Jelenleg 399 vendég és egy tag online

2019. augusztus 16. 11:37

Gyorsított előrehaladás - Hétvégi küldetések (08.17-08.20)

Írta:
Értékelés:
(17 szavazat)
53 hozzászólás

Küldetések

A jutalom XP arra a tankra megy, amellyel teljesítetted az adott küldetést.

Utoljára frissítve: 2019. augusztus 20. 06:30
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 10 hónapja
  Ha már konteo a fő téma. Néhány Wg manipulációnak leírom a logikus ELMÉLETI célját, bizonyíték nincs (egy ideig Csernobilra se volt, ugye-ugye?)

  1. A streamereket több 10 vagy 100 ezren követik, ha azt látják a nézők, hogy szopás a játék, mert mondjuk hirtelen az 50% WR ellenére 20 csatából 5-öt nyersz meg, akkor olyan következtetést vonnak le, hogy hiába vagy jó, nincs sikerélmény. Szóval logikus, hogy a szépet kell mutatni a nagy közönségnek.

  2. Az az érdekük, hogy költs pénzt. A tankokat a pl. 10 csatás kipróbálás alatt jobban megkedveled, ha sikeres vagy velük, az RNG az oldaladra áll. Ez vásárlásra sarkall, de utána már visszaáll normálba a szerencséd. Mint a politikai kampány...

  3. Sokszor eszembe jutott már, hogy amikor a csapatomból EGY perc alatt már 5 halott, 1 vízbe fulladt stb. akkor egyáltalán valódi emberek vannak a tankok mögött és ugyanígy az ellenségnél is a tökéletes 15-1 győzelmeknél vagy vereségeknél vajon nem botok viselkednek szándékosan suicide módon? Erre föl 1-2 éve el kezdték tesztelni az ázsiai szerveren a Wg botokat hivatalosan beharangozva. Szóval erre a technika megvan.

  Érdekes, hogy egy szaros moddal manipulálni lehet konkrét játékosok eredményét, lásd az említett gunmark lag. Akkor ennyi erővel képes rá a játék készítője is.

  Minden mögött a pénz áll, azt kell keresni, hogy vajon melyik összeesküvés elméletnek mi az anyagi vonzata, ha logikát akarsz keresni. Ha elolvasod és értelmezed és megtisztelsz azzal, hogy nem ugatsz le és nem hülyézel le, azt megköszönöm. Ha mégis kioktató, nem konstruktív kommentet akarsz írni, kérlek oszd meg anyukáddal, talán kíváncsi rá.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Bhalangir
   • Moderátor
   · 10 hónapja
   1. Nem mindegy kit nézel,a superunikumnak kevesebb lesz a rossz köre, de nekik is van. Nyilván azt nézik sokan, aki jól játszik, senki sem fogja a 6 éves Pistikét nézegetni órákon át, amint csatánként 1 találata ha akad.

   2. Ebben még akár ráció is lehetne és leprogramozni se nagy dolog. Vizsgálni lehetne, de nem hinném, hogy ilyennel vesződnek. Egyik oldalról szapuljuk a WG-t, hogy mennyi bug, meg probléma, másik oldalról meg sose buknak meg a "titktos beállításokkal". Felesleges idő a programozás, tesztelés. A nagy számok törvénye miatt úgyis X % megveszi aki kipróbálja. Egyszerűbb egy kódót adni és egy számlálót futtatni vele. Ez extra bevétel, kis ráfordítással. Ráadásul ha megbuknak túl nagy anyagi és presztízsveszteség, mivel szándékos megtévesztés, aminek túl sok és túl bonyolult potenciális következménye lehet.

