Jelenleg

14
látogatónk van

2022. november 24. 07:06

Black Friday - Speciális ajánlat (11.24-11.28)

(20 szavazat)
32 hozzászólás

Kedvezmények, akciók


1/40-es XP/free XP átváltás

50% kedvezmény a felszerelésekre

50% kedvezmény a fogyóeszközökre

50% kedvezmény a garázshelyekre

50% kedvezmény a testreszabásra

50% kedvezmény a Tier V normál tankokra

30% kedvezmény a Tier VI-VII normál tankokra

15% kedvezmény a Tier VIII normál tankokra

50% kedvezmény a Tier V prém tankokra

30% kedvezmény a Tier VI-VII prém tankokra

15% kedvezmény a Tier VIII prém tankokra

* Nem vonatkozik az M-III-Y, SMV CC-67, M-VI-Y, Controcarro 1 Mk. 2, M-V-Y és Controcarro 3 Minotauro járművekre.

Prémium ajánlatok (11.24-12.01)

Fekete kiadású tankok

A T34 B, az IS-6 B és a Schwarzpanzer 58 három klasszikus jármű különleges másolatai. A szokásos szürkés, zöldes színek helyett gondosan átfestették őket feketére, kiemelve a részleteket a járművön, valamint a járművet a többi tank közül.

Ne szalaszd el a lehetőséget, hogy megszerezd őket a garázsodba, mivel szokás szerint évente egyszer vásárolhatók meg.

Škoda T 56, Type 59, Object 703 Version II, GSOR 1008

  • A Škoda T 56 egy erőteljes harcos 2-lövedékes tártöltővel, amely 460 sebzést képes okozni lövésenként. Szedd szét ellenségeid a magaslatokról az 1 936 percenkénti sebzéssel és a -8 fokos lövegsüllyedéssel, vagy vesd bele magad a csata sűrűjébe 220 mm vastag frontpáncéljával és 1 500 életerejével. Bármivel is próbálkozzanak ellened, ez a taktikailag sokoldalú bestia minden helyzetben megállja a helyét, ráadásul a kizárólag csehszlovák járművekhez elérhető „Csehszlovákia megalakulása” stílusba öltöztetve érkezik.
  • A Type 59 egy legenda a World of Tanks-ben, teljes joggal. Ez a rugalmas közepes tank egy bő évtizeden át kiállta az idő próbáját, és kemény frontpáncéljának és lenyűgöző mobilitásának hála a mai napig képes felvenni a harcot a vetélytársakkal. Megbízható 100 mm-es lövege 1 897 percenkénti sebzéssel, 2 másodperces célzási idővel és 0,35 méteres szórással rendelkezik, tovább növelve sokoldalúságát a csatamezőn. Támogasd szövetségeseid távolról, és öltözz elegánsan „Az Öreg” 3D-stílussal.
  • Irányítsd a félelmetes szovjet duplacsövű nehéz tankot. Az Object 703 Version II jelenleg az egyetlen Prémium jármű ezzel az egyedi megoldással, amely rugalmassá teszi a csatatéren. Tüzelj egyszerre mindkét löveggel a hatalmas alfa sebzésért, vagy válaszd a gyors lövésváltást, hogy komoly sebzést okozz nagy sebességű KPCT lövedékeivel. Mindegy, milyen helyzetbe keveredsz, az ellenség reszketni fog, ha megjelensz a félelmetes „Antilop” 3D-stílusban!
  • A GSOR 1008 egy igazi ezermester, ami a sebességet egy teljesen körbeforgatható toronnyal és gyorstüzelő tártöltővel kombinálja. A tárban négy lövedék van, amelyeket hat másodperc alatt kilőhetsz, 1 280 HP sebzést okozva, de ne feledkezz meg a hosszú újratöltési időről. A legjobb, ha leadod a pontos találatokat eredményező sortüzed, majd fedezékbe vonulsz a 60 km/h-s végsebességgel és jó álcázással, amelyet még tovább javít a „Sarkcsillag” 3D-stílus.

