Jelenleg

10
látogatónk van

2015. január 5. 09:12

Fejlesztői hírcsokor #114

(11 szavazat)
55 hozzászólás

  • A Winter Mode tankok garázsból való eltávolítása a játékmód vége előtt nem lesz lehetséges.
  • Nincs egyelőre tervben a Panther 8,8-nak korlátozott MM. A tank a 9.6-ban kerül be a Boltba.
  • K: "Az MM miért nem rak mind két oldalra ugyan annyi tankot minden osztályból?" V: "Figyeli a könnyű tankokat és az artykat. Ez elég."
  • Nem akarják bannolni a "Battle Assistant arty" modot
  • Van valami gond a Naydin medál feltételeivel 
  • Egyelőre nincs időpont arra hogy mikor kerülnek vissza a történelmi csaták.
  • Nem nyúltak az arty pontossághoz a 0.9.5-ben
  • Nem terveznek T10 prémium tankot.
  • K: "Mért nem raktok be a tesztszerverre olyan tankokat amik nem elérhetők mint pl. Type 59?" V:"Ezeket nem kell tesztelni. A teszt nem szórakozásra van hanem komoly tesztelésre."
  • A kínai szerver dolgai elvannak különítve a többi szervertől (pl. ott van Golden Type 59 is, meg ilyesmi)
  • A 9.5-ben az ágyúkon a jelzőkörökhöz nem nyúltak.
  • Az orosz csúcs (múlt héten, Január 1,1 M-hez viszonyítva) kb. 850e
  • Képesség alapú MM ("ligák") "többször" át lett tárgyalva és vizsgálva és arra jutottak, hogy nem adna okot a jobb játékra
  • K: "Rakjátok be a képesség alapó MM-et és meglátjátok a gyakorlatban!" V: "Egy javaslat: elkészítheted a saját online játékodat és annyit kísérletezhetsz élő szerveren amennyit csak akarsz!"
  • Azok az állítások, hogy a képesség alapú MM javítana a játékélményen nem a "valóságon alapulnak"
  • A pletyka, miszerint a Havok ki lett dobva hamis 
  • A hosszabb oktató móddal kapcsolatban, a fejlesztők azt mondják, hogy minél hosszabb az oktatás annál kevesebben végzik el. A fejlesztők szerint, fura gondolat van a jó játékosok fejében, hogy ők már a kezdettől fogva jók voltak. Általánosságban a fejlesztők gondolkodnak jobb oktató módon, de hosszabbá nem teszik.
  • Az oktató módot átugró játékosokkal kapcsolatban, egy WG fejlesztő mesélte, hogy felnőtt játékosokkal is találkozott meetingeken akik teljesen kihagyták az oktató módot, 9es szintig felfejlesztették magukat, és azt sem tudták, hogy mi az a célzás és, hogy akkor kéne lőni, mikor a célzókör beszűkült
  • A jelek szerint néhány orosz játékos megtalálta élete párját a WoT-on keresztül, már egy esküvő is volt
  • A Karl és a Chaffee verseny módok is nagyon népszerűek voltak
  • Az orosz szerveren a "winter mode" csak 10 napig fog tartani. Ez azért van így szándékosan, hogy "ne legyen túl hosszú az ünnepi hangulat")
  • A "winter mode" tankok "a normál tankoknak megfelelő" legénységet használnak - a mód végeztével a Barakkba kerülnek. Ha a Barakk tele van akkor egy "buffer helyre" kerülnek és bekerülnek a Barakkba amint lesz helyük.
  • Több lemásolt pálya (mint Ruinberg, Winterberg) nem lesz egyhamar

Forrás: http://wot-kpp.blogspot.hu/

Utoljára frissítve: 2015. január 5. 09:19

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    yuron2
    • Tankos
    · 9 éve
    Nemtudom mióta,de szerintem megszaporodtak a 15-0, 15-1, 15-2-es csaták és a 3 percesek. Régebben is volt ilyen de nem ennyi..Szvsz nem lehet minden csatát azzal magyarázni,hogy magadban keresd a hibát. Nyilván első dolog egy normális játékosnál hogy megnézi mit rontott el,tudott volna e másként jobban játszani. De itt már a legtöbb esetben nem erről van szó..néha olyan érzése van az embernek (nekem meccs után), mintha megírták volna..Nem vagyok ennek az elméletnek a híve, de valami érezhetően megváltozott ez ügyben az biztos. Fogalmam sincs hogy mi,miért vagy mitől..(vagy az rng vagy az mm) és nem is akarok összeesküvés elméleteket gyártani. És hogy nekem jó-e ez? Nemtudom..sokszor nemigazán,régebbi patchek szerintem jobbak voltak.Játékélményben biztosan jobbak. Ettől független szeretem ezt is úgy ahogy van, de nem vagyok biztos benne hogy jó irányba fejlődik a dolog.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    ocse
    • Tankos
    · 9 éve
    [quote name="Zedetu"]:cry: ha nem lennének olyanok, akik soha sem jönnek rá, hogy a célkeresztnek össze kell szűkülnie vagy, hogy általában a frontpáncél a legvastagabb... akkor nem lenne átlag alatti játékos és mi nem tudnánk átlag feletti WN8-at hozni.