   3. Asia szerver játékos bázisa kb 20%-a az EU szervernek, az aktív játékosok is kb 1/6-a. EU-n csúcsidőben van most 60-80k játékos, ez Asisa-n 10-13k. Ennyien két EU szerveren hajnalban vannak fent. Vagyis azért kell a bot, hogy ne legyen akkora a várakozási idő. Technikailag értem, hogy lehet, ahogy az is lehet, hogy random összesorsolt 30 játékos között lesz 3-4 béna, vagy csak éppen az rng low rollba szaladnak bele és máris vége a dalnak, ha nem elég jó a csapat lereagálni a változást.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   25Andras25 · 10 hónapja
   Szaki nagyon tetszik amit leírtál, nekem sosem fordult meg a fejembe ,hogy lehet botokkal tolom és azért ilyen barom midnenki. a statommal jönnek stb. hogy lehetne a statra adni ha van ,hogy 20/16 lost sőt 28/24 lost?. Én is úgy gondolom ,hogy a csaták előre elvannak döntve, főleg a napi első győztesekre gondolok. ha véletlen nem sebzek vagy nem lenne xpm 75% nyerünk ,ha annyit sebzek és sok xpm lenne lost. Pár napja , az artymmal 10/8x mellé vagy close t lövök, a lightommal meg mellé lövök és lepattanok vagy 16 -70 et sebzek, az átlag 200 helyett néha bejön egy 300 as(repesszel ebr 90).
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   RockyRuciano · 10 hónapja
   A WG stratégia célja az, hogy a meglévő játékosokat megtartsa és újakat vonzzon be. A stratégiai cél kettős volta időnként eltérő taktikai lépéseket vár el, ebből adödnak időnként gondok, hiszen mást kíván egy 5 éve játszó 25k+ csatás veterán, mint egy 1/2 éve játszó 1000 csatás, és akkor jöhetnek a különböző alosztályok, pl. unikum-átlagjátékos-noob; versenyszellemű vs. kikapcsolódni-lazítani felnéző vs. munka után fáradtan levezetni kívánó; naponta játszó vs. havi pár alkalommal bekapcsolódó --- és még biztos van pár másik alcsoport a játékosok között.
   De a WG szempontjából mindezekben közös, hogy átverni SEMMIKÉPPEN NEM ÉRDEKE a WG-nek. A WG-nek manipulációt tulajdonítók itt buknak meg. Mert a manipuláció bár technikailag-elméletileg lehetséges (de azért nagyon nehézkes lenne kivitelezni szerintem), de hogy ezzel mit érne el??? Definítíve szembemenne azzal, hogy a meglévő játékosokat megtartsa és/vagy újakat vonzzon be. Átvert játékos be se jönne játszani, nemhogy még prémtankot/prémnapot vegyen. Tehát ha a WG profitot akar termelni (és természetesen azt akar), akkor visszatérő játékost akar látni (avagy olyat, akinek a haverja ajánlotta, hogy milyen jót játszottam, gyere te is) --- azaz nem akar átverni. Azaz vannak cheater-modok és vannak cheater-mod használók, meg a gunmark-lag mod kapcsán bebizonyosodott, hogy a modkészítők között is vannak problémások (de én pl. hallottam híresztelni olyan modról is, amelyik bit-coint bányászott...), de a WG oldalról az átverés/átverési próbálkozás teljesen kontra-produktív lenne, csak bevétel-csökkenést eredményezne. Úgy gondolom, a logikai levezetésem tiszta, érhető.
   A másik, hogy a dühöngők/konteózók összekeverik az átverést a hibával vagy késlekedéssel.
   Mert pl. az MM-en sokat javítottak, de még hiányzik belőle a skill-alapú kiegyenlítés. Ha emlékszel, februárig az MM úgy működött, h 90%-ban olyan meccsbe dobott, ahol Tier+2 ellenfél ellen domboríthattál low-tier tankodban.... Ezen a jelenlegi "dinamikus" MM rengeteget javított. De még fejleszthetnének, hogy a csapat-összeállítás során "lefoglalt" 30 tankot/játékost egyenlítgessék tudás alapon és ne az legyen, hogy egyik oldalon netán sok noob+ 1-2 átlagos, másik oldalon meg 3 unikum+ 4 jó + 8 átlagos. Egy ilyen csapatkiosztás aztán eredményezi a 0-15 vereséget v. 15-0 győzelmet. A kiegyengetéssel szemben nem lenne elvárásom, hogy tökéletes legyen (hiszen előfordulhat pl, hogy a jó Light noob TD játszik a noob light jó TD ellen összeállítás, amire nem lelek én már elkerülést javítást), de ez ilyen módosítás csökkentené a "2 perc alatt eldőlt, 15-0-nak kinéző de még további 1 percig közdök a 15-1 arányért" jellegű meccsek arányát --- csökkentené, de nem szüntetné meg. De egy ilyen csökkenés nekem már megint dobna a játékélményen. Azt, hogy a WG ezt nem lépi meg, hibának tartom, de NEM átverésnek. Az is hiba, hogy a célkereszt-leesést késlekednek kijavítani.
   És biztosan sokaknak van sok ötletük, mit lehetne javítani, másként csinálni. De azt is el kellene fogadni, hogy nem MINDEN ötlet JÓ ötlet. Olvastam pl. hogy Ázsiában azzal bombázzák a WG-t hogy a legénységeknek legyen fantasy-jellegű képességük --- mondjuk megnyomod a 8-s gombot és 30 mp-re sebezhetetlen leszel --- KHM nekem a hátamat kiveri a veríték még a gondolatra is egy ilyen képességnek, ha bevezetnék, AZONNAL befejezném a WOT-ot.
   És egy 3. gondolat-sor: a fociban nem mindenki CR7 v Messi, de még a profikon kívül is ott van a sokmillió amatőr/ifista/öregfiú, aki focizik ---- a WOT-ban sem mindenki (super)unikum. Ez részben adottság/képesség, részben gyakorlás kérdése (gyakorlat teszi a mestert ugyebár), részben elszántság/célkitűzés (versenyszintű/versenyszellemű akarok lenni avagy lazán akarok játszani) kérdése. Fontos lenne az, hogy ezeket mindenki saját magára nézve felmérje és reális legyen --- ne akarjon mondjuk havi 200 csatával unicumnak képzelni/láttatni magát. De ha játszik valaki, akkor játszin szerintem igényesen a képességei szintjén, azaz célozzon, lőjön gyengepontot, ismerje a spot működését stb. --- és ha hibázott, gondolja át, próbáljon módosítani, javítani, ne csak megnyomja a Csata gombot ismét. Az unikum meg ne dózerolja le az átlag-játékost. Talán eljutnánk odáig ,hogy nem a cheater/noob/másikat lenéző-ledorongoló/konteózó/stb. lenne az állandó alaphang....
   Formailag szaki1987-nek válaszoltam, de rajta kívül valójában szélesebb közönségnek is írtam, úgyhogy köszönöm mindenkinek, hogy átolvastad és átgondolod.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    · 10 hónapja
    Köszönöm a konstruktív választ. Személy szerint folyamatosan próbálom megérteni, mi miért történik, minden lehetséges okot átgondolok, (persze amit találok). Például a napokban az Obj. 263-at húztam, a 268 v4-hez kellett még 50k XP és arra mentem rá, hogy a napi 5 extra bónusz XP a győzelemért meglegyen. Na, az volt ám a vért izzadás! 17k csatámmal 52% a winrate, ebben benne van jó sok német ág kihúzása, többek közt a Tigrisekkel való letolt gatyás sok száz meccs normál fiókkal. Szóval a héten azzal a tankkal kellett 20 csata az 5 győzelemhez, nem minden esetben, de legtöbbször TOP 3-ban voltam, de veszítettünk, sőt, a 30 játékos közül is általában TOP 5-ben voltam. És mégis nevetségesen alacsony WR, folyamatos vereség, ami természetellenes. Egy okot tudnék hirtelen logikailag írni: a WG érdeke, hogy pénzért, tehát goldért váltsd be a prém tankról az XP-t szabad XP-re, és tudniillik, a napi extrán beváltható 3X XP nem megy a legénységnek, hanem átváltható XP-ként ott marad az elit tankokon. Tehát a motiváció: szopok a normál tankkal, de van goldom és XP-m, szóval megunom és nem kilépek örökre a játékból, hanem beváltom, felhasználom a szabad XP-t és esetleg ráállok a prémtankos farmolásra és onnan pénzért fejlesztem az ingyen tankjaimat. Gondolom sok játékosnál beválik a taktika.

