Jelenleg 425 vendég és nincs tag online

2019. december 13. 07:10

Holiday Ops 2020 (12.13-01.14)

Írta:
Értékelés:
(95 szavazat)
578 hozzászólás

Megérkezett az ünnepi nagy event, ami bár kissé kaotikusnak tűnhet elsőre (szerintem szándékosan, a WG azt szeretné ha mindenki maga fedezné fel a dolgokat), de ha eljött az idő és beléptek a garázsba, minden a helyére kerül majd.

Alapvető kellékek és nagy dekorációk

Mikor december 13-án belépünk a garázsba, találunk majd pár különleges ajándékot a WG-től és a Hóleányoktól:

 • 3 Kis dobozt bejelentkezéskor
 • Egy ritka Tier II-es francia prémium könnyű tankot, az AMR 35-öt, garázshellyel és 100%-os legénységgel
 • Egy töltetet - ez egy speciális event elem (lásd lentebb)

Emellett látunk majd egy ünnepi szettet is, interaktív karácsonyfával, lakomával, udvarral és a szokásos. Jól néznek ki, de minden szebb ha fel van díszítve, márpedig az ünnepi garázsban szinte mindent felcicomázhatunk majd.

Minden olyan lesz, mint korábban:

 • Harci küldetéseket kell teljesítenünk ládákért, melyek dekorációkat és értékes in-game dolgokat tartalmaznak.
 • Dekorációkkal fel!

A klasszikus ünnepi dekoráció mellett varázslatos Nagy dekorációkkal is díszíthetjük majd a garázsunkat. Négy ilyen Nagy dekoráció szerezhető meg és mind a négy egy speciális, számára kialakított slotba helyezhető el (karácsonyfa, kinti konyha, stb.). Ezeket a dekoráció dobozokból kaphatunk vagy a Nagy dekoriderrel készíthetünk (lásd lentebb).

Megjegyzés: Minden felhelyezett Nagy dekoráció 2,5%-kal növeli a random csatákban megszerzett kredit mennyiségét.

Hívd meg a Hóleányokat a garázsodba

Lépj szintet az ünnepi légkörrel és hívd meg a lányokat a garázsodba. Ezt követően ők azonnal készen állnak arra, hogy egy legénység tagjává váljanak. Mindannyian elérhetővé válnak, ahogy az ünnepi légkör elér egy bizonyos szintet.

Kapunk némi az adventi naptárhoz hasonló segítséget is: minden nap a bejelentkezést követően jutalom üti a markunkat: egy random dekoráció egy adott gyűjteményből és egy 5x-ös XP-s személyes küldetés.

Dekorálás

Szinte minden feldíszíthető lesz a garázsban. Vigyük az egeret az elemek fülé vagy klikkeljünk rájuk a közelebbi nézetért, majd használjuk a bal oldali panelt az interaktív elemek közt navigációhoz.

Emlékeztető! Nem tudtok random dekorálni! Az interaktív elemeknek kijelölt slotjai vannak az egyes dísztípusokhoz. Kezdésként klikkeljünk a dekorálandó elemre, majd a felugró ablakban válasszunk felhelyezendő elemet (itt már csak azok látszódnak, amik az adott slotba illenek).

Ünnepi légkör

A díszítés öröme mellett a dekorációk meghatározzák az ünnepi légkör szintjét is a garázsunkban: minél vidámabb és fényesebb a garázsunk, annál magasabb az ünnepi légkör.

10 ünnepi légkör szint van, minden egyes szintlépéskor az alábbi ajándékokat kapjuk meg:

Holiday Ops bónuszok

Ha tavaly már részt vettél ezen az eseményen, akkor emlékezhetsz arra, hogy minden gyűjteményhez kredit vagy free XP vagy harci XP vagy legénységi XP bónusz tartozik. Miután a WG megvizsgálta a visszajelzéseinket, rájöttek, hogy ezen van még mit csiszolniuk, a gyűjteményeket ugyanis a bónusz és nem a preferenciái alapján választottuk ki. Ennek eredményeként szinte mindenki csak a kredit bónuszos gyűjteményt vette, míg a három ládából alig fogyott tavaly.

