Jelenleg

29
látogatónk van

2014. december 11. 12:45

Supertest - Pontosság nerf

(7 szavazat)
59 hozzászólás

Az orosz supertest szerveren elkezdték tesztelni az átfogó ágyúpontosság csökkentés hatásait. Amennyire tudjuk, a nerf minden járművet érint majd (kivéve talán az artykat), viszont nem a pontossági értéket magát, hanem a célkörön belüli szórást módosítják (pl. ritkábban megy a lövedék a kör közepére). Ezzel kapcsolatban sajnos nincs is több információnk, de egy supertester szerint a módosítások akár már a 9.6-os vagy 9.7-es verzióval is bevezetésre kerülhetnek majd.

A 9.5-ös verzió egyébként december 22-23. környékére várható (ha minden jól megy).

Utoljára frissítve: 2014. december 11. 12:53

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    HUNterRichie
    • Tankos
    · 9 éve
    [quote name="OdinHUN"]Ha azt nézed nem is reális, hogy jön herpaderp KV-1S a 122-es bunkajával (hál' istennek már nem) aztán ő 0 célzásból mindent belő, mert a játék gyakrabban dobálja a kör közepére a lövéseket, így nincs sok értelme a pontosságot se feltüntetni egy ágyúnál.[/quote]

    Hát igen, nem is megdöbbentő, hogy KV1S-el nagyobb találati arányom volt, mint a "kurvapontos" Tigrissel, nem beszélve a Párducról, ami pár hónapja, mikor kipróbáltam egy vicc volt pontosság szempontjából, el is adtam, mert nem bírtam tovább. Nekem amúgy hiányzik és nem az ágyúja miatt! A KV85 egy kalap kakit sem ér a szánalmas csőlehajlásával. A KV1S igazi "gondolkodós" tank volt nekem, mert 2 töltés között 2* is tropáralőhettek a legkisebb hiba, meggondolatlanság esetén is. A KV85-öt meg eladtam ,amikor sokadszorra szivattak meg az alacsony tankok illetve nem városban a csata 70%a helyezkedésből állt, hogy lőhessek .valamire.

    [quote name="Vocsok"]Nem tudom mi ez a sírás.. a jelenlegi már egy buffolt állapot.. 8. valamennyiben rakták be a mostani szórásértéket..
    szóval szerintem jó lesz ez, végre nem fog a tomato heavy 300 ról furdulásból weak spoton lőni...[/quote]

    De fog! Ha kijárt a szerencse 499 m-ről telitalálatra sebzésmax-al, ezután is ki fog. Akinek pedig az RNGegus által megáldott pontos ágyúja még célzás után is mellélő 100 m-ről egy E100-ra, annak meg ugyanmindegy mennyivel lő mellé...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    BAGETT
    • Tankos
    · 9 éve
    Annyira szerintem nem nerfelik, amilyen régen volt. Pedig azzal is lehetett játszani. Viszont tényleg nagyon ráfér a heavy tankokra egy ilyen kis helyzeti előny.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Hunreal · 9 éve
    [quote name="Vocsok"]szerintem jó lesz ez, végre nem fog a tomato heavy 300 ról furdulásból weak spoton lőni...[/quote]
    Meg a purple se... De ez nem is erről szól, mert a célzás nélküli lövés eddig is összevissza ment. Viszont a célzott lövésekben már eddig is túl nagy szórást éreztem. Mire a T34 becéloz valamit, egyébként is lemegy a nap és háromszor szanaszét lövik, de ha még mellé is durrogtat, visszaadom a WG-nek a csinos, de használhatatlan goldtankját.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Vocsok
    • Tankos
    · 9 éve
    Nem tudom mi ez a sírás.. a jelenlegi már egy buffolt állapot.. 8. valamennyiben rakták be a mostani szórásértéket..
    szóval szerintem jó lesz ez, végre nem fog a tomato heavy 300 ról furdulásból weak spoton lőni...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Hunreal · 9 éve
    Na de nem csak német és orosz tankok vannak a játékban. Amúgy meg az ember joggal várja el szerintem, hogy a lövés oda menjen, ahová célzok. Így is túl nagy a random faktor mindenben (átütés, sebzés, MM). Nem kell mindent a végletekig randomizálni, főleg nem úgy, hogy a szórást a határérték felé tolják. Ennyi erővel játszhat helyettem a gép is, ha már a szerver határozza meg, mikor mit találhatok el.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    vonkurz
    • Tankos
    · 9 éve
    ez buffolja a nemet tankokat valojaban, a celkor kisebb nemet technikanