Jelenleg 398 vendég és 3 tag online

2020. augusztus 7. 06:40

[1.11] Jacktor modpack

Írta:
(10 szavazat)
190 hozzászólás

A csomag tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállalok!

Telepítés

 1. Zárd be a játékot és töröld a \res_mods és \mods mappák teljes tartalmát!
 2. Töltsd le a modpack-ot, majd csomagold ki a a játék főkönyvtárába: LETÖLTÉS
 3. A kliens beállításait a következők szerint módosítsd (fontos, mert a mod-ok már nem tartalmazzák pl. a sebződés log-ot sem, mivel az már a kliensben is beállítható):

A csomagban található MOD-ok listája innen tölthető le.

Ha valamilyen problémád merülne fel, töröld a következő mappa tartalmát is (ezt másold az Intéző címsorába): %AppData%\Wargaming.net\WorldOfTanks

Képek

previous arrow
next arrow
Full screenExit full screen
previous arrownext arrow
Slider

Verzió leírások

 • v1: Első stabil verzió - thx Kesumisu (Frissítve: 2020.12.09. 14:21)
 • Frissített verzió  - thx Kesumisu (Frissítve: 2020.12.23.)

További információk

Megjelent: 20313 alkalommal Utoljára frissítve: 2020. december 25. 07:18
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kesumisu
  • Tiszteletbeli tag
  · 1 hónapja
  Frissítettem,
  Jacktor_modpack_1.11.1.v1 Frissítette Kesumisu 2021.01.27.zip néven tölthető.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   mimis · 1 hónapja
   És már meg is jelent az új patch, ami persze hozott magával új mappát is... átmásolva meg terészetesen nem működik minden rendesen.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Blackmoon · 1 hónapja
   Sok sörrel tartozom már neked! :-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  alfonzka33 · 1 hónapja
  Megint nem megy a frissítés miatt, nagyon jó lenne ha a GUNMARK mod is benne lenne vagy esetleg lenne olyan variánsa, várok amí meglesz.Előre is Köszi Kesumisu.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Gomezz007 · 1 hónapja
  A ma érkezett frissítés után, megpróbáltam átpakolni és az új xvm-et felrakni. Meglepő módon, ment utána a játék. DE az adott és kapott sebzések nem látszódtak a tankokon, sőt az sem látszódott ha valaki tankja elpusztult!
  Szóval, várjuk az új mod csomagot!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   mimis · 1 hónapja
   Már kezdem megszokni, hogy ottmarad a kilőtt tankok jelölője, és nem tűnik vagy halványodik el... A HPjuk meg... hát, lövöm amíg mozognak...
   Az zavaróbb, hogy a saját HP-mat sem látom, mennyi maradt még...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   gyoparj48 · 1 hónapja
   Így igaz, nagyon várjuk
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  SaGa1989 · 1 hónapja
  Sziasztok!Amit a napi küldetésekkel meglehet szerezni univerzális tervrajz töredékeket azokat nem kapom meg. Nem tudja valaki mi lehet a probléma?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Gomezz007 · 1 hónapja
   Ezt miért pont ide? Mi köze ehhez a modpackhoz???
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   nimród.lévai · 1 hónapja
   Ez engem is érdekel, mert ugyanezt tapasztalom.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  greatdoki · 1 hónapja
  Sziasztok, azt hogy tudom elérni hogy az álcahálókat ha van szabad, akkor automatán felpakolja?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Busko0 · 1 hónapja
  SZiasztok, olyan kerdesem lenne, hogy amiota volt itt frissitve a mod pack (amiert halas koszonet), ugyebar a legenyseg eltunese miatt (ami megoldodott). De az az erzesem hogy azota a csata vegeredmenyei mikor hogy erkeznek.. van amikor egyaltalan nem is tudom visszakeresni sehol, s igy nemis tudom rányomni szorzomat ha netalántán jó kor volt (xvmem mukodik). Szóval annyi lenne a kérdésem, hogy ezek a problémák lehetnek a Mod frissitese miatt, vagy nálam van valahol a hiba.. vagy netán valakinek ugyanúgy elofordultak ezek a problémák, segitsegeteket elore is koszonom.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kesumisu
