Jelenleg 239 vendég és 4 tag online

2019. november 28. 04:45

M54 Renegade maraton (11.29-12.09)

Írta:
Értékelés:
(29 szavazat)
115 hozzászólás

Elindul az idei téli tank maraton, mely ismételten 10, kétféleképpen is teljesíthető küldetésből áll, végső jutalma pedig egy M54 Renegade Tier VIII-as amerikai nehéz tank.

Szabályok

A maraton időtartama: 2019.11.29. 08:00 - 2019.12.09. 08:00

A maraton 10 napig tart és 10 egymást követő szakaszból áll, melyek mindegyike két módon teljesíthető:

 • Elkötelezettséggel: Ezek főleg a megszerzett alap XP köré épülnek majd és Tier VI-X tankokkal teljesíthetünk őket. Kizárólag azon csaták számítanak, melyekben a top 10 alap XP szerző közt végzünk (mindegy ki nyer vagy veszít).
 • Kiválósággal: Ezeket a némileg komplexebb kihívások, melyeket csak Tier IX-X tankokkal teljesítünk.

Ha úgy érzed, hogy nem teljesítheted az összes küldetést, akkor is megéri belevágni, ugyanis minden egyes szakasz teljesítésével -10%-os árkedvezmény kapsz majd az M54 Renegade árából a boltban (tehát ha a 6. szakaszig jutsz el, akkor eredeti árának 40%-ért veheted majd meg a tankot). Fontos: Ha kiváltod a csomagot, a kifullozza az összes küldetésedet, amiket utána már nem teljesíthetsz.

Küldetések

A tankhoz egy egyedi vadnyugatos stílus is jár, ami kizárólag ezen a járművön alkalmazható:

Utoljára frissítve: 2019. november 28. 13:09
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  _MrX_ · 8 napja
  Amíg nem úgy kezdődik, hogy "nyerd meg a csatát" addig jó. Ezt a maratont nem olyan nehéz letudni, véleményem szerint aki 9-10 ben próbálkozik az kapja az xpt is és a kiválóság teljesitese ott lóg a levegőben. A mostani bot csapatokban röhögve meg lesz a top XP. Igaz vesztes csata de ki bánja, vesztes csatában könnyebb top XP szerzőnek lenni. Főleg ha olyanok lesznek a csaták mint mostanában. 5-7 játékos a csapatból nullázik... Már egy hete nem játszottam erre tartogattam a megmaradt idegrendszeremet.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Trevissz · 8 napja
  Ennek biztos nem fogok nekiállni. Szerintem 5-6 nap alatt lenyomnám, mert jelenleg lenne rá időm. De mégis kinek van kedve játszani, amikor a csaták 75% olyan brutálisan szívat az RNG, hogy azt már nem lehet elviselni. Ehhez hozzá jön még az állandó vereség 1-15, 2-15 ös csatákkal. Mintha botokkal lennék. Amikor meg nyerek az is olyan mintha botok ellen lennék. Játékélmény kb 0.
  Már van elég prém tankom maratón küldetésekből. Szerintem azért meg felesleges vesződni, hogy legyen még egy tankom, amit nem használok, vagy használhatatlanná válik a sok nerf miatt.
  A tank sem valami nagy durranás, szerintem nem éri megvenni. Még kedvezménnyel sem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Lódarázs · 8 napja
  Valószínűleg én értelmezem rosszul, de nem úgy van hogy naponta lesz elérhető egy szakasz? Mert itt sokan átlagolnak, de akkor az nem reális mert pl. az utolsó szakasznál aznap 50 000 alap xp-t kell összehordani ami minimum 100 csata ( ha 500 xp-t veszünk átlagnak egy csatára) úgy hogy mindnél benne vagy a legjobb 10-ben. Azért arra kevés az esély. Vagy rosszul gondolom?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Ranagol · 8 napja
   Nem naponta. Olyan régen volt, pl Pilot-nál, ha jól rémlik. Itt egyből mehetsz tovább a köv küldire.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Vagyígyvagysehogy · 8 napja
  Egy átlagos "wotos földi halandónak" az 5. szint elérése is kihívásokkal terhes. Csak fanatikusok képesek "kiseggelni" ezt a maratont. Én nem.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   EnuresisNocturna · 5 napja
   Szerintem teljesen jól gondolod. Én még az átlagos "földi halandó wotos" alatt is vagyok bőven. Nyugodtan nevezem magam "koca wotosnak". 1-2 órát tudok a játékra szánni és azt sem minden nap. Ám annyit már tapasztaltam, hogy az esetleges "gürcölés" nem biztos, hogy egálban van a nyereséggel. Meglepődnék ha nem lenne benne az idei adventi naptárban ez a tank. De ha nem is lesz, pár hónap és biztos bent figyel majd a boltban. Szóval ez tényleg csak akkor és annak éri meg igazán aki legalább 60% vagy fölé tud jutni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Matt__Kirby · 8 napja
   Azért, mert az "átlagos földi halandó" így gondolja és ezzel be is korlátozta aját magát.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Vagyígyvagysehogy · 8 napja
    Bocsi, de ezt nem értem. Hova korlátozom be, mondjuk én magamat, ha az a véleményem, hogy normális játék menetet feltételezve, csak 50 % a realitás.? Szép körmondat, de talán érthető a kérdésem.

