Jelenleg 634 vendég és 15 tag online

2019. december 13. 07:10

Holiday Ops 2020 (12.13-01.14)

Írta:
Értékelés:
(95 szavazat)
578 hozzászólás

Megérkezett az ünnepi nagy event, ami bár kissé kaotikusnak tűnhet elsőre (szerintem szándékosan, a WG azt szeretné ha mindenki maga fedezné fel a dolgokat), de ha eljött az idő és beléptek a garázsba, minden a helyére kerül majd.

Alapvető kellékek és nagy dekorációk

Mikor december 13-án belépünk a garázsba, találunk majd pár különleges ajándékot a WG-től és a Hóleányoktól:

 • 3 Kis dobozt bejelentkezéskor
 • Egy ritka Tier II-es francia prémium könnyű tankot, az AMR 35-öt, garázshellyel és 100%-os legénységgel
 • Egy töltetet - ez egy speciális event elem (lásd lentebb)

Emellett látunk majd egy ünnepi szettet is, interaktív karácsonyfával, lakomával, udvarral és a szokásos. Jól néznek ki, de minden szebb ha fel van díszítve, márpedig az ünnepi garázsban szinte mindent felcicomázhatunk majd.

Minden olyan lesz, mint korábban:

 • Harci küldetéseket kell teljesítenünk ládákért, melyek dekorációkat és értékes in-game dolgokat tartalmaznak.
 • Dekorációkkal fel!

A klasszikus ünnepi dekoráció mellett varázslatos Nagy dekorációkkal is díszíthetjük majd a garázsunkat. Négy ilyen Nagy dekoráció szerezhető meg és mind a négy egy speciális, számára kialakított slotba helyezhető el (karácsonyfa, kinti konyha, stb.). Ezeket a dekoráció dobozokból kaphatunk vagy a Nagy dekoriderrel készíthetünk (lásd lentebb).

Megjegyzés: Minden felhelyezett Nagy dekoráció 2,5%-kal növeli a random csatákban megszerzett kredit mennyiségét.

Hívd meg a Hóleányokat a garázsodba

Lépj szintet az ünnepi légkörrel és hívd meg a lányokat a garázsodba. Ezt követően ők azonnal készen állnak arra, hogy egy legénység tagjává váljanak. Mindannyian elérhetővé válnak, ahogy az ünnepi légkör elér egy bizonyos szintet.

Kapunk némi az adventi naptárhoz hasonló segítséget is: minden nap a bejelentkezést követően jutalom üti a markunkat: egy random dekoráció egy adott gyűjteményből és egy 5x-ös XP-s személyes küldetés.

Dekorálás

Szinte minden feldíszíthető lesz a garázsban. Vigyük az egeret az elemek fülé vagy klikkeljünk rájuk a közelebbi nézetért, majd használjuk a bal oldali panelt az interaktív elemek közt navigációhoz.

Emlékeztető! Nem tudtok random dekorálni! Az interaktív elemeknek kijelölt slotjai vannak az egyes dísztípusokhoz. Kezdésként klikkeljünk a dekorálandó elemre, majd a felugró ablakban válasszunk felhelyezendő elemet (itt már csak azok látszódnak, amik az adott slotba illenek).

Ünnepi légkör

A díszítés öröme mellett a dekorációk meghatározzák az ünnepi légkör szintjét is a garázsunkban: minél vidámabb és fényesebb a garázsunk, annál magasabb az ünnepi légkör.

10 ünnepi légkör szint van, minden egyes szintlépéskor az alábbi ajándékokat kapjuk meg:

Holiday Ops bónuszok

Ha tavaly már részt vettél ezen az eseményen, akkor emlékezhetsz arra, hogy minden gyűjteményhez kredit vagy free XP vagy harci XP vagy legénységi XP bónusz tartozik. Miután a WG megvizsgálta a visszajelzéseinket, rájöttek, hogy ezen van még mit csiszolniuk, a gyűjteményeket ugyanis a bónusz és nem a preferenciái alapján választottuk ki. Ennek eredményeként szinte mindenki csak a kredit bónuszos gyűjteményt vette, míg a három ládából alig fogyott tavaly.

Idén azonban úgy döntöttek, hogy elkülönítik a kredit bónuszt és másik három bónuszt egymástól. A kredit gyűjteményként lesz továbbra is elérhető, míg érkezik egy vadiúj mechanika mellé: Holiday Ops jármű free/harci/legénységi XP-ért. Lássuk mi is ez pontosan:

Holiday Ops járművek

A event ideje alatt lehetőségünk lesz a saját Holiday Ops tank brigádunk összeállítására is, hat tankból, tier V-től X-ig. Kizárólag kifejleszthető és jutalom tankok helyezhetőek a szabad slotokba. Ezek a tankok a felsorolt bónuszok valamelyikét megkapják majd meg (lásd a lenti képen), osztályuktól függően, amik random csatákban aktiválódnak majd rajtuk. A slotok az ünnepi hangulat emelésével szerezhetőek meg (lásd a fenti hangulat szintek jutalmait).

Az ünnepi brigádban 30 percenként változtathatóak a tankok. Ha egy tank hozzáadása után eladjuk vagy eltávolítjuk azt a garázsból, a slot automatikusan felszabadul, de be lesz fagyasztva.

Építs gyűjteményt és szerezz kredit bónuszt

Az összes megszerezhető dekoráció négy gyűjteménybe van sorolva:

 • Karácsonyi
 • Mágikus újévi
 • Újévi
 • Hold Újévi

A gyűjtemények építése kredit bónuszt ad majd, az elért szintektől függően egyre magasabbat:

A bónusz nem minden. Ha összegyűjtünk egy teljes kollekciót, exkluzív 2D stílusok és matricák is a jutalmunk lesznek.

Minden összegyűjtött dekoráció egy speciális albumban lesz megtalálható. Az I-es szintűek a legkönnyebben megszerezhetőek, míg az V-ösökért már keményen meg kell dolgozni. Minél ritkább egy felhelyezett dekoráció, annál több ünnepi hangulat pontot ad majd.

Dekorációk megszerzése

 • Küldetések teljesítése random csatákban
 • Kraftolás a Nagy holidronban
 • Ajándékként, a napi bejelentkezés után
 • Nagy Ajándék láda megvétele

Ünnepi harci küldetések

Az ünnepi harci küldetések teljesítésével szerzett ládák három random dekorációt és in-game elemet (direktíva, fogyóeszköz, kredit, stb.) tartalmaznak. Ha szerencsénk van, Nagy dekorációt is találhatunk a dobozokban.

Dekorációk kraftolása

A dekorációkat betörhetjük ha úgy érezzük hogy nem tudjuk őket már felhasználni. Így kraftolhatunk girlandokat, díszeket vagy egyéb hiányzó elemeket a gyűjteményeinkbe.

 1. A betörést a Nagy holidronnal végezhetjük el.
 2. Ezt követően beállíthatjuk a kívánt dekoráció szintjét, típusát és gyűjteményét.
 3. Ellenőrizzük hogy megvan minden a kraftoláshoz szükséges szilánk.

Antiduplikátor

Ha olyan dekorációt szeretnénk kapni, ami még egyáltalán nem szerepel a gyűjteményünkben, akkor használjuk az antiduplikátor töltetet. Ez egy új "fizetőeszköze" az eseménynek, amit kizárólag az ünnepi hangulat szintjének emelésével tudunk megszerezni.

Nagy dekorációt is kraftolhatunk, de két dolgot fejben kell tartanunk:

 • A Nagy dekoráció mindig egyedi - nem krafolhatunk olyat, ami már meg van.
 • Az első kraftolt nagy dekoráció költsége kevesebb, mint a későbbieké.

Dekorációk ajándékként a Hóleányoktól

A dekorációk egy újabb megszerzési módja, ha egyszerűen csak beszélünk a leányokkal. Minden Hóleány egy adott gyűjteményért felelős, tehát egyszerűen csak kattintsunk egyikükre és egy random dekorációt kapunk a megfelelő gyűjteménybe. Mindezt azonban naponta csak 1x tehetjük meg!

Ezen kívül ne felejtsük el, hogy 5x-ös XP-s küldetéseket is kapunk majd a leányoktól.

Ajándék ládák

Nincs időd dekorációkat gyűjteni? Semmi probléma., ugyanis vásárolhatunk is majd olyan Nagy ládákat, melyek tele lesznek dekorációkkal és értékes in-game cuccokkal.

