Jelenleg 631 vendég és 11 tag online

2019. december 13. 07:10

Holiday Ops 2020 (12.13-01.14)

Írta:
Értékelés:
(95 szavazat)
578 hozzászólás

Megérkezett az ünnepi nagy event, ami bár kissé kaotikusnak tűnhet elsőre (szerintem szándékosan, a WG azt szeretné ha mindenki maga fedezné fel a dolgokat), de ha eljött az idő és beléptek a garázsba, minden a helyére kerül majd.

Alapvető kellékek és nagy dekorációk

Mikor december 13-án belépünk a garázsba, találunk majd pár különleges ajándékot a WG-től és a Hóleányoktól:

 • 3 Kis dobozt bejelentkezéskor
 • Egy ritka Tier II-es francia prémium könnyű tankot, az AMR 35-öt, garázshellyel és 100%-os legénységgel
 • Egy töltetet - ez egy speciális event elem (lásd lentebb)

Emellett látunk majd egy ünnepi szettet is, interaktív karácsonyfával, lakomával, udvarral és a szokásos. Jól néznek ki, de minden szebb ha fel van díszítve, márpedig az ünnepi garázsban szinte mindent felcicomázhatunk majd.

Minden olyan lesz, mint korábban:

 • Harci küldetéseket kell teljesítenünk ládákért, melyek dekorációkat és értékes in-game dolgokat tartalmaznak.
 • Dekorációkkal fel!

A klasszikus ünnepi dekoráció mellett varázslatos Nagy dekorációkkal is díszíthetjük majd a garázsunkat. Négy ilyen Nagy dekoráció szerezhető meg és mind a négy egy speciális, számára kialakított slotba helyezhető el (karácsonyfa, kinti konyha, stb.). Ezeket a dekoráció dobozokból kaphatunk vagy a Nagy dekoriderrel készíthetünk (lásd lentebb).

Megjegyzés: Minden felhelyezett Nagy dekoráció 2,5%-kal növeli a random csatákban megszerzett kredit mennyiségét.

Hívd meg a Hóleányokat a garázsodba

Lépj szintet az ünnepi légkörrel és hívd meg a lányokat a garázsodba. Ezt követően ők azonnal készen állnak arra, hogy egy legénység tagjává váljanak. Mindannyian elérhetővé válnak, ahogy az ünnepi légkör elér egy bizonyos szintet.

Kapunk némi az adventi naptárhoz hasonló segítséget is: minden nap a bejelentkezést követően jutalom üti a markunkat: egy random dekoráció egy adott gyűjteményből és egy 5x-ös XP-s személyes küldetés.

Dekorálás

Szinte minden feldíszíthető lesz a garázsban. Vigyük az egeret az elemek fülé vagy klikkeljünk rájuk a közelebbi nézetért, majd használjuk a bal oldali panelt az interaktív elemek közt navigációhoz.

Emlékeztető! Nem tudtok random dekorálni! Az interaktív elemeknek kijelölt slotjai vannak az egyes dísztípusokhoz. Kezdésként klikkeljünk a dekorálandó elemre, majd a felugró ablakban válasszunk felhelyezendő elemet (itt már csak azok látszódnak, amik az adott slotba illenek).

Ünnepi légkör

A díszítés öröme mellett a dekorációk meghatározzák az ünnepi légkör szintjét is a garázsunkban: minél vidámabb és fényesebb a garázsunk, annál magasabb az ünnepi légkör.

10 ünnepi légkör szint van, minden egyes szintlépéskor az alábbi ajándékokat kapjuk meg:

Holiday Ops bónuszok

Ha tavaly már részt vettél ezen az eseményen, akkor emlékezhetsz arra, hogy minden gyűjteményhez kredit vagy free XP vagy harci XP vagy legénységi XP bónusz tartozik. Miután a WG megvizsgálta a visszajelzéseinket, rájöttek, hogy ezen van még mit csiszolniuk, a gyűjteményeket ugyanis a bónusz és nem a preferenciái alapján választottuk ki. Ennek eredményeként szinte mindenki csak a kredit bónuszos gyűjteményt vette, míg a három ládából alig fogyott tavaly.

Idén azonban úgy döntöttek, hogy elkülönítik a kredit bónuszt és másik három bónuszt egymástól. A kredit gyűjteményként lesz továbbra is elérhető, míg érkezik egy vadiúj mechanika mellé: Holiday Ops jármű free/harci/legénységi XP-ért. Lássuk mi is ez pontosan:

Holiday Ops járművek

A event ideje alatt lehetőségünk lesz a saját Holiday Ops tank brigádunk összeállítására is, hat tankból, tier V-től X-ig. Kizárólag kifejleszthető és jutalom tankok helyezhetőek a szabad slotokba. Ezek a tankok a felsorolt bónuszok valamelyikét megkapják majd meg (lásd a lenti képen), osztályuktól függően, amik random csatákban aktiválódnak majd rajtuk. A slotok az ünnepi hangulat emelésével szerezhetőek meg (lásd a fenti hangulat szintek jutalmait).

Az ünnepi brigádban 30 percenként változtathatóak a tankok. Ha egy tank hozzáadása után eladjuk vagy eltávolítjuk azt a garázsból, a slot automatikusan felszabadul, de be lesz fagyasztva.

Építs gyűjteményt és szerezz kredit bónuszt

Az összes megszerezhető dekoráció négy gyűjteménybe van sorolva:

 • Karácsonyi
 • Mágikus újévi
 • Újévi
 • Hold Újévi

A gyűjtemények építése kredit bónuszt ad majd, az elért szintektől függően egyre magasabbat:

A bónusz nem minden. Ha összegyűjtünk egy teljes kollekciót, exkluzív 2D stílusok és matricák is a jutalmunk lesznek.

Minden összegyűjtött dekoráció egy speciális albumban lesz megtalálható. Az I-es szintűek a legkönnyebben megszerezhetőek, míg az V-ösökért már keményen meg kell dolgozni. Minél ritkább egy felhelyezett dekoráció, annál több ünnepi hangulat pontot ad majd.

Dekorációk megszerzése

 • Küldetések teljesítése random csatákban
 • Kraftolás a Nagy holidronban
 • Ajándékként, a napi bejelentkezés után
 • Nagy Ajándék láda megvétele

Ünnepi harci küldetések

Az ünnepi harci küldetések teljesítésével szerzett ládák három random dekorációt és in-game elemet (direktíva, fogyóeszköz, kredit, stb.) tartalmaznak. Ha szerencsénk van, Nagy dekorációt is találhatunk a dobozokban.

Dekorációk kraftolása

A dekorációkat betörhetjük ha úgy érezzük hogy nem tudjuk őket már felhasználni. Így kraftolhatunk girlandokat, díszeket vagy egyéb hiányzó elemeket a gyűjteményeinkbe.

 1. A betörést a Nagy holidronnal végezhetjük el.
 2. Ezt követően beállíthatjuk a kívánt dekoráció szintjét, típusát és gyűjteményét.
 3. Ellenőrizzük hogy megvan minden a kraftoláshoz szükséges szilánk.

Antiduplikátor

Ha olyan dekorációt szeretnénk kapni, ami még egyáltalán nem szerepel a gyűjteményünkben, akkor használjuk az antiduplikátor töltetet. Ez egy új "fizetőeszköze" az eseménynek, amit kizárólag az ünnepi hangulat szintjének emelésével tudunk megszerezni.

Nagy dekorációt is kraftolhatunk, de két dolgot fejben kell tartanunk:

 • A Nagy dekoráció mindig egyedi - nem krafolhatunk olyat, ami már meg van.
 • Az első kraftolt nagy dekoráció költsége kevesebb, mint a későbbieké.

Dekorációk ajándékként a Hóleányoktól

A dekorációk egy újabb megszerzési módja, ha egyszerűen csak beszélünk a leányokkal. Minden Hóleány egy adott gyűjteményért felelős, tehát egyszerűen csak kattintsunk egyikükre és egy random dekorációt kapunk a megfelelő gyűjteménybe. Mindezt azonban naponta csak 1x tehetjük meg!

Ezen kívül ne felejtsük el, hogy 5x-ös XP-s küldetéseket is kapunk majd a leányoktól.

Ajándék ládák

Nincs időd dekorációkat gyűjteni? Semmi probléma., ugyanis vásárolhatunk is majd olyan Nagy ládákat, melyek tele lesznek dekorációkkal és értékes in-game cuccokkal.