Idén azonban úgy döntöttek, hogy elkülönítik a kredit bónuszt és másik három bónuszt egymástól. A kredit gyűjteményként lesz továbbra is elérhető, míg érkezik egy vadiúj mechanika mellé: Holiday Ops jármű free/harci/legénységi XP-ért. Lássuk mi is ez pontosan:

Holiday Ops járművek

A event ideje alatt lehetőségünk lesz a saját Holiday Ops tank brigádunk összeállítására is, hat tankból, tier V-től X-ig. Kizárólag kifejleszthető és jutalom tankok helyezhetőek a szabad slotokba. Ezek a tankok a felsorolt bónuszok valamelyikét megkapják majd meg (lásd a lenti képen), osztályuktól függően, amik random csatákban aktiválódnak majd rajtuk. A slotok az ünnepi hangulat emelésével szerezhetőek meg (lásd a fenti hangulat szintek jutalmait).

Az ünnepi brigádban 30 percenként változtathatóak a tankok. Ha egy tank hozzáadása után eladjuk vagy eltávolítjuk azt a garázsból, a slot automatikusan felszabadul, de be lesz fagyasztva.

Építs gyűjteményt és szerezz kredit bónuszt

Az összes megszerezhető dekoráció négy gyűjteménybe van sorolva:

 • Karácsonyi
 • Mágikus újévi
 • Újévi
 • Hold Újévi

A gyűjtemények építése kredit bónuszt ad majd, az elért szintektől függően egyre magasabbat:

A bónusz nem minden. Ha összegyűjtünk egy teljes kollekciót, exkluzív 2D stílusok és matricák is a jutalmunk lesznek.

Minden összegyűjtött dekoráció egy speciális albumban lesz megtalálható. Az I-es szintűek a legkönnyebben megszerezhetőek, míg az V-ösökért már keményen meg kell dolgozni. Minél ritkább egy felhelyezett dekoráció, annál több ünnepi hangulat pontot ad majd.

Dekorációk megszerzése

 • Küldetések teljesítése random csatákban
 • Kraftolás a Nagy holidronban
 • Ajándékként, a napi bejelentkezés után
 • Nagy Ajándék láda megvétele

Ünnepi harci küldetések

Az ünnepi harci küldetések teljesítésével szerzett ládák három random dekorációt és in-game elemet (direktíva, fogyóeszköz, kredit, stb.) tartalmaznak. Ha szerencsénk van, Nagy dekorációt is találhatunk a dobozokban.

Dekorációk kraftolása

A dekorációkat betörhetjük ha úgy érezzük hogy nem tudjuk őket már felhasználni. Így kraftolhatunk girlandokat, díszeket vagy egyéb hiányzó elemeket a gyűjteményeinkbe.

 1. A betörést a Nagy holidronnal végezhetjük el.
 2. Ezt követően beállíthatjuk a kívánt dekoráció szintjét, típusát és gyűjteményét.
 3. Ellenőrizzük hogy megvan minden a kraftoláshoz szükséges szilánk.

Antiduplikátor

Ha olyan dekorációt szeretnénk kapni, ami még egyáltalán nem szerepel a gyűjteményünkben, akkor használjuk az antiduplikátor töltetet. Ez egy új "fizetőeszköze" az eseménynek, amit kizárólag az ünnepi hangulat szintjének emelésével tudunk megszerezni.

Nagy dekorációt is kraftolhatunk, de két dolgot fejben kell tartanunk:

 • A Nagy dekoráció mindig egyedi - nem krafolhatunk olyat, ami már meg van.
 • Az első kraftolt nagy dekoráció költsége kevesebb, mint a későbbieké.

Dekorációk ajándékként a Hóleányoktól

A dekorációk egy újabb megszerzési módja, ha egyszerűen csak beszélünk a leányokkal. Minden Hóleány egy adott gyűjteményért felelős, tehát egyszerűen csak kattintsunk egyikükre és egy random dekorációt kapunk a megfelelő gyűjteménybe. Mindezt azonban naponta csak 1x tehetjük meg!

Ezen kívül ne felejtsük el, hogy 5x-ös XP-s küldetéseket is kapunk majd a leányoktól.

