Jelenleg 283 vendég és nincs tag online

2019. december 13. 07:10

Holiday Ops 2020 (12.13-01.14)

Írta:
Értékelés:
(95 szavazat)
578 hozzászólás

Megérkezett az ünnepi nagy event, ami bár kissé kaotikusnak tűnhet elsőre (szerintem szándékosan, a WG azt szeretné ha mindenki maga fedezné fel a dolgokat), de ha eljött az idő és beléptek a garázsba, minden a helyére kerül majd.

Alapvető kellékek és nagy dekorációk

Mikor december 13-án belépünk a garázsba, találunk majd pár különleges ajándékot a WG-től és a Hóleányoktól:

 • 3 Kis dobozt bejelentkezéskor
 • Egy ritka Tier II-es francia prémium könnyű tankot, az AMR 35-öt, garázshellyel és 100%-os legénységgel
 • Egy töltetet - ez egy speciális event elem (lásd lentebb)

Emellett látunk majd egy ünnepi szettet is, interaktív karácsonyfával, lakomával, udvarral és a szokásos. Jól néznek ki, de minden szebb ha fel van díszítve, márpedig az ünnepi garázsban szinte mindent felcicomázhatunk majd.

Minden olyan lesz, mint korábban:

 • Harci küldetéseket kell teljesítenünk ládákért, melyek dekorációkat és értékes in-game dolgokat tartalmaznak.
 • Dekorációkkal fel!

A klasszikus ünnepi dekoráció mellett varázslatos Nagy dekorációkkal is díszíthetjük majd a garázsunkat. Négy ilyen Nagy dekoráció szerezhető meg és mind a négy egy speciális, számára kialakított slotba helyezhető el (karácsonyfa, kinti konyha, stb.). Ezeket a dekoráció dobozokból kaphatunk vagy a Nagy dekoriderrel készíthetünk (lásd lentebb).

Megjegyzés: Minden felhelyezett Nagy dekoráció 2,5%-kal növeli a random csatákban megszerzett kredit mennyiségét.

Hívd meg a Hóleányokat a garázsodba

Lépj szintet az ünnepi légkörrel és hívd meg a lányokat a garázsodba. Ezt követően ők azonnal készen állnak arra, hogy egy legénység tagjává váljanak. Mindannyian elérhetővé válnak, ahogy az ünnepi légkör elér egy bizonyos szintet.

Kapunk némi az adventi naptárhoz hasonló segítséget is: minden nap a bejelentkezést követően jutalom üti a markunkat: egy random dekoráció egy adott gyűjteményből és egy 5x-ös XP-s személyes küldetés.

Dekorálás

Szinte minden feldíszíthető lesz a garázsban. Vigyük az egeret az elemek fülé vagy klikkeljünk rájuk a közelebbi nézetért, majd használjuk a bal oldali panelt az interaktív elemek közt navigációhoz.

Emlékeztető! Nem tudtok random dekorálni! Az interaktív elemeknek kijelölt slotjai vannak az egyes dísztípusokhoz. Kezdésként klikkeljünk a dekorálandó elemre, majd a felugró ablakban válasszunk felhelyezendő elemet (itt már csak azok látszódnak, amik az adott slotba illenek).

Ünnepi légkör

A díszítés öröme mellett a dekorációk meghatározzák az ünnepi légkör szintjét is a garázsunkban: minél vidámabb és fényesebb a garázsunk, annál magasabb az ünnepi légkör.

10 ünnepi légkör szint van, minden egyes szintlépéskor az alábbi ajándékokat kapjuk meg:

Holiday Ops bónuszok

Ha tavaly már részt vettél ezen az eseményen, akkor emlékezhetsz arra, hogy minden gyűjteményhez kredit vagy free XP vagy harci XP vagy legénységi XP bónusz tartozik. Miután a WG megvizsgálta a visszajelzéseinket, rájöttek, hogy ezen van még mit csiszolniuk, a gyűjteményeket ugyanis a bónusz és nem a preferenciái alapján választottuk ki. Ennek eredményeként szinte mindenki csak a kredit bónuszos gyűjteményt vette, míg a három ládából alig fogyott tavaly.

