Jelenleg 256 vendég és 3 tag online

2019. december 13. 07:10

Holiday Ops 2020 (12.13-01.14)

Írta:
(96 szavazat)
578 hozzászólás

Megérkezett az ünnepi nagy event, ami bár kissé kaotikusnak tűnhet elsőre (szerintem szándékosan, a WG azt szeretné ha mindenki maga fedezné fel a dolgokat), de ha eljött az idő és beléptek a garázsba, minden a helyére kerül majd.

Alapvető kellékek és nagy dekorációk

Mikor december 13-án belépünk a garázsba, találunk majd pár különleges ajándékot a WG-től és a Hóleányoktól:

 • 3 Kis dobozt bejelentkezéskor
 • Egy ritka Tier II-es francia prémium könnyű tankot, az AMR 35-öt, garázshellyel és 100%-os legénységgel
 • Egy töltetet - ez egy speciális event elem (lásd lentebb)

Emellett látunk majd egy ünnepi szettet is, interaktív karácsonyfával, lakomával, udvarral és a szokásos. Jól néznek ki, de minden szebb ha fel van díszítve, márpedig az ünnepi garázsban szinte mindent felcicomázhatunk majd.

Minden olyan lesz, mint korábban:

 • Harci küldetéseket kell teljesítenünk ládákért, melyek dekorációkat és értékes in-game dolgokat tartalmaznak.
 • Dekorációkkal fel!

A klasszikus ünnepi dekoráció mellett varázslatos Nagy dekorációkkal is díszíthetjük majd a garázsunkat. Négy ilyen Nagy dekoráció szerezhető meg és mind a négy egy speciális, számára kialakított slotba helyezhető el (karácsonyfa, kinti konyha, stb.). Ezeket a dekoráció dobozokból kaphatunk vagy a Nagy dekoriderrel készíthetünk (lásd lentebb).

Megjegyzés: Minden felhelyezett Nagy dekoráció 2,5%-kal növeli a random csatákban megszerzett kredit mennyiségét.

Hívd meg a Hóleányokat a garázsodba

Lépj szintet az ünnepi légkörrel és hívd meg a lányokat a garázsodba. Ezt követően ők azonnal készen állnak arra, hogy egy legénység tagjává váljanak. Mindannyian elérhetővé válnak, ahogy az ünnepi légkör elér egy bizonyos szintet.

Kapunk némi az adventi naptárhoz hasonló segítséget is: minden nap a bejelentkezést követően jutalom üti a markunkat: egy random dekoráció egy adott gyűjteményből és egy 5x-ös XP-s személyes küldetés.

Dekorálás

Szinte minden feldíszíthető lesz a garázsban. Vigyük az egeret az elemek fülé vagy klikkeljünk rájuk a közelebbi nézetért, majd használjuk a bal oldali panelt az interaktív elemek közt navigációhoz.

Emlékeztető! Nem tudtok random dekorálni! Az interaktív elemeknek kijelölt slotjai vannak az egyes dísztípusokhoz. Kezdésként klikkeljünk a dekorálandó elemre, majd a felugró ablakban válasszunk felhelyezendő elemet (itt már csak azok látszódnak, amik az adott slotba illenek).

Ünnepi légkör

A díszítés öröme mellett a dekorációk meghatározzák az ünnepi légkör szintjét is a garázsunkban: minél vidámabb és fényesebb a garázsunk, annál magasabb az ünnepi légkör.

10 ünnepi légkör szint van, minden egyes szintlépéskor az alábbi ajándékokat kapjuk meg:

Holiday Ops bónuszok

Ha tavaly már részt vettél ezen az eseményen, akkor emlékezhetsz arra, hogy minden gyűjteményhez kredit vagy free XP vagy harci XP vagy legénységi XP bónusz tartozik. Miután a WG megvizsgálta a visszajelzéseinket, rájöttek, hogy ezen van még mit csiszolniuk, a gyűjteményeket ugyanis a bónusz és nem a preferenciái alapján választottuk ki. Ennek eredményeként szinte mindenki csak a kredit bónuszos gyűjteményt vette, míg a három ládából alig fogyott tavaly.