Minden láda tartalmaz majd egy V. szintű és egy random dekorációt. Emellett tartalmaznak még egy csomó egyéb jóságot is, kezdve az aranytól és a prémium fióktól, egészen a ritka prémium tankokig és új 3D stílusokig.

A NAGY LÁDÁKRÓL BŐVEBBEN ITT

2018-as kollekció - Második esély

Ha nem volt alkalmad a Holiday Ops 2018 vagy 2019 ünnepi gyűjteményed befejezni, most megteheted. Először érd el a X. szintű ünnepi légkört, majd kraftold le a szilánkokból a hiányzó elemeket, hogy megszerezhesd mind a 8 stílust. De sietned kell, ez a lehetőség január 13. után megszűnik!

Kiterjesztés

Végezetül, az event ideje alatt megszerzett kredit bónuszok időtartamát január 14-től egészen február 1-ig meghosszabítjuk.

Azonban emlékezz rá, hogy:

 • A kiterjesztés csak akkor fejti ki hatását, ha elérted legalább az V. szintű ünnepi hangulatot.
 • A kredit bónusz csak azon járműveken él, amik épp az ünnepi slotokban vannak.
 • Naponta minden tank egyszer ingyen kicserélhető, de minden további csere némi kreditbe kerül majd.

Utoljára frissítve: 2020. január 13. 06:24
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Matt__Kirby · 3 hónapja
  Teljessé tettem a nagy dísz gyűjteményt, erre kiírja hogy kaptam valami karácsonyfadíszt ez mi ez?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  gomes · 3 hónapja
  karácsonyfa fullon.
  azt irja + 32% kreditszorzó.
  ebböl kb. semmit sem érzékelek.
  +50 boosterrel menve ugyanannyit kapok mint korábban a 80-100000-es körökre.
  vagy ez csak a kijelölt tankokra vonatkozik ?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   bandras32 · 3 hónapja
   Szerintem vonatkozik minden tankra, a csata jelentésben írja, hogy melyik boost, szorzó mennyi pluszt adott.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  istvan679 · 3 hónapja
  rockyruciano
  pont ez a problémám, hogy az aktiváló nem csinál semmit. azért kösz a törödést valami más probléma van. lassan feladom, csajok nélkül fogok élni
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  istvan679 · 3 hónapja
  sziasztok
  tudnátok segíteni miért nem tudom aktivalni a hócsajokat. 10.es szint megvan, a hócsajoknál nem dob fel semmit, az aktiváló gomb semmi
  előrre is köszi
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 3 hónapja
   Tehát jól értem, ott vannak a lányok kocsi előtt (1. kép) és alul írja is, hogy "új ajándék érhető el", rá is tudsz klikkelni valamelyikre (2. kép), ahol rá is tudsz klikkelni az "átvesz" gombra, de utána nem lesz ajándék (3. kép) és nem is írja azt, hogy "már begyűjtötted az ajándékodat" (4. kép), hanem továbbra is az "új ajándék érhető el" felirat szerepel?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    istvan679 · 3 hónapja
    bocs nem voltam idáig!!
    nem jelennek meg a csajok, csak az hogy elérheöek és az aktiváló fül.
    kösz az energiát amit beleraksz a megoldás keresésbe!!!!!!!
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     PZoli
     • VIP
     · 3 hónapja
     Szívesen.
     Az adott szintnél, a lány sziluettes (nem konkrét fényképes) képére kell klikkelni, hogy azután megjelenjen a zöld pipa, tehát attól, hogy megvan a szint, még nem aktiválódik automatikusan a hólány, mert ki kell választani, hogy melyik legyen. Itt ráklikkeltél a fejére és kipipálta vagy nem pipálja ki vagy nem is tudsz ráklikkelni, esetleg "lakat" van rajta, mint a képemen a két utolsó lány?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Fortex001 · 3 hónapja
   Szia! A jutalmak felsorolásánál szintenként rá tudsz kattintani női legénységi tag jutalomra, és ott tudod aktiválni őket, ha itt nem megy, esetleg a barakkban lehet még próbálkozni.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    istvan679 · 3 hónapja
