Jelenleg

29
látogatónk van

2023. szeptember 19. 06:50

Előre Britannia! - Speciális esemény (09.18-09.25)

Írta:
(24 szavazat)
25 hozzászólás

Játssz az új brit kerekes közepes tankokkal, és szerezz az eseményhez kapcsolódó bélyegeket, amelyeket az esemény játékbeli Boltjában tudsz beváltani jutalmakra.

Szerezz brit bélyegeket küldetéseken keresztül: nézz rá mindennap az interaktív térképünkre, és a Twitch-dropokról se feledkezz meg. Az így szerzett bélyegeket az esemény játékbeli Boltjában tudod beváltani jutalmakra.

ÚT A NAPI JUTALMAKHOZ

HOGYAN MŰKÖDIK?

 1. Gyűjts brit bélyegeket a küldetések teljesítésével, és váltsd be őket jutalmakra a kapcsolódó játékbeli Boltban.
 2. Az eseménynek hét célállomása van, és mindennap 07:00-kor (CEST) felfedünk egy újat. Látogass el az oldalra naponta, kattints az új járműre, és szerezz egy ingyenes brit bélyeget.
 3. 7 napi küldetést érhetsz el az esemény során. Minden teljesített küldetésért brit bélyegeket és egyéb jutalmakat szerezhetsz. Továbbá 2 bónuszküldetést is elvégezhetsz, amelyek kizárólag a brit kerekes járművekhez érhetők el.
 4. Szerezz további brit bélyegeket a Twitch-dropokból azáltal, hogy kedvenc streamereidet nézed szeptember 22. 15:00 (CEST) és szeptember 25. 15:00 (CEST) között!
 5. A járműveket tartalmazó térképet szeptember 18. és szeptember 25. között frissítjük. A harci küldetések szeptember 18. és szeptember 25. között érhetők el. Az esemény játékbeli boltjához pedig szeptember 18. és október 2. között férhetsz hozzá.

VÁLTSD BE A BRIT BÉLYEGEKET EZEKRE AZ ÉRTÉKES TÁRGYAKRA

Keresd meg az esemény játékbeli boltját a Depód Homefront utánpótlás szekciójában.

KÜLETÉSEK

Utoljára frissítve: 2023. szeptember 25. 06:46

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  454AutomaticDave
  • Kiképző
  • Tank elemző
  · 2 hónapja
  Uraim!
  Korábbi kommentemben már kifejtettem, hogy miért nem, de most újra megragadom az alkalmat, hogy mindenkit óva intsek az új ágtól. A concep5 szerintem ezidáig az egyik legrosszabb 10-es tank a játékban. Tényleg csak mazochistáknak ajánlanám jó szívvel.Kihúztam, megvettem, és nagyon boldog voltam amikor eladtam.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tas_Lee · 2 hónapja
   Ha jól emlékszem a másik kommentedben írtad, hogy nem tartod magad különlegesen jó játékosnak. Ezért nem értem miért ugrasz bele rögtön a 10-esbe egy ilyen ágon, ami több új mechanikát is hoz egyszerre a játékba. Szépen meg lehet ezekkel is tanulni játszani alulról és szerintem nem is rossz tankok. Ezek átlagos tankok átlagnál jobb med ágyúkkal és érdekes játékstílussal. Nem könnyű velük játszani, de pont ettől élvezetes. Stockból húzva az eddigiek, persze lehet a 10-es nél majd változik a véleményem:
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    454AutomaticDave
    • Kiképző
    • Tank elemző
    · 2 hónapja
    Kedves Tas_Lee!
    Véleményemet kifejtettem korábban a 10-es tankról azért, hogy ne kelljen bogarászni, bemásolom ide, de előtte annyival azért kiegészíteném, hogy a prém 8-ason kívül nem tudok véleményt mondani, engem minden ágból a 10-es tank érdekel.
    És a korábbi kommentem, melyben kitérek arra is, hogy milyen játékosnak tartom magam és a saját tudásom fényében hogyan látom a tankot, bár ha sokkal jobb lennék, vagy sokkal rosszabb akkor sem gondolom, hogy nagyon másképpen alakulna a véleményem, főleg, hogy többen vagyunk átlagosok, mint prok. Elemzések sem az abszolult profiknak szólnak. És még egy dolog, nem akarok ünneprontó lenni a véleményemmel, csak gondoltam szabadjára engedem egy olyan fórumon, ahol ennek helye lehet.
    Most már tényleg másolom:

    "Sziasztok!