   • Tiszteletbeli tag
   · 1 hónapja
   Ez is egy olyan hiba, ami nem mindenkinél jön elő. Valószínűleg a napistat miatt van. Általában megoldást jelent, ha a napistatban engedélyezve van a konfig online újra töltése. Ezt a ..\...\World_of_Tanks_EU\mods\configs\yk-stats mappában található config.json fájl 4 sorában lehett beállítani.
   Az "onlineReloadConfig" értékét false helyett true értékre kell átírni (a végén maradjon a vessző)
   Így 1-2 másodpercet késik néha a csata végi üzenet, de be szokott jönni...
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Busko0 · 1 hónapja
    Nos utána néztem es alapbol a true, volt oda irva. szóval valoszinuleg megvarom az uj mikropocst, es remeljuk hogy a mod frissites utan ujra fog mukodni, minden massal termeszetessen . Gondolom mar mas megoldas nem lehet faradsagod isten fizesse meg
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   szollo · 1 hónapja
   Nálam ugyanez mióta felraktam a modot.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Georgina33 · 1 hónapja
  Sziasztok!Nekem még mindig nem látszik a legénységem. Mindent megpróbáltam amit az előzményekben találtam. A mod pack működik, minden fut szépen, de a legényeket nem látom. Valami ötlet? Már azért is kezd bosszantó lenni, mert lenne új tankom amibe kéne rakni embert..Köszönöm!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   mimis · 1 hónapja
   DEtto ugyan ez a helyzet nálam is, nem látom a legénységet és nem is tudom módosítani a tagokat.
   Én kicsit feladtam a dolgot, és fapados megoldást választottam:
   Ha legénységet akarok pakolgatni, akkor a játékot bezárom, a mod mappákat kimozgatom az asztalra, elindítom a játékot modok nélkül. Ekkor látszódnak a legények, megcsinálom a változtatásokat, játék újra bezár, mod mappák visszamozgatás, játék indítás és már mehet is...Tudom, nem a legjobb megoldás, de más nem működött, ezek a modok meg kellenek..
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    mimis · 1 hónapja
    Szerk.: Megkövetem magam, ha hülye vagyok.
    Leszedtem most Kesu v3-as pakkját, töröltem a korábbi mod mappákat felpakoltam ezt, és most varázsütésre megjavult... Úgyhogy nad öröm, nad bódottág...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   RockyRuciano · 1 hónapja
   1) A játékhoz tartozó cache-t teljesen töröld. Ezt úgy értem, hogy a cache-könyvtár szimpla törlése után a Lomtárból (ahová a szimpla törléssel a fileok kerülnek) is töröld a cache-t. Ha netán vannak teszthez tartozó fileok a cache-könyvtárban, azokat is töröld. Ezzel az elromlott/elrontott cache töröld átszivárgását/visszaszivárgását akadályozod meg. Nálam a cache szimpla törlése nem oldotta meg a problémákat, de a cache teljes törlése után minden rendben működött.
   2) A játék grafikai beállításainál próbáld a „teljes képernyős” változatot.
   Én amúgy is ezt a grafikai beállítást használom, de a cache törlése miatt elveszett az összes beállításom, így a grafikai beállításokat is újranéztem, újraállítgattam + próbálgattam. Amikor az próbaképpen átváltottam az „ablakos” beállításra, a problémák visszatértek – ha visszaváltottam a „teljes képernyős”-re a problémák eltűntek. Érdekes…. (a probléma nálam mindkét „ablakos” változatnál jelentkezett)
   3) videodriver frissítés
   Én írtam egy ticketet a WG Player Supportnak és hosszas tanakodás után ezzel az ötlettel álltak elő + időközben itt az oldalon is egy másik topicban többen ajánlották ezt. Bár nálam végül nem került rá sor (avagy automatában lefrissítette magának a helyes verzióra), de lehet, hogy Neked el kell bíbelődnöd ezzel is.
