Jelenleg 626 vendég és 2 tag online

2019. december 13. 07:10

Holiday Ops 2020 (12.13-01.14)

Írta:
Értékelés:
(95 szavazat)
578 hozzászólás

Megérkezett az ünnepi nagy event, ami bár kissé kaotikusnak tűnhet elsőre (szerintem szándékosan, a WG azt szeretné ha mindenki maga fedezné fel a dolgokat), de ha eljött az idő és beléptek a garázsba, minden a helyére kerül majd.

Alapvető kellékek és nagy dekorációk

Mikor december 13-án belépünk a garázsba, találunk majd pár különleges ajándékot a WG-től és a Hóleányoktól:

 • 3 Kis dobozt bejelentkezéskor
 • Egy ritka Tier II-es francia prémium könnyű tankot, az AMR 35-öt, garázshellyel és 100%-os legénységgel
 • Egy töltetet - ez egy speciális event elem (lásd lentebb)

Emellett látunk majd egy ünnepi szettet is, interaktív karácsonyfával, lakomával, udvarral és a szokásos. Jól néznek ki, de minden szebb ha fel van díszítve, márpedig az ünnepi garázsban szinte mindent felcicomázhatunk majd.

Minden olyan lesz, mint korábban:

 • Harci küldetéseket kell teljesítenünk ládákért, melyek dekorációkat és értékes in-game dolgokat tartalmaznak.
 • Dekorációkkal fel!

A klasszikus ünnepi dekoráció mellett varázslatos Nagy dekorációkkal is díszíthetjük majd a garázsunkat. Négy ilyen Nagy dekoráció szerezhető meg és mind a négy egy speciális, számára kialakított slotba helyezhető el (karácsonyfa, kinti konyha, stb.). Ezeket a dekoráció dobozokból kaphatunk vagy a Nagy dekoriderrel készíthetünk (lásd lentebb).

Megjegyzés: Minden felhelyezett Nagy dekoráció 2,5%-kal növeli a random csatákban megszerzett kredit mennyiségét.

Hívd meg a Hóleányokat a garázsodba

Lépj szintet az ünnepi légkörrel és hívd meg a lányokat a garázsodba. Ezt követően ők azonnal készen állnak arra, hogy egy legénység tagjává váljanak. Mindannyian elérhetővé válnak, ahogy az ünnepi légkör elér egy bizonyos szintet.

Kapunk némi az adventi naptárhoz hasonló segítséget is: minden nap a bejelentkezést követően jutalom üti a markunkat: egy random dekoráció egy adott gyűjteményből és egy 5x-ös XP-s személyes küldetés.

Dekorálás

Szinte minden feldíszíthető lesz a garázsban. Vigyük az egeret az elemek fülé vagy klikkeljünk rájuk a közelebbi nézetért, majd használjuk a bal oldali panelt az interaktív elemek közt navigációhoz.

Emlékeztető! Nem tudtok random dekorálni! Az interaktív elemeknek kijelölt slotjai vannak az egyes dísztípusokhoz. Kezdésként klikkeljünk a dekorálandó elemre, majd a felugró ablakban válasszunk felhelyezendő elemet (itt már csak azok látszódnak, amik az adott slotba illenek).

Ünnepi légkör

A díszítés öröme mellett a dekorációk meghatározzák az ünnepi légkör szintjét is a garázsunkban: minél vidámabb és fényesebb a garázsunk, annál magasabb az ünnepi légkör.

10 ünnepi légkör szint van, minden egyes szintlépéskor az alábbi ajándékokat kapjuk meg:

Holiday Ops bónuszok

Ha tavaly már részt vettél ezen az eseményen, akkor emlékezhetsz arra, hogy minden gyűjteményhez kredit vagy free XP vagy harci XP vagy legénységi XP bónusz tartozik. Miután a WG megvizsgálta a visszajelzéseinket, rájöttek, hogy ezen van még mit csiszolniuk, a gyűjteményeket ugyanis a bónusz és nem a preferenciái alapján választottuk ki. Ennek eredményeként szinte mindenki csak a kredit bónuszos gyűjteményt vette, míg a három ládából alig fogyott tavaly.

Idén azonban úgy döntöttek, hogy elkülönítik a kredit bónuszt és másik három bónuszt egymástól. A kredit gyűjteményként lesz továbbra is elérhető, míg érkezik egy vadiúj mechanika mellé: Holiday Ops jármű free/harci/legénységi XP-ért. Lássuk mi is ez pontosan:

Holiday Ops járművek

A event ideje alatt lehetőségünk lesz a saját Holiday Ops tank brigádunk összeállítására is, hat tankból, tier V-től X-ig. Kizárólag kifejleszthető és jutalom tankok helyezhetőek a szabad slotokba. Ezek a tankok a felsorolt bónuszok valamelyikét megkapják majd meg (lásd a lenti képen), osztályuktól függően, amik random csatákban aktiválódnak majd rajtuk. A slotok az ünnepi hangulat emelésével szerezhetőek meg (lásd a fenti hangulat szintek jutalmait).

Az ünnepi brigádban 30 percenként változtathatóak a tankok. Ha egy tank hozzáadása után eladjuk vagy eltávolítjuk azt a garázsból, a slot automatikusan felszabadul, de be lesz fagyasztva.

Építs gyűjteményt és szerezz kredit bónuszt

Az összes megszerezhető dekoráció négy gyűjteménybe van sorolva:

 • Karácsonyi
 • Mágikus újévi
 • Újévi
 • Hold Újévi

A gyűjtemények építése kredit bónuszt ad majd, az elért szintektől függően egyre magasabbat:

A bónusz nem minden. Ha összegyűjtünk egy teljes kollekciót, exkluzív 2D stílusok és matricák is a jutalmunk lesznek.

Minden összegyűjtött dekoráció egy speciális albumban lesz megtalálható. Az I-es szintűek a legkönnyebben megszerezhetőek, míg az V-ösökért már keményen meg kell dolgozni. Minél ritkább egy felhelyezett dekoráció, annál több ünnepi hangulat pontot ad majd.

Dekorációk megszerzése

 • Küldetések teljesítése random csatákban
 • Kraftolás a Nagy holidronban
 • Ajándékként, a napi bejelentkezés után
 • Nagy Ajándék láda megvétele

Ünnepi harci küldetések

Az ünnepi harci küldetések teljesítésével szerzett ládák három random dekorációt és in-game elemet (direktíva, fogyóeszköz, kredit, stb.) tartalmaznak. Ha szerencsénk van, Nagy dekorációt is találhatunk a dobozokban.

Dekorációk kraftolása

A dekorációkat betörhetjük ha úgy érezzük hogy nem tudjuk őket már felhasználni. Így kraftolhatunk girlandokat, díszeket vagy egyéb hiányzó elemeket a gyűjteményeinkbe.

 1. A betörést a Nagy holidronnal végezhetjük el.
 2. Ezt követően beállíthatjuk a kívánt dekoráció szintjét, típusát és gyűjteményét.
 3. Ellenőrizzük hogy megvan minden a kraftoláshoz szükséges szilánk.

Antiduplikátor

Ha olyan dekorációt szeretnénk kapni, ami még egyáltalán nem szerepel a gyűjteményünkben, akkor használjuk az antiduplikátor töltetet. Ez egy új "fizetőeszköze" az eseménynek, amit kizárólag az ünnepi hangulat szintjének emelésével tudunk megszerezni.

Nagy dekorációt is kraftolhatunk, de két dolgot fejben kell tartanunk:

 • A Nagy dekoráció mindig egyedi - nem krafolhatunk olyat, ami már meg van.
 • Az első kraftolt nagy dekoráció költsége kevesebb, mint a későbbieké.

Dekorációk ajándékként a Hóleányoktól

A dekorációk egy újabb megszerzési módja, ha egyszerűen csak beszélünk a leányokkal. Minden Hóleány egy adott gyűjteményért felelős, tehát egyszerűen csak kattintsunk egyikükre és egy random dekorációt kapunk a megfelelő gyűjteménybe. Mindezt azonban naponta csak 1x tehetjük meg!

Ezen kívül ne felejtsük el, hogy 5x-ös XP-s küldetéseket is kapunk majd a leányoktól.

Ajándék ládák

Nincs időd dekorációkat gyűjteni? Semmi probléma., ugyanis vásárolhatunk is majd olyan Nagy ládákat, melyek tele lesznek dekorációkkal és értékes in-game cuccokkal.

Minden láda tartalmaz majd egy V. szintű és egy random dekorációt. Emellett tartalmaznak még egy csomó egyéb jóságot is, kezdve az aranytól és a prémium fióktól, egészen a ritka prémium tankokig és új 3D stílusokig.

A NAGY LÁDÁKRÓL BŐVEBBEN ITT

2018-as kollekció - Második esély

Ha nem volt alkalmad a Holiday Ops 2018 vagy 2019 ünnepi gyűjteményed befejezni, most megteheted. Először érd el a X. szintű ünnepi légkört, majd kraftold le a szilánkokból a hiányzó elemeket, hogy megszerezhesd mind a 8 stílust. De sietned kell, ez a lehetőség január 13. után megszűnik!

Kiterjesztés

Végezetül, az event ideje alatt megszerzett kredit bónuszok időtartamát január 14-től egészen február 1-ig meghosszabítjuk.

Azonban emlékezz rá, hogy:

 • A kiterjesztés csak akkor fejti ki hatását, ha elérted legalább az V. szintű ünnepi hangulatot.
 • A kredit bónusz csak azon járműveken él, amik épp az ünnepi slotokban vannak.
 • Naponta minden tank egyszer ingyen kicserélhető, de minden további csere némi kreditbe kerül majd.

Utoljára frissítve: 2020. január 13. 06:24
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  uuee · 7 hónapja
  Idén nekem is szerencsém volt: 2x3-as ládából su130pm, 7nap prém, 1500gold meg az apró és a díszek. Elégedett vagyok (tavaly ennyiből csak 5-ös tank lett:P).
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • VIP
  · 7 hónapja
  Korábban volt olyan, hogy a karácsonyi lányokat ki kell képezni valamelyik tankba egy bizonyos határidőn belül, különben elvesznek. Idén is van még ez (ha igen, akkor meddig) vagy most már kiképzetlenül is elüldögélnek a barakkban az idők végezetéig, mint a kampányos lányok?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   bhaalhun · 7 hónapja
   Elüldögélnek akármeddig. A tavalyi is csak mendemonda volt, hogy nem.
   Egy hónapja képeztem bele a (tavalyi) mikulást és a 4 lányt a (visszavett) KV-3ba az eljövendő duplaágyús ághoz.
   Amikor "határidős" újonc legény(ség)ed/leány(ság)od van, akkor minden egyes játékindításnál jobb alul figyelmeztet, hogy mikor fog a leghamarabbi "lejárni", illetve a barakkban is az "újonc" menüpontban látod is. Ilyenek pl. a twitchprime-os pk-k.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PZoli
    • VIP
    · 7 hónapja
    Köszönöm a bőséges információt!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  KILLZONE · 7 hónapja
  Helló sziasztok Na én is nekivágtam karácsonyi ládanyitogatásnak Egyszerűbb ha leírom mit adtak a dobozok PORGETTO , - SU-130PM +összes kis tank + összes skin + női legénység , 38000-arany , 43-nap prém fiók ennyi 40000-ezret költöttem ládára Ez kb 100000-ft Ennyit erről az évről
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Miklós · 7 hónapja
  Hogy lehet elérni a X-es szintet? Elég, ha minden díszem V-ös, vagy kell még hozzá valami? (most a VIII-as szinten vagyok, még 6 db V-ös hiányzik és nem lootoltam, csak játsztva kimaxoltam az összes kapható dobozt).
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz · 7 hónapja
   bocs, nem ide akartam.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   bandras32 · 7 hónapja
   Igen, elég ha minden dísz 5-ös.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    zabos1 · 7 hónapja
    Bocs de én is ezt kérdeztem nálam mindenhol 5 ös van és 65 nél áll.valamit elnézek csak nem tudom mit
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     perretz · 7 hónapja
     A díszítési oldalakat printscreeneld le, megtaláljuk melyik nem 5-ös
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     bandras32 · 7 hónapja
     Mi áll 65-nél?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Amstaff67 · 7 hónapja
     Lehet nem egy fajtából?
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      zabos1 · 7 hónapja
      Egy fajt viszont azt nem tudom hogy számít e a fán 2 egyforma girland van.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       zabos1 · 7 hónapja
       Lecseréltem most már mind egyforma de nem változik.65/90.A nagy díszekből 2 van de ott nem vettem észre hogy arra változott volna amikor felkerült.Tök tanácstalan vagyok
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Hunter9956
        • Moderátor
        · 7 hónapja
        Töltsd fel a díszítési oldalak képeit, biztos megtaláljuk mi a hiba
        Nagy díszekből nekem is 2 van, de megvan a 10-es szint.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         zabos1 · 7 hónapja
         Tényleg benéztem már 3x is átnéztem és csak most vettem észre a hibámat.Megvan a 10.szint.Mindenkinek köszönöm.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         BudaiD · 7 hónapja
         Egy dísz kivételével, (ami csak IV-es) minden díszem V-ös, (a 4 nagy is).
         IXes hangulat 73/90
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Hunter9956
          • Moderátor
          · 7 hónapja
          Akkor pont kijön.4-es dísz 8 pont, azt ha leveszed marad 65 pont, az 5-ös dísz 25 pont, 65+25 az 90.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Colonel_Fox1984 · 7 hónapja
  Miért lett törölve a hozzászólásom? Tök részletes statisztikát írtam a 75-ös doboz tartalmáról. Kizárólag tájékoztató jellegű adatok voltak benne és némi intelem..
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  VaFec · 7 hónapja
  Valami nem kerek:

