Jelenleg 307 vendég és egy tag online

2019. december 13. 07:10

Holiday Ops 2020 (12.13-01.14)

Írta:
(96 szavazat)
578 hozzászólás

Megérkezett az ünnepi nagy event, ami bár kissé kaotikusnak tűnhet elsőre (szerintem szándékosan, a WG azt szeretné ha mindenki maga fedezné fel a dolgokat), de ha eljött az idő és beléptek a garázsba, minden a helyére kerül majd.

Alapvető kellékek és nagy dekorációk

Mikor december 13-án belépünk a garázsba, találunk majd pár különleges ajándékot a WG-től és a Hóleányoktól:

 • 3 Kis dobozt bejelentkezéskor
 • Egy ritka Tier II-es francia prémium könnyű tankot, az AMR 35-öt, garázshellyel és 100%-os legénységgel
 • Egy töltetet - ez egy speciális event elem (lásd lentebb)

Emellett látunk majd egy ünnepi szettet is, interaktív karácsonyfával, lakomával, udvarral és a szokásos. Jól néznek ki, de minden szebb ha fel van díszítve, márpedig az ünnepi garázsban szinte mindent felcicomázhatunk majd.

Minden olyan lesz, mint korábban:

 • Harci küldetéseket kell teljesítenünk ládákért, melyek dekorációkat és értékes in-game dolgokat tartalmaznak.
 • Dekorációkkal fel!

A klasszikus ünnepi dekoráció mellett varázslatos Nagy dekorációkkal is díszíthetjük majd a garázsunkat. Négy ilyen Nagy dekoráció szerezhető meg és mind a négy egy speciális, számára kialakított slotba helyezhető el (karácsonyfa, kinti konyha, stb.). Ezeket a dekoráció dobozokból kaphatunk vagy a Nagy dekoriderrel készíthetünk (lásd lentebb).

Megjegyzés: Minden felhelyezett Nagy dekoráció 2,5%-kal növeli a random csatákban megszerzett kredit mennyiségét.

Hívd meg a Hóleányokat a garázsodba

Lépj szintet az ünnepi légkörrel és hívd meg a lányokat a garázsodba. Ezt követően ők azonnal készen állnak arra, hogy egy legénység tagjává váljanak. Mindannyian elérhetővé válnak, ahogy az ünnepi légkör elér egy bizonyos szintet.

Kapunk némi az adventi naptárhoz hasonló segítséget is: minden nap a bejelentkezést követően jutalom üti a markunkat: egy random dekoráció egy adott gyűjteményből és egy 5x-ös XP-s személyes küldetés.

Dekorálás

Szinte minden feldíszíthető lesz a garázsban. Vigyük az egeret az elemek fülé vagy klikkeljünk rájuk a közelebbi nézetért, majd használjuk a bal oldali panelt az interaktív elemek közt navigációhoz.

Emlékeztető! Nem tudtok random dekorálni! Az interaktív elemeknek kijelölt slotjai vannak az egyes dísztípusokhoz. Kezdésként klikkeljünk a dekorálandó elemre, majd a felugró ablakban válasszunk felhelyezendő elemet (itt már csak azok látszódnak, amik az adott slotba illenek).

Ünnepi légkör

A díszítés öröme mellett a dekorációk meghatározzák az ünnepi légkör szintjét is a garázsunkban: minél vidámabb és fényesebb a garázsunk, annál magasabb az ünnepi légkör.

10 ünnepi légkör szint van, minden egyes szintlépéskor az alábbi ajándékokat kapjuk meg:

Holiday Ops bónuszok

Ha tavaly már részt vettél ezen az eseményen, akkor emlékezhetsz arra, hogy minden gyűjteményhez kredit vagy free XP vagy harci XP vagy legénységi XP bónusz tartozik. Miután a WG megvizsgálta a visszajelzéseinket, rájöttek, hogy ezen van még mit csiszolniuk, a gyűjteményeket ugyanis a bónusz és nem a preferenciái alapján választottuk ki. Ennek eredményeként szinte mindenki csak a kredit bónuszos gyűjteményt vette, míg a három ládából alig fogyott tavaly.