Idén azonban úgy döntöttek, hogy elkülönítik a kredit bónuszt és másik három bónuszt egymástól. A kredit gyűjteményként lesz továbbra is elérhető, míg érkezik egy vadiúj mechanika mellé: Holiday Ops jármű free/harci/legénységi XP-ért. Lássuk mi is ez pontosan:

Holiday Ops járművek

A event ideje alatt lehetőségünk lesz a saját Holiday Ops tank brigádunk összeállítására is, hat tankból, tier V-től X-ig. Kizárólag kifejleszthető és jutalom tankok helyezhetőek a szabad slotokba. Ezek a tankok a felsorolt bónuszok valamelyikét megkapják majd meg (lásd a lenti képen), osztályuktól függően, amik random csatákban aktiválódnak majd rajtuk. A slotok az ünnepi hangulat emelésével szerezhetőek meg (lásd a fenti hangulat szintek jutalmait).

Az ünnepi brigádban 30 percenként változtathatóak a tankok. Ha egy tank hozzáadása után eladjuk vagy eltávolítjuk azt a garázsból, a slot automatikusan felszabadul, de be lesz fagyasztva.

Építs gyűjteményt és szerezz kredit bónuszt

Az összes megszerezhető dekoráció négy gyűjteménybe van sorolva:

 • Karácsonyi
 • Mágikus újévi
 • Újévi
 • Hold Újévi

A gyűjtemények építése kredit bónuszt ad majd, az elért szintektől függően egyre magasabbat:

A bónusz nem minden. Ha összegyűjtünk egy teljes kollekciót, exkluzív 2D stílusok és matricák is a jutalmunk lesznek.

Minden összegyűjtött dekoráció egy speciális albumban lesz megtalálható. Az I-es szintűek a legkönnyebben megszerezhetőek, míg az V-ösökért már keményen meg kell dolgozni. Minél ritkább egy felhelyezett dekoráció, annál több ünnepi hangulat pontot ad majd.

Dekorációk megszerzése

 • Küldetések teljesítése random csatákban
 • Kraftolás a Nagy holidronban
 • Ajándékként, a napi bejelentkezés után
 • Nagy Ajándék láda megvétele

Ünnepi harci küldetések

Az ünnepi harci küldetések teljesítésével szerzett ládák három random dekorációt és in-game elemet (direktíva, fogyóeszköz, kredit, stb.) tartalmaznak. Ha szerencsénk van, Nagy dekorációt is találhatunk a dobozokban.

Dekorációk kraftolása

A dekorációkat betörhetjük ha úgy érezzük hogy nem tudjuk őket már felhasználni. Így kraftolhatunk girlandokat, díszeket vagy egyéb hiányzó elemeket a gyűjteményeinkbe.

 1. A betörést a Nagy holidronnal végezhetjük el.
 2. Ezt követően beállíthatjuk a kívánt dekoráció szintjét, típusát és gyűjteményét.
 3. Ellenőrizzük hogy megvan minden a kraftoláshoz szükséges szilánk.

Antiduplikátor

Ha olyan dekorációt szeretnénk kapni, ami még egyáltalán nem szerepel a gyűjteményünkben, akkor használjuk az antiduplikátor töltetet. Ez egy új "fizetőeszköze" az eseménynek, amit kizárólag az ünnepi hangulat szintjének emelésével tudunk megszerezni.

Nagy dekorációt is kraftolhatunk, de két dolgot fejben kell tartanunk:

 • A Nagy dekoráció mindig egyedi - nem krafolhatunk olyat, ami már meg van.
 • Az első kraftolt nagy dekoráció költsége kevesebb, mint a későbbieké.

Dekorációk ajándékként a Hóleányoktól

A dekorációk egy újabb megszerzési módja, ha egyszerűen csak beszélünk a leányokkal. Minden Hóleány egy adott gyűjteményért felelős, tehát egyszerűen csak kattintsunk egyikükre és egy random dekorációt kapunk a megfelelő gyűjteménybe. Mindezt azonban naponta csak 1x tehetjük meg!