    Kicsit ünneprontó leszek.

    Eléggé vártam az angol kerekes ágat, így tervrajztöredéket és free xp-t nem sajnálva meg is vettem a tizes jószágot, az ág csúcsát képező Concept 5-öt.

    Hogy miért kezdem ezt leírni, nos óva intésből. kb 10 éve játszom ezt a játékot, ami érdekelt kihúztam már, így erre sem sajnáltam az erőforrásokat. És az óva intés: ha nem vagytok tele halmozva mindenféle nyersanyaggal, akkor ne vegyétek meg ezt a tankot.

    Egyszerűen ez a tank rossz. Nem vagyok profi játékos, de papír és médium tankokkal azért hozom az átlagot kb erős 2k wn8-al, szinte csak tier 10-ben játszva. Mindezt csak azért írom le (és nem azért, hogy dicsekedjek a szánalmas számaimmal, mert számtalan 1000 szer jobb játékos olvashatja kommentem), hogy lássátok némi rálátásom talán már kialakult az elmúlt 10 év 50 k csatája alatt.

    Hogy miben jó a tank azzal kezdem, mert ez egy nagyon rövidke rész: az ágyúja kiváló, teljesen lehetetlen kapáslövéseket is bead. Jó az alfa, kellemes az átütés.

    Miért nem jó: lehetetlenül lassan tölt újra az a remek ágyú, szinte mindenről is lemaradhatsz vele, a tanknak álcája szinte nincs. Nagyon magas a sziluett, tele van modullal, minden 2. találatnál sérül valami. Mozgékonysága jó, de mégis elmarad érzésre egy cs63 tól vagy bc 25-től, de még a cent ax-től is. Fordulási képessége siralmas. Sorolhatnám még…, de nem tudok az ágyúkezelhetőségen kívül pozitívot mondani a tankról.

    Sok reményt fűztem hozzá, de a szitu az, hogy a 8-as prémium változatával többet sebzek, mint ezzel, egyszerűen a rossz álca, az elvártnál jóval alul teljesítő mozgékonyság (fordulási sebesség és sugár), alacsony dpm miatt ennek a tanknak szinte semmi fun faktora nincs (számomra) és meglepődnék azon, ha egy-két mazochistán kívül valakinek bejönne. És még valami, ha már ilyen sz@ar minden értéke, legalább minimál toronypáncélja lenne, de az sincs.

    Lehet majd valaki megtalálja benne a számítását (kétlem), de mégis inkább megfogalmazom kéretlen tanácsomat: KERÜLJÉTEK EL MESSZIRŐL, nem éri meg rá időt és nyersanyagot pazarolni

    A tankot a következőképpen szereltem fel: Lila turbó, Lila rammer, Lila venti, 5 skilles legények, pótkaja.