Idén azonban úgy döntöttek, hogy elkülönítik a kredit bónuszt és másik három bónuszt egymástól. A kredit gyűjteményként lesz továbbra is elérhető, míg érkezik egy vadiúj mechanika mellé: Holiday Ops jármű free/harci/legénységi XP-ért. Lássuk mi is ez pontosan:

Holiday Ops járművek

A event ideje alatt lehetőségünk lesz a saját Holiday Ops tank brigádunk összeállítására is, hat tankból, tier V-től X-ig. Kizárólag kifejleszthető és jutalom tankok helyezhetőek a szabad slotokba. Ezek a tankok a felsorolt bónuszok valamelyikét megkapják majd meg (lásd a lenti képen), osztályuktól függően, amik random csatákban aktiválódnak majd rajtuk. A slotok az ünnepi hangulat emelésével szerezhetőek meg (lásd a fenti hangulat szintek jutalmait).

Az ünnepi brigádban 30 percenként változtathatóak a tankok. Ha egy tank hozzáadása után eladjuk vagy eltávolítjuk azt a garázsból, a slot automatikusan felszabadul, de be lesz fagyasztva.

Építs gyűjteményt és szerezz kredit bónuszt

Az összes megszerezhető dekoráció négy gyűjteménybe van sorolva:

 • Karácsonyi
 • Mágikus újévi
 • Újévi
 • Hold Újévi

A gyűjtemények építése kredit bónuszt ad majd, az elért szintektől függően egyre magasabbat:

A bónusz nem minden. Ha összegyűjtünk egy teljes kollekciót, exkluzív 2D stílusok és matricák is a jutalmunk lesznek.

Minden összegyűjtött dekoráció egy speciális albumban lesz megtalálható. Az I-es szintűek a legkönnyebben megszerezhetőek, míg az V-ösökért már keményen meg kell dolgozni. Minél ritkább egy felhelyezett dekoráció, annál több ünnepi hangulat pontot ad majd.

Dekorációk megszerzése

 • Küldetések teljesítése random csatákban
 • Kraftolás a Nagy holidronban
 • Ajándékként, a napi bejelentkezés után
 • Nagy Ajándék láda megvétele

Ünnepi harci küldetések

Az ünnepi harci küldetések teljesítésével szerzett ládák három random dekorációt és in-game elemet (direktíva, fogyóeszköz, kredit, stb.) tartalmaznak. Ha szerencsénk van, Nagy dekorációt is találhatunk a dobozokban.

Dekorációk kraftolása

A dekorációkat betörhetjük ha úgy érezzük hogy nem tudjuk őket már felhasználni. Így kraftolhatunk girlandokat, díszeket vagy egyéb hiányzó elemeket a gyűjteményeinkbe.

 1. A betörést a Nagy holidronnal végezhetjük el.
 2. Ezt követően beállíthatjuk a kívánt dekoráció szintjét, típusát és gyűjteményét.
 3. Ellenőrizzük hogy megvan minden a kraftoláshoz szükséges szilánk.

Antiduplikátor

Ha olyan dekorációt szeretnénk kapni, ami még egyáltalán nem szerepel a gyűjteményünkben, akkor használjuk az antiduplikátor töltetet. Ez egy új "fizetőeszköze" az eseménynek, amit kizárólag az ünnepi hangulat szintjének emelésével tudunk megszerezni.

Nagy dekorációt is kraftolhatunk, de két dolgot fejben kell tartanunk:

 • A Nagy dekoráció mindig egyedi - nem krafolhatunk olyat, ami már meg van.
 • Az első kraftolt nagy dekoráció költsége kevesebb, mint a későbbieké.

Dekorációk ajándékként a Hóleányoktól

A dekorációk egy újabb megszerzési módja, ha egyszerűen csak beszélünk a leányokkal. Minden Hóleány egy adott gyűjteményért felelős, tehát egyszerűen csak kattintsunk egyikükre és egy random dekorációt kapunk a megfelelő gyűjteménybe. Mindezt azonban naponta csak 1x tehetjük meg!