Akciós 3D stílusok

LINK

BOLT

Utoljára frissítve: 2022. november 28. 14:19

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    edömér.skoverszky
    • Tankos
    · 1 éve
    Külön felhívnám arra a figyelmet, hogy most megveheted a csúcsszuper Type 59-et is. Csak most Black Friday keretében tiéd lehet ez a különlegesen egyedi tank is, amiről korábban azt írták nem lesz kapható többet, most elviheted potom 11,5k Ft-ért.

    Van olyan csomag is, amiben szinte az összes 3D-s stílus benne van. Akciósan csak most 60 ezer forintért. Ha most megveszed kapsz mellé 99*5XP-s küldit. Csak a Black Fridayon. Kihagyhatatlan. "Kényeztesd magad!"
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      perretz
      • Tankos
      · 1 éve
      Csendben jegyzem meg, hogy a soha többet nem lesz megvásárolható kijelentése a WG-nek, csak a te fejedben létezik, a valóságban nem történt ilyen.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Zellergumo
        • Tankos
        · 1 éve
        És tegyük hozzá azt is hogy a WG nem hazudik.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        edömér.skoverszky
        • Tankos
        · 1 éve
        Én még akkor a játékról sem tudtam, amikor kivonták ezt a tankot, de rengetegen azt mondták már amikor kezdtem 6-7 éve, hogy erre azt mondta a WG hogy soha nem lehet majd kapni. Gondolom van valami valóságalapja ennek lévén, hogy az összes tankkal ellentétben ezt valóban talán csak most másodszor lehet kapni azóta. Ugya manapság fél évente vannak bent tankok a shopban, ha nem gyakrabban...


        Mivel a WG csinál ilyen gixereket, hogy kiszedi a ticket gombot, opciót hogy ilyen FL bugoknál ne lehessen írni nekik, így eltávolították már rég az erre utaló cikket, tehát ezt már sosem fogjuk megtudni mi volt az igazság a type59-ről. Viszont találtam egy még máig véletlen fent levő írást, ami arról tanúskodik, hogy "If you were planning on getting the E 25 from the shop, this is your last chance!"
        https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/e25-withdrawal-sales/
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          ragnar018
          • Tankos
          · 1 éve
          amúgy konkrétan 15 másodperc a gugliba megtalálni az eredeti posztot:
          https://worldoftanks.eu/en/news/special-offers/type-59-game-store-removal/

          sehol nem szerepelt benne, hogy soha nem lesz újra megvásárolható
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            edömér.skoverszky
            • Tankos
            · 1 éve
            Csak benne írja : "the tank will not be available for purchase,"
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          perretz
          • Tankos
          · 1 éve
          A linkre: a Type 59-es bejelentés is hasonló volt, arra nem emlékszem, hogy az E25 is állandó shop résztvevő volt, de ezek szerint ugyanaz a helyzet. Nemhogy nem írja, hogy soha többet nem kerül be, hanem:

          "Thus we cannot rule out the possibility that the E 25 will be able to be obtained in the Premium Shop during special events or as a reward for participation in competitions in the future."
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            edömér.skoverszky
            • Tankos
            · 1 éve
            A special event reward az tudod mit jelent? Az hogy jutalom tankként tették vissza évekig. Ha megnyertél ilyen 1v1, 5v5 stb versenyt, akkor a legjobbak közt kisorsoltak T59-et vagy megnyerhettd. Olvasd el a legalját ""If you were planning on getting the E 25 from the shop, this is your last chance!""
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          perretz
          • Tankos
          · 1 éve
          Nagyon sokáig elérhető volt az a bejelentés. Azt írta benne, hogy kiveszik az állandóan megvásárolható tankok közül, csak speciális eladások alkalmával kerülhet újra be. Ezt, lehet ha nyelvtudás hiányában, sokan úgy értelmezték, hogy soha többet. Így került be a köztudatba, ezért hivatkozik mindenki így rá.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.