hónapja
   Lépj be a mail fiókjába és ott fogadd el , utána megjelenik a játék kliensében . Remélem segítettem .
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Omnipadmebumm · 3 hónapja
  Sziasztok. Láma embertől láma kérdés. A kisfiamnak küldtem ládát, az én kliensemből ajándékként megjelölve. Ez ilyenkor azonnal megjelenik nála? Vagy elrontottam valamit? Nem értek ezekhez a vackokhoz, a gépet is csak azért tudom bekapcsolni, hogy tankozhassak.
  Köszönöm a választ előre is.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Szlobi91 · 3 hónapja
  Sziasztok én ezt a bezúzást nem értem. Be tudsz zúzni dolgokat töredékért, de mindig amikor rámegyek a készítőre mindent be akar zúzni. Meg kell tartani mindenből egyet a gyűjteményhez,vagy azzal,hogy kinyitottam és megszereztem az adott díszt,azzal már bekerült az albumba és nyugodtan bezúzhatom?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   csabi0322 · 3 hónapja
   Bezúzhatod, attól megmarad az albumban
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  R3AL_D3VIL · 3 hónapja
  Érdemes megnézni a videót , hogy az 50%-os kredit bónusz hogy jön össze .
  10 X (ünnepi hangulat)
  10 X (nagy dekoráció)
  4 X minden kollekcióból 72 darab vagy több (kollekcióként 1%)
  Mellékeltem egy képet hozzá , hogy érthetőbb legyen .
  https://www.youtube.com/watch?v=b33Kpj5fV8c
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Dark_648 · 3 hónapja
  Tegnap 25 új évi ládát vettem. A 4 kis prémium tank 7250 gold, 23 nap prémium fiókot, 400 ezer kredit 2 db skin. IX szint az ünnepi hangulat. Picit csalódás de ha értékben nézi az ember (mármint a játékon belül) akkor szinte a duplája nyitható.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Koolemac1 · 3 hónapja
  Na eddig éppen csak döglött egér és dobókocka nem volt benne, de tankból csak a hatos Firefly.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  sturmanek · 3 hónapja
  25 karácsonyi láda
  8450 arany
  600 000 credit
  1 legény (aki lány)
  Progetto M35 és OBJ 703 és Sexton 1 és PzKpfw 3
  24 nap prém
  meg ilyen mindenféle kinézetek meg díszek
  nekem ez így ok!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Miklós · 3 hónapja
  Tudom, hogy szentségtörés itt a lootbox-os őrület közepette ilyet kérdezni, de ha nem tervezek ilyet venni, attól még elérhetem a 10-es szintet és a +50%-os bónuszt? Kiszámolta már valaki esetleg, hogy hány nap kell hozzá (szimplán a játékon belül kapott dobozok nyitogatásával)?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   RockyRuciano · 3 hónapja
   A választ 2felé kell szerintem választani:
   a 10-s szintet szerintem gond nélkül el lehet érni, de a szerencsétől függően, hogy milyen gyorsan --- tavaly szilveszter előtt pár nappal lett meg nekem, bár vettem egy 11 db-s lootboxot, ám idén már a 6-s szinten járok minden lootbox nélkül (itt a jelek szerint szerencsém van - csak kitartson )
   az 50%-s kreditbónuszt úgy számolom, hogy rettentő megnehezítették, mert ahhoz mind a 4 albumot fel kell töltened és úgy gondolom, hogy csak sok, de lehet hogy rengeteg lootboxal lehetséges. A kreditboostért viszont lootboxot venni azaz valós pénzt kiadni NEM ÉRI MEG. Egyszerűen hüjeség (szándékosan pontos j-vel). Bocs a nyers megfogalmazásért.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   · 3 hónapja
   Nekem tegnap 24 kis dobozból 2 es szintig jött össze!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Khaled · 3 hónapja
    Tegnap 39 kisládában 3 ötös szintű dísz ( mondjuk nem számít, már 10. szintű a hangulat ) Tavaly előtt nem vettem ládát, tán nem is volt, Szilveszterre meglett töredékekből a 10.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   AntTheZ · 3 hónapja
   A küldeteseknélbfent jelöli naponta hány láda érhető el. Én tegnap este láda nyitás nélkül a négyes szintig haladtam.
   Aztan beesett pár ajandék láda a klános ajándékozásbol.
   De ezek alapján arra gondolok, h igen lehetséges.
   Ha megnézed kivan irva, h milywn teljesitményekért kaosz ládát.
   Innentől a játéktudásodtol és a rászánt időtől függ naponta mennyit haladsz előre.
   Később ez lassulhat mert a magasabb szintű diszeket v gyártanod kell v beéred, h ritkábban dobja a láda.
   Sok simert.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    atilis81 · 3 hónapja
    Simán meg tudod csinálni pénz befizetése nélkül is. Gyakorlatilag csak játszanod kell, amit gondolom, amúgy is csinálnál. Én tavaly nem vettem ládát, csak karácsony után, és a 10-es szint meglett olyan dec 22-23-a környékén. Tavaly előtt is meglett, akkor januárra fizetés nélkül. Az a lényeg, hogy olyan legalább 4-es tankkal játsz, amivel megy a játék, és eredményes vagy vele. Szóval ne most kezdj el valami stockos tankot húzni, majd ha meglesz a 10-es szint azt is lehet.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.