Ezen kívül ne felejtsük el, hogy 5x-ös XP-s küldetéseket is kapunk majd a leányoktól.

Ajándék ládák

Nincs időd dekorációkat gyűjteni? Semmi probléma., ugyanis vásárolhatunk is majd olyan Nagy ládákat, melyek tele lesznek dekorációkkal és értékes in-game cuccokkal.

Minden láda tartalmaz majd egy V. szintű és egy random dekorációt. Emellett tartalmaznak még egy csomó egyéb jóságot is, kezdve az aranytól és a prémium fióktól, egészen a ritka prémium tankokig és új 3D stílusokig.

A NAGY LÁDÁKRÓL BŐVEBBEN ITT

2018-as kollekció - Második esély

Ha nem volt alkalmad a Holiday Ops 2018 vagy 2019 ünnepi gyűjteményed befejezni, most megteheted. Először érd el a X. szintű ünnepi légkört, majd kraftold le a szilánkokból a hiányzó elemeket, hogy megszerezhesd mind a 8 stílust. De sietned kell, ez a lehetőség január 13. után megszűnik!

Kiterjesztés

Végezetül, az event ideje alatt megszerzett kredit bónuszok időtartamát január 14-től egészen február 1-ig meghosszabítjuk.

Azonban emlékezz rá, hogy:

 • A kiterjesztés csak akkor fejti ki hatását, ha elérted legalább az V. szintű ünnepi hangulatot.
 • A kredit bónusz csak azon járműveken él, amik épp az ünnepi slotokban vannak.
 • Naponta minden tank egyszer ingyen kicserélhető, de minden további csere némi kreditbe kerül majd.

Utoljára frissítve: 2020. január 13. 06:24
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  MasterRoshi · 1 éve
  Nos, megjött a WG Jézuskája. Nyitás előtti kép és nyitás utáni kép(ek)
  9450 aranypeták (ebbői pz III duplázva), 180500 ezüstbuznyák, 5 prémnap. A duplacsöves szörnyszülött helyett inkább Progetto-t kértem volna, de tavalyhoz képest minőségi a változás. Nem is nyitok több dobozt. Mindenkinek sok szerencsét a továbbiakhoz, de ne essetek túlzásokba a vásárlással