Ajándék ládák

Nincs időd dekorációkat gyűjteni? Semmi probléma., ugyanis vásárolhatunk is majd olyan Nagy ládákat, melyek tele lesznek dekorációkkal és értékes in-game cuccokkal.

Minden láda tartalmaz majd egy V. szintű és egy random dekorációt. Emellett tartalmaznak még egy csomó egyéb jóságot is, kezdve az aranytól és a prémium fióktól, egészen a ritka prémium tankokig és új 3D stílusokig.

A NAGY LÁDÁKRÓL BŐVEBBEN ITT

2018-as kollekció - Második esély

Ha nem volt alkalmad a Holiday Ops 2018 vagy 2019 ünnepi gyűjteményed befejezni, most megteheted. Először érd el a X. szintű ünnepi légkört, majd kraftold le a szilánkokból a hiányzó elemeket, hogy megszerezhesd mind a 8 stílust. De sietned kell, ez a lehetőség január 13. után megszűnik!

Kiterjesztés

Végezetül, az event ideje alatt megszerzett kredit bónuszok időtartamát január 14-től egészen február 1-ig meghosszabítjuk.

Azonban emlékezz rá, hogy:

 • A kiterjesztés csak akkor fejti ki hatását, ha elérted legalább az V. szintű ünnepi hangulatot.
 • A kredit bónusz csak azon járműveken él, amik épp az ünnepi slotokban vannak.
 • Naponta minden tank egyszer ingyen kicserélhető, de minden további csere némi kreditbe kerül majd.

Utoljára frissítve: 2020. január 13. 06:24
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Respect · 7 hónapja
  Hát nekem nem volt ma ilyen szerencsém....
  vettem 75 ládát -> 0 darab 8-as tank...
  Vettem még 25 ládát -> 0 Darab 8-as tank...

  Az összes 3d skin kiesett, 35k gold, 1 női legénység, 96 nap prém nap, 6 millió kredit (így is volt 42 millióm...) összes kis tank. Egyik sem érdekelt. Heavy párti vagyok...

  A progetto már meg van. Nem rossz tank, elvagyok vele. SU 130 nem érdekel (van Skorpion G-m). Az E 75-TS érdekelt volna, de nagyon meg esetleg a dupla csövű orosz! Ennyi! minden más mehetett volna a lecsóba...

  Hát így jártam. A többieknek GRAT a jó nyitáshoz!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   BaliSan · 7 hónapja
   Szerintem sokkal többen vagyunk akik sz.ptunk, csak az nnincs kitéve annyira
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    DiliDoki · 7 hónapja
    25-ös zöld ládábó,l ami számomra fontos volt meglett az ünnepi X szint. Ki jött a francia panther, a Firefly, a kis kerekes és az V tier német med. kb 7000 gold + 30 nap prémium + kb 1 misi kredit + 2 db 3D skin + 1 parancsnoki csaj. 8 nem volt, de én örülök, mert így a tervrajz töredékek segítségével már ki tudtam fejleszteni a X tier brit önjárót + 121 kinai med + t110e4. Nekem megérte. Nem vagyok csalódott.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Respect · 7 hónapja
    Random csatában azt látom, hogy nem rohangálnak az E 75 TS-ek, sőt elég ritkán látok 1-1 TS-t. Több duplacsövű oroszból már kicsit több mászkál, de még azokkal sincs tele a szerver Szóval én is úgy érzem, hogy nem olyan kicsi az a tábor akik megszívták Ennyi pénzt így is úgy is rászántam volna.

