Jelenleg 541 vendég és 7 tag online

2019. július 8. 07:54

"Tank jutalmak" - Speciális küldetések (07.08-08.01)

Írta:
Értékelés:
(62 szavazat)
80 hozzászólás

Nem sok mindent szeretünk annál jobban, mint mikor egy új tank kerül a garázsunkba. Az elmúlt időkben az amerikai WOT fejlesztői létrehozták a "Tank jutalmak"-at, mely egy teljesen elkülönített weboldalon működik tele egyedi küldetésekkel és extra jutalmakkal.

Ez a platform lehetővé teszi az amerikai játékosok számára, hogy fogyóeszközöket, személyes tartalékokat, járműveket és egy csomó egyéb cuccot nyerhessenek. Nos, jó hírünk van, a Tank jutalmak a mai napon megérkezett Európába is.

A júliusi tartalmat tekintve nincs különbség az amerikai és európai ajánlatok között, viszont vegyétek figyelembe, hogy az EU verzió ebben a hónapban még béta teszt fázisban lesz.

Tank jutalmak - Nyári zúzás!

Minden küldetés amit teljesítesz, különféle cuccokat és pontokat ad, a pontokkal pedig egyre magasabb Tiereket oldhatunk fel.

Az esemény minden elért szintjén választhatunk egyet a sok jutalom közül, az egyes szinteket pedig pontokkal nyithatjuk meg. Olyan ingyen cuccokhoz juthatunk hozzá, mint személyes tartalékok, tervrajzok, fogyóeszközök és sok egyéb más.

Ha végigvisszük a folyamot egészen az utolsó szintig, akkor akár választhatunk egyet a következő prémium tankok közül is:

 • T14 - Amerikai Tier V prémium nehéz tank
 • M4 Improved - Amerikai Tier V prémium közepes tank
 • Ram II - Amerikai Tier V prémium közepes tank

Megjegyzés: Nem jár arany kompenzáció azoknak, akik már rendelkeznek a tankok valamelyikével.

A pontok nem vihetőek át egyik hónapról a másikra.

További információkért és részletekért látogassatok el a dedikált Tank jutalmak oldalra:

TANK JUTALMAK

Utoljára frissítve: 2019. augusztus 1. 13:51
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Snake · 8 hónapja
  Sziasztok.

  Aki váltott már ki csomagot, megtudná mondani hogy a kuponok mennyi időre, és mire vonatkoznak?

  Illetve ha kiváltom a 3-as csomagot, akkor az a pont levonódik az eddig összegyűlt pontjaimból, vagy csak folytatom onnan a pontgyűjtést ahol tartok?


  Köszi.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Miklós · 8 hónapja
   7 napra szól a kupon és aktiváláskor indul. Viszont minél nagyobb, annál nagyobb összegű csomaghoz lehet csak felhasználni.

   Nyugodtan váltsd ki, nem vonódik le a már "beváltott" össszeg - más szóval a prémium tank eléréséhet elég 975 pontot egyszer összeszedni (és minden előtte lévő cuccot megkapsz).
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Wally84 · 8 hónapja
  Nekem ki van fejlesztve az összes német,orosz és amerikai tank is.(túl sok szabadidőm volt régen) Valaki tudja melyik ágon várható ezek közül új tank ág a jövőben?Melyiket válasszam? Sajnos britet nem lehet választani...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Sevih · 8 hónapja
   Csak feltételezés, de egy szovjet tornyos TD ág várható a jövőben (már van bent náluk két prémium ebből a típusból). A WG bejelentései szerint, ha a kerekes járművekkel elérik, amit szeretnének, több nemzet is kapni fog ilyen egységeket (talán a brit lesz a következő). Ez a három nemzet szinte biztosan, mert van elég sok hiteles jármű, a hiányokat pedig majd kitöltik valamilyen Object/VK/T csodával.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Megtorlo · 8 hónapja
  Sziasztok, szerintetek melyik tankot éri meg választani? A normál m4 shermannal nagyon szeretek játszani már 2. gunmark.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Neon Puma · 8 hónapja
   Szerintem érdemesebb a tervrajz töredékekre beváltani. Nekem megvan az M4 Improved és a T14 is , de többet ér beváltani a töredékeket egy magasabb szintű jármű tervrajz töredékeire.