  Ui: Nem használt duplacsöves szörnyszülöttemet Progetto-ra cserélném
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   charliefirpo_2018 · 1 éve
   Nekem van egy 1 éves Progettóm a korához képest jó állapotban, itt ott pár karcolás na de ennél a járműnél szerintem nem feltűnő,plusz egy 0 kmes EBR megkímélt állapotban,csak komoly érdeklődők hívjanak,kalandorok kiméljenek,csak gondos és szerető gazdit keresek nekik,érdeklődni a Geszterédi papnál lehet kizárólag az esti mise után még mielőtt elfárad a becsületsüllyesztőbe némi vigasztalásért köszi
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    M_E_T_A_T_R_O_N · 1 éve
    Nem dohányzó doktornő volt a gazdája?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   K15f1u · 1 éve
   Nekem hála istennek beadta a progettot, plusz bregante panther, kis arty, pz3, 7k gold sok kredid meg pár nap prémium, e4 és 430u festés. 25ből. Összességébe megérte.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PannonPuma1 · 1 éve
   Írj a supportnak hátha megszánnak
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  zabos1 · 1 éve
  Nemrég töröltem a játékot most karácsony miatt újra felkerült.Nem akartam költeni rá de a kisördög úgy intézte hogy egy 11 es ládára beruháztam.Döntsétek el megérte e.1500 gold + 11 nap prém és díszek ez az eredmény .Szerintem NEM ÉRI MEG.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • Moderátor
   · 1 éve
   1500 gold? Minden dobozban van 250 gold legalább, ami 11 db esetén 2750. Hogy jött ki az 1500? A 2750 felett még 1500?
   Amúgy sajnálom, hogy így jártál.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   sturmpioneer · 1 éve
   a lottó szerinted kinek nyereséges? Vajon a szerencsejátékokkal foglalkozó cégek miért nem mennek csődbe? Biztos mert a játékosoknak jövedelmező Szóval igen zabos1, ez egy scam, karácsonyi ajándék a Wargamingnek
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Hunter9956
    • Moderátor
    · 1 éve
    Nem tudom miért hasonlítjátok a szerencsejátékhoz.Itt mindenképp nyersz legalább annyit amennyit költöttél, a szerencsejátékon meg ha veszítesz buksz mindent.Attól, hogy számodra nem értékes, még ugyanúgy megkapod és a tiéd lesz...
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     PZoli
     • Moderátor
     · 1 éve
     Szerintem az emberek többsége a 8-as prém tankok miatt veszi a loot boxokat. Ha az nincs, akkor már többnyire nem őszinte a mosolyuk.
     A WG szerint lehet, hogy minimum a vásárlás ellenértékét garantáltan kifizetik, de szerintem meg nem. Én többek között emiatt sem veszek.
     250gold = 1 prémium nap = 100.000 kredit.
     10x250 goldból tudok venni egy havi prém fiókot. 10x1 prém napból nem tudok csinálni 30 prém napot. 10x100.000 kredit = 1 millió kredit. Ezt 2 óra alatt kreditbónusszal könnyen ki lehet farmolni, talán még anélkül is (persze prém fiók mellett).
     250 goldból bármikor tudsz csinálni 1 nap prémet vagy 100.000 kreditet., de fordítva ez nem igaz.
     A gold egyértelműen a legértékesebb valuta a 3 közül.
     Ha minden ládában legalább 500 gold lenne (250 gold + vagy 250 gold vagy 1 nap prém vagy 100k kredit helyett), akkor kevésbé csalódottak lennének az emberek.
     pl.: "Na vettem 1,5 év kihagyás után 11 ládát...
     6 nap prémium nap, 3250 arany, 0 tank
     vettem még 3-at
     +1 nap prémium, 2 skin, 500 arany.
     Azt hiszem hanyagolom."
     Ha az elsőnél 5500 gold (prém nap nélkül), a másodiknál 1500 gold lett volna, valószínűleg jobb kedve lenne.
     Persze ez csak egy vélemény.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Sezamme · 1 éve
      " az emberek többsége a 8-as prém tankok miatt veszi a loot boxokat. Ha az nincs, akkor már többnyire nem őszinte a mosolyuk." Az emberek értetlenek. Milliószor el lett mondva érthetően, hogy nem érdemes kifejezetten tankokat megcélozni, az csak a bónusz a loot boxokból. Ez elsősorban arany és egyedi skinek miatt éri meg, (prém napok is csak so-so) és nagyrészt csak akkor lesz fixen jövedelmező ha legalább 25 ládát nyitsz. Nyilván ez sem szentírás, mivel van bőven random faktor, de ebből azért ki lehet indulni.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       PZoli
       • Moderátor
       · 1 éve
       Sajnos nem volt elmondva milliószor, inkább csak néhányszor, de legalábbis semmiképpen sem elégszer, illetve nem a hivatalos oldalon az eseménynél.

       Ha az esemény leírásában vastagon szerepelnének, hogy konkrétan mekkora eséllyel dob micsodát, akkor az emberek nem lennének ennyire "értetlenek". Marketing szempontból viszont nem jó, ha ezt kihangsúlyozzák, így inkább nem is teszik bele. Amúgy valahol le van írva konkrétan az esélytáblázat?