    Ennek ellenére látható a játékosszám-csökkenés, de az már olyan sok topikban, cikkben volt vitatva, hogy nem is mennék bele. Azzal vitatkoznék, hogy a régi játékosok megtartása vagy az újak csábítása lenne a jövedelmezőbb, de mindkettőnek érdeke kell, hogy legyen egy ilyen cégnek. Az biztos, hogy prémtankból óceánt lehetne rekeszteni, nekem is van sok, ahhoz nem kell régi játékos, hogy azzal kezdje a játékot és egy Skorpionnal, SU-130PM, Progetto, stb-vel lehet érvényesülni hátul kempelve, agy/tapasztalat nélkül is és nem abból él meg a WG, hogy a régi játékosok ingyen jól érzik magukat.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     RockyRuciano · 10 hónapja
     Nem tudom, mennyit foglalkoztál valószínűség-számítással és statisztikával. Az idevágó lényeg az, hogy egy 1000 elemnél kisebb mintát nem szoktak reprezentatívnak tekinteni, túl nagy benne az egyedi szórás lehetősége és így kicsi/elégtelen a megbízhatósága. A politikai közvélemény-kutatásoknál az utóbbi 5-6 évben elég sok felsülés volt, és általában a korábbi 1000-s mintavételt felvitték 2000-re. A Wot-játék és a politikai közvélemény-kutatás között nyilván rengeteg az eltérés, a mintavételezésnek is rengeteg alfaja van (ebbe itt nem mennék bele) de a lényeg annyi, hogy 20-30-50 csatában simán benne van a pechszéria lehetősége.
     Én pl. augusztusnak úgy vágtam neki, hogy közeledett a 10000. csatám és azt gondoltam, hogy 10000.-re végre átlépem az overall 50% winratet (ezévben végig 50% felett voltam 52-55%-al). Azt éreztem, hogy valahogy gyenge köröket megyek, általában csak a középső 5-be kerültem be, meg több homály-kör is összejött - de ez nem magyarázat a 81 csatából 34 győzelemre, a 42%-os WR-re. Ez pechszéria. Szerdán fel is függesztettem tevékenységemet, inkább mint hogy frusztrált pech-vogelkedjek. Hiába, a szívem győzött az eszem és a meggyőződésem felett, a pszichológia már csak ilyen. De itt a hétfő, jön a Frontline és az csak elmúlasztja az átkot.
     A WG prémtank-politikája érdekes, lehet hogy tévedek, de úgy gondolom, hogy ott a veterán és/vagy jó játékosoknak akar kedvezni az új tankokkal --- nekem kétséges, hgy ez a helyes út. A Progetto páncélhiányát pl. új játékos nem tudja ellensúlyozni/elrejteni, nem ismeri fel, mikor lehet sőt kell egy lerohanásos kivégzést kivitelezni meg a Progi igazán 2-3 fős szakaszban tudja bemutatni gyilkos hatását.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  CheckEngine · 10 hónapja
  Én 30 valahány napja nem játszottam Volt hogy beléptem a garázsba, de aztán elfogott a méla undor és inkább kiléptem De biztos velem van a baj és nem a játék színvonala zuhan szépen lassan. Bennem ott törtek el a dolgok amikor szépen lassan megváltoztak a küldetések. Eljutottunk odáig hogy most már csak akkor lehet valamit megnyerni ha az adott időszakban minden nap leülsz játszani. Nincs az hogy egyik nap megtolod amikor mondjuk szar az idő, és másik nap meg csinálsz amit akarsz....nem-nem ülj le minden nap mert 24óránként csak 3x lehet teljesíteni. Hát köszi de nem, akkor nem kell. Azt külön viccesnek találom amikor még valaki elkezd erre a gusztustalan húzásra ideológiát gyártani hogy ez miért jó. Szóval ahogy szokták volt mondani, ha nem tetszik akkor nem kell játszani. Majd talán télen, amikor hideg van és nem lehet bármi értelmeset csinálni akkor talán újra játszok, ha csak addig nem lesz meg az Endurom mert akkor télen is lesz program
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   steel68dog · 10 hónapja
   Teljesen egyet értek veled.Én ugyan ebben a cipőben járok.Régen a játékélményért játszottam,ha volt küldi volt,ha nem akkor nem.Ma néha annyi a küldi,hogy nyomon se lehet követni.
   A játékélmény teljesen elveszett számomra.Ha a csatában az ellenfél csapata gyenge játékosokból áll,a te csapatod pedig "lemészárolja" őket, ebben mi a játék ,a kihívás és mit ér az így szerzet xp ,wn8 stb!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    HUNknight · 10 hónapja
    Nekem meg ez nem tetszik:

    Birkaképző 1 szint: prémlőszer ezüstért....boldog boldogtalan prémiummal lő. Ha top tier vagyok(ami ritka) legalább frontból ne szedjen már ki egy -2 tieres tank 400 méterről. Legalább kerüljön az oldalamba vagy csináljon valamit,dolgozzon meg azért a plussz XP-ért amit kap utánam..