Idén azonban úgy döntöttek, hogy elkülönítik a kredit bónuszt és másik három bónuszt egymástól. A kredit gyűjteményként lesz továbbra is elérhető, míg érkezik egy vadiúj mechanika mellé: Holiday Ops jármű free/harci/legénységi XP-ért. Lássuk mi is ez pontosan:

Holiday Ops járművek

A event ideje alatt lehetőségünk lesz a saját Holiday Ops tank brigádunk összeállítására is, hat tankból, tier V-től X-ig. Kizárólag kifejleszthető és jutalom tankok helyezhetőek a szabad slotokba. Ezek a tankok a felsorolt bónuszok valamelyikét megkapják majd meg (lásd a lenti képen), osztályuktól függően, amik random csatákban aktiválódnak majd rajtuk. A slotok az ünnepi hangulat emelésével szerezhetőek meg (lásd a fenti hangulat szintek jutalmait).

Az ünnepi brigádban 30 percenként változtathatóak a tankok. Ha egy tank hozzáadása után eladjuk vagy eltávolítjuk azt a garázsból, a slot automatikusan felszabadul, de be lesz fagyasztva.

Építs gyűjteményt és szerezz kredit bónuszt

Az összes megszerezhető dekoráció négy gyűjteménybe van sorolva:

 • Karácsonyi
 • Mágikus újévi
 • Újévi
 • Hold Újévi

A gyűjtemények építése kredit bónuszt ad majd, az elért szintektől függően egyre magasabbat:

A bónusz nem minden. Ha összegyűjtünk egy teljes kollekciót, exkluzív 2D stílusok és matricák is a jutalmunk lesznek.

Minden összegyűjtött dekoráció egy speciális albumban lesz megtalálható. Az I-es szintűek a legkönnyebben megszerezhetőek, míg az V-ösökért már keményen meg kell dolgozni. Minél ritkább egy felhelyezett dekoráció, annál több ünnepi hangulat pontot ad majd.

Dekorációk megszerzése

 • Küldetések teljesítése random csatákban
 • Kraftolás a Nagy holidronban
 • Ajándékként, a napi bejelentkezés után
 • Nagy Ajándék láda megvétele

Ünnepi harci küldetések

Az ünnepi harci küldetések teljesítésével szerzett ládák három random dekorációt és in-game elemet (direktíva, fogyóeszköz, kredit, stb.) tartalmaznak. Ha szerencsénk van, Nagy dekorációt is találhatunk a dobozokban.

Dekorációk kraftolása

A dekorációkat betörhetjük ha úgy érezzük hogy nem tudjuk őket már felhasználni. Így kraftolhatunk girlandokat, díszeket vagy egyéb hiányzó elemeket a gyűjteményeinkbe.

 1. A betörést a Nagy holidronnal végezhetjük el.
 2. Ezt követően beállíthatjuk a kívánt dekoráció szintjét, típusát és gyűjteményét.
 3. Ellenőrizzük hogy megvan minden a kraftoláshoz szükséges szilánk.

Antiduplikátor

Ha olyan dekorációt szeretnénk kapni, ami még egyáltalán nem szerepel a gyűjteményünkben, akkor használjuk az antiduplikátor töltetet. Ez egy új "fizetőeszköze" az eseménynek, amit kizárólag az ünnepi hangulat szintjének emelésével tudunk megszerezni.

Nagy dekorációt is kraftolhatunk, de két dolgot fejben kell tartanunk:

 • A Nagy dekoráció mindig egyedi - nem krafolhatunk olyat, ami már meg van.
 • Az első kraftolt nagy dekoráció költsége kevesebb, mint a későbbieké.

Dekorációk ajándékként a Hóleányoktól

A dekorációk egy újabb megszerzési módja, ha egyszerűen csak beszélünk a leányokkal. Minden Hóleány egy adott gyűjteményért felelős, tehát egyszerűen csak kattintsunk egyikükre és egy random dekorációt kapunk a megfelelő gyűjteménybe. Mindezt azonban naponta csak 1x tehetjük meg!

Ezen kívül ne felejtsük el, hogy 5x-ös XP-s küldetéseket is kapunk majd a leányoktól.

Ajándék ládák

Nincs időd dekorációkat gyűjteni? Semmi probléma., ugyanis vásárolhatunk is majd olyan Nagy ládákat, melyek tele lesznek dekorációkkal és értékes in-game cuccokkal.