Ezen kívül ne felejtsük el, hogy 5x-ös XP-s küldetéseket is kapunk majd a leányoktól.

Ajándék ládák

Nincs időd dekorációkat gyűjteni? Semmi probléma., ugyanis vásárolhatunk is majd olyan Nagy ládákat, melyek tele lesznek dekorációkkal és értékes in-game cuccokkal.

Minden láda tartalmaz majd egy V. szintű és egy random dekorációt. Emellett tartalmaznak még egy csomó egyéb jóságot is, kezdve az aranytól és a prémium fióktól, egészen a ritka prémium tankokig és új 3D stílusokig.

A NAGY LÁDÁKRÓL BŐVEBBEN ITT

2018-as kollekció - Második esély

Ha nem volt alkalmad a Holiday Ops 2018 vagy 2019 ünnepi gyűjteményed befejezni, most megteheted. Először érd el a X. szintű ünnepi légkört, majd kraftold le a szilánkokból a hiányzó elemeket, hogy megszerezhesd mind a 8 stílust. De sietned kell, ez a lehetőség január 13. után megszűnik!

Kiterjesztés

Végezetül, az event ideje alatt megszerzett kredit bónuszok időtartamát január 14-től egészen február 1-ig meghosszabítjuk.

Azonban emlékezz rá, hogy:

 • A kiterjesztés csak akkor fejti ki hatását, ha elérted legalább az V. szintű ünnepi hangulatot.
 • A kredit bónusz csak azon járműveken él, amik épp az ünnepi slotokban vannak.
 • Naponta minden tank egyszer ingyen kicserélhető, de minden további csere némi kreditbe kerül majd.

Utoljára frissítve: 2020. január 13. 06:24
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Okynawa · 8 hónapja
  Hát a skinektől nem vagyok elájulva... igazából a progira fáj a fogam, volt nálam pár csatára, nekem nagyon bejött, és feküdt is. A tervrajzok is jól jönnek, így kihagyhatom a 9est, egyből 10es jön garázsba. DE ott az a nyomorult mázlifaktor, eddig még soha nem adott értékes prémtankot, csak kis szintű vackokat. Idén max 40€ t szánok rá.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz · 8 hónapja
   Jellemzően én is mindig 10-es tankra tettem, most azon gondolkodok, hogy nem lenne-e jobb, ha a 9-esre tenném, ugyanis a 9-es elvileg jobban játszható mint a 8-as, mert sosem kerül +2 -vel nagyobb tankok közé. Azért hezitálok csak, mert a 8-asok mostanában gyakran kerülnek tisztán 8-as csatába.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Okynawa · 8 hónapja
    Azért teszem pár nemzetnél 10esre, mert a 8ast eladtam, 9es ki van fejlesztve, de akcióra vártam, hogy megvegyem, és tovább vihessem az ágat 10esre. Igy hogy kapunk elég töredéket, nem veszem meg a 9est, ezzel megspórolom a vételár-eladási ár közötti buktát, legénységképzési veszteséget. Más ágnál oda teszem, ahol szenvedősebb a tank, így átlépem, és megkímélem a hajam :P
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     hadtjuk · 8 hónapja
     Ezen nem éri meg spórolni bár a nemzeti tervrajzokból 18-cal is kevesebb kell elhasználnod. (30 db 48 helyett, de úgy is 60-ad lesz). De az univerzálisból egy tervrajzhoz 12 db kell mint a tízesnél így a teljes tank kifejlesztéséhez 120 használsz el 144 helyett.
     Bár így az eventből nem csak 2.5 tankot tudsz kifejleszteni, hanem 3 db. Szerintem nem éri meg.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     perretz · 8 hónapja
     FreeXP-t is kell használj rendesen, mert a következő tank fejlesztéséig vezető modulokat is kell váltsd valahogy.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Okynawa · 8 hónapja
      Jogos, igazad van, ezzel nem számoltam.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Nevetel · 8 hónapja
  Pénz beszél, ünnepi garázs fejlődik!!!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  FishTank · 8 hónapja
  Aki kiváncsi az animációkra és a skinekre ami lootboxokból jön az itt mmegnézheti egy összefoglaló videóban :

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=UEd3hbELPLs&feature=emb_title
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   hadtjuk · 8 hónapja
   Csak ezek a tankok kerülnek be a lootboxokba?