    Sajnos arra sem jönnek azonban rá egyes csapattársaink, hogy ha hátul állva megvárják míg kilövik a többieket és ők nem segítenek be, akkor a végén egyedül maradnak és ők is meghalnak, és perzse noob-oznak a végén... de mi akkor már vesztettünk.

    Szóval kellenek rossz játékosok is a csapatokba.

    Az MM-el kapcsolatban pedig.... 75%-os vagy 25%-os győzelmi esély-e a jobb szerintetek? Erre várom a kommenteket[/quote]
    Egyértelműen a 75% és nem csak a győzelem miatt. Egy olyan csapatban, ahol mindenki tudja a dolgát (a scout nem kempel, a papír td nem rohan a halálba stb.) jobban tud érvényesülni az ember. Full retard "csapatban" 3 perc után az ember már egyedül várja, hogy az ellenfél 14 tankja bedarálja, úgy hogy újratölteni sincs ideje.
    Ha valaki megpróbálja nekem elmagyarázni, milyen jó a szopórolleren, mert van benne kihívás :arról már előre elnézést kérek, mert hülyének nézem.
    Persze legjobb az 50 % körüli csapat.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Zedetu
    • Tankos
    · 9 éve
    :cry: ha nem lennének olyanok, akik soha sem jönnek rá, hogy a célkeresztnek össze kell szűkülnie vagy, hogy általában a frontpáncél a legvastagabb... akkor nem lenne átlag alatti játékos és mi nem tudnánk átlag feletti WN8-at hozni.

    Sajnos arra sem jönnek azonban rá egyes csapattársaink, hogy ha hátul állva megvárják míg kilövik a többieket és ők nem segítenek be, akkor a végén egyedül maradnak és ők is meghalnak, és perzse noob-oznak a végén... de mi akkor már vesztettünk.

    Szóval kellenek rossz játékosok is a csapatokba.

    Az MM-el kapcsolatban pedig.... 75%-os vagy 25%-os győzelmi esély-e a jobb szerintetek? Erre várom a kommenteket
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    vonkurz
    • Tankos
    · 9 éve
    [quote name="mikkamikka"][quote name="Vocsok"][quote name="mikkamikka"]Sziasztok 3.napja szívok nem enged győzni összerakja úgy az ellent hogy tele van unikummal meg 53-57% játékossal nálunk ritka 1500 win 8 játékos csinálok 4000 dem bukt a következő 5000 bukta .Artyval jó esetben 3 tudok lőni mert nekem vesztenem kell kérdem én ( ez nem az ügyességről szól sajna ) Nem tudom feljebhúzni a statot mert egy kicsit felenged és megint szívás vissza le 5hónapja liftezek ????? Miért .[/quote]

    Már boccs.. de ezeken tudok mosolyogni.. szerintem magadban keresd a hibát, fölösleges összeesküvéselméleteket gyártani.. minden embernek (mint a sportolók) vannak jobb és rosszabb napjai.. ennyi.. ha jól teljesítesz (több hp lövése mint a tankodé) akkor többször nyersz mint vesztetsz.. ilyen "pofon egyszerű" az egész[/quote]
    Már boccs,de a gépemen szokott olyan haver játszani aki jó játékosnak minősül,az én tankjaimmal megy és ugyanúgy bukik!!!Ez hogy van?A tanácsaidat szívesen veszem,hívj be gyakorlóba menjünk egy pár kört és mond el hogy tényleg szar vagyok-e!A játékban is ez a nevem.Köszi[/quote]

    szia, megneztelek, nemtom ki es mennyire minosul jo jatekosnak, te sajnos nagyjabol atlagosnak szamitasz abbol a szempontbol, hogy ez a 48% koruli win rate az 1-1,5% koruli dontetlenennel, nos a tulnyomo tobbseg erre kepes maximum.