    De azért beverem a durcit és a hisztit jövőre 1 forintot nem költök a játékra 2020-ban IGEN MEG VAGYOK SÉRTŐDVE
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PZoli
    • VIP
    · 7 hónapja
    Pontosan így van, a kudarcaival kevésbé büszkélkedik az ember.
    Sajnos ez full zsákbamacska. Aki tankot akar nyitni, azt könnyedén csalódás érheti emiatt, mert itt csak a a gold és a díszek, amik garantáltak, a többit fortuna dönti el.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Nim86 · 7 hónapja
     Én még nem vettem ládákat. De valószínüleg fogok én is valamilyen csomagot. De azt látom a csatákban hogy nem élnek valami sokáig ezek az új tankok. Talán a dupla csövű bírja általában a legtovább. Szóval szerintem nem lehetnek valami brutál op tankok.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Matt__Kirby · 7 hónapja
      A duplacsövűnek eléggé OP páncélja van, normál 8as lőszerrel alig alig lehet beütni ha be van fogatva és nem látod az alját
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sztyepadzso · 7 hónapja
  11-es csomag, E75+duplacső+firefly
  Megteszi.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Weder95 · 7 hónapja
   Nekem is egy az egyben ugyan ezt dobta a 11-es csomag
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  sipmester · 7 hónapja
  75-ös dobozt vettem, ami kijött belőle:

  Obj 703 Version II
  SU130PM
  E75 TS
  Progetto M35 mod 46
  Bretagne Panther
  Sherman VC Firefly
  Sexton I
  AM39 G S
  AMG Gendran

  24.000 Gold
  5.200 Gold a már meglévő prém tankokból
  68 nap prémium fiók
  4.500.000 Ezüst
  6 db tierX egyedi külső

  Döntse el mindenki, hogy ez megérte vagy sem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Maustiger · 7 hónapja
  Hát a haverokkal dobozoltunk egy kicsit mondjuk én utoljára áldoztam a játékra és így is sokkal többet mint szerettem volna de már így alakult viszont a haverok (2 személy) és én is kinyitottuk a dupla csövű szörnyet viszont én 2x11 1x25 1x75 ládából, ők meg 25 ládából 3 8 ast nyitottak én viszont azt hiszem az összes 3d stílust. Ami ugyan jól néz ki meg jópofa de engem annyira nem motivált. Annyit elmondhatok, hogy bőven pénzemnél vagyok bár én a kreditet sosem számolom mert az könnyen összefarmolható prémmel de az 55000 arany már magában fedezi közel 6 milla kredo meg ugye a dupla csövű 703 kisebb 2-3-5-6 pár darab tankocska is leesett nem túl sok a java aranyként végezte ill. 67 nap prém, amit ajánlhatok a 11 pakkot felejtsétek el vagy nagyobb v kisebbet válasszatok a szín szerintem tök mind1, mert az a pakk 2x sem adott semmi jót mondhatnám átlag alatt teljesített. Jó nyitogatást.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  W4SS4W · 7 hónapja
  25ös lunar box:
  Összes kis szintű tank
  Egy 8as prém, a dubla ágyus orosz csoda.
  14prém nap.
  Kb 10.000arany
  Kb 2.000.000 credit
  3db festés 10es tankokra
  Hóleány parancsnok.
  És sok dísz amiből meg lett a 10es hangulat.
  Szerintem 100%san megérte nekem ez, még az e75re de még inkább a su130 ra vagyok kiváncsi, a progetto megvan már. Majd valamikor még ruházok be rá. Illetve csak beruházok rá mivel ezt most az asszony vette nekem
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  k3ok · 7 hónapja
  25-ös Magic box:
  8500 arany
  1,3 millió kredit
  24 prémnap
  obj 703 v(II)
  Firefly
  Sexton
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hunter9956
  • Moderátor
  · 7 hónapja
  A szokásos 11 dobozt megvettem:
  -5-ös PZ tank, E4 stílus, 11 nap prémium, 3000 gold, és az Object703 esett ki belőlük

  Piszok nagy szerencsém van ezekkel a nyitogatásokkal, 2 éve a Lorr40t is dobozból lett meg, tavaly meg az Skorpion G és az IS3A is kipottyant
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  gomes · 7 hónapja
  3x11
  1x11 teljesen csalódáskeltö tank sexton, 5-ös német panzer kb. 2500 arany meg számomra lényegtelen 2db extra festés.
  2x11 sexton ismét,sherman és több arany mint az egész ára
  3x 11 sexton,E75TS, 1 festés és arany

  tavaly ennyiböl dobott nekem kb. 3 db 8-as tankot.
  valószinüleg akkor szerencsés voltam,de egyiket sem éreztem olyan pofára esésnek mint most az elsö csomagot.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.