   1. Object 703 variant II
   2. E 75 TS, will come with unique “Becken Kampfgroup” style
   3. Progetto M35 mod. 46
   4. SU-130PM
   5. Sherman VC Firefly
   6. Pz.Kpfw. III Ausf. K
   7. Sexton I
   8. AM 39 Gendron-Somua

   Az utolsó hármat hagyjuk. (Használhatóság = 0)
   Szerk: Bretagne Panther 5 személyes, míg a B-C 3, és bár a AMX 30 4 személyes az az érzésem, hogy nem ebben a tankban fogom húzni a leányokat, legényeket.
   A Sherman használatát az teszi nehézkessé, hogy nincs Amerikai medem, és a közeljövőben nem is tervezem az ág elkezdését. Bár a Shermantól kellene csak kezdenem, mert a T110E5 ágán már a T32-nél tartok.
   A SU-130PM már jól jönne, bár orosz TD sincs, de legalább tervezem elkezdeni. És bár a Skorpionak jobban örülnék. de ezzel is beérem.
   Progettom van.
   E75 TS-ről nem tudok semmit. Bár a német nehéz ágakat is terveztem elkezdeni.
   Az O 703-tól meg idegenkedem. Ez a kétágyus kivitel nekem csipi a csőrömet. Bár láttam fényképet, hogy létezett ilyen. De ha jól tudom, ezidáig nem került harci körülmények közé többcsövű tank. (A többcsöves légvédelmi ágyuktól eltekintve. Tehát a 2-3 tier-be még azért van potenciál... ) Szerintem a WG-nél kezdenek kifogyni az ötletekből és lassan a repülő tankok és egyéb fantázia szülemények irányába tartanak, amivel egyáltalán nem értek egyet. Persze mindig kell új ág, mert ez fossa számukra a pénzt. De ha ilyen tempóban jönnek az agyszülemények, hamar le fog kopni a társaság nagy része... És én szeretném, hogy ez a helyzet egyre később legyen...