    Továbbra is vallom, hogy a játékot élvezve is és nem megszenvedve, 5-ös, max. 6-os szint a realitás. E fölött minden ráfordított idő a "szenvedés kategóriába" sorolható. Hogy van akinek ez megéri?.... lelke rajta és seggelje ki!
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Matt__Kirby · 8 napja
     Oda, hogy ezt gondolod, így más lehetőségnek esélyt sem adsz
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Vagyígyvagysehogy · 8 napja
      "így más lehetőségnek esélyt sem adsz"
      Dehogynem!
      Ha jónak bizonyul (sokan vélik majd úgy, hogy nem rossz a tank) majd megveszem 50-40 %-os áron. Ugye ez is alternatíva és lehetőség?.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Geri654 · 8 napja
       Nem kell ehez fanatizmus, hogy egy ilyen maratont "kiseggelj" ahogy te fogalmazod. Szimplán játssz és kumulálódik a teljesítményed. Semmi extra erőfeszítést nem igényel.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        RockyRuciano · 8 napja
        Végigvittem már 3 maratont, de ez a Renegade-maraton messze a legkeményebb.
        Ha a célod 30-40% (netán 50%), akkor tényleg csak játssz és haladsz előre, és végén meglátod, mire elég. OK.
        De efelett már durvul, a 100% eléréséhez pedig nem elég a fanatizmus, oda már no-lifer lét kell --- Elkötelezettséggel úgy 500 csata jó játékosnak, Kiválósággal 350, de inkább 400 csata unikumnak.
        Ez "Semmi extra erőfeszítést nem igényel." ????? NA NE!!!!!
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Matt__Kirby · 5 napja
         Nem mondom összeszedni az xp-t nem kis feladat. De ahogy Hunti is írta a progretto 312K xp volt. Mitől volt az könnyebb??? Több idő volt rá? Ja, de attól nem könnyebb:)

         (Bocsi valamiért azt hittem ezt nekem írtad. Pedig nem, szóval javítottam, nem tudom miért néztem el)
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          RockyRuciano · 5 napja
          Azért válaszolnék - ha szabad persze. (és hasonlóan kimerítően válaszolnék, mint amilyen kimerítőnek eme Renegade-maratont látom)