Minden láda tartalmaz majd egy V. szintű és egy random dekorációt. Emellett tartalmaznak még egy csomó egyéb jóságot is, kezdve az aranytól és a prémium fióktól, egészen a ritka prémium tankokig és új 3D stílusokig.

A NAGY LÁDÁKRÓL BŐVEBBEN ITT

2018-as kollekció - Második esély

Ha nem volt alkalmad a Holiday Ops 2018 vagy 2019 ünnepi gyűjteményed befejezni, most megteheted. Először érd el a X. szintű ünnepi légkört, majd kraftold le a szilánkokból a hiányzó elemeket, hogy megszerezhesd mind a 8 stílust. De sietned kell, ez a lehetőség január 13. után megszűnik!

Kiterjesztés

Végezetül, az event ideje alatt megszerzett kredit bónuszok időtartamát január 14-től egészen február 1-ig meghosszabítjuk.

Azonban emlékezz rá, hogy:

 • A kiterjesztés csak akkor fejti ki hatását, ha elérted legalább az V. szintű ünnepi hangulatot.
 • A kredit bónusz csak azon járműveken él, amik épp az ünnepi slotokban vannak.
 • Naponta minden tank egyszer ingyen kicserélhető, de minden további csere némi kreditbe kerül majd.

Utoljára frissítve: 2020. január 13. 06:24
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  a9574bc7ceb6637fcb907c9f11f7de36 · 1 éve
  Ez az event úgy jó ahogy van. Mi kell még? Még jobb is mint amire számítottam.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Rust · 1 éve
  Ez rohadtul tetszik, mert nem kell rágörcsölni az unalmas farmolásra, csak belépsz pár laza csatába és meg van minden napi küldi. Tavaly is nagyon bejött ez az ünnepi garázs meg diszítgetés, de beárnyékolta, hogy bekattantam, hogy Defit nyissak, de csak nem sikerült, jobban jártam volna, ha évközben megveszem. Öcsémnek először 1800 Ft-os 3 ládából esett IS-3A, aztán 25-ből Defi... És aztán kb egész évben nem is játszott...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   aron75 · 1 éve
   Nos, tiszteletben tartom a véleményed. Mi több, még irigyellek is. (biztos, hogy a WoT HO-ról írsz? Az ugyanis grind-olósabb, mint tavaly )
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Rust · 1 éve
    Félreérted, nem szembeállítottam a tavalyival. Úgy általában véve Wot szinten szokott grindolós lenni egy-egy event. Ez meg: 2 kill, 1500 sebzés, 4 tank sebzése, 1 győzelem naponta stb kb 1-2 csatával meg van, meg a heti se túl sok ideig tart. Ezzel nem értesz egyet?
    Amúgy miért írtad, hogy irigykedsz? Hogy ennek örülök vagy mire utalt a szarkazmusod? Úgy érzem semmi olyat nem írtam, ami bármi negatív választ eredményezhetett volna.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 1 éve
  Én (is) írtam meggondolatlan jelzőket a játékkal kapcsolatban, meg is kaptam a büntetésemet érte.Hozzáteszem a magánvéleményemet közöltem a folyamatos színvonal esés miatt A 1,5 hónap kényszerpihenő alatt megtanultam,hogy jobb a nagyon negatív jelzőket mellőzni vagy megtartani. Ez a küldetés sorozat most jónak tűnik, amíg el sem kezdődik ,talán nem érdemes rosszat írni róla. Sok játékkal sok ajándékot lehet bezsebelni Remélem sikerül begyűjteni a csajszikat is !J ó játékot Mindenkinek !
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   nagyzsolt · 1 éve
   Így van. Idomulni kell az olvasztótégelybe. Az RNG egy megtért bűnösnek örül a legjobban, bizony mondom neked! Reméljük sok dícsérő hozzászólást olvashatunk tőled 2020-ban.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kriminalis · 1 éve
   Te szimplán fa*zságokat írtál, minősíthetetlen stílusban.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz · 1 éve
   A kritikus hangokat megtűrik az oldalon, erre példa van nap-mint-nap. De nalád nagyon elgurult a gyógyszer, remélem lehiggadtál, és jó szívvel ülsz le játszani, mert ellenkező esetben, meg minek teszed?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Freepunk_Hun · 1 éve
   Tudod ez olyan, mintha bemennél vasárnap a templpmba, és hangosan szidnád istent, hogy nem nyertél a lottón....
   Több mint valószínű, hogy a WG cinkeli a lapokat, de ha ezt a témát feldobod, akkor lesújt rád az inkvizíció minden haragja és máglyán leszel elégetve. Ja és az RNG gombot is szopásra állítják nálad Minszkben.....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Rust · 1 éve
   Úgy látom átnevelő táborba küldtek, mint É-Koreában szokás. XD
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  maxjoe · 1 éve
  Ennek addig nincs semmi értelme, amíg egy rohadt csatát nerm lehet megnyerni....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kriminalis · 1 éve
   Régóta foglalkoztat a kérdés, hogy +- 50% győzelmi arány mellett miért írogatják emberek, hogy nem lehet csatákat nyerni. Miközben a csatáik durván felét nyerik.

