Jelenleg 305 vendég és egy tag online

2019. december 13. 07:10

Holiday Ops 2020 (12.13-01.14)

Írta:
(95 szavazat)
578 hozzászólás

Megérkezett az ünnepi nagy event, ami bár kissé kaotikusnak tűnhet elsőre (szerintem szándékosan, a WG azt szeretné ha mindenki maga fedezné fel a dolgokat), de ha eljött az idő és beléptek a garázsba, minden a helyére kerül majd.

Alapvető kellékek és nagy dekorációk

Mikor december 13-án belépünk a garázsba, találunk majd pár különleges ajándékot a WG-től és a Hóleányoktól:

 • 3 Kis dobozt bejelentkezéskor
 • Egy ritka Tier II-es francia prémium könnyű tankot, az AMR 35-öt, garázshellyel és 100%-os legénységgel
 • Egy töltetet - ez egy speciális event elem (lásd lentebb)

Emellett látunk majd egy ünnepi szettet is, interaktív karácsonyfával, lakomával, udvarral és a szokásos. Jól néznek ki, de minden szebb ha fel van díszítve, márpedig az ünnepi garázsban szinte mindent felcicomázhatunk majd.

Minden olyan lesz, mint korábban:

 • Harci küldetéseket kell teljesítenünk ládákért, melyek dekorációkat és értékes in-game dolgokat tartalmaznak.
 • Dekorációkkal fel!

A klasszikus ünnepi dekoráció mellett varázslatos Nagy dekorációkkal is díszíthetjük majd a garázsunkat. Négy ilyen Nagy dekoráció szerezhető meg és mind a négy egy speciális, számára kialakított slotba helyezhető el (karácsonyfa, kinti konyha, stb.). Ezeket a dekoráció dobozokból kaphatunk vagy a Nagy dekoriderrel készíthetünk (lásd lentebb).

Megjegyzés: Minden felhelyezett Nagy dekoráció 2,5%-kal növeli a random csatákban megszerzett kredit mennyiségét.

Hívd meg a Hóleányokat a garázsodba

Lépj szintet az ünnepi légkörrel és hívd meg a lányokat a garázsodba. Ezt követően ők azonnal készen állnak arra, hogy egy legénység tagjává váljanak. Mindannyian elérhetővé válnak, ahogy az ünnepi légkör elér egy bizonyos szintet.

Kapunk némi az adventi naptárhoz hasonló segítséget is: minden nap a bejelentkezést követően jutalom üti a markunkat: egy random dekoráció egy adott gyűjteményből és egy 5x-ös XP-s személyes küldetés.

Dekorálás

Szinte minden feldíszíthető lesz a garázsban. Vigyük az egeret az elemek fülé vagy klikkeljünk rájuk a közelebbi nézetért, majd használjuk a bal oldali panelt az interaktív elemek közt navigációhoz.

Emlékeztető! Nem tudtok random dekorálni! Az interaktív elemeknek kijelölt slotjai vannak az egyes dísztípusokhoz. Kezdésként klikkeljünk a dekorálandó elemre, majd a felugró ablakban válasszunk felhelyezendő elemet (itt már csak azok látszódnak, amik az adott slotba illenek).

Ünnepi légkör

A díszítés öröme mellett a dekorációk meghatározzák az ünnepi légkör szintjét is a garázsunkban: minél vidámabb és fényesebb a garázsunk, annál magasabb az ünnepi légkör.

10 ünnepi légkör szint van, minden egyes szintlépéskor az alábbi ajándékokat kapjuk meg:

Holiday Ops bónuszok

Ha tavaly már részt vettél ezen az eseményen, akkor emlékezhetsz arra, hogy minden gyűjteményhez kredit vagy free XP vagy harci XP vagy legénységi XP bónusz tartozik. Miután a WG megvizsgálta a visszajelzéseinket, rájöttek, hogy ezen van még mit csiszolniuk, a gyűjteményeket ugyanis a bónusz és nem a preferenciái alapján választottuk ki. Ennek eredményeként szinte mindenki csak a kredit bónuszos gyűjteményt vette, míg a három ládából alig fogyott tavaly.

Idén azonban úgy döntöttek, hogy elkülönítik a kredit bónuszt és másik három bónuszt egymástól. A kredit gyűjteményként lesz továbbra is elérhető, míg érkezik egy vadiúj mechanika mellé: Holiday Ops jármű free/harci/legénységi XP-ért. Lássuk mi is ez pontosan:

Holiday Ops járművek

A event ideje alatt lehetőségünk lesz a saját Holiday Ops tank brigádunk összeállítására is, hat tankból, tier V-től X-ig. Kizárólag kifejleszthető és jutalom tankok helyezhetőek a szabad slotokba. Ezek a tankok a felsorolt bónuszok valamelyikét megkapják majd meg (lásd a lenti képen), osztályuktól függően, amik random csatákban aktiválódnak majd rajtuk. A slotok az ünnepi hangulat emelésével szerezhetőek meg (lásd a fenti hangulat szintek jutalmait).

Az ünnepi brigádban 30 percenként változtathatóak a tankok. Ha egy tank hozzáadása után eladjuk vagy eltávolítjuk azt a garázsból, a slot automatikusan felszabadul, de be lesz fagyasztva.

Építs gyűjteményt és szerezz kredit bónuszt

Az összes megszerezhető dekoráció négy gyűjteménybe van sorolva:

 • Karácsonyi
 • Mágikus újévi
 • Újévi
 • Hold Újévi

A gyűjtemények építése kredit bónuszt ad majd, az elért szintektől függően egyre magasabbat:

A bónusz nem minden. Ha összegyűjtünk egy teljes kollekciót, exkluzív 2D stílusok és matricák is a jutalmunk lesznek.

Minden összegyűjtött dekoráció egy speciális albumban lesz megtalálható. Az I-es szintűek a legkönnyebben megszerezhetőek, míg az V-ösökért már keményen meg kell dolgozni. Minél ritkább egy felhelyezett dekoráció, annál több ünnepi hangulat pontot ad majd.

Dekorációk megszerzése

 • Küldetések teljesítése random csatákban
 • Kraftolás a Nagy holidronban
 • Ajándékként, a napi bejelentkezés után
 • Nagy Ajándék láda megvétele

Ünnepi harci küldetések

Az ünnepi harci küldetések teljesítésével szerzett ládák három random dekorációt és in-game elemet (direktíva, fogyóeszköz, kredit, stb.) tartalmaznak. Ha szerencsénk van, Nagy dekorációt is találhatunk a dobozokban.

Dekorációk kraftolása

A dekorációkat betörhetjük ha úgy érezzük hogy nem tudjuk őket már felhasználni. Így kraftolhatunk girlandokat, díszeket vagy egyéb hiányzó elemeket a gyűjteményeinkbe.

 1. A betörést a Nagy holidronnal végezhetjük el.
 2. Ezt követően beállíthatjuk a kívánt dekoráció szintjét, típusát és gyűjteményét.
 3. Ellenőrizzük hogy megvan minden a kraftoláshoz szükséges szilánk.

Antiduplikátor

Ha olyan dekorációt szeretnénk kapni, ami még egyáltalán nem szerepel a gyűjteményünkben, akkor használjuk az antiduplikátor töltetet. Ez egy új "fizetőeszköze" az eseménynek, amit kizárólag az ünnepi hangulat szintjének emelésével tudunk megszerezni.

Nagy dekorációt is kraftolhatunk, de két dolgot fejben kell tartanunk:

 • A Nagy dekoráció mindig egyedi - nem krafolhatunk olyat, ami már meg van.
 • Az első kraftolt nagy dekoráció költsége kevesebb, mint a későbbieké.

Dekorációk ajándékként a Hóleányoktól

A dekorációk egy újabb megszerzési módja, ha egyszerűen csak beszélünk a leányokkal. Minden Hóleány egy adott gyűjteményért felelős, tehát egyszerűen csak kattintsunk egyikükre és egy random dekorációt kapunk a megfelelő gyűjteménybe. Mindezt azonban naponta csak 1x tehetjük meg!

Ezen kívül ne felejtsük el, hogy 5x-ös XP-s küldetéseket is kapunk majd a leányoktól.

Ajándék ládák

Nincs időd dekorációkat gyűjteni? Semmi probléma., ugyanis vásárolhatunk is majd olyan Nagy ládákat, melyek tele lesznek dekorációkkal és értékes in-game cuccokkal.

Minden láda tartalmaz majd egy V. szintű és egy random dekorációt. Emellett tartalmaznak még egy csomó egyéb jóságot is, kezdve az aranytól és a prémium fióktól, egészen a ritka prémium tankokig és új 3D stílusokig.

A NAGY LÁDÁKRÓL BŐVEBBEN ITT

2018-as kollekció - Második esély

Ha nem volt alkalmad a Holiday Ops 2018 vagy 2019 ünnepi gyűjteményed befejezni, most megteheted. Először érd el a X. szintű ünnepi légkört, majd kraftold le a szilánkokból a hiányzó elemeket, hogy megszerezhesd mind a 8 stílust. De sietned kell, ez a lehetőség január 13. után megszűnik!

Kiterjesztés

Végezetül, az event ideje alatt megszerzett kredit bónuszok időtartamát január 14-től egészen február 1-ig meghosszabítjuk.

Azonban emlékezz rá, hogy:

 • A kiterjesztés csak akkor fejti ki hatását, ha elérted legalább az V. szintű ünnepi hangulatot.
 • A kredit bónusz csak azon járműveken él, amik épp az ünnepi slotokban vannak.
 • Naponta minden tank egyszer ingyen kicserélhető, de minden további csere némi kreditbe kerül majd.