       Az sem segít a dolgon, hogy a szerencsések leírják, hogy mit bontottak és a kevésbé szerencsések pedig jóval kevésbé, pedig ők sokkal-sokkal többen vannak (ha megnézem az itteni hozzászólásokat, talán 50-50% körül lehet az arány), így aki még nem vett azt látja belőle, hogy kb. 50% az esélye rá. Persze ezzel nem lehet mit csinálni, legfeljebb ha betiltanánk, hogy az emberek megosszák egymással a nyitási eredményeiket, de nyilván ilyen nem lesz.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Sezamme · 1 éve
        Zoli Ugye nem gondolod komolyan, hogy hivatalos oldalon majd leírják, hogy hány százalék eséllyel mire számíts? Nem is jogos elvárás hiszen senki sincs olyan hülye, hogy a saját bizniszét elrontsa. Nehogy már a játékfejelsztő dolga legyen az is, hogy a szájába rágja az embereknek, hogy mi a rentábilis vétel és mi nem az. Aki pedig annyira együgyű, hogy több év loot boxolás után pénz költése előtt utána sem olvas a témának az meg is érdemli ha "ráfizet" a 8-as tankjaira. Itt az oldalon - és úgy egyébként az egész interneten - pedig igenis le lett ez írva elégszer. Írta már streamer, lyutyúber, admin, moderátor, és magam fajta akárki is. Ráadásul minden áldott évben, minden Holiday Opsnál. Elmondta és leírta a legnézettebb magyar streamer is. De ha ennél nagyobb népszerűségnek örvendő ember kell, aki mindenkihez elér akkor ott van QB, akinek a tavalyi nevetséges lootjai bejárták a Zinternetet lyutyúbtól tviccsen át a hivatalos oldalig. Ennyit erről Az emberi hülyeségről mindig az Idétlen Időkig című kiváló film jut eszembe: "Az emberek a véres hurkát is szeretik. Az emberek barmok."
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         PZoli
         • Moderátor
         · 1 éve
         Értek én mindent. Három és két évvel ezelőtt csalódtam és vesztesnek éreztem magam a dobozok kinyitása után. A te fogalmazásod szerint együgyű voltam, mert a 8-as tankok lebegtem a szemem előtt, mindhiába. Lassan tanulok, de tanulok. Tavaly már nem volt csalódás, sőt elégedett voltam a döntésemmel, mert engem csak legfeljebb a prém tankok érdekelnek belőlük és mivel azokra nincs garancia, sőt nagyon pici az esélye, ezért inkább kihagytam a vásárlást és idén szintén így teszek. Aranyra, egyebekre és most már új prém tankokra sincs igazán szükségem, így emiatt én "könnyített" helyzetben vagyok az kísértés és reménykedés szempontjából. Amúgy egyetértünk, én magam is többször leírtam a "figyelmeztetést" tavaly és idén is. Egyszerűen az van, hogy ahogy olvasom a hozzászólásokat, sajnálom azokat, akik mégis csalódnak a nyitogatáskor, mert tudom, hogy milyen érzés, de persze közben tudom, hogy ennél többet én sem tehettem és aki nem tanul másoktól előbb, az majd a saját kárán utóbb, ahogy én is.