   Azt miért nem spammelitek amikor nyertek 6-7 csatát egymás után?
   És ne gyertek azzal, hogy olyan nincs. Hiszen muszáj lennie annak is, mivel állításotok szerint sok a bukó széria. De ugye az 50%-ot kiadja valami
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PZoli
    • Moderátor
    · 1 éve
    Szerintem valami olyan lehet, hogy az ember amikor csinál valamit, akkor szeret haladni a dolgokkal. Az egyet nyerek és egyet vesztek (50%) az olyan, hogy egy lépés előre, egy lépés vissza, szóval lényegében egy helyben toporgok, pedig egy csomó időt rááldoztam, hogy haladjak. Ha bukok 5-öt zsinórban, akkor mínuszban vagyok. Ha utána nyerek 5-öt, nincs sikerélményem, mert akkor is csak visszahoztam a mínuszt, de semmivel nem vagyok előrébb, pedig 2 órám elment az egészre. (pl.: az utóbbi 3 nap statom: 7:3, 3:9, 6:4, ami kereken 50%, tehát nem jutottam előbbre)

    A másik, hogy az MM és RNG miatt gyakran érzi úgy az ember, hogy ő megteszi amit kell, de a játék nem adja meg az "tisztességes" ellentételezést (pl.: be vagyok szűkülve weak spotra egy sniper ágyúval és miss, azután az áldozat rámfordul és 300 méterről kapáslövéssel ellövi a pici kupolámat). Persze ez fordítva is megtörténik, hogy neked adja be és az ellenfélnek nem, aminek örül is az ember, de azért tudja jól, hogy annak semmi köze a skill-hez. Emiatt vágyik a játékosok jelentős hányada kisebb RNG-re, ami igazságosabban jutalmazza a játékos cselekedeteit (ha jól csinálom, nem szivat meg az RNG, ha elcseszem, nem húz ki a sz*rból az RNG).
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Bhalangir
     • Moderátor
     · 1 éve
     Az első bekezdésre reagálva: Itt is a célok kitűzésében látom a problémát. Ha az az alap, hogy a csatáért kapok xp-t és ha nyerni is tudok azért extra szorzót, akkor alapvetően csak jól és mégjobban tudok kijönni belőle. Ha viszont a győzelem az alap, akkor csak negatívan tudok kijönni, hiszen egy elég jó sorozatra is csak annyit tudok mondani, hogy bár nem 100%-os, de azért nem volt rossz. A példádal élve 32/16 az nem előre jutás, de 32/19 már majdnem 60%-os winrate. Az már egész jó. Ez csak 3 különbség. 3 nap alatt. Az napi 1-el több győzelem. Valóban ez számít?

