Jelenleg 654 vendég és 15 tag online

2019. december 13. 07:10

Holiday Ops 2020 (12.13-01.14)

Írta:
Értékelés:
(95 szavazat)
578 hozzászólás

Megérkezett az ünnepi nagy event, ami bár kissé kaotikusnak tűnhet elsőre (szerintem szándékosan, a WG azt szeretné ha mindenki maga fedezné fel a dolgokat), de ha eljött az idő és beléptek a garázsba, minden a helyére kerül majd.

Alapvető kellékek és nagy dekorációk

Mikor december 13-án belépünk a garázsba, találunk majd pár különleges ajándékot a WG-től és a Hóleányoktól:

 • 3 Kis dobozt bejelentkezéskor
 • Egy ritka Tier II-es francia prémium könnyű tankot, az AMR 35-öt, garázshellyel és 100%-os legénységgel
 • Egy töltetet - ez egy speciális event elem (lásd lentebb)

Emellett látunk majd egy ünnepi szettet is, interaktív karácsonyfával, lakomával, udvarral és a szokásos. Jól néznek ki, de minden szebb ha fel van díszítve, márpedig az ünnepi garázsban szinte mindent felcicomázhatunk majd.

Minden olyan lesz, mint korábban:

 • Harci küldetéseket kell teljesítenünk ládákért, melyek dekorációkat és értékes in-game dolgokat tartalmaznak.
 • Dekorációkkal fel!

A klasszikus ünnepi dekoráció mellett varázslatos Nagy dekorációkkal is díszíthetjük majd a garázsunkat. Négy ilyen Nagy dekoráció szerezhető meg és mind a négy egy speciális, számára kialakított slotba helyezhető el (karácsonyfa, kinti konyha, stb.). Ezeket a dekoráció dobozokból kaphatunk vagy a Nagy dekoriderrel készíthetünk (lásd lentebb).

Megjegyzés: Minden felhelyezett Nagy dekoráció 2,5%-kal növeli a random csatákban megszerzett kredit mennyiségét.

Hívd meg a Hóleányokat a garázsodba

Lépj szintet az ünnepi légkörrel és hívd meg a lányokat a garázsodba. Ezt követően ők azonnal készen állnak arra, hogy egy legénység tagjává váljanak. Mindannyian elérhetővé válnak, ahogy az ünnepi légkör elér egy bizonyos szintet.

Kapunk némi az adventi naptárhoz hasonló segítséget is: minden nap a bejelentkezést követően jutalom üti a markunkat: egy random dekoráció egy adott gyűjteményből és egy 5x-ös XP-s személyes küldetés.

Dekorálás

Szinte minden feldíszíthető lesz a garázsban. Vigyük az egeret az elemek fülé vagy klikkeljünk rájuk a közelebbi nézetért, majd használjuk a bal oldali panelt az interaktív elemek közt navigációhoz.

Emlékeztető! Nem tudtok random dekorálni! Az interaktív elemeknek kijelölt slotjai vannak az egyes dísztípusokhoz. Kezdésként klikkeljünk a dekorálandó elemre, majd a felugró ablakban válasszunk felhelyezendő elemet (itt már csak azok látszódnak, amik az adott slotba illenek).

Ünnepi légkör

A díszítés öröme mellett a dekorációk meghatározzák az ünnepi légkör szintjét is a garázsunkban: minél vidámabb és fényesebb a garázsunk, annál magasabb az ünnepi légkör.

10 ünnepi légkör szint van, minden egyes szintlépéskor az alábbi ajándékokat kapjuk meg:

Holiday Ops bónuszok

Ha tavaly már részt vettél ezen az eseményen, akkor emlékezhetsz arra, hogy minden gyűjteményhez kredit vagy free XP vagy harci XP vagy legénységi XP bónusz tartozik. Miután a WG megvizsgálta a visszajelzéseinket, rájöttek, hogy ezen van még mit csiszolniuk, a gyűjteményeket ugyanis a bónusz és nem a preferenciái alapján választottuk ki. Ennek eredményeként szinte mindenki csak a kredit bónuszos gyűjteményt vette, míg a három ládából alig fogyott tavaly.