    ami konkretan mutatja, hogy nagyon nem jol csinallod.
    löwe/t34, osszesen majd 5k csata, es nincs 1100 atlagsebzes. egyikkel sem.
    ez azt mutatja, hogy abban az esetben, mikor bemesz nyolcas neheztankkal barmilyen tieres csataban, nem vagy kepes megolni egy masik ellenseges nyolcas neheztankot.
    atlagosan 100 csatabol 71* sebzed meg a sajat hp-dat, a tobbi 29 esetben 0 sebzessel meghalsz. ez a 29% semmitevesed miatt nem vagy jo jatekos...
    amugy jo sok tizes meccsed van, ez jo.
    elsosorban td-vel, ez nem jo. td-vel losz 2100-2400 kozott, amivel oda is kell menni, mint is7 mondjuk, azzal 1500-t.
    is7/is4, 1000+ csata osszesen. nagyjabol a sajat hp 3/4t lovod meg. nagyjabol 4 csatabol 3-ban nem vagy a csapatod terhere, kilosz top tierkent egy masik top tiert, nem elony, de nem is hatrany. a maradek 25%-ban meg gyk az elejen beugrasz a vizbe, amit a wot remekul megmutat a rengeteg 40-45% koruli tizes eredmenyeddel...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    goregrind
    • Tankos
    · 9 éve
    A 3 perces csaták csak a botprogramos meg afk-zó játékosoknak kedveznek (jöhet a következő 100 xp), az igazi játékosok minél hosszabb és izgalmasabb játékidőt szeretnének. Magamból indulok ki természetesen.
    Eljutott a Wot olyan szintre, h nincs idő benne gondolkodni mert "mindjártvégemindjártvégeúgyiselvadöntve".
    Remélem egy idő után feltűnik a CÉG-nek is h ez hosszú távon nem eredményes.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    pap32
    • Tankos
    · 9 éve
    [quote name="mikkamikka"][quote name="Jackal_hun"]Mikkamikka: Ki az a mr. ismeretlen aki szokott vele menni? Lehet ő is hibázott valamit közben, szerintem csak ennyi.[/quote]
    De ha az enyémmel megy mindig hibázik,ha a sajáttal akkor meg nem?[/quote]
    Nem lehet, hogy direkt, kib@szásból húzza lejjebb a statodat, amit aznap épp sikerült átmenetileg feltornászni? :-x
    (A "véletlen" trollkodást félretéve, igazán láthatnád már, hogy itt nem érdemes ilyesmiről vitát nyitni...egyrészt OFF, másrészt nem vesznek komolyan...szóval... :-) )

    [quote name="Hun_Mercenary"]A teszt komoly tesztelésre van, nem szórakozásra :lol: ez jó :P[/quote]
    Nah ja...azért van ott 5x több 5 perces 15-3....biztos mindenki a tankok merülőképességét teszteli...de persze csak "komolyan".... :-*
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    mikkamikka
    • Tankos
    · 9 éve
    [quote name="Jackal_hun"]Mikkamikka: Ki az a mr. ismeretlen aki szokott vele menni? Lehet ő is hibázott valamit közben, szerintem csak ennyi.[/quote]
    De ha az enyémmel megy mindig hibázik,ha a sajáttal akkor meg nem?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Jackal_hun
    • Tankos
    · 9 éve
    Mikkamikka: Ki az a mr. ismeretlen aki szokott vele menni? Lehet ő is hibázott valamit közben, szerintem csak ennyi.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    mikkamikka
    • Tankos
    · 9 éve
    [quote name="Vocsok"][quote name="mikkamikka"]Sziasztok 3.napja szívok nem enged győzni összerakja úgy az ellent hogy tele van unikummal meg 53-57% játékossal nálunk ritka 1500 win 8 játékos csinálok 4000 dem bukt a következő 5000 bukta .Artyval jó esetben 3 tudok lőni mert nekem vesztenem kell kérdem én ( ez nem az ügyességről szól sajna ) Nem tudom feljebhúzni a statot mert egy kicsit felenged és megint szívás vissza le 5hónapja liftezek ????? Miért .[/quote]

    Már boccs.. de ezeken tudok mosolyogni.. szerintem magadban keresd a hibát, fölösleges összeesküvéselméleteket gyártani.. minden embernek (mint a sportolók) vannak jobb és rosszabb napjai.. ennyi.. ha jól teljesítesz (több hp lövése mint a tankodé) akkor többször nyersz mint vesztetsz.. ilyen "pofon egyszerű" az egész[/quote]
    Már boccs,de a gépemen szokott olyan haver játszani aki jó játékosnak minősül,az én tankjaimmal megy és ugyanúgy bukik!!!Ez hogy van?A tanácsaidat szívesen veszem,hívj be gyakorlóba menjünk egy pár kört és mond el hogy tényleg szar vagyok-e!A játékban is ez a nevem.Köszi
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Hun_Mercenary
    • Tankos
    · 9 éve
    A teszt komoly tesztelésre van, nem szórakozásra :lol: ez jó :P
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.