    A másik a kerekes járművek. Olyan mint nyáron...kiülsz és meglepnek a szúnyogok. Idegesítő..rohadtul! Nem volt elég az arty..kellett még ez is...


    Eladni nem fogom az accountom. Inkább megszüntetem legyen 1-el kevesebb játékos.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     25Andras25 · 10 hónapja
     Bocsi ,de arty azthiszem mindig is volt, és nagyon le lettek butítva sajnos, pedig jó hasznukat vettem mikor bejöttek az angol tdk.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  TegRazor · 10 hónapja
  Hát igen, olvasva az alábbi commentek, tényleg csökken a játékosok száma. Én is abbahagytam teljesen 1 éve, sorolhatnám, hogy miért, de alattam már leírták, most újra itt vagyok, mert újítottam Pc-t. Gondoltam letöltöm, megnézem, hogy hogyan megy, mivel 1 éve kínlódás volt az egész... Ultrán megy, örülök... ennyi... "elkampányolok" magamnak, húzok 1-2 ágat, napi 2 óra, havi 3000 Ft, 1 hónap prémium, ennyi Azt még megjegyezném, hogy azért ezekkel a szorzókkal, amik most vannak jelenleg, a napi 40k xpt lazán össze lehet szedni 2 óra alatt, persze ha jó köröket mész. Én a kezdetek kezdetén regeltem erre a játékra, akkor még a premium fiók volt a csúcs és ezzel be is zárult a kör, fel is út, le is út
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   SyroccoHUN · 10 hónapja
   végre valaki aki nem azt írogatja kommentekben miért szar a játék Én is így vagyok ezzel az egésszel, leülök mikor kedvem van, játszok mikor kedvem van, nem hiszem hogy utálni kell a játékot, játszok amig élvezem, ha nem nekem fekszik a csata meg a nap abbahagyom, mostanság tized annyi idő alatt lehet elérni egy tízes tankot mint régen, nem kell annyit játszani, most már bőven elég annyi amennyi jólesik
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kolumbusz · 10 hónapja
  Gyorsított előrehaladás ? Esetleg,ha 5-8-10k XP-t adna,na azt lehetne annak hívni.
  8-10 tierben,ha jó kört mégy, majdnem ennyit kaszálsz alapból,mint amit most felajánl.Természetesen ennek is örülök,csak hát ... ha gyorsan haladjunk előre akkor nem kell sajnálni .
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   25Andras25 · 10 hónapja
   gyorsított előrehaladás, most legalább nem csak a prémium tankok kapnak +xpt mint azthiszem a múlt hétvégén. Am igen 1500 xp egyenlő a semmivel 2 jobb csata vagy egy bukta és egy win.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  LisztQkac · 10 hónapja
  A WG-nek már ez a sok küldetés sem segít és véleményem szerint még a játék menet is csak rosszabb tőle. Hetente jönnek a küldetések sőt hetente néha több is akciót is bedobnak de a játékos állomány szemmel láthatóan zuhan. Lassan elég lesz már csak az egyik szerver. Pár éve bedobtak egy például 5X hétvégét azonnal 200.000 - 250.000 játékos volt jelenlegi 50-80000 játékossal szemben és akkor sem volt ilyen nagy fejetlenség mint manapság.

  Itt most a 0-15 | 3-15 és 2-3 perces csatákra gondolok. Nem beszélve arról, hogy érezhetően, láthatóan baromi sokan csalnak és ezekkel a WG már semmit nem tesz mert ha őket is bannolja alig marad becsületes játékos egyáltalán legalábbis az EU szerveren.

  (Tegnapi Cseh küldi sebezz 10.000-et remekül kiadta elég sok játékosok alacsony inteligenciáját és itt TISZTELET A KIVÉTELNEK. "Berohanok lövök kettőt, garázs, új tank, új csata, újabb két lövés, garázs, Nem foglakozik vele csak legyen meg a küldie mert ilyenkor nem kell taktikáznia" Nevetségesen sok modul sebzést, legénység sebzést kaptam egymás után gyakran ugyan attól az egyéntől és egy csatán belül vagy csak rám járt a rúd. Legyen Hiper Szuper Unicum játékos erre szerintem őksem képesek.

  Csata végén megnéztem az ilyen játékosok szolgálati lapját pedig engem ezen része sosem érdekelt sőt én sem vagyok egy jó játékos. Nekem senki nem mondja, hogy pár száz csata után valaki ilyen profi játékos már! ) Kiváncsi lennék arra ha lenne egy MÓD nélküli hétvégi akció milyen csaták lennének. Van elképzelésem. A1 sarokban játékosok fele betömörülve másik negyede egy oldalon haladna lés akinek van fogalma a játékról azok a fontosabb pozicíókba mennének el és érnének el sikereket.

  Nem tudom miért írtam ezeket csak úgy logikátlanul de az embernek lassan nincs kedve még a garázsba sem nézelődni hogy drónozik a kisgyerek vagy ugrál a kutya egyesek fényképezkednek pedig az megnyugtatja talán egy kicsit.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   SyroccoHUN · 10 hónapja
   Bárcsak egyszer lenne valaki aki ehhez a sok csítelő játékos dumához replayt is csatolna :/
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    sherman_one · 10 hónapja
    1. https://esport1.hu/news/2017/10/16/esport-scheff-wot-worldoftanks-morphelo-emlekverseny-csalas
    2. https://www.youtube.com/watch?v=_brCU9ZKxcg
    3. https://www.youtube.com/watch?v=E-TDqlE_DJU&feature=youtu.be


    Elég ennyi, vagy töltsek még fel?