    Saját tankom sorsa: eladtam a fenébe. És nagyon boldog vagyok, hogy megszabadultam tőle!"
    Maradok tisztelettel!454Automatic
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     454AutomaticDave
     • Kiképző
     • Tank elemző
     · 2 hónapja
     Még valami, azért írtam fentebbi észrevételeimet, mert ilyen kiugróan rossz eredményt semmivel sem tudtam produkálni. Másolom, 10 db első helyen lévő (amikkel szeretek, vagy szerettem játszani tier 10-es tankom átlagát, és alá a Concept 5-el elért eredményem. Lehet csak 3 rossz napom volt vele, de ez nagyon nagy különbség.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Tas_Lee · 2 hónapja
      1. Nem feltételen csak rossz napod volt, van olyan tank ami egyszerűen nem áll kézre. Ilyen nekem például az STB-1 amivel Rankedben meg 7v7-ben hozom a 3k-t rendszeresen, randomban meg egy értelmes t6-os sebzést sem tudtam vele átlagban kitolni. Ettől még a tank nem szar, eladni sem kell majd egyszer ráfekszek rendesen és menni fog. Az, hogy leírod a tankkal az élményeidet nem probléma - lebeszélni róla másokat sem az - hiszen ezért van ez az oldal. Azonban nem érzem azt, hogy eleget tettél volna bele a tankba, hogy valóban lásd mit/mennyit tud. Most újraolvasva látom, hogy megvan T8 prémium neked, azt külön ajánlom, hogy a 8-as tech tree-s futtasd meg mellette (a sebzést csak szigorúan teljes fejlesztéssel teszteld, a 8-asnak borzalmas a grindja). Ritka manapság ugyanis, hogy a tech tree-es 8-as talán jobb mint a prémium. 2. Látom megint előkerült a tankelemzés téma. Ha segítségnek szánjátok: hozzatok létre Wotinfo-s csatornát és videókat csináljatok és infózzátok tele vele a fórumot. Ha nem akartok beszélni/szerepelni, akkor feliratozzátok a videót és ami az elemzés lényege az szerepeljen benne. Ha magatoknak csináljátok mert szerettek írni: csináljátok ezt, hiszen ez szórakoztat titeket. Bár így kevesebb emberhez fog az elemzés eljutni és az infó átmenni.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       454AutomaticDave
       • Kiképző
       • Tank elemző
       · 2 hónapja
       Nem vitás, valóban nem tettem annyit a tankba, hogy teljesen átfogó képet tudjak róla alkotni. Egy elemzésnél is minimum 150-200 csata legalább kell ahhoz, hogy rendesen meg lehessen írni. Ahhoz viszont mindenképpen tartom magam, hogy kevés csataszámból is meg lehet ítélni legalább annyira felületesen egy tankot, hogy az jó avagy nem.
       Tovább finomítom felületes (csalódásból megírt) véleményemet a tankról:
       Pár kommenttel lentebb Marcus utalt is rá, nem biztos, hogy a tank rossz, hanem inkább nehezen illik a többi közé, a jelenlegi pályákon.Ezzel tudok a legjobban egyetérteni. Csak hát ezeken a pályákon "kell" játszanunk.
       Én leírtam a benyomásom, sajnálom, ha valakinek elvettem a kedvét, véleményemet őszintén és jószándékból osztottam meg, megítélésemet viszont kevés csataszám alapján hoztam a tankra. Ennek fényében vegyétek figyelembe vagy éppen ne vegyétek figyelembe a fentebb írtakat a tankról. Nekem nagyon nem jött be, de lehet valakinek közületek ez lesz a kedvenc gépe
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Tas_Lee · 2 hónapja
        Mentem a 10-essel közben én is pár karikát. Hulladéknak nem mondanám: fogalmazzuk úgy, hogy ha nem lennének jó sniper tankok akkor kötelező vétel lenne, így marad ez is egy átlagos tank. Sőt a mai meta és térképek inkább letolják az átlag alá, a T10-ben játszó agyhalott zombi állatokról már nem is beszélve. Csak úgy funból kirakom a legutóbbi sessiont is vele. Egyben bátorítanék mindenkit arra, hogy ilyen retardált MM és nem létező játékbalansz mellett ne költsetek egy fillért se a játékra. Így pont annyit fizettek érte amennyit ér.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         454AutomaticDave
         • Kiképző
         • Tank elemző
         · 2 hónapja
         Helló!
         Köszi, hogy Te is leírtad az észrevételeidet, tapasztalat alapján.Látom, nálad is nagyon jól adta wr-t....Azóta valamilyen pozitív /negatív tapasztalat?
         Megnéztem a Skill arányait erre a tankra vonatkozóan, és azért jóval elmarad kiosztott sebzés tekintetében más 10-es tankjaiktól.
         Érdekelne más tapasztalata is, ha van kedvetek osszátok meg, engem érdekel, hogy kinek hogy megy vele.
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Tas_Lee · 2 hónapja