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Sezamme · 1 éve
          Teljesen más összefüggésben hoztam fel az együgyűséget (olvasd el még1x akár), kár volt magadra venned. Neked 3 éve ennyire tájékozódni esélyed sem volt, messze nem volt ennyi cikk a WoTos loot boxokról. Azt nevezem annak, aki a mai internet világában (konkrétan itt van ez az elég informatív oldal is) nem tájékozódik előre és kvázi MEGLEPŐDIK, amikor nem jönnek a tankok, majd utólag sopánkodik. Az ilyeneket nem tudom sajnálni, tanulópénz nekik és még olcsó is volt. Csalódás az más, csalódni természetes dolog, főleg ha véletlen faktor is benne van a játékban. Nem vagyok teljesen érzéketlen empatikus vagyok én is azok irányába akiknek nem jött össze egy jó nyitás. Az én keresetem mellett 75 box (sőt akár 200) vétele az játékpénz, de tudom, hogy sokan jóval kevesebből gazdálkodnak. Pont ezért kéne nekik jobban tájékozódni és talán akkor nem éreznék elveszettnek utólag a pénzüket.
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14 · 1 éve
           Örülök hogy szerencsés vagy, és 200 box "aprópénz".
           Szerintem nem tájékozódni kell, hanem elfogadni azt, hogy X pénzt ráköltök, és vagy kijön belőle egy tank, vagy nem. Elfogadni azt, hogy nem az számít mit "akarok" és értékelni azt, hogy bár nem erre vágytam, azért nem jártam rosszul. Szerintem ez nehezen megy az embereknek.
           • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            PZoli
            • Moderátor
            · 1 éve
            A "mit akarok" az a cél. Ez fogalmazódik meg a játékosban, mielőtt vásárol. Ha ez nem valósul meg, akkor nem az jön elő az emberből, hogy "bár nem erre vágytam, azért nem jártam rosszul", mert az illető úgy érzi, hogy rosszul járt. Nem számít, hogy a WG szerint megkapta az ellenértéket, mert ha olyan dolgokat kap, ami őt nem érdekli, akkor számára az értéktelen, tehát Ő rosszul járt.
            Éppen, hogy tudatosítani kell a játékosokkal a vásárlás előtt, hogy "figyelj csórikám, nagy eséllyel nem kapsz 8-as prém tankot, a fórumokban írt örömködések/csalódások aránya nagyon torz a valósághoz képest, szóval csak akkor vásárolj, ha a 8-as tank nélküli eredmény is jó üzlet számodra, mert különben valószínűleg csalódni fogsz". Szóval, hogy ennek tudatában "X pénzt ráköltök, és vagy kijön belőle egy tank, vagy nem" az már oké, de tudatosítás nélkül nagy eséllyel csalódás.
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           AMD5 · 1 éve
           Ez valóban egy szerencsejáték. Maga a wg kényszerít bele azzal, hogy a legújabb ütős cuccot csak így engedi megszerezni. Nem veheted meg a shopban, csak ha kipörgeted a szerencsekerékből.