    köszi
    sajnos mindkettőt próbáltam, de semmi
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     RockyRuciano · 3 hónapja
     Talán ott a gond, hogy 2 menetben lehet aktíválni őket:
     - A hóangyalokat az ünnepi hangulatra kattintva (ahol feladja a karácsonyfa díszítést) balodalt alul, a legalsó/5. kis ikonra kattintva jelenik meg az angyalka-aktíválás
     - ha az angyalokat altíváltad, akkor lehet a barakkban kiválasztani az újoncok közül az hóangyal-skin-es női legénységet
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      istvan679 · 3 hónapja
      pont ez a problémám, hogy az aktiváló nem csinál semmit. azért kösz a törödést valami más probléma van. lassan feladom, csajok nélkül fogok élni
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       RockyRuciano · 3 hónapja
       Márpedig csajok nélkül nem élet az élet és nem WoT a WoT se, bármennyi problémát kell is leküzdeni értük Úgyhogy tedd a következőket:
       a Gamecenteren belül van egy "Játék beállítások" menü (a Gamecenter felső harmada középen), ezen belül egy "ellenőrzés és javítás" almenü. Indítsd ezt el.
       Ezt követően pedig a játékot a játékot csökkentett módban indítsd el. (ezt a narancssárga "Játék" gombnál tudod kiválasztani)
       Bár külön-külön is megteheted, de a legcélravezetőbb, ha egyben mindkettőt csinálod, így biztosan működnie kell az aktíválásnak.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sezamme · 3 hónapja
  Akartam szólni, hogy ittasan, beborozva ne wotozzatok. Az lesz a vége, hogy nyomogatjátok a töredékből dísz kraftolást és nem értitek miért nem emelkedik a kreditszorzó meg hangulat szint pedig már egy órája püfölitek a témát. Aztán másnap ránéztek a dologra és kiderül, hogy a tavalyi albumba kraftoltatok egész este. Ezt szántam a napi evangéliumnak, jó játékot
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Filler1 · 3 hónapja
   Vagy, kraftolsz egy nagydíszt és a következő mozdulattal nem kirakod, hanem bezúzod...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Miklós · 3 hónapja
  Jelentem alássan ma elértem a X-es szintet lootbox nélkül. Tekintve, hogy 5 napba tellett, nem is volt hosszú. El kell ismerjem, hogy többször is volt szerencsém, a kis dobozokból is sikerült nyitnom vagy 4-5 V-ös díszt (sőt, még 1 nagy dekorációt is adott egyszer!), csak a többit kellett kikraftolni. Szóval aki vásárlás nélkül akar haladni, annak is van remény :-)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 3 hónapja
   Gratulálok!
   Én nem kraftoltam, nem sürgős nekem a 10-es szint (7-esen vagyok). Eddig minden kis ládát megszereztem, amit meg lehetett. Jelenleg 7 slotban van 5-ös díszem (+3 db, ami ugyanezekre a slotokra menne), a többiben 4-es. Töredékből kb. 9-et tudnék összehozni, de ráérek még. A 10-es hangulat után a tavalyi festéseket akarom előbb összeszedni és utána még 1 tűnik szinte biztosnak a (17db) lila antiduplikálóval, hogy lesz-e több idei festés is, azt még nem tudom megtippelni, mert nagyon függ, hogy hány és milyen 5-ös dísz esik még ki a ládákból következő 4 hétben.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Miklós · 3 hónapja
    Köszi! Annak azért örülök, hogy nem vagyok egyedül a “fapados” gyüjtögetéssel :-) Amúgy tök hasonló a stratégiám nekem is: most hogy meg van a X. szint, ami kell még az a tavalyi skinek (3 nincs meg) és ha még marad töredék, akkor talán nekiugrom a legelőrébb tartó ideinek. “El van a gyerek, ha játszik” :-)