          Nortonor amit ír ott a lényeg. Kb. ha van egy Leo-d ez a tank felesleges a garázsba (most, mert buffot vagy nerfet még bármi kaphat). Jelenleg két dologban jobb a Leo-nál, de ezek szerintem hosszútávon elhanyagolható dolgok. Az egyik, hogy a kapáslövéseket jobban beadja. A másik, hogy a "tovább gurulás" fékezésnél annak is kurvára idegesítő aki rád céloz. Én szeretek szopni nehezen játszható tankokkal, de másnak nem ajánlom. A 9-es tank viszont tökre szórakoztató a t7-t10 közeg miatt, ez a legjobb az ágon, pl. a Leo PTA-val simán partiban van szerintem. 5-7 is fun tankok, a kisebb profil miatt lehet spotolni is velük. A 8-as is rendben van, de a 8-as powercreep miatt oda jelenleg nem járnék be vele rendszeresen játszani.
          A 10-esnek adnék több camot, az ebr kerékpáncélját és szerintem rendben lenne, úgy a nyitottabb pályákon már lehetne élni vele. A streamereknél nem értem minek raknak rá turbót, szerintem teljesen felesleges. Az a dolgod, hogy más tankok előtt beérj egy meccs eleji sebzési pozícióba és lőjj egyet/kettőt (de inkább egyet), utána meg addig TDskedsz, míg azon az oldalon ahol lőhető/lassabb tankok vannak nekiállhatsz flankelni. Ahol ezt a játékot nem lehet játszani, ott meg mész valamelyik falkával és kicsit hátrébbről support. Ehhez nem kell turbó. Nálam HP, töltésgyorsító, optika/ventivel futott.
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Nortonor
          • Kiképző
          • Tank elemző
          · 2 hónapja
          Én 30 csatából összehoztam egy 60%-os WR-t vele, de haverommal szakaszozva, ő Leo-val játszott. Sebzésben rendre fölöttem végzett (kb hasonló képességű játékosok vagyunk), csatánként átlagban úgy 5-600-zal hátrébb voltam mint ő.
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           454AutomaticDave
           • Kiképző
           • Tank elemző
           · 2 hónapja
           Hát, akkor lehet csak nekem nem áll nagyon a kezemre.Amúgy se vagyok egy tipik sniper játékos, minden esetre, nekem nem jön be ez a kerekes vonal az tuti.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      perretz
      • Tankos
      · 2 hónapja
      Azért 16 csata után ne vonj le túlságosan messzemenő következtetéseket. Az új típusú tankot ki kell ismerni, nem hiszem, hogy 16 csata alatt menne bárkinek is. Tobb minta kellene (igen, tudom, a WG segget nyalom - bocs, nem Neked szól, de még mindig egy picit korábbi bejegyzésemre érkezett reakción röhögök), hogy hasonlítani lehessen a korábbi tankokkal szerzett tapasztalathoz.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       454AutomaticDave
       • Kiképző
       • Tank elemző
       · 2 hónapja
       Alapvetően egyet értenék Veled, de nem minden és nem ebben az esetben. Véleményem szerint, ha valami nagyon rossz, vagy nagyon jó, azt elég gyorsan le lehet szűrni. Nekem ilyen rossz 10-es tankom még nem volt, pedig volt már pár. De finomítok: nekem ennyire nem volt még kezemre nem álló tank. Kíváncsian várom mások észrevételét, és arra is kíváncsi vagyok, hogy ha felkerül Skill oldalára, ott milyen indexet fog kapni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Marcus
   • Tankos
   · 2 hónapja
   Gondolom őszinte vagy, nem csak beírtál valami. Ennek tudatában írom, véleményem szerint az egész wot, a kicsi pályák miatt nem is volna alkalmas kerekes járművekhez, meg alapból sem illenek bele. Ezek úgy is a kezdet, lesznek ettől még szarabb, és érdekes tankok kerekes járművek. Mert ez a szerencsétlen wot, más játékoktól próbálja átvenni az ottani szokásokat dolgokat. Minthogy külön egyedit alkotna. írtam már nem most, hogy lehetnének nagyobb pályák, erre írták a wotinfo tagok, hogy a T95, mikor érne oda, mert az lassú. Annak nem az a szerepe, hogy össze vissza tudjon szaladgálni. Fiam szerint a WarThunderben is van T95-ös, pedig ott nagyobbak a pályák.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Mugen79
   • Tankos
   · 2 hónapja
   Pont tegnap álltam neki, a Tier7 nél kezdtem el az ágat, de lehet hogy nem viszem tovább ott elidőzök majd vele, ami számomra nagyon furcsa hogy nagyon nehezen fordul, nekem ez az első kerekes tankom és egész mást vártam, lassan is indul meg és megáláskor mindig továbcsuszik kicsit, ezt meg kell szokni nekem még.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   gergelyradics · 2 hónapja
   uram! mi lett a korábban már beígért tank elemzések folytatásával? pl amx 30b vagy 121b? (nincs már mit olvasni a klotyón!)
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    454AutomaticDave
    • Kiképző
    • Tank elemző
    · 2 hónapja
    Nos,
    a cs63 elemzés szöveges része teljesen készen van (töb mint fél éve), videó is van hozzá, Nortonor vágásával, csak valahogy nincs hangulatom képeket szerkeszteni. Valamikor még idén (remélem) kész lesz.