           Az emberek nem a gold miatt vesznek ládákat, hanem az új tankokért. Goldot az év minden napján sokkal kedvezőbben vehetsz a shopba, te mégis ilyenkor veszed, mert nyerhetsz többet. Most egy 13 ezres 25 ös csomag 7-9 ezer goldot tartalmaz. Hol éri ez meg?

           A gold árához adsz egy ezrest annyiért tudod megvenni a shopban. 8 ezer goldot 9 ezerért. Te meg ma megvetted 13-ért. Hol éri ez meg neked? Kinek kell a mellé adott 50k ezüst meg pár nap prém, ami csak a játékhoz láncol az ünnepekre. Ezek a low tier szemetek a kerekes meg a francia pudel nem érnek semmit sem. Soha meg sem venné senki. Nem is játszanak velük.

           Azért veszel ládákat mert :
           1 - Az új prémtankot csak így szerezheted meg ==> szerencsejáték
           2 - Ha kidob extra goldot, akkor ingyen kaptál goldot ==> szerencsejáték
           • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            PZoli
            • Moderátor
            · 1 éve
            Csak érdekességnek vetem fel, hogy mit gondoltok, vajon ha nem lennének 8-as prém tankok a loot boxokban, vajon mennyivel fogyna kevesebb?
            Szerintem a töredéke menne el, mert a játékosok többsége azokat szeretné megszerezni. Persze van egy réteg, amely szerint ez anélkül is jó biznisz és így megvásárolná egy adagot, de szerintem ők is kevesebbet.
           • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14 · 1 éve
            Ez nem teljesen igaz. A tavalyi nyitott tankokat azóta 2-3 szor is betette a shopba a Wg. Defender, stb. És mivel ez így van az egész elméleted bukott. Szerencsejátéknak szerencsejáték, de senki nem kényszerít semmire.
            • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
             PZoli
             • Moderátor
             · 1 éve
             Egyszer majd talán 3-5 hónap múlva meg lehet őket venni A jelenlegi hozzáférés csak és kizárólag szerencsejáték formájában történhet az új tankokra. Szerintem az "egész elmélete" nem bukott meg, mert nem csak elmélet, hanem tény.
             "Szerencsejátéknak szerencsejáték, de senki nem kényszerít semmire." Ebben teljesen igazad van. Nem kényszerít, de ha akarod az új tankot, akkor csak ez a módja van most megszerezned.
             • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
              f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14 · 1 éve
              Vagy vársz x hónapot, mint magad is mondtad. A "most megszerezd" a te türelmetlenséged. Nem a Wg kényszerít. Pont ez a gubanc, hogy az emberek nem tudnak magukba nézni, fogalmuk sincs mit miért tesznek, éreznek, de mindenki más tehet mindenről.
              • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
               PZoli
               • Moderátor
               · 1 éve
               "Pont ez a gubanc, hogy az emberek nem tudnak magukba nézni, fogalmuk sincs mit miért tesznek".
               Igen, de senki nem tanítja meg nekik, hogy kell gondolkodni, hogy egyáltalán lehet gondolkodni. Éppen ellenkezőleg: ne gondolkodj, csak csináld amit én mondok, mert az neked jó lesz, akkor is ha nem. Az emberek nem tudatosak, teljesen igazad van, de ennek a szándékosan "tudatlanító" környezet az oka. Ez persze nem kifogás, csak ok.
               A WG pedig (ahogy az összes marketinges) erre a tudatlanságra, a zsigeri ösztönökre játszik rá és húz hasznot belőle. Ha az emberek tudatosak lennének, akkor a WoT a jelenlegi formájában már rég eltűnt volna a süllyesztőben.
               • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
                f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14 · 1 éve
                Sok nálam tudatosabb ember játszik, tehát szerintem nem tűnt volna el. "WG live forever"
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Puma_81 · 1 éve
  Nekem jól sikerült a nyitás.
  25s Lunar ládából:duplacsövű Obj 703, 2db Tier 6, 1 tier 5, tier 3 és tier2 es tank.
  13nap prémium nap + 11k arany, 900e credit, 3skin, és egy legénységi tag.
  A díszítés viszont még csak 9-es szintig ment fel.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Nusz3r · 1 éve
  Tavaly,8:50-kor vásároltam,és remek dolgokat kaptam,Idén szintén 8:50-kor vettem 75 dobozt,és megint csak szerencsém volt király cuccokat kaptam! https://youtu.be/yLGm3Ne_fZw
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sezamme · 1 éve
  75 lunar láda. Összes skin, összes kisebb tank, 52000+apró gold (többszöri tank nyitásokkal együtt), 3 milka ezüst, 96 prém nap. Progetto jött volna, de már megvolt. Nekem bőven megérte, a 8-asok nem érdekeltek. Sok szerencsét másoknak is.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  attka08 · 1 éve
  Még hogy csak véletlenszerűen adja a doboz a tankokat... 75 ládából a Bret.Panther 6 szor !!!!! nyitottam... utána vettem még 1 1et abban is két 6 os volt amire szintén kompenzáció... akárhogy számolom ez nem véletlen... miért nem akkor 7 szer a progetto t huztam ki? ....

  arany szempontjából megérte nagyon nem panaszkodok.. de az összes 6 os alatti tanko megkaptam de egy 8 ast sem... nem mondja nekem senki hogy ugyananny esélye van az összesnek...

  Akinek kell az arany annak megéri d, de aki csak a 8 as tankokért veszi.. hát mit mondjak remény hal meg utoljára
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  sturmpioneer · 1 éve
  11 láda:
  Obj 430U és E100 3d design, 8 nap prémium (a World of Warplanes miatt kb. 1 éve ingyen prémiumom van, szóval semmit nem ér nekem) 700k kredit, 4250 gold, és egy tier III prémium jármű. Magyarul nagy nulla 11 ládából. Kösz WG
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Peter1918 · 1 éve
   Lottón se nyersz egyből. Ez egy szerencse játék sajnos nekem sem adott semmi értékeset csak arany kredit meg prém nap, de én már annak is örülök.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Romio28 · 1 éve
  nekem is csak kicsi tankokat dobta meg egy csomó arynyat :'(

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.