    Lehet struccpolitikát folytatni és homokba dugni a fejed.
    Azonban ez valós probléma.


    #noattackcsakbeszélgetünk
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     dobilaci · 10 hónapja
     Ebbol ketto 2016-as, egy meg 2018-as. En erdekes modon osszesen talan ket alkalommal voltam benne biztos, hogy csalt valaki 50K csatam alatt.

     A legnagyobb problema nem a csalokkal van, mert szerintem elenyeszoen kevesen vannak. Azokkal a jatekosokkal van problema akik csaloznak mikor olyasmi tortenik korulottuk a csataban amit nem ertenek. Ez pedig abbol ered hogy a jatek alapjaival nincsenek tisztaban.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     SyroccoHUN · 10 hónapja
     Ez mind szép és jó, engem az ellened állandóan csíttel játszó játékosok érdekelnének, nem pedig a googlebe beírt "wot cheat" találatok. Tudod akik miatt nem tudsz játszani mert akkor cheaterek, hogy csak modult lőnek
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   · 10 hónapja
   azt elmondod,hogy te,hogy állapítod meg valakiről,hogy csal? nekem van több,mint 35k csatám és még 1x se volt olyan,hogy valakire azt mondtam volna,hogy csal...

   a 15-0-ás csaták se az agyhalott játékosok miatt van az esetek 99%-ba, hanem azért,mert az rng közel sincs kibalanszolva.. pontosan az ilyen 15-0-ás csatáknál van az,hogy az egyik csapat mindig '+'-ba kapja az rng-t a másik meg '-'-ba.. majd figyeld meg,hogy ha ti nyertek 15:0-ra akkor nem is kell mindig teljesen összeszűkülnöd vagy pontosan weakspotra céloznod,úgyis beadja az rng, ha meg kikaptok akkor meg célozhatsz amennyit akarsz, meg lőhetsz akármilyen lőszert akkor is pattogni fogsz.. /nyilván van kivétel/ ez a wot legnagyobb problémája.. nem hagyja az rng,hogy a csapatok eldöntsék egymás között,hogy ki a jobb, muszáj belepiszkálni.. ez a hatalmas hiba még nem esett le a wg-nek.. és nem azt mondom,hogy nem kell rng,mert oké legyen.. de azért az átütésen meg a pontosságon a +-25% nagyon sok.. főleg amikor az 50 méterre álló tankot nem tudod eltalálni,mert az rng úgy gondolja,hogy most neked nem kell eltalálnod..

   és a t10-et meg se említettem,mert ugye ott megy a legnagyobb gold spam.. de miért? mert a tankok átütése közel akkora,mint a tankok armorja (weakspoton) és,ha már kapsz az átütésre 3x egymás után akár egy -10%-os rng-t már mind3 lövésed le fog pattanni.. akkor persze,hogy betöltöd a 300+os gold lőszert, azt abból lejöhet akár 25%-is, ha a pontosság is úgy akarja akkor beütsz kb bármilyen weakspotot.. de tényleg, sokkal egyszerűbb megváltoztatni a lőszerek sebzését, meg fentebb vinni a hp poolt,mintsem mondjuk az rng-n finomítani..
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    netuddgi_hu · 10 hónapja
    Hát sajnos nagyon el lett rontva a játék az biztos!
    Szidjuk az ellenünk játszókat, hogy csalnak, nem lehet belőni, csak lepattan, kritikus lövés csak!
    Kiderült, mint látjuk, hogy nem az ellenünk játszók csalnak hanem a WOT!
    Hogy lehet ezt megcsinálni, hogy a Wot dönti el, hogy tudsz-e sebezni a csatában vagy nem!
    Csodálkoznak, hogy sokan abba hagyják a játékot! Egyre kevesebben játszanak!
    Ezek a Wot-nálk nem döbbennek rá, hogy így a játék élményt teszik tönkre???
    Ha nincs játék élmény akkor minek játszani bárkinek is, a mérgelődés, dühöngés, más játékosok hibáztatása ne játék élmény!
    4-5 képességgel a tank egyszer pontosan lő, ha a Wot úgy akarja, ha nem akkor az előtted lévő tankot sem találjuk el, vagy lepattanót tudunk lőni csak!
    A kezdő, de még a gyakorlott játékosnak is elmegy a kedve a játéktól!
    Ezért játszanak egyre kevesebben!
    De a Wot-nál nem jönnek erre rá!!!??
    Hogyan engedheti meg a Wot magának ezt a játékba való belenyúlást??
    Ezzel kellene valamit csinálni, nem a sok hülye csip-csup küldetést gyártani!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   HUNknight · 10 hónapja
   Tegnap berohantam top tierként (Progetto 65-el) lőttem 2-t...1 kill.......aztán még 24-et-et = 7 kill meg 5200+ dmg....2100+ felfogott sebzés...tisztán emlékszem hogy az Obj. 140 pattogott rólam 40-50 méterről..meg a Grille 15 is pattant...