  "Minden Nagy láda garantál 3 ajándékot:
  250 arany
  A megfelelő gyűjtemény V. szintű dekorációja
  A megfelelő gyűjtemény egy random szintű dekorációja"

  Ehhez képest: https://youtu.be/jDqd-czYaiM?t=340
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 7 hónapja
   "LOL". Hiányzik a sor elejéről az 5-ös, de van valami kék kristály is néhány dobozban. Mi ez, a kínai szerver? Ott valószínűleg másképp működnek a lootboxok.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Psciho · 7 hónapja
  2*11 és 2*3 láda eredmény 22 nap prém 4500 arany 2 kis prém tank meg egy 3d stilus E100 ra egy kis töredék és a többi sallang.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   · 7 hónapja
   Kamu.
   28 dobozból minimum 7000 goldot kellett hogy kapjál, mivel dobozonként 250 biztos van.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    KLC_KTE · 7 hónapja
    Nagyot akart mondani, hogy a köcsög WG hogy elbánt vele! Nem sikerült.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 7 hónapja
   16000 Ft-ért csak ennyi?! Szerintem ez nagyon nincs árában.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Bhalangir
    • Moderátor
    · 7 hónapja
    Úgy van kitalálva, hogy a prémnap + arany kicsivel többet ad, mintha boltba vennéd. Minden más további extra. Aki azt írja, hogy neki nem volt annyi, az valószínűlg figyelmetlen volt.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Laczy81 · 7 hónapja
     Igen egyet érek veled, az ajándék minimuma is többet ér mint a befektetett összeg (vagy legalább egyenlő).Esetemben PLD: Vásároltam egy 3X lootbobot
     mindösszesen 1800huf - ért 1000 arany + V-ös prém tank már is többet kaptam mint adtam, a(SU-130PM - et azért nem írtam mert hatalmas mázlim volt hogy egy 3x lootból meglegyen)....
     De szóljon a WG mellett az is hogy tavaly is vettem ugyan ezt (3x loot)
     akkor is kaptam 2x V-ös prémtankot KV-220-2/Turán III PT-t + gold + prémnap azt hiszem, szóval egy szavam nem lehet,
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  pepe0419 · 7 hónapja
  Vettem 17 dobozt (2*3, 1x11), de felcseszett, hogy simán adott egy rakás egyforma 5-s díszt. Eddig ilyen nem volt, ennyiből mindig megvolt a 10. szint. Azt hiszem befejezem. Egyik prém 8-asra sem vágytam, csak aranyra és 10. szintre, de ezt is szűken mérte (5750 arany és 5 nap prémiumfiók)

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.