Idén azonban úgy döntöttek, hogy elkülönítik a kredit bónuszt és másik három bónuszt egymástól. A kredit gyűjteményként lesz továbbra is elérhető, míg érkezik egy vadiúj mechanika mellé: Holiday Ops jármű free/harci/legénységi XP-ért. Lássuk mi is ez pontosan:

Holiday Ops járművek

A event ideje alatt lehetőségünk lesz a saját Holiday Ops tank brigádunk összeállítására is, hat tankból, tier V-től X-ig. Kizárólag kifejleszthető és jutalom tankok helyezhetőek a szabad slotokba. Ezek a tankok a felsorolt bónuszok valamelyikét megkapják majd meg (lásd a lenti képen), osztályuktól függően, amik random csatákban aktiválódnak majd rajtuk. A slotok az ünnepi hangulat emelésével szerezhetőek meg (lásd a fenti hangulat szintek jutalmait).

Az ünnepi brigádban 30 percenként változtathatóak a tankok. Ha egy tank hozzáadása után eladjuk vagy eltávolítjuk azt a garázsból, a slot automatikusan felszabadul, de be lesz fagyasztva.

Építs gyűjteményt és szerezz kredit bónuszt

Az összes megszerezhető dekoráció négy gyűjteménybe van sorolva:

 • Karácsonyi
 • Mágikus újévi
 • Újévi
 • Hold Újévi

A gyűjtemények építése kredit bónuszt ad majd, az elért szintektől függően egyre magasabbat:

A bónusz nem minden. Ha összegyűjtünk egy teljes kollekciót, exkluzív 2D stílusok és matricák is a jutalmunk lesznek.

Minden összegyűjtött dekoráció egy speciális albumban lesz megtalálható. Az I-es szintűek a legkönnyebben megszerezhetőek, míg az V-ösökért már keményen meg kell dolgozni. Minél ritkább egy felhelyezett dekoráció, annál több ünnepi hangulat pontot ad majd.

Dekorációk megszerzése

 • Küldetések teljesítése random csatákban
 • Kraftolás a Nagy holidronban
 • Ajándékként, a napi bejelentkezés után
 • Nagy Ajándék láda megvétele

Ünnepi harci küldetések

Az ünnepi harci küldetések teljesítésével szerzett ládák három random dekorációt és in-game elemet (direktíva, fogyóeszköz, kredit, stb.) tartalmaznak. Ha szerencsénk van, Nagy dekorációt is találhatunk a dobozokban.

Dekorációk kraftolása

A dekorációkat betörhetjük ha úgy érezzük hogy nem tudjuk őket már felhasználni. Így kraftolhatunk girlandokat, díszeket vagy egyéb hiányzó elemeket a gyűjteményeinkbe.

 1. A betörést a Nagy holidronnal végezhetjük el.
 2. Ezt követően beállíthatjuk a kívánt dekoráció szintjét, típusát és gyűjteményét.
 3. Ellenőrizzük hogy megvan minden a kraftoláshoz szükséges szilánk.

Antiduplikátor

Ha olyan dekorációt szeretnénk kapni, ami még egyáltalán nem szerepel a gyűjteményünkben, akkor használjuk az antiduplikátor töltetet. Ez egy új "fizetőeszköze" az eseménynek, amit kizárólag az ünnepi hangulat szintjének emelésével tudunk megszerezni.

Nagy dekorációt is kraftolhatunk, de két dolgot fejben kell tartanunk:

 • A Nagy dekoráció mindig egyedi - nem krafolhatunk olyat, ami már meg van.
 • Az első kraftolt nagy dekoráció költsége kevesebb, mint a későbbieké.