   Példa : A Hummel kifejlesztéséhez 6 db Hummel tervrajz töredék kell . 1 Hummel tervrajz töredéket előtudsz állítani 2 db német nemzeti töredékből és 6 db általános töredékből , ebből kifolyólag , ha rendelkezel 12 német nemzeti töredékkel ( most megtudod szerezni mind a 12 db-ot ) és 36 db általános töredékkel ( ebből 40 db-ot lehet begyűjteni ) , akkor azokat betudod váltani a 6 db Hummel töredékre és megkapod a stockos Hummelt. A modulokat pedig akár szabad tapasztalatból is kifejlesztheted.

   Elmondható minden 6 szintű tankra érvényes a fenti példa !

   Érdemes elgondolkodni , hogy játszol egy tier 5-ös prémtankkal ( mindegyiknek az ágyúja IV osztályú ) vagy van olyan ág amit kifejlesztenél és egyből tier 6 szinten tudod elkezdeni!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Miklós · 8 hónapja
    Nem kell választani, mert nem vonja le beváltáskor az előző pontértéket, hanem csak odaadja a jutalmat és mehetsz tovább a gyűjtésben. Ergo ha elérted a prémium tank szintet, akkor jár az összes előtte lévő cucc is. Szóval a kérdés nem vagy-vagy, hanem és!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Okynawa · 8 hónapja
   Megvan mind a 3, de az m4 et még nem teszteltem. Másik 2ő régóta megvan. T14 jó volt régen. Tornyozni jó volt vele, frontján 1 gyenge pont volt, szinte mindig top tier volt, ahova elég volt az ágyúja. Új mm óta, csak saját tiert lát, vahy fele-fele arányban t6 t5. Oda már szenvedés az egész tank. Lóqki átütés, minden beüti, és érezhetően lassú. Lassú volt eddig is, de új mm óta mégjobban kibuknak a gyengeségei. Ram 2 meg még régen is óvatosságot követelt. Gyors töltésidő, de nagyon pontatlan. Messzire nincs értelme lövöldözni, mert kb soha nem találja el a célt, de ha el is találja, nem üti be. Gold igényes. Közepes távon már talán használható. Közel kell menni, de csak a lassú és lassan töltő célpontokra. Kevés hp, papír test. Régen, nagyon régen gyakran mentem velük, már nyugdíjba vonultak.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   RockyRuciano · 8 hónapja
   Nekem a T14 és a M4Improved van meg a pár hónappal ezelőtti Béta?/Charlie csomagból.
   A T14 felejtős - egy gyenge ágyú van rajta, nehézkesen mozog és a páncélját már simán belövik --- szóval elavult mára. 7 menetet mentem vele, úgyhogy sok tapasztalat nincsen, de csak szerencsés leosztással tudtam korrekt eredményt elérni benne.
   Az M4 Imp ésszel-óvatosan játszható. Ez gyakorlatilag a kifejlesztett motorú M4 az alapágyúval. Ha szem előtt tartod, hogy nem te vagy ebben a csatatér királya, akkor OK. Ezzel 54 menetet mentem fél év alatt, az átlagom szerint a saját HP-mat meglőttem vele + a spotok... Úgyhogy szerintem legényégképzésre OK , meg mint a mostani "XP fever" hétvégére is.
   A Ram II-ről nincs tapasztalatom, de utánanézve ebben látok potenciált. A szimpla M4-nek kifejlesztve 470 a Hp-je, a Ram-nak meg 610, ami komoly előny. Mobilitását OK-nek nézem, az ágyúja meg gyorsan töltő- jó átütésű-alacsonyat sebző - amolyan meggymag-köpködő golyószóró. Viszont vakegér egy tank a 330 m látótávval, ezért én majd periszkóppal szerelem fel (a venti-célzásgyorsító mellé) Úgyhogy én ezt választom majd ha elérek odáig, de szabi alatt majd kevesebbet játszom úgyhogy nem bizti, hogy elérek (ha a másik kettő nem lenne meg, akkor is ezt választanám)