   UI: Ha valaki más tankot is kap a lootboxból kérem jelezze.
   UII: Én a EBR-er áhítozom. Ezért jó párszor megpróbálkoztam volna doboznyitással. De most (ha nem kerül be a lootboxba az EBR) legalább nekem nem lesz kényszer, hogy hátha ezt vagy azt kapok a dobozokból...
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    classicblue · 8 hónapja
    A Sherman VC Firefly brit tank, nem amerikai.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     hadtjuk · 8 hónapja
     Kösz. Ezt benéztem.
     De az eredményen nem változtat, mert van már Cromwell B. És az angol med ág se vonz...
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Okynawa · 8 hónapja
    Nagy szintű tankok okésak, kis szintűek kb dísznek jók. A skinekkel van még gond, amiből idén már 6db is van
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • VIP
  · 8 hónapja
  Bár a mostani patch-el nem jöttek a dupla-csövűek, de pár hónapon belül vélhetően igen, szóval meggondolandó, ha valaki nem költi el most a töredékeket, az könnyebben kiválthatja a tier 10-est majdan. Persze nem tudjuk, hogy mennyire lesz majd használható.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  aron75 · 8 hónapja
  Na akkor nézzük:
  Credit boost (a legfontosabb) kimaxolása hatalmas szívás lesz a tavalyihoz képest (mind a négy albumocskát ki kell farmolni, plusz még négy nagy díszizé is kell a 10. szintű hangulat mellé).
  A többi booster bár könyebben megvan, de tanktípushoz van fix-en kötve, plusz nem lehet akármikor változtatni azt az egy tankot (tier-enként) amire alkalmazható.
  Annak külön örülök, hogy egy kezdő játékos felszánkázhat az ünnepi hópihéken kapásból T10-be is akár. Minden, az adott ág hatékony használatához szükséges tapasztalat nélkül. Hurrá.
  Remélem, a lootbox-okat nem így reformálja meg a WG....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Sezamme · 8 hónapja
   "Remélem, a lootbox-okat nem így reformálja meg a WG...." Sajnos már megreformálta, a loot boxokba kerülhet ugyanis tervrajz (nemzeti, univerzális és konkrét tank töredék ) is. Sőt, nyithatsz belőle képzési könyvet is, mondjuk azzal még jól járunk, talán így lámpával és camo skillel megy majd melléd TDzni a kezdő játékos tier 10 be.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Toledo · 8 hónapja
    Valahogy engem nem érdekelnek a tervrajzok, skinek.. ilyen-olyan tartalékok , direktívája..meg az ilyen szinte semmit érő dolgok..
    Én aranyat, prémium napot , szeretnék , persze valami potya tank is beeshetne a boxba majd
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  CorradoCattani · 8 hónapja
  Segítsetek, mert gyenge elméjű vagyok...tehát ha jól értelmezem menet közben kapunk majd ilyen töredékeket, vagy miket, amikkel kiváltható a tankok XP-költsége. Ez akkor is működik, ha egy olyan 10-es tankot akarok kiváltani, aminek az ágához még hozzá sem kezdtem?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 8 hónapja
   Szerintem nem.
   60 töredék lesz nemzetenként.
   tier 1-ről tier 10-re, ha jól számolom 162 nemzeti töredék kell egy ághoz. 60-al tier1ről 7-es tier-t tudod kifejleszteni úgy, hogy utána nem marad egy darab nemzeti töredéked a 60-ból.
   Elvileg ezek a szükséges nemzeti töredékszámok tierenként:
   tier 2-4: 4-4-4
   tier 5-6: 12-12
   tier 7-8: 24-24
   tier 9: 30
   tier 10: 48
   Szóval ez alapján minden nemzetből tier 1-ről tier 7-re ki tudsz húzni egy ágat vagy tier 5-ről tier 8-ra vagy tier 7-ről tier 9-re (marad még 6) vagy tier 8-ról tier 9-re (marad még 30, amihez még 18 kell a 10-eshez) vagy tier 9-ről tier 10-re (marad még 12).
   Persze javítsatok ki, ha valamit nem jól számoltam.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PZoli
    • VIP
    · 8 hónapja
    ...továbbá: univerzális töredékek is szükségesek, ami a 10-es ünnepi hangulatból összesen 360db esik ki.
    Tier 1-ről 10-re egy ágnál 516 univerzális töredék kell.
    tier 2-4: 16-16-16
    tier 5-6: 36-36
    tier 7: 64
    tier 8: 80
    tier 9: 120
    tier 10: 144
    Ez alapján tier 1-ről tier 8-ra 264 kell és még marad 96.
    Szóval egy-két ágban lehet valamennyit majd haladni, de nem minden nemzettel.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sezamme · 8 hónapja
    Teljesen jó.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   aron75 · 8 hónapja
   Sajnos, kb. igen.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    CorradoCattani · 8 hónapja
    Sajnos? Miért sajnos?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     aron75 · 8 hónapja
     Egy kommenttel fentebb olvashatod...
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      CorradoCattani · 8 hónapja
      Az nekünk csak ajándék, ha egy 0 csatás játékos ül be egy 10-esbe! Ingyen sebzés és kill, mindenkinek. Jah értem! Akkor szívás ez, ha az én csapatomba teszik be ezt a kezdőt. Sebaj. Így is lépten-nyomon tele van botokkal a játék.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  hadtjuk · 8 hónapja
  Elméletileg, ha elérjük az ajándékozási tízes szintet, akkor kiválthatunk minden nemzetnél egy 10 tierű tankot. (Bár lehet, hogy valaki kisebb tierű tankra költi, de ettől most tekintsünk el.) Most jön a nyálcsurgatás, mert, hogy hogyan érem el azt most ne firtassuk, de:
  Az lenne a kérdésem, hogy ki milyen rendező elv alapján melyik tízes tankot váltaná ki nemzetenként. (Ahol egy tank van, ott ez nem kérdés.)
  Itt az oldalon már írták, hogy a legtöbb Xp-jű tankokat érdemes kifejleszteni tervrajzokból.
  Ez is lehet rendező elv, de nekem hol ezért (mert már ki van fejlesztve), hol azért változik.
  Például: Érdemes Arty-kat kifejleszteni, mert nem valószínű, hogy a közeljövőben lesz e Arty a TOT-ban. Vagy: Ha csak a legtöbb Xp nézem akkor csak a lihgt-ok és arty-k közül választhatok.