   ...előtte 7-8 napig szívtam mindennel..... nem éri meg játszani ezzel a sz*rral!!! Nem érzem úgy,hogy bármi közöm lenne a játékhoz..
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    charliefirpo_2018 · 10 hónapja
    Én is egyre jobban hajlok arra hogy hagyom az egészet a francba,már csak a frontline miatt tolom de meglátom a jövő héten, ha nem ok akkor viszlát.Tegnap letöltöttem a WTt kipróbálom,bár furcsa lesz a nulláról kezdeni na de majd lesz valahogy
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Wick · 10 hónapja
   Valóban csökken a játékos szám, mert elegük lett a konteozó, toxic fórumozókból. Nem a játékmenetből, nem a csalókból, nem az évek óta nem javított hibákból.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    siemkaktopl · 10 hónapja
    Vajon mi történhetett május 17-18-án, hogy ilyen rekordalacsonyra esett a játékosszám? Betették a shopba adefendert? Komolyan érdekel.....
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    sherman_one · 10 hónapja
    Kettő év alattt kb. a felére esett vissza a játékoslétszám a wg saját kimutatásai alapján.
    A játékosok a kattintásaikkal szavaznak...
    Azok az idióta fórumozók...sohasem játszanak, nincs tapasztalatuk, gépük sincs , mégis beleszólnak mindenbe...
    #ironia
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    miszterq · 10 hónapja
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    · 10 hónapja
    Tudod mennyi bizonyíték van arra, hogy a konteók nem igazak? Pontosan annyi, mint arra, hogy igazak... Szóval az is hülye, aki elvakultan hiszi, meg az is hülye, aki elvakultan tagadja. Bocsi
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Wick · 10 hónapja
     Lehet nem érezted az iróniát a mondandómban, de nem baj. Egyetértek veled. Konteora pontosan annyi a bizonyíték, hogy igaz, mint arra hogy nem igaz.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Hunter9956
      • Moderátor
      · 10 hónapja
      A konteókat bizonyítani sem ártana.Bíróságon sem itélnek el addig amíg nincs bizonyíték ellened..., szóval majd ha sikerül legalább egy konteót bizonyítani, akkor lehet majd tovább beszélgetni ezekről, addig meg ott vannak a unicum játékosok ellenpéldának, ha ők képesek jól játszani mindentől függetlenül, akkor a többi játékosnak is adott a lehetőség.Persze egyszerűbb mindenféle kitalációra kenni a saját gyengeségünket...
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Cpt_Sheperd · 10 hónapja
       Igen, igazad van!
       Irígykedve néztem minap egy SuperUniqum streamert akinek már az oviban töltésgyorsító volt a jele!
       A korán elsajátított készség miatt olyan fejlett lett a játéktudása hogy egyik kezével az egeret használta, a másikkal folyamatosan gesztikulált, vakarózott és így is csak kb. 10 lövésből egyet rontott! Kidugta a tornyát a domb fölé, láthatóvá vált egy ellenség, szűkülés nélkül lőtt és talált!
       Varázslatos! Tényleg, nem találtam szavakat ... ja, de .. azt hogy "tökfőzelék" de az nem passzolt!
       Úúúúgy szeretnék így játszani!
       "World of Tanks, játsz ingyen!"
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       siemkaktopl · 10 hónapja
       Maradjuk annyiban, hogy a konteok már régen nem az a 80-as évekbeli pejoratív kicsengésű magányos örületek, amikre rá lehet sütni hogy mind hülyeség. Ha másfél éve azt mondom, hogy az amcsi kormány lehallgat mindenkit, nyomon követ FB-on mindent ugye azt mondtad volna bolond vagyok, pedig egy véletlen folytán lelepleződtek.


       Egy friss tanulmány úgy találta, hogy az “összeesküvés-elmélet hívők ” valójában sokkal logikusabban gondolkodnak, mint a lakosság többi része.
       Ha arra vetemedünk, hogy belenézünk a TV Híradóba, elborzadunk, és olyan érzésünk van, mintha nem is a valóságot látnánk. Kívül helyezkedünk az ott látható világon, pedig sokszor a közelünkben történnek az események. De vajon tényleg az a valóság, amit látunk, vagy a média manipulál? Hogy tudom ellenőrizni, hogy valóban az történik-e, amit a képernyőn látok, mondjuk Amerikában? Sehogy, hacsak nem hívom fel egy ott élő ismerősömet és kérdezem meg, hogy valóban annyian vannak-e az utcán, amennyit a TV mutat. És további egyre hihetetlenebb hírek…Tényleg fertőz az Ebola? Chipet fogunk kapni a bőrünk alá? Mi igaz és mi nem, hol kezdődik az összeesküvés elmélet? Minél több a kérdés, annál több a bizonytalanság és a lehetőség a manipulálásra, félrevezetésre.


       Érdemes összeesküvés elmélet könyveket, cikkeket olvasni, filmeket nézni, mert fejlesztik:

       -a logikai képességed

       -stratégiai gondolkodásod

       -tudatosságod

       -empátiád.


       https://www.portfolio.hu/gazdasag/10-orult-osszeeskuves-elmelet-amirol-kiderult-hogy-mind-igaz.262351.html


       https://24.hu/tudomany/2015/06/30/het-osszeeskuveselmelet-amirol-sajnos-kiderult-hogy-igaz/
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Hunter9956
        • Moderátor
        · 10 hónapja
        Ezek "történelmi események", hogy kapcsolódnak ide?
        Valami olyat várnék ami megcáfolja mondjuk Newton törvényeit, vagy bebizonyítja hogy a Föld lapos, mert a "szándékos manipuláció a WG részéről" kb. ezen a szinten mozog.De ilyeneket nyilván nem fogsz tudni linkelni
        Viszont bármelyik jobb képességű játékos bármikor bebizonyítja, hogy az elméleteitek mind csak kitalációk, sőt felajánlás is volt erre már a konteó topicban, szóval hajrá itt a nagy lehetőség megbuktatni a WG-t
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         siemkaktopl · 10 hónapja
         Nem tudod mit jelent konteo fogalma. Összeesküvés egy kisebb csoport részéről, amivel manipulálja a többséget. Newton törvényében mi lenne összeesküvés ? Egy természeti törvényről van szó, ami vagy igaz vagy nem. Bebizonyítani egyszerű fizikai kísérletekkel történik. Semmi összeesküvés nem lehet benne.