    Egy dolog bosszant egy picit: a csajoktól eddig még napi ajándékként 2-es dísznél nagyobbat még nem kaptam. Pedig mind a 4 csajt kipróbáltam már :-)
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     PZoli
     • VIP
     · 3 hónapja
     Mindegy melyik csajjal próbálkozol, mert az csak a kollekciót határozza meg, de amúgy ugyanolyan random az a dísz, mint a kis dobozban lévő. Nekem például egyszer dobott 5-öst, amúgy meg csak 1-eseket.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Miklós · 3 hónapja
      Remélem amikor 5-öst kaptál, akkor megcsókoltad a .... kezét!
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       PZoli
       • VIP
       · 3 hónapja
       Örültem is meg nem is, mert adott is meg nem is. Olyat kaptam, amely slotra már meg volt az 5-ös dísz. Jelenleg a 18-ból 7-ben van 5-ös díszem és ezen felül van még 5db 5-ösöm, amit nem tudok felhasználni a hangulathoz, mert már foglalt a slot (értsd: eddig sikerül 4db 5-ös csúcsdíszt kinyitnom a 12 db 5-ösömből). Ez szerencse vagy szerencsétlenség, azt nem tudom.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        PZoli
        • VIP
        · 3 hónapja
        Ma is sikerült találnom egy 5-ös díszt az egyik kis ládában. A változatosság kedvéért, megint csúcsdísz. Már 5 féle van belőle, pedig összesen 13 5-ös díszt sikerült bontanom eddig. Lehet nyitok egy csúcsdísz boltot, mert az eddigiek alapján lesz még belőle utánpótlás.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  HUN_Sector · 3 hónapja
  Szóóóval.
  Anno vettem egy 11-es csomagot. Semmi tank nem volt benne.
  Aztán vettem 3x 3-as csomagot. Semmi tank nem volt benne.
  Most vettem még egy 11-est. Az utolsóban volt egy 5-ös panzer tank. A nesze semmi fogd meg jól életérzés.

  Nyolcast még azóta nem nyitottam amióta ez a bontogatós event él...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  FleiszG · 3 hónapja
  Megosztom a veleményemet èn is.
  Tavaly fater vett egy 75-t es kinyitotta a IS3A-t,de csak a kicsiket es aranyat premnapot.
  En vettem egy 3ast es volt benne egy Skorpio G, na itt kellett volna megàllnom. De nem tettem es vettem a 25ös pakkokat. Az utolsòban benne volt az IS3A is de lett Defi is.
  Most neztem meg meg nem is mentem az IS3Aval egy èv alatt. Gondoltam egy Ticketwt meg er a csere vagy arany kompenzaciò de nem lehet mert ha hasznalasz valamit a jatekban akkor mar nem lehet cserelni. Itt nem a tankot hasznaltam hanem a làdàkat. Elkezdtem megnezni milyen tankok allnak a garazsban amiket vettem de nem is hasznaltam igy talaltam ameg a M6-Mutanst mar aranyra is csereltem de szerintem a Pz.4/5 fekete piaci is erre a sorsra fog jutni.
  QB is mondta az egyik videojaban hohy 2-3 premtanknal nem kell több. A Renegate maratont mar kihagytam az összes többi 80%-ig megcsinaltam es megvettem főkèppen a legènysègek miatt.De a progi, ebr, su-130pm megèrtèk a 3600 ft-t de a TS5 es a Cax nekem nem.
  Az utolsò tank amit boltban vettem teljes àron a LT-432 ha tudtam volna hogy beteszik akkor nem vettem inkabb a màr megvàsàrolt aranyamat költenèm.
  Idèn ùgy gondoltam kihagyom a doboz nyitogatàst es megprobàlom a kis làdàkbòl eldìsziteni a fenyöfàt. Jelenleg 7 szinten vagyok kb 4800 töredèkkel.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz · 3 hónapja
   Hogyan lehet a használt tankot aranyra cserélni? Vagy csak azokat amivel egy kőrt sem mentél?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    AMD5 · 3 hónapja
    Én becserélném a régi tankjaimat goldra. Sőt az összeset forintra. végé visszavásárolhatná tólem.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    FleiszG · 3 hónapja
    Nem, nem.
    IS3A-t nem használtam de nem cserélik aranyra sem mert ott nem maga a tank számít hanem a láda és mivel a ládát már kinyitottam ezért használtam így már a tank is használtnak számít, ha nem így lenne már cseréltem volna a kis V. szintűeket aranyra.

    Mutáns és a Pz.4/5 (adventi és fekete piaci) ott a tank használat számít és mivel nem volt ment is a csere.

    A mostani lootboxokban kicsit szegényesebb a felhozatal szerintem mert most a kicsi tankok tényleg kicsitankok tavaly legalább mindegyik 5. szintű volt.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.