   4) Várj január 11-ig. Akkor mindenképp várható egy programfrissítés a CW miatt (+új olasz nehéz tankok is valszeg akkor kerülnek be a játékba). A dec 22/23-i WG-patch valamiképpen közrejátszott a probléma kialakulásában. Remélhetőleg a WG a 11-i frissítés idejére összefésüli a játék grafikai motorjait meg a video-drivereket.
   5) Próbáld a játékot csökkentett módban futtatni (a modok hatásainak kiszűrésére) ill. telepítsd újra a játékot. Nem hiszem, hogy itt lenne a kutya elásva, ezért hagytam a végére, kétségbeesett kísérletként.
   Ha ezek nem segítenek, akkor nem tudom, mi lehet a baj. Ha sikerült helyrehoznod, légyszi írd meg, melyik lépés segített. (szimplán kíváncsi vagyok)
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Georgina33 · 1 hónapja
    Igazán köszönöm a részletes segítséget! Bevallom, és szégyellem, de nem találom a cache mappát! 🙈Én ablakosban használom eredetileg, mert tv a monitorom, de megpróbáltam a teljes képernyőt, az nem segített. Csökkentett mód sem segített. Nekem a frissítés óta állnak fenn problémák, mint a legénység, illetve nem tudok belépni a külsőbe, és a figyócikkekbe, vagy hogy amikor szűkíteni akarom a tankokat felugrik a napi küldetés. Valami nagyon el van csúszva. Így azt hiszem megvárom a 11-ei frissítést, mert a videódriver frissítésének biztos nem fogok neki! Köszönöm mégegyszer a segítséget! 🙂
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     RockyRuciano · 1 hónapja
     A játék cache mappáját úgy éred el egy, hogy a Windows Intézőt nyisd meg és felülre másold be a
     %appdata%\wargaming.net\WorldOfTanks
     parancssort. Ez a cache mappát és almappáit nyitja meg.
     A mappát egészében töröld. Ez azzal jár, hogy a játékon belüli ilyen-olyan kisebb egyéni, elsősorban grafikai beállításaid elvesznek és ezért újra be kell állítanod majd őket a játékon belül. A cache amúgy a játék elindításakor magától újragenerálódik, ezért ennek törlésétől tartanod nem kell. Én először megpróbálkoztam csak a játék cache bizonyos fileit törölni, hogy az újrabeállítással járó macerát elkerüljem - ez nem segített, csak a teljes könyvtár törlése, az is csak akkor, amikor kb. harmadjára a Lomtárból is ürítettem.
     A teljes képernyős beállításhoz: ha beállítottam az ablakos-at, majd visszaállítottam a teljes képernyős-et, az önmagában nem használt, csak ha a játékot újraindítottam.Ha PC-s videodriverről lenne szó, akkor még megpróbálkoznék valamilyen távsegítséget adni, de a TV-monitoros nekem abszolút idegen, különösen, hogy nem profi IT-s vagoyk.
     Nálam is ill. az érintetteknél a dec 22/23-i WG-patch után jelentkezett a problémahalmaz - ezért gondolom, hogy az valamiképpen közrejátszott a probléma kialakulásában. A legénység láthatlanná válása minden érintettnél jelentkezett tudtommal, a többi jelenség már személyenként/PC-nként már eltért.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Georgina33 · 1 hónapja
      Sikeresen töröltem a cache-t. De kezdem úgy érezni, hogy a tv-vel nem kompatibilis az egész program most. Még a törlés előtt megjelentek a legények a legnagyobb felbontásban, de akkor a játékpanel nem fér be a képernyőbe! Így legalább tudom hogy még élnek! 😂Viszont a törlés után amit beállított magának már nincsenek megint sehol, még a levett grafikával sem. Így most telepítem újra a játékot magát, egy újabb cache ürítés után! Ha ez sem segít akkor várom a jövőhetet! 🙂
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Makos · 2 hónapja
  Király köszke, de gyors vagy!
Tovább a kategóriában: [1.11.1] Aslain's ModPack Installer »

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.