         Az unicum a saját gépéről játszik, így a WG a saját hálókártyáját látja ergo ugyanz a MAC cím olvasódik be, úgy érzékeli ugyanaz az ember játszik rajta. Ez nem hiteles. Menjen el az unicum vendégségbe egy gyenge játékoshoz és ott játszon. Meglátjuk mire jutna...
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Bhalangir
          • Moderátor
          · 10 hónapja
          És mi van a testvérekkel, apa-fia párosokkal stb akik ugyanazzal a hálókártyával játszanak külön accon, más eredménnyel? Sőt mi több, mi van ha két gépen is játszok más hálókártyával? Vagy egyszerűen csak hálókártyát cserélek. Tipegjünk...............
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Hunter9956
          • Moderátor
          · 10 hónapja

          Legalább olyan témába ne menj bele, amiről gőzöd sincs...
          Igaz, a wot-ról sem lehet sok fogalmad a hozzászólásaid alapján, mégis itt próbálod okítani a népet
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       loser72 · 10 hónapja
       A konteókról annyit, hogy ha a "gúgle" a barátod, keress csak rá bátran a "sájtán"-ra... Van belőle "döntögetős", "bot", stb..
       Aztán utána "konteózz"...
       Van pár nem sajnált acc-om, 10-15 csatára megnéztem az elérhető legfrissebb "segítségeket". A döntögetősről annyit, hogy nem csak azt látod a térképen, hogy kb. hol van az ellen, hanem -ha ismered az adott pályát- azt is PONTOSAN(!!!) be tudod határolni, hogy hol van. Ugyanis annyit "reszelgettek" már rajta, hogy gyönyörű ikonocskákkal kijelzi MILYEN TEREPTÁRGYAT" ROMBOLTAK LE ÉPPEN!

       És, ez nem konteó, ez a szomorú valóság...
       De ha nem hiszel az ittenieknek, ugyan csinálj már egy "kamu" acc-ot, és próbáld ki. Jah, és nem kell az álszentség, hogy TE NEM vagy olyan... Azt hiszem rögvest más lesz a véleményed!

       A bot-ról meg annyit -ezt a kettőt próbáltam meg- , hogy az is "drámai" változáson ment keresztül. A "sniper" OI, trooollllooollóóó ágyúja, menet közben(!) vette ki az ellenfél látóhatár szélén MOZGÓ tankjait! A 3-ból kettőt, amire lőttem. A 3. -VIII-as kerekes g.ci Ferrari- minimális (100 alatti) hp-val túlélte.