     A második bekezdésre reagálva, evolúciós tulajdonság, hogy a rosszat jobban megjegyezzük, mert a túléléshez arra van nagyobb szükség. Így hiába tologatja bárhova az rng-t a fejlesztő, akkor is az fog megmaradni, hogy de nekem mindig be szokott jönni, de most nem,->nem jó az rng. Egészen addig míg kiveszik, akkor meg az lesz a baj, hogy egy eleve hátrányos helyzetból semmiképen nem lehet fordítani.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Bhalangir
   • Moderátor
   · 1 éve
   Ja, ne is mond, valamelyik nap is 10 csatából csak 9-et nyertem. Gondolkoztam is rajta, hogy törölni kéne a francba az egészet......
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    KLC_KTE · 1 éve
    Nekem a Renegade maraton alatt volt egy 13-as nyerőszériám. Utána remegtem a sarokban, mert így majd kiközösítenek azok, akik állandóan csak vesztenek.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    classicblue · 1 éve
    Én is így érzem.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     wiking19445 · 1 éve
     .
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     maxjoe · 1 éve
     @Bhalangir Leszel te is szopórolleren. És ez rohadtul nincs rendben. Annyi véletlen faktor van a játékban, és ezt még megsózzák az igazságtalan, csapat leosztások. Minden vesztes csata után végig nézem a csapatom és az ellenség PR-jét... Gondolom kitalálod az eredményt....
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      a9574bc7ceb6637fcb907c9f11f7de36 · 1 éve
      Legtöbbször én is megnézem az ellenség PR-jét csata után és sokszor van úgy, hogy a papíron esélytelenebb csapat nyer. Pont tegnap volt egy ilyen. Top tierben nálunk 3db Renegade szakaszban mind 10-11ezer WTR-es, az ellennél egy Defender egy Emil és egy Renegade ugyanúgy szakaszban fele annyi WTR értékeléssel és mégis szétkapták a mieinket mint floki a lábtörlőt. Egy panther meg én a Super Hellcattel többet lőttünk mint a Ren-ik. Egyszerűen nem úgy jött ki a lépés a mieinknek, pedig nagyon szépen dolgoztak együtt.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Bhalangir
      • Moderátor
      · 1 éve
      A hozzáállással van a baj. Public PvP 15vs15. A Győzelem mellékes kellene legyen, hozd a saját teljesítményed. A "nem lehet nyerni a játékban" mellé legalább ennyi "jajjaj, már megint győzelmi sorozaton vagyok, átlag felett futok" poszt is kellene. A többség 50% körüli winraten van, ami erősen cáfolja a nem lehet nyerni kérdéskörét. 10-15 meccses sorozatokon megy a nyennyegés ahol csak 1-2 győzelem volt. Ha én hozom a saját szintem akkor renben van, ha e felett akkor jó kör volt, ha alatta akkor valamit elrontottam és ki kell javítsam. Ezen érdemes pörögni. A nyertem-vesztettem ennek hosszú távú folyománya lesz. pár órás vagy pár csatás sorozatokon felesleges futni. Főleg, hogy az se mindegy az adott tankkal éppen milyen fázisban jár az ember.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Okynawa · 1 éve
       Pont letojnám, hogy nyertes v vesztes csata, ha a vesztes oldalon nem szúrnák ki a játékos szemét 1-200 xpvel meg kevés kredittel. Hiába sebez az ember, teszi oda magát, többet tesz a csatába, mint a többi 14 együtt, akár sebzésben is, mégis kevesebb jutalmat kap, mint a nyertes oldal legrosszabbja, aki 0 sebzéssel 0 lövéssel 0 spottal jön ki. Ez egy ok pl, ami miatt sírnak az emberek.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Bhalangir
        • Moderátor
        · 1 éve
        Ha nem lenne győztes és vesztes csapat, akkor free for all pvp lenne. Egyébként ez is csak akkor zavar mindkit, amikor bukott. Ha épp lesebzed a saját hpd és kapsz érte érdemeidhez képest egy csomó xpt a győzelmi szorzó miatt, azért senki se szokott reklamálni, hogy neki ne írják jóvá, mert nem érdemelte meg.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       perretz · 1 éve
       Tökéletesen egyetértek! (eredetileg like-ot akartam nyomni, de ez több annál. )
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  sanyipictures · 1 éve
  Hát srácok, lehet szídni a WG-t minden szarsággal, de az idei evnetre senkinek ne legyen egyetlen rossz szava sem!

  Feltünt már valakinek, hogy ha a X-es szintű ünnepi hangulatot eléritek, akkor az összes nemzethez kaptok 60db nemzeti töredéket,
  és hozzá szükséges egyéb töredéket, ami azt jelenti, hogy minden nemzetből 1 darab tier X-es tanknak az xp költségét le lehet vinni 0-ra!!!

  Emellett még három tervrajz darabra marad még töredék!
  Végig mentem az összes nemzeten, és az arty kivételével a legdrágább tier Xes tankoknak, a kedvezményes xp költségét összeadtam.