Dekorációk ajándékként a Hóleányoktól

A dekorációk egy újabb megszerzési módja, ha egyszerűen csak beszélünk a leányokkal. Minden Hóleány egy adott gyűjteményért felelős, tehát egyszerűen csak kattintsunk egyikükre és egy random dekorációt kapunk a megfelelő gyűjteménybe. Mindezt azonban naponta csak 1x tehetjük meg!

Ezen kívül ne felejtsük el, hogy 5x-ös XP-s küldetéseket is kapunk majd a leányoktól.

Ajándék ládák

Nincs időd dekorációkat gyűjteni? Semmi probléma., ugyanis vásárolhatunk is majd olyan Nagy ládákat, melyek tele lesznek dekorációkkal és értékes in-game cuccokkal.

Minden láda tartalmaz majd egy V. szintű és egy random dekorációt. Emellett tartalmaznak még egy csomó egyéb jóságot is, kezdve az aranytól és a prémium fióktól, egészen a ritka prémium tankokig és új 3D stílusokig.

A NAGY LÁDÁKRÓL BŐVEBBEN ITT

2018-as kollekció - Második esély

Ha nem volt alkalmad a Holiday Ops 2018 vagy 2019 ünnepi gyűjteményed befejezni, most megteheted. Először érd el a X. szintű ünnepi légkört, majd kraftold le a szilánkokból a hiányzó elemeket, hogy megszerezhesd mind a 8 stílust. De sietned kell, ez a lehetőség január 13. után megszűnik!

Kiterjesztés

Végezetül, az event ideje alatt megszerzett kredit bónuszok időtartamát január 14-től egészen február 1-ig meghosszabítjuk.

Azonban emlékezz rá, hogy:

 • A kiterjesztés csak akkor fejti ki hatását, ha elérted legalább az V. szintű ünnepi hangulatot.
 • A kredit bónusz csak azon járműveken él, amik épp az ünnepi slotokban vannak.
 • Naponta minden tank egyszer ingyen kicserélhető, de minden további csere némi kreditbe kerül majd.