          A Progetto 312k XP-vel 14 napig tartott - azaz napi 22300 XP kellett kigrindelned. A Renegade 250kXP-jéhez 10 nap --- azaz napi 25k XP, tehát nehezebb.
          Amúgy eszembe nem jutna az XP-ágon nyomulni, ha a 100% a végcél. Ha átlag 500 XP-t termelsz (és akkor már egy igen jó játékos vagy), 500 csata, azaz napi 50 csata a 25k XP. Gondolj bele!
          A Renegade-maratont amúgy leginkább a SU-130PM-maratonhoz hasonlítanám - az is 250k XP volt 10 nap alatt. Viszont a Kiválóság-ág ott 101 tételből állt, ez meg 122-ből (ha nem számoltam el), leginkább azért mert a "legyél top"-küldetéseket felnyomták 49-ről 71-re. Tehát míg az eleve rohadt nehéz Elkötelezettség-ágon maradt a nehézségi fok, ezen az Kiválóság-ágon nehezítettek.
          Végigvihető, de leginkább a "Semmi extra erőfeszítést nem igényel" kitétellel és/vagy hozzáállással nem értek egyet.
          Hozzáteszem, én a Progetto, Caernarvon AX és a SU-130PM-maratonokat végigvittem. Az SU-130PM-nél boldogultam a legnehezebben, 2 teljes hétvégém ráment + rengeteg hétközi játék, és óriási szerencsével lett meg. Visszatekintve, egyértelműen hiba volt részemről. Én a hibámból tanultam, nem kívánom megismételni --- és mindenkit óva intenék ettől.
          Aki mindenképp a Renegade-t kívánja, vigye el 60-70%-ig és azzal a kedvezménnyel megveheti.
          Amúgy szerintem az amcsi nehéztankok közül a T26E5/Patriot egyértelműen jobb, érdemes megvenni, a T34 a lassúsága miatt véleményes, de amúgy nagyon ott van + most volt a Chrysler K a shopban, ami T8-ban király (mondjuk FL-ben...), csak felette boldogul egyre nehezebben --- szóval a Renegade egyedisége miatt sem érdemes/kell nagyon hajtani szerintem.
          Hunti írását nem látom (valszeg ment a levesbe a technikai bibi kapcsán), így azt nem tudom figyelembe venni és/vagy reagálni rá (BOCS).
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           Matt__Kirby · 5 napja
           Tehát napi 2800 Xp-vel kell több ami 3 jobb és 5 közepesebb csata. Ez szerinted olyan szörnyű?
           Nem értem miért tekinted hibának a 130pm maratonod. Oké, sok időt tettél bele, de meglett a tank nem?
           Most valaki vagy tud játszani, és megszerzi hamar, vagy rászánja az időt és az energiát, és lassaban XP-zi. Vagy úgy dönt, hogy neki nem kell.
           Szerintem egy ingyen prémtank ami eddig nem volt a játékban megéri az erőfeszítést. Hozzáteszem, hogy én 8-as tierben csinálom, és így a pénzt is grindelem, tehát igazából farmolok, és mellékesen meg lesz a tank is. Nem tudom a Renegade milyen, mert nem merültem bele, de egy lebutított E5-nek gondolom, a WG eddigi prémtankjai alapján. Mivel akarom a t57-et így lesz bele legénységem, mire kihúzom. A sok "egyéb" juttatásról a küldi mellé ne is beszéljünk. 10 db Kreditbooster stb.
           Hunti nem nyilatkozott konkrétan a témában, csak ő emlékeztetett hogy a Progi 312K xp volt (én erre nem emlékeztem)
           • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            RockyRuciano · 5 napja
            Hidd el, drukkolok Neked.
            A 130pm maratonom azért gondolom hibának, mert végkimerülésig játszottam, és annyit nem ért. Meg kellett volna állnom és kedvezménnyel megvenni. Akkor megérte volna. De a dac és büszkeség továbbvitt, amit nem kellett volna. Igaz, azóta is némi büszkeség tölt el A T34 megvan, a Patriotot nemrég vettem meg kötvényért, így 3. amcsi nehéztank nekem nem szükséges.
            Pár Renegade-del már szembetalálkoztam. Az tűnt fel, hogy a tornyára tettek egy kupolát/tumort céltáblának, és ezzel a hull-down-nak keresztbetettek nála, én már csak azt lövöm, ha meglátom. Az ágyúja viszont nagyot üt, úgyhogy a nyílt 1-1-t meg kerülöm.
            • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
             Matt__Kirby · 5 napja
             Bár néha félreértelek, azért tudom, hogy nem vagy rossz ember:)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Nortonor
  • VIP
  • Kiképző
  · 8 napja
  Úgyis rá vagyok most függve a Red Dead Online-ra, szóval már csak a festés miatt is kell!

  Egyébként nem is tűnik vészesnek és tök jó, hogy tier 9-es tankokkal is lehet csinálni a küldiket. Azt hiszem az első ilyen maratonon (ami talán a Progetto volt), csak 10-esekkel lehetett a kiválóságra játszani. Így viszont a kellemes össze van kötve a hasznossal, már ha az embernek szinte tele van a garázsa húznivaló 9-esekkel.

  Lassan már több "ingyen" prémium/spec tankom lesz, mint amennyit vettem...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BooK90 · 8 napja
  6-os tierben szerintem gyorsabban lehet haladni aki nem annyira profi. Gyorsabbak a meccsek. T34-85M szerintem teljesen jó erre. Még a manit is hozhatja, vagy tier 8 prémtankokkal.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  tatarbeefsteak · 8 napja
  Szerintem jó kis event. Ha van rá sok időd, akkor meg lehet csinálni, bár az utolsó 3 szakaszhoz kell majd valami célzássegítő, szívmelengető, stresszoldó, jófajta házipálesz. Az egyes szakaszokért járó jutalmak is bőven jól jönnek, aztán meg ha nem sikerül befejezni, még mindig hozzá lehet jutni 5-6-7 ezer forintért egy 8-as prém heavy-hez, ami azért nem jó, de nem is tragikus.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Aquaflow · 8 napja
  Minden az Ányegin múlik. Mennyibe fog kerülni a tank? 70% kedvezménytől kezdi el megérni kiszenvedni. Általában.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Matt__Kirby · 8 napja
   Ez általában ilyenkor úgy megy, hogy mondjuk a 14K-s tankot adják 20k-ért (igaz egy csomó cuccot mellékelnek) így ha eljutsz 50%-ig kb akkor reális az ára.

KERES
© 2019 WOTINFO. Minden jog fenntartva.