  Például németeknél az RHM könnyűtankra 298000 xp-nyi kedvezményt lehet aktiválni, a Mausra pedig 3*15120 xp-t.
  Ezeket minden nemzetnél összeadtam(ahol 1 ág van ott persze a tier 9esnél számoltam) és lefele kerekítve 3 000 000 xp-t lehet spórolni!!!

  Belegondoltatok, hogy ez egy kezdőnek, aki most tart az első tier 8asánál az az összes nemzetből "ingyen" össze tud kaparni magának
  1 tier X-es vasat? És csak játszania kell?

  Szóval köszi WG, ezt most rohadt jól csináltad
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   8baca0273304948c7e15351f4f810e16 · 1 éve
   Hát szerintem azért minden nemzetből nem fog összejönni a 10-es tank.
   Ha jól számoltam 360 darab univerzális töredéket kapunk,és egy darab 10-es tervhez 12x12 kell azaz 144.Ez garantált 2 tank,plusz szerintem mindenkinek ebből van a legtöbb,szóval inkább 3 tank.

   Persze ez is tök jó.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   AMD5 · 1 éve
   Akkor ha kijönne mind a két új tank 3 ládából (variant, e75) nem is szolnék semmit az éves szopóágra.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   CheckEngine · 1 éve
   Mondjuk mások véleményét nem szarságoznám le így kezdésnek de mindegy....

   Mint írtam a többi jó, több nézőpontból.

   Neked lehet a X-es tank a fontos, ez a te nézőpontod.

   Ami nekem lett volna fontos azon rontottak, ez meg az Én nézőpontom.

   Arról is le lehetne állni hogy csak a pozitív véleményt lehet nyilvánítani a többit nem szabad.....

   Szóval köszi WG, ez nekem most nem jött be
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Bhalangir
    • Moderátor
    · 1 éve
    Ja, te szarságozhatsz, mert az vélemény, de a te vélemélyedet már nem lehet minősíteni....Nem tudom feltűnt-e ki kezdte, és mennyire volt végiggondolt és megalapozott a "véleménye"?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     CheckEngine · 1 éve
     Én nem mások véleményét szarságoztam. Valóban nyersebben formáltam véleményt a WG új üzletpolitikájáról. Üzletpolitika azért mert megnézték mi volt az ami a legjobban fogyott és annak az elérését nehezítették, hogy így esetleg többet vásároljanak az emberek mert ugye mind a 4 fajta dísz gyűjtemény kell a a maximális kredithozam eléréséhez. Van akinek ez lett volna fontos mint PL nekem.

     Ebből élnek nyilván, csak ha már amúgy is költesz a játékra, mert Én néha szoktam az már nem esik jól hogyha egy kis csavarral még többet akarnak lehúzni rólam.

     De az itt megformált mondandókat véleményeket, álláspontokat nem szarságoztam le....
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Bhalangir
      • Moderátor
      · 1 éve
      Valóban, te mások munkáját szarságoztad a te szemüvegeden keresztül vizsgálva, az objektivitás teljes figyelmen kívül hagyásával. Míg mások ezt a tényt minősítették.

      Ég és föld.....

      Az már meg se említem, hogy ez egy rajongói oldal lenne, ahol vannak aki képesek az összképet nézni és nem csak a saját érdekeik szerint mondani ítéletet, uram bocsá még szereteik is ezt a játékot és a hócipőjük tele van a hozzád hasonlók hozáállásával, aminek hangot is adnak, mert annyira zavarja őket.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Bhalangir
    • Moderátor
    · 1 éve
    Elmesélnéd min rontottak? Múlt évben a max megszerezhető kreditbónusz Holiday Opson +50%-volt. Azóta (is) úton útfélen vágják az emebrekhez a személyes tartalékokat. Ha egy éve annyit nem játszottál, hogy legyen legalább annyi bónuszod, amit az ünnepek alatt a játékkal töltesz (mínusz amíg összeraktad volna a bónuszt), akkor igazából neked nem is kell ez semmire, csak megint megy a szenvedés a semmin.....