Utoljára frissítve: 2020. január 13. 06:24
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  uzsee · 9 hónapja
  Nekem 100 ládából jött összesen 66 nap prémium, 33500 gold + 3950 a duplikációkból, 9700000 credit valamint az összes stílus és tank és egy női tag. Az utolsó tétel vagyis a dupla csöves csoda a 72ik ládából jött. A legtöbbet nyitott kombináció a 250 gold + 100k credit vagy 250 gold + 1 nap prém volt, és 750-él több goldot nem nyitottam a jóváírásokat leszámítva.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ce1018 · 9 hónapja
  Ez az idei egy rakás szar...25 dobozból nulla nyolcas, összes kicsi 3 darab 3d, kredit 15 nap prém, 750 gold. (sárga doboz)

  vettem még 11 kék dobozt, az még gyalázatosabb...1 sexton ami 1250 gold, kredit, meg 11 nap prémium, 500 gold.

  Az első 25-ös után azt mondtam jövőre max csak 11-eset veszek...most azt mondom jövőre semmit nem veszek...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  CheckEngine · 9 hónapja
  https://www.youtube.com/watch?v=DNII7boB-eI

  QuickyBaby videó, 183. dobozból sikerült kinyitni a 703 II-öt....ez azért elég durva. Tegnap is szerencsésnek éreztem magam de ezek után pláne. Akinek valamelyik tank a célja annak vigyáznia kell mert az embertelen sok doboz sem garancia semmire sem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • VIP
  · 9 hónapja
  Szerik: Rossz helyre ment hozzászólás.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Khaled · 9 hónapja
  Az arany miatt 75 dobozt vettem : 36000 arany, 4 kinézet, 1 lány, a duplacsövű meg az apró ( B Panther, VC, III K, Sexton , kerekes sz@r ) . Mivel a Progit szerettem volna ( nagy szükségem nincs rá ) kicsit szomi vagyok
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  charliefirpo_2018 · 9 hónapja
  Sziasztok,összejött a kínai 113,kigyűlt a tervrajz,valaki mondana valami infót mielőtt megveszem? Mert nemigen sokat látok belőle
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 9 hónapja
   Mars1991 szokott vele játszani, az ő streamjeiben keresgélj ha van időd.
   https://www.youtube.com/channel/UCSDJ0n8o801l_h-32WEI0xQ/videos
   Dióhéjban ő a következőket mondja a 113-ról a WZ 5A-val összehasonlítva:
   Mindkettő remek tank. A 113 inkább egy "nehéz tank jellegű med", míg az 5A egy "közepes tank jellegű heavy". A DPM kb. megegyezik, de az 5A-nak 490-es alfája van, a 113-nak 440-es. Az 5A-nak csuka orra van, a 113-nak hagyományos (ami alkalmasabb sidescrape-re). Az 5A-nak bizonyos részeken erősebb a páncélja, a 113 valamivel mozgékonyabb. Az 5A elsősorban a nagyobb alfa miatt népszerűbb.
   Én kb. ennyit hallottam róluk. Többet/mást, majd azok írnak, akiknek meg is van.

   +1: esélyes, hogy karácsonykor lesz valami akció a 10-es tankokra is (legalábbis a korábbi években volt), így ha szempont a kredit, akkor lehet érdemes várnod még egy kicsit.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    charliefirpo_2018 · 9 hónapja
    Köszönöm szépen,pont azért kérdeztem mert az 5A rég megvan de ezzel még nemigen találkoztam
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Nim86 · 9 hónapja
     Hali.
     Nekem meg van a 113. Sajnos nem vagyok tőle elájulva. Nekem van benne egy 4 skilles legénység, de így se valami ütős jószág. Kb minden második csatában gyujtanak többször szétlövik a motort egy csatán belül valamint ammo rack amit még szinte mindíg ellőnek. Azért fejlesztettem ki mert videokban láttam mennyire erős gép aztán mikor behozták az 5 A-t szerintem kappott valami nerfet.
     Ez az én személyes véleményem.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      charliefirpo_2018 · 9 hónapja
      Köszi
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Pepero · 9 hónapja
  Tavaly is bejött, s az idei évben is sikerült.
  75-ös láda - a: E75, SU 130, OBJ 703, 48K gold, 42 nap prém, 4 db. 3D festés, s a sallangok, az összes kicsi prém.
  Ahogy számolgattam 100 rugó körüli értékben adott (kb. a háromszorosát).
  Ezzel el leszek egész évben
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  gomes · 9 hónapja
  ez a box nyitogatás komoly zsákbamacska,de most az aranyat is jobban fel lehet használni a tankok fejlesztésére,hogy megszórtak egy rakat tervrajzzal és jobb az xp átváltási arány.
  P43-ból hirtelen lett egy standard b-m csajokkal a fedélzeten. Ez már méltóbb párja lesz a progettomnak.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.