       Szóval, ennek tükrében nagyon-nagyon sok "érdekes" személyes értékelésű egyedről -pro/nem pro- el lehet mondani, hogy nem játszik tisztán, főleg, hogy magam is ismerem az adott vas -tiszta játékú- tulajdonságait! Akármilyen csataszámú tankban csüccsen is éppen.
       Mert azt nekem ne akarja bemesélni senki, hogy minimális össz. csataszámmal (és ez még oszlik 50-60-XX számú tank között adott esetben) kifejleszthető olyan űberprofi legénység, amire ő max. csak vágyik. Amivel már ér(het) valamit a vas.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Hunter9956
        • Moderátor
        · 10 hónapja
        Én nem a modokról beszéltem. A moddolás amúgy is felhasználói oldalról történik.
        A WG viszont kétlem hogy bármit is manipulálna egyszerűen nincs indok rá, arra meg végképp nincs indok, hogy accountokra lebontva befolyásolják a csatákat.P2P alapon működik a játék, amivel piszok sokat keresnek, mivel rengeteg türelmetlen játékos van, szóval semmi szükségük egyéb piszkos trükkre.Aki meg nem így gondolja, az bizonyítsa be az ellenkezőjét, de amíg ez nem történik meg, addig csak agyszülemény marad, semmi több.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Lucky man · 10 hónapja
         Ott volt az angol srác akinek szóltak,hogy"hé haver téged nem lehet kilőni vagy meglőni " és erről csinált is egy videót ahol némi bizonyítékot szolgáltak,hogy igenis lehet accountokre lebontva is "kedvezni".
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Hunter9956
          • Moderátor
          · 10 hónapja
          Ez konkrétan mi volt? Amikor a gun mark mod miatt laggoltak a játékosok? Vagy mi? Link?
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           Lucky man · 10 hónapja
           Konkrétan később(késleltetve) ment a lövedék mikor őt meglőttek .Gyakorlóban több embert hívott és kipróbálták és beigazolódott az állítás.Most a linket hagy ne keressem már meg.Ráadásul a wot is írt neki a videója alatt azt is láttam,de szerintem többen is innen mert beszédtéma volt pár hete
           • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            RockyRuciano · 10 hónapja
            Skill4ltu esetéről van szó (aki litván, de érthető okból angolul streamel + gyárt Youtube-ra videókat).
            Az eset részletei pedig a következőek:
            Volt/van egy népszerű gunmark-mod, amely a csatában real-time jelezte a mod használójának, hogy hol áll a gunmarkolásban. Ámde a mod készítője betett egy plusz "nem-hivatalos" funkciót is, amely 4-5 kedvenc playere tevékenységét követte nyomon --- köztük volt Skill4ltu is. Ez a kiegészítő funkció egy verzióváltásnál elkezdett "rendetlenkedni", akként, hogyha a modhasználó a kedvencre lőtt rá, akkor a lövés késve történt meg. (azt, hogy a modkészítő csak lemaradt a verziókövetésben/váltásban avagy szándékosan akart "besegíteni" kedvenceinek, nem tudom).
            Skill4ltu videója nyomán a WG kb. 2 nap alatt rájött a probléma okára és átbeszélte Skill4ltu-val ---- Skill4ltu a következő streamben/videóban pár mondatban ki is tért a kérdésre és korrektül elnézést kért a WG-től + felszólította a modkészítőt, hogy vegye ki a nyomon-követettek ("kivételezettek?") közül. Gond ott van, hogy a kb. fél órás eredeti videója, ahol előhozta a problémát és az azt követő stream pár mondata nem ugyanazt a publicítást érte el.
            Amúgy az esetet itt a Wotinfo-n is lehetett olvasni, Jacktor-ék kapásból lehozták.
            • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
             Balog · 10 hónapja
             És ezt el is hiszed? :-)
           • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            Cpt_Sheperd · 10 hónapja
            Így igaz!
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       miszterq · 10 hónapja
       A döntögetős mod is bizonyítva volt replay-jel, aztán olyan helyekre értek a szálak hogy törölték (elsikálták) a topikot. bárhogyan is megy a csalás, majd jól lehülyézzék/törlik az illetőt és kész.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        sherman_one · 10 hónapja
        Miszterq: Csodálkozol? Évek óta mondom - a wg-nek is írtam- vegyék ki, vagy alapból tegyék rejtetté/írásvédetté a res_mod mappát (bár már van olyan mod is, amelyik megkerüli...). Vegyék ki az rng-t, a játékosok tudása számítson, ne holmi 25 százalékos random rizikófaktor. Csináljanak "zónákat",amelyekben a hasonló játéktudású a hasonló ellen játszik (természetesen átléphetőséggel). Nem volt reakció.
        Kihagytad még a "megy a sírás" és a "saját gyengeségünket másra kenni" mantrákat
        Bocs Hunter, semmi személyes, csak már a könyökömön jönnek ki ezek a mindent eltussoló mondatok. Nyílván van benne igazság - mert sok embernek ( a való életben is) valóban egyszerűbb másra fognia a hibáit saját tükörbe nézés helyett-, de a teljes negáció vicc.
        Némely csatánál deja vu érzésem van...mint anno a tört szerveres Counter Strike-oknál....az ötven csatás is head shoot-ot lőtt falon keresztül.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Cpt_Sheperd · 10 hónapja
         ... nem is értem miért erőltetik a replay fájlokat! Azok nem úgy működnek hogy csak akkor látod a csalást ha telepítve van a gépedre? Arra vagytok kíváncsiak hogy valahonnan valaki meglőtt?
         ha meg felteszed és megnézik, az lesz a vége hogy "törmelékbe lőttél", "ilyen értékeléssel miért magyarázol?" és társai!
         Hozzáteszem "Az kiabál a legjobban akinek a háza ég"
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          dobilaci · 10 hónapja
          Nem ertem azokat akik szerint a jatek manipulalva van meg teli van csalokkal, meg szar az egesz. Ti minek eroltetitek? Szerettek sz**ni?
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           Cpt_Sheperd · 10 hónapja
           Szia!
           Én nem erőltetem a játékot, láthatod ha a profilomra nézel!!
           Lelkes olvasója vagyok a fórumnak, mindemellett megvan (mert meglehet) a véleményem!
           Megnézem a híreket mert abban lehet hasznos infó és kb. ennyi!
           A többi itt töltött időben azon csodálkozom hogy mennyire próbáljátok elnyomni azokat akiknek más a váleménye mint a tiétek!
           Vitát sem akarok nyitni erről mert ennek sohasem lesz vagy lenne vége!
           Ha nem tetszenek a hasonló kommentek, zárjátok le a fórumokat és csak azoknak a bólogatós plüskutyáknak engedélyezzétek az írogatást akik idáig is puncsoltak ha kell, ha nem!

           Mielőtt epésen, megalázó megjegyzéseket akarsz írni olyan szavak használatával amit amit csak a Gugli segítségével tudnék értelmezni ... teljesen felesleges!

           Béke van!

           "Tankjáték.hu.játsz ingyen"
           • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            dobilaci · 10 hónapja
            Nem konkretan neked szolt, hanem ugy altalanossagban a sok fanyalgonak.

            Engem nem erdekel ki mit ir le, meg nem akarok mar meggyozni senkit sem. Az ertelmesebbje ugyis rajon magatol.

            1,5 ev kihagyas utan felnezek a forumra hogy informaciot szerezzek mi valtozott es mindehol a sirankozas, csalozas, konteozas megy csak. Az ertelmesebb jatekosok mar vagy itt hagytak a forumot vagy nem szolnak hozza. Tisztelet annak a par kivetelnek aki meg vivja a szelmalomharcot.

            En csak tenyleg nem ertem, hogy aki ugy erzi ennyire szar az miert nem lep csak le szep csendben es keres mas elfoglaltsagot? Letezik ezernyi mas szabadidos tevekenyseg a WoT-on kivul.
            • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
             Cpt_Sheperd · 10 hónapja
             Én is szeretlek téged!
             Tudom hogy nem nekem címezted személy szerint!
             Nem is haragszom rád!

             Ne is ejtsünk több szót róla!


KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.