    Nem tudom egy napon rájössz-e majd, hogy az énközpontú gondolkodásoddal mennyire szivatod csak saját magad, de láthatóan még messze jársz tőle, hiszen kritikát is csak te fogalmazhatsz meg, irányodban viszontkritikáról azonban "le lehet állni".
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     CheckEngine · 1 éve
     A személyeskedésre miszerint Énközpontú gondolkodásmódom van meg saját magam szívatom arra nem is írok semmit, mert Én nem vagyok jártas a pszichologiában úgy mint Te. Szíved joga ezt gondolni és jobban érezned magad attól hogy azt hiszed most megmondtad a tutit, legalábbis a fetrengve és sírva röhögő emojiból erre tudok következtetni.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Bhalangir
      • Moderátor
      · 1 éve
      Valóban, a hírre és az egész eventre ami jobb, többet ad és változatosabb mint a múlt évi, ráadásul a küldetéseken felül további megszerezhető ládákat is adnak, amivel vásárlás nélkül is valószínűleg messzebb lehet majd talán jutni, annyit tudtál írni, hogy ezt jól szét****ták, mert téged ebből csak 1 dolog érdekelt, amin a többség visszajelzése alapján változtattak. Valóban, ebbe csöppnyi énközpontúság sincs.....Nekem nem jó, tehát szé van ****va. Lehet nem ennek szántad, de ebből ez jött le.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     CheckEngine · 1 éve
     "de az idei evnetre senkinek ne legyen egyetlen rossz szava sem!"

     Erre mondtam azt: Arról is le lehetne állni hogy csak a pozitív véleményt lehet nyilvánítani a többit nem szabad.....

     De nyilván csak az enyémet olvastad azt amire reflektáltam azt már nem.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     BaliSan · 1 éve
     Szerintem ezt rossz helyre írtad
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     CheckEngine · 1 éve
     Kedves Bhalangir!

     Ahogy nézem Te is először írogattál és csak aztán olvastál ahogy elnézem két hozzászólás között eltelt időt és a témáját Leírtam hogy szerintem mi volt az amin rontottak végül ezt később sikerült is megtalálnod
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      CheckEngine · 1 éve
      Szerinted....: "Ha egy éve annyit nem játszottál, hogy legyen legalább annyi bónuszod, amit az ünnepek alatt a játékkal töltesz (mínusz amíg összeraktad volna a bónuszt), akkor igazából neked nem is kell ez semmire, csak megint megy a szenvedés a semmin....."

      A tervem az volt hogy megveszem egy 11es és egy 25ös csomagot abból a fajta díszből ami majd megadja az 50% kreditszorzót, amit kombinálok az általad említett begyűjtött bónuszokkal. Annak reményében akartam farmolni hogyha lesz megint BLACKMARKET akkor legyen elég kreditem vásárolni.

      Én csak Télen játszom általában, ezért lett volna fontos megpörgetni a kreditet amikor a legtöbb szorzót adják rá, nekem most ezt húzták keresztbe.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Jacktor
       • Admin
       · 1 éve
       @CheckEngine "Szerinted"
       Szerintem meg befejezted vagy kiváglak. Köszi.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        BaliSan · 1 éve
        'Ja, te szarságozhatsz, mert az vélemény" idézet
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Nefermerit · 1 éve
        Most komolyan, egy viszonylag kultúrált vitára Neked ennyi a reakciód? Így elég nehéz lesz az oldal látogatottságát növelni...minden tiszteletem a Tiéd, régóta követem a munkásságod, számtalan cikket és elemzést olvastam Tőled, de ez azért egy kicsit meglepett. Számtalan érv elhangzott pro és kontra, élvezettel olvastam végig, nem gondolom hogy "Admin" szintén kellene ebbe beleszólni. Ez is egy vélemény, szubjektív, ezek után már nem sincs itt helyem?
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Jacktor
         • Admin
         · 1 éve
         "viszonylag kultúrált vitára"
         Ez a te véleményed. Én meg unom hogy újra dívik az, hogy beszólongatnak a moderátoroknak (konkrétan itt a személyeskedés vádjára gondolok, ami persze nem volt az).
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Nefermerit · 1 éve
          Igazad van, személyeskedésnek nincs helye.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Bhalangir
       • Moderátor
       · 1 éve
       Nem tudom azt hol olvastad, hogy ez keresztbe lett húzva.