Minden láda tartalmaz majd egy V. szintű és egy random dekorációt. Emellett tartalmaznak még egy csomó egyéb jóságot is, kezdve az aranytól és a prémium fióktól, egészen a ritka prémium tankokig és új 3D stílusokig.

A NAGY LÁDÁKRÓL BŐVEBBEN ITT

2018-as kollekció - Második esély

Ha nem volt alkalmad a Holiday Ops 2018 vagy 2019 ünnepi gyűjteményed befejezni, most megteheted. Először érd el a X. szintű ünnepi légkört, majd kraftold le a szilánkokból a hiányzó elemeket, hogy megszerezhesd mind a 8 stílust. De sietned kell, ez a lehetőség január 13. után megszűnik!

Kiterjesztés

Végezetül, az event ideje alatt megszerzett kredit bónuszok időtartamát január 14-től egészen február 1-ig meghosszabítjuk.

Azonban emlékezz rá, hogy:

 • A kiterjesztés csak akkor fejti ki hatását, ha elérted legalább az V. szintű ünnepi hangulatot.
 • A kredit bónusz csak azon járműveken él, amik épp az ünnepi slotokban vannak.
 • Naponta minden tank egyszer ingyen kicserélhető, de minden további csere némi kreditbe kerül majd.

Utoljára frissítve: 2020. január 13. 06:24
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  _MrX_ · 2 hónapja
  2x 25 ládát vettem. Az első eresztést decemberben a második 25 öt meg ma. Az első szériában a E75 ts volt meg az összes 3d skin, szinte az összes kis tierű tank, talán egy nem volt benne. + 10k gold és 10-15 prém nap. Összegezve elégedett voltam vele 12 ezerért kb 30 ezret kaptam.
  A mostani meg egyenesen tökéletes volt a duplacsővűvel kezdtem, majd kiesett a progetto
  is így már és az utolsó alacsony tierű tank is. Így már meg volt mindena mi kinyitható és jöhettek a gold kompenzációk. 25 ládából 9 ben volt tank ebből 2 tier 8. a végeredmény 18k gold a a dupla csövű a progi 14 nap prém és 1 mill kerdit szerényen számolva is 45 ezer volt a ládákban... szerintem ez jól ment
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  siemkaktopl · 2 hónapja
  Érdekes lenne egy kitőlthető tesztet alkotni. Egész évben azt hallom barátaimtól, ingame chaten meg itt is, hogy ilyen car meg olyan jácchatatlan fos a játék, de karácsonykor 200-300 ládát tolnak bele. Csak nézek, amikor azt hallom, hogy ládákra tolta a nyugdíját meg a klán vagy 5000 ládát vett összesen. Kíváncsi lennék itt mennyit toltatok bele össz. Azt ugye tudjátok, hogy a fölös goldból csak prémnapokat tudsz venni erre a trollrandom játchatatlan fosba
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   FZRPUPU
   • Tiszteletbeli tag
   · 2 hónapja
   Érdekes én most vettem 2db 8as prémtankot ingame boltból
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Sezamme · 2 hónapja
   "Azt ugye tudjátok, hogy a fölös goldból csak prémnapokat tudsz venni erre a trollrandom játchatatlan fosba". Nem csak azt tudsz venni belőle. Komolyan baszki: használjátok már a guglit azért van. Vagy legalább ennek az oldalnak az egyes rovatait ha már feljártok.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    NR76 · 2 hónapja
    Ehhez még gugli se kell
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  EnuresisNocturna · 3 hónapja
  Sziasztok.

  Véleményetek szerint lesz lehetőség a jövőben, hogy a megszerzett nemzeti tervrajzokat be lehessen váltani esetlen univerzálisra ne adj Isten másik nemzetére?
  Csak mert pislogok mint maci a málnásban mert a Cseh-Kínai-Japán ágban nem gazán tudom már mire fordítani őket...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Sezamme · 3 hónapja
   A WG jövő évre ilyesmit nem tervez, legalábbis amit nyilatkoztak a legutóbbi fejlesztői interjúban az semmi ilyesmit nem érint. Ettől függetlenül jó ötletnek tartom az univerzálisra váltást, ezt a játék jelenleg tudná is alkalmazni :ha megvan minden tervrajz vagy ki van fejlesztve a tank akkor random szerzésnél univerzálisra vált a kapott töredék. Ezek alapján szerintem mehetne a nemzeti-ről univerzálisra váltás is, sok fejlesztést nem igényelne.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  cefet · 3 hónapja
  Sziasztok.

  Istvánnak és a hólányoknak van kiképzési lejárat ideje?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   bhaalhun · 3 hónapja
   Nincs.

   (A barakkodban az újonc kategóriában tudod megnézni.)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Balista1 · 3 hónapja
  Ezek a dögös hóangyalok elég szűkmarkúak. Nekem I-es dísznél nagyobbat még nem adtak. De ez nem panasz, csak megállapítás.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   hadur36 · 2 hónapja
   A hólányokban a lényeg az, hogy egy adott gyűjteménybe adják a díszeket, nem a 4 gyűjtemény valamelyikébe. Tehát attól a leányzótól kell kérni, ahogy a legkevesebb alacsonyabb szintű díszed van. Minél teljesebb a gyűjteményed annál nagyobb kereditbónusz. A kereditbónusz meg január végégi fog tartani! Szóval aki nem vett nagy dobozokat, az figyeljen oda a hóleányokra, hogy minél teljesebb legyen a gyűjteménye!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    hadtjuk · 2 hónapja
    Szerintem mostanára már nem a hólányok adta kis dísz ami jól jön, hanem az adott napon felhasználható 4 db 5 szorzó, ami csak a leszorzózás után aktiválódik.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Miklós · 3 hónapja
   Én kaptam egyszer egy 2-est (ismétlem: KETTEST!) is.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Balista1 · 3 hónapja
    Azóta nekem is becsúszott néhány II-es, úgy-hogy rendkívül elégedett vagyok.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 3 hónapja
   2. napon kaptam egy 5-öst. Akkor azt hittem, hogy jól fogja adni, de azóta nekem is csak 1-es.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  charliefirpo_2018 · 3 hónapja
  Én is csak kézit használok
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sezamme · 3 hónapja
  Tudom ajándék lónak ne nézd a fogát, de csak én unom, hogy naponta tucatszámra kapom a kézi tűzoltó készüléket? Létezik olyan ember aki ezt használja? Elég bőkezűen osztotta idén a WG az ingyen lootot, de ezek közül igazán el lehetne már felejteni a kézi tűzoltó dobálását. Ha jövőre is lesz versenyt fogok hirdetni (szavamon foghattok): veszek egy éves prémet annak aki igazoltan a legtöbbet nyitja a kis dobozokból az event alatt.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   harakiri · 2 hónapja
   nyugi én sem használom a kicsit semmiből . de a legjobb h én nem bánom ha kapom őket. ma volt a napja h bevásároltam . és elment 11 misi. gondoltam benézek a garázsba. 4 misivel jöttem ki , miután eladtam ezt a sok ló*-t. szóval szuszáááá.... azért van előnye
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   bandras32 · 3 hónapja
   Én használok kézi tűzoltót. Mi a baj vele?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Hunter9956
    • Moderátor
    · 3 hónapja
    Még nagyon jó reakcióidő mellett is elég sok hp-t buksz kézi tűzoltóval.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sezamme · 3 hónapja
    Nincs kizárva, hogy csak én találom haszontalannak. Úgy érzem annyiszor kapunk/kaptunk automata tűzoltót, hogy lehetetlen értelmes játék mellett, hogy elfogyjon.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     bandras32 · 3 hónapja
     Elfogyni azt nem tud. Van raktáron vagy 200db és egyet sem vettem.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Sezamme · 3 hónapja
      Várjál akkor te mazochista vagy, hogy használod a kézit is? De látod ezért érzem feleslegesnek, hogy minden eventen a nyakamba spammelik a kézit (persze ingyen volt, köszönöm, eladom, viszlát). Mintha megkapnám az Amx 40-et fejlesztés nélkül ingyen,korlátlan ingyen lőszerrel, csak abba használható 5 skilles személyzettel, akkor is annyi kört mennék vele mint most, 0-át. Valahogy a kézi tűzoltóval is így vagyok.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Szlobi91 · 3 hónapja
       Én pont a kézit használom és az automatát adom el mivel az automata többet ér és én is sokat játszok,de nekem nem ad annyit,hogy csak automatával kihúznám.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.