  És akkor az én kijelöltjeim:
  PL: 60 TP
  Cseh: TVP T 50/51
  China: WZ 113 G FT (Tudom, tudom a light a legdrágább. De a kinai light-okat szeretem. Ha egyszer bekerül a TOT-ba megcsinálom a tízest, csak a kerekesek pontossága csökkenne már...)
  Japán: STB-1 (Igen a hevi több Xp, de a mostani métában használhatatlan. Mondjuk a med se sokkal használhatóbb, de akkor már inkább az.)
  Svéd: Strv 103B (A svédeknél mind 3 ágon a tier 8 szinten tartok. Itt mindhárom tízes egyformán érdekel, úgyhogy most az Xp döntött.)
  Italiánó: Progetto 65
  Francica: B-C 155 58 (A Foch B megvan az őszi TOT-ból. Xp-ben a következő az Arty. Ha valaki a mostani métára gyúr, akkor az EBR 105 javaslom neki. De nem árt, ha tudja, hogy ehhez a járműhöz az 4-5 (de inkább több) skiles legénység dukál.)
  Angol: ConquerorGC vagy a Manticore (Mindkettőn szívás eljutni a X-ig, de ha sikerül, akkor már jókat szoktak mondani a X-ről. Csak azok a fránya kerekesek…) Esetleg FV4005 hűtőszekrény. (Azért húzom le, mert nekem már megvan a sima halálcsillag, amit ezüstért vettem.)
  Német: Na, itt kezdek elbizonytalanodni. Xp szerint: Rhm. Pzw, GWE100, Maus, Leopárd, Jg Pz E100, Grille… A TD-kat, meg a Maust, Leopárdot ki tudom húzni TOT-ban. (Bár a Maust kissé nyögve nyelősen.) Valószínűleg az arty marad, mert a ligth-eket még lehet húzni TOT-ban (Kerekesek!), de a GW Tiggereket nem szeretem.)
  Amerikai: Xp szerint: T92, T57, T110E3, Sheridan, T110E4, M48 Patton és a T110E5
  Az arty kiesik, mert az M53/55-mal szeretném kihúzni a T92. Úgyhogy itt a T57 a nyerő nekem.
  Orosz: Itt a legnagyobb a választék. Xp szerint O430U, T-100, O261, K91, O268, O227, O268 4, O140, T-62, IS7, IS4, O705A.
  Na, itt a light ágat élvezhetőnek tartom. (Talán a legkevésbé rájuk veszélyesek a kerekesek.) Ezek után nekem marad az ágyú (Mert a 7-től 9 tierig iszonyú szívás a kis lő szög.) A többi tankot (TD, medek, hevik nekem ez a kellemességi sorrendem) ki lehet húzni a ToT-tal.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   charliefirpo_2018 · 8 hónapja
   Az enyémek a következők
   -PZ KMPW VII
   -T62DA
   -O140
   -T57 Heavy
   E50M
   Többet nem mondok mert az O430u, IS7,IS4,E100,WZ 1115a,60TP meg még egy pár úgy áll hogy csak a 6000000ót kell kicsengetni ja halkan jegyzem meg hogy az amcsi 10es artyt is lehet megcélzom..
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Sezamme · 8 hónapja
   Nem olyan biztos, hogy a tízes tankok tervrajzozása a legkifizetődőbb. Egyrészt a megérős 10-es tankok 9-es tankjai elég jól játszhatók (persze akad kivétel), másrészt a karácsonyi bónuszokkal könnyebben megy a 10-es tankok kihúzása. Ellenben azt a 60 tervrajzot minden lelkiismeretfurdalás nélkül rá lehet hányni pl.: V-VII-ig a Churchill vonalra és ezzel jelentős számú agy és idegsejt pusztulástól óvjuk meg magunkat.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    hadtjuk · 8 hónapja
    Az a kérdés, hogy mit szeretnél:
    X tankot vagy hogy végigpipáld az ágat?
    Én például a Francia artynál átugrom a 9-est. Így nem kell megvennem és eladnom félárért, és nem kell + rádióst képeznem rá, ami már nem kell a 10--tízesbe. A francia arty pontosságról nem is beszélve... Amivel végig kéne örömködnöm az a kb. 200 csatát...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Okynawa · 8 hónapja
   Itt a gond egyedül az univerzálissal lesz, ugyanis abból kevés lesz. hogy minden nemzetit el tudjunk lőni
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    RockyRuciano · 8 hónapja
    Azért abból is elosztogatnak 360-t. Utána meg, ha random-csatában nyernél egy tervrajzot, amit meg már kifejlesztettél, akkor azt univerzálisra cseréli le, szóval gyorsan fog gyarapodni az univerzélis gyűjtemény.