       2 dolgot írtak. Az emberek nem azt a festést választották, ami tetszett nekik, hanem azt ami a kreditszorzót adta. Ezért ládákból is azt vették, ami ahhoz kellett. Ebből ők két dologra következtettek. Az emberek jellemzően kreditszorzóra költenének, de szeretnének olyan festést szerezni ami tetszik neki, ezért a két dolgot szétszedték.

       Eddig az volt, hogy 1 közepes és 1 nagy ládával is max. szerencsével 3, a nélkül 2 nagy díszt nyitottál. Ezzel a módszerrel is végig kellett farmolni az eventet és szerencse függvényében vagy az event vége előtt pár nappal meglett a max szorzó, vagy peched volt és nem lett meg a komplett szet. Így a szorzó se, hacsak nem költöttél még. Tehát famolni 50%-al pár napod maradt.

       Most az van, hogy mind a 4-et végig kell vinni az 50%-hoz, de az alap küldiken kívül vannak bónusz dobozok. Nem tudjuk mennyi idő lesz és lehet-e mind a 4-et végigvinni, de a küldetések által megszerezhető ládák száma több. Valamint a gyűjtögetés vége után a bosostereket további 2 héttel kitolták. Ezen felül a ládákba is lehetnek kredit szorzós direktívák és ezüst is. És vannak további random díszek a csajoktól is.

       A több láda miatt a 40%-ot érzem most elérhetőnek, de legyen valahol 35% és 40% között minimum.

       A kommunikáció alapján cél az, hogy kreditezni és egyéb dolgot választani IS tudj. A 2 héttel kitolt szorzóbónusszal és a ládákban található, menet közben is felhasználható dierktívákból pedig még 35% mellett is biztosan többet tudsz farmolni majd, mint múlt évben.

       Tehát továbbra sem értem, hogy miből gondolod, hogy rosszabbul járnál? Nekem speciel úgy tűnik, hogy ebben is jobban járunk majd, mint az előző években.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Okynawa · 1 éve
   Igen. Ezt jól csinálták. Így simán kihagyom a t9es tankot pár nemzetnél, mert pl ki van húzva a 9es, de akcióra vártam, mikor lesz leárazva. Így kihúzom a 10est tervrajzból, és nem a 9est veszem meg, hanem egyből a 10est, amivel kreditet is spórolt a wg.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    hadtjuk · 1 éve
    Ha csak a tier 10 tankok a cél, akkor ez az ünnep neked áll.
    De ne felejtsd el: Könnyen jött pénz (ajándék), könnyen megy.
    Ha nem küzdesz meg valamiért, hanem csak hátba vágnak vele, akkor azt annyira fogod értékelni, mint amennyit küszködtél érte.

    Félreértés ne essék. Nem a WG ajándékait akarom lehúzni. Az tök jó. Csak a felhasználással kell nagyon körültekintően bánni... Mert ha "küzdelem nélkül" csak úgy beesnek a tízes tankok, akkor előbb a küzdelem apad el, aztán a játék kedv...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Okynawa · 1 éve
  A tervrajzok jól jönnek, de van pár nemzet, ahol már nem lehet felhasználni, mert ki vam húzva az összes tank a nemzetben. Pl svéd, japán, olasz, cseh. Oké japán tdk jönnek majd. Lengyelnek meg neki sem állok. Na az ilyen kész nemzetek tervrajzai ott fognak várni valami csodára? Jó jó, tudom, van, aki még csinálja
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Mazu · 1 éve
  én izgatottan várom idén is, szerintem jó kis event lesz, plusz nagyon hangulatosak a karácsonyi videóik. Tényleg nem akarok telhetetlen lenni, de remélem tank leárazás is lesz van vagy 5 tank amit meg kéne venni
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   RockyRuciano · 1 éve
   Az előrejelzés december 21-től január 1-ig végig diszkontokat mutat - ebben valamikor biztos lesz tankdiszkont is.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Balista1 · 1 éve
  A játék jutalmazási rendszere kezd egyre áttekinthetetlenebbé válni. Annyi párhuzamos küldetés van, hogy már nem is figyelem. Játszom, azt ha leesik valami jó, ha nem. akkor így jártam.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Okynawa · 1 éve
   Nem csak keszekusza, de van benne hiba is. Pl szakaszban 15% kreditet kellene adnia jutalmul, de csak 10% ot ad.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.