Utoljára frissítve: 2020. január 13. 06:24
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • VIP
  · 3 hónapja
  Aktuális helyzetjelentés:
  Csak kis ládákkal 10 nap után az ünnepi hangulat 8-as úgy, hogy eddig az összes napi és heti küldetést megcsináltam és a hólányokat is használtam. Kb. 260 ládából + 10 napnyi hólányból 18db 5-ös dísz (ebből 1 a hólány), ami 12 slotba fér fel. Átlagban 15 ládánként esett egy 5-ös dísz.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  charliefirpo_2018 · 3 hónapja
  Még tudná mondani valaki hogy a rewardpontokat hová gyűjti ez még mindig?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    charliefirpo_2018 · 3 hónapja
    Eddig ok,csak meddig tart ez az event mert még 200 pont kell a Scorpionhoz
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Laczy81 · 3 hónapja
     Üdv!
     Azt hiszem 26. - a csütörtök 6:00
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      PZoli
      • VIP
      · 3 hónapja
      Így van, a küldetéseket 26 reggel 6:00-ig lehet megcsinálni (tehát lényegében a mai napot nem számítva még 4 napod van rá. Ezalatt 520 pont szerezhető (130/nap), ha van 10-esed is (de nincs AE Phase 1, Emil 1951 vagy Renegade tankod).
      Magát a jutalmakat 30-a reggel 6-ig lehet átvenni.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Szlobi91 · 3 hónapja
       az mit jelent, 26-án hajnalba még letudhatom még1szer vagy már nem? mert pont 20 pont híján nem jön ki basszus....
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        PZoli
        • VIP
        · 3 hónapja
        Nem. Nincsen hajnalban "elbújtatott" 1-2 óra. Néha vannak olyan események, ahol a vége nem ugyanabban az órában van, mint a server reset, de ez nem olyan.
        Biztos nem jön ki? 23-24-25-én még össze lehet szedni 390 pontot, illetve ha ma még nem csináltad, akkor hajnalig még 130-at. Ha van 10-es tankod, de a fenti spec tankkokkal nem rendelkezel. Ha olyan is van a garázsodban, akkor még 10-et naponta.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Szlobi91 · 3 hónapja
         1390em van most. Es meg 390et csinalhatok (23 24 25) a f@szomat..... ha csak be nem rakjak ma vagy holnap az adventi vasarba az egyik tankot a 3 kozul az emilt,ae phaset vagy a renegade-et.
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          PZoli
          • VIP
          · 3 hónapja
          Vagy ha lenne és 25-én indulna a fekete piac és oda... de erre sajnos minimális az esély. Sovány vígasz, de 1700-nál azért ott a 7 prém nap vagy garázshelyek, szóval addig még érdemes lehet elmenni.
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           Szlobi91 · 3 hónapja
           Elobb is nekiallhattam volna csak a sok buzi tulora szabi meg mire jott csak igy jott ki a dolog. De amugy raadasul nem is rossz tank nem?
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       charliefirpo_2018 · 3 hónapja
       Köszi
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sztyepadzso · 3 hónapja
  (Valamiért nem látom a betúket, sorry:Win10, Chrome)
  Hogyan aktiválódik az 5× tpaszatalat a lányoktól?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 3 hónapja
   Ha ráklikkelsz az egyik lányra, akkor felajánlja. Ha elfogadod, akkor megjelenik a küldetések között. Győznöd kell, a top 10-ben lenned és olyan tankkal kell játszanod, amivel aznap már megvolt az első győzelmed. A x5 tp arra a tankra megy, amelyikkel végrehajtod a feladatot. A küldetést másnap reggelig lehet megcsinálni, akkor van a reset (tehát nem lehet elrakni őket felhalmozni), akkor lehet a hólányoktól kérni egy újabbat.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sztyepadzso · 3 hónapja
    Köszi! Akkor ezek szerint automatikus, ha a feltételek fennállnak. Láttam, hogy a VKBélával 10-12k XP-ket kapok, akkor ezek szerint ezért.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 3 hónapja
  Ez jó kis küldetés volt !
  X. szint elérve . a 4 hóangyal begyűjtve.
  Kár hogy vége !!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  hegedusvid · 3 hónapja
  Sziasztok
  Nekem nagyon nagy szerencsém volt. Vettem 25x ládát és az 5-ös prém tank kivételével minden benne volt, el se hittem amikor láttam, ráadásul csak a goldra mentem. Az előző években is hasonló láda halmokat vettem, de azokban semmi nem volt. Volt még kb 8000 gold, 14 nap prém és pár tank kinézet.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  gomes · 3 hónapja
  100 dobozból, össz-vissz 1db 8-as tank és mindenféle fing tank ,skin,stb.
  pl. aznap adtam el az e100-at be is adta hozzá a skint és még 2 tankra aminek a fejlesztését sem eröltetem Nekem tavaly 1db 25-ös adott vagy 2db 8-as tankot.Ez az idei próbálkozás nagyon vérszegénynek tünik.De még igy is én voltam a szerencsésebb,mert 2x25-öt magamnak és 2x25-öt egyik haveromnak vettem kölcsönbe.Nekem az egyik legalább adta a 75-t és az aranyat jobban tolta.Neki még ezen a téren is gyengén hozott.
  Az jellemzö volt,hogy én is eladtam egyböl a sextont+másik 2-es vagy 3-as tankot,amikor megláttam és a következö pakkban vissza is tértek. A haver is igy tett az elsö csomag bontásakor . Ez valószinüleg hiba volt. Igy a sexton mind a 4 pakkban megtalálható volt és neki is a skineket eröltette nagy jutalomként a csomag.
  Neki a max. tank a francia panther volt.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Amstaff67 · 3 hónapja
  Thx WG 3x New year box
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  istvan679 · 3 hónapja
  köszi mindenkinek!!!!
  megvan a négy csaj. játék törlés újratelepítés és már visonganak is a garázsban.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 3 hónapja
   Szuper! Örülünk neki!

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.