    Én inkább attól tartok, hogy a csehszlovák + lengyel + kínai járművel játszó csapattársakra ferde szemmel kell néznem.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    perretz · 8 hónapja
    Ha jól számoltam, akkor 360 drb, azaz 30 párost lehet felhasználni, ami a X-eseknél 12 drb, azaz 2.5 tízes tank XP grindjétől szabadit meg.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     hadtjuk · 8 hónapja
     Igazad van. A csavarkulcsosokkal nem számoltam.
     Na akkor lehet újra sorszámozni.
     Idáig a nemzeti tervekből volt kevés. Most majd a csavarkulcsosokból...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tomcat_hun · 8 hónapja
   Nálam egyszerű a helyzet. Minden tervrajzot a light-okra teszek mert azokkal nem tudok/szeretek játszani. Ahol nincs light ott pedig arra ami a legrosszabb (vagy legrosszabbul megy). Egy jó "metával" bíró tankra egy darabot sem teszek.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    perretz · 8 hónapja
    Addig a tankokig el is kell érni. Miért teszel a gyengére, ha úgysem fogod kifejleszteni?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  atilis81 · 8 hónapja
  A tavalyi hozzászólások, visszajelzések alapján, és a tavalyi láda vásárlásom tapasztalata alapján, azt lehet elmondani, hogy a ládák sokkal értékesebb dolgokat adtak le az event elején, mint a vége felé. Erről van valakinek véleménye, tapasztalata?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ekitep67 · 8 hónapja
   Tavaly decemberben vettem 2x25 dobozt, volt benne Defender, M4 Impr, Turán, KV-220-2, 3 db leFH18B2, E25. A meglevő tankokért kapott kompenzációval együtt 29900 Gold, 26 prémium nap, 2m Credit.
   Januárban vettem 75 dobozt, volt benne IS3A, M4 Impr, KV-220-2, E25, kompenzációkkal együtt 33950 Gold, 5m Credit, 50 prémium nap.
   Szóval nekem az elején is, a végén is adott top tankot, összesen 4-et, de az E25 már meg volt...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz · 8 hónapja
   Nekem is ez volt az érzésem.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   k3ok · 8 hónapja
   Az én tapasztalatom alapján teljesen random mit dob. Az event elején vett ládából arany és prém fiók volt a jellemző, Karácsonykor ezek mellé jöttek a low tier prém tankok, és valahogy az esemény végén dobta ki nekem a Scorpion G-t.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.