    Amx30-b: Szerintem az egyik leghitelesebb tank a játékban, minden paramétere közel azonos a valós tankéhoz, nagyszerű történelmi részt lehetne hozzá írni, mert a francia hadviselés alapja a 30 b. Baromi jól is néz ki, csak sajnos elment a vele való játéktól a kedvem, mert annyira hiteles jószág, hogy szinte használhatatlan a wot platformon. talán 10. elemzésnek megírom, és talán addig buffolják is.

    121b: szerintem ezt majd Nortonor mester klaviaturájából kell várni tessék őt nyaggatni.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Nortonor
     • Kiképző
     • Tank elemző
     · 2 hónapja
     Na szép, egyből hárítja is a felelősséget a másikra. Nem vagy te véletlenül politikus?

     Az én energiámat jelenleg leköti az új ág, azután pedig valószínűleg legénységhúzás lesz a projekt a megszellőztetett új japó heavykhez, szóval 121B-zni nem valószínű, hogy fogok. Viszont vannak remek félkész elemzéseim, tök érdekes tankokhoz, amik kb. akkor voltak érdekesek (vagy már akkor se!?) amikor újak voltak, most meg már a kutya nem játszik velük.

     Amúgy 2023-ban van még igény olvasható tankelemzésekre?
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Tank_szemelyzete
      • Tankos
      · 2 hónapja
      Persze, hogy van. Ha egy szöveges elemzésben kíváncsi vagyok valamire: Ctrl+F. Ha egy YouTube-videós "elemzésben", akkor kattintgatok össze-vissza, és meg kell hallgatni minden egyebet (is), mire nagy nehezen megtalálom, amit keresek. (Vagy nem.) Igazából rohadtul nem értem, miért van mindenki podcastra, videóra, TikTokra stb. rápörögve. Szöveges tankelemzésbe is lehet videót ágyazni...
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      bhaalhun
      • Tankos
      · 2 hónapja
      Már hogyne lenne.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      tmate_HUN
      • Tankos
      · 2 hónapja
      Én szívesen olvasok a mai napig tank elemzéseket, de sajnos a legtöbb közülük már nagyon öreg, így információszerzés céljából rájuk támaszkodni már nem lehet, ráadásul az újabb tankok egy jó részéről soha meg sem jelent egy sem.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      454AutomaticDave
      • Kiképző
      • Tank elemző
      · 2 hónapja
      Nincs ebben politika semmi

      Én tényleg szeretek elemzéseket olvasni, vannak köztük gyöngyszemek, de nem tudom, hogy rajtam és néhány elvetemülten kívül kíváncsi-e bárki is ilyen jellegű olvasmányra manapság.
      Ha igen, szívesen írogatok ráérős perceimben, de nem érzem, hogy akkora igény lenne rá és egy ilyen iromány megírása inkább csak saját szórakoztatásomat szolgálná.
      Cáfoljatok rá nyugodtan! Vagy szedjük ki Jacktorból, hogy melyik cikket mennyien olvassák, van-e keletje az írott résznek?
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       ego
       • Tankos
       · 2 hónapja
       Nem releváns hogy jelenleg mennyien olvassák, mert a mostani elemzések elavultak. Lehetne csinálni az oldalon egy szavazást, hogy ha újra lennének akkor mennyien olvasnák. Azt a végén lehet hogy osztani kell kettővel, és megkapjuk hogy az oldal látogatóinak kb hány százaléka olvasná.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       fabyzol3
       • Tankos
       · 2 hónapja
       Én el szoktam olvasni azoknak a tankoknak a leírásait, amit épp markolni akarok. Néha még más tankokét is. (as feedback)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  kocka69
  • Tankos
  · 2 hónapja
  A napi jutalomhoz nem volt link gondoltam berakom ide : https://worldoftanks.eu/hu/roll-britannia-event-sept-23/
© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.