   (a miheztartás végett: átlagos, de casual játékosnak gondolom magamat, a WoT az utóbbi pár hónapban kezdett el olyanokat írogatni, hogy "jobban teljesítettél mint a játékosok 52%-a")
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Megtorlo · 8 hónapja
    Köszönöm a segítséget urak! Videók alapján a Ram II funabb tank igazából másra meg úgyse jók
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  25Andras25 · 8 hónapja
  Üdv a kuponokat, hogyan lehet aktiválni? a 10-15 és 20% osakat?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Sevih · 8 hónapja
   Nem kell aktiválni. Ha megszerzed, akkor a Shopban, bejelentkezés után a jobb felső sarokban látni fogsz egy My coupons fület. Itt találod az érvényes kuponjaidat. A termékek (items) nevénél pedig meg fog jelenni egy kis ikon, ha rendelkezel hozzá felhasználható kuponnal.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    25Andras25 · 8 hónapja
    Ez a boltban azt jelenti ,hogy a prem boltban és mondjuk aranyat vagy tankot lehet olcsóbban venni? Én azthittem a gameben tankra lehet feltenni a % ot és így olcsóbb lesz.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Sevih · 8 hónapja
     Igen, azt jelenti, hogy a valódi pénzért való vásárlásra (már amire, mert erősen korlátozott) ad kedvezményt a Premium Shop-ban, nem a játékon belüli kreditköltésre.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Miklós · 8 hónapja
  Én azt számoltam, hogy a tervrajzokig simán elérek (mert közben el kell mennem nyári szabadságra :-)).

  Arról van valakinek infója/tapasztalata, hogy ezeket a töredékeket csak olyan tankok kifejlesztésére lehet felhasználni, amit már amúgy is kifejleszthetsz, vagy lehet "átugrálni" is (azaz mondjuk nem húztam semennyit a német arty ágon, de a töredékekből kifejlesztem mondjuk a 6. szintű német arty-t). Lehet ilyet?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Neon Puma · 8 hónapja
   Egyértelmű igen ! A Hummel kifejlesztéséhez 6 db Hummel tervrajz töredék kell . 1 Hummel tervrajz töredéket előtudsz állítani 2 db német nemzeti töredékből és 6 db általános töredékből , ebből kifolyólag , ha rendelkezel 12 német nemzeti töredékkel ( most megtudod szerezni mind a 12 db-ot ) és 36 db általános töredékkel ( ebből 40 db-ot lehet begyűjteni ) , akkor azokat betudod váltani a 6 db Hummel töredékre és megkapod a stockos Hummelt. A modulokat pedig akár szabad tapasztalatból is kifejlesztheted.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Okynawa · 8 hónapja
   Nem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Echiron
  • Kiképző
  · 8 hónapja
  Ez akkor hónapról-hónapra elérhető lesz? Erre vonatkozóan nem olvastam semmit.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   RockyRuciano · 8 hónapja
   Én úgy tudom, hogy az NA szerveren tavaly 3* volt elérhető + ahogy a cikkben is írták "az EU verzió ebben a hónapban még béta teszt fázisban lesz" --- azaz technikailag is fejlesztenek rajta és valszeg a jutalmakat is átgondolják. Ez alapján úgy gondolom, idén az EU szerveren lesz még 2-3 alkalommal.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Echiron
    • Kiképző
    · 8 hónapja
    na az nem hangzik rosszul; kidobhattak volna több infót erről am
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Adanasz · 8 hónapja
  Elméletileg 1680 gyűjthető. A tier 3-as ajándék 710 tokenbe kerül. A kérdés adott tierű ajándék többször is választható? És ugyan az pl. orosz tervrajzok többször is választható? Vagy valamit félreértettem?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Echiron
   • Kiképző
   · 8 hónapja
   nem, 1x eléred; kiválasztod a jutalmat és haladsz tovább
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Adanasz · 8 hónapja
    köszi
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  peterszegvari · 8 hónapja
  Mindegyik küldetést teljesítettem 1-1 csatából/küldetés, ez így könnyű lesz. Én is a harmadik csomagra hajtok. Sok XP-be kerül a T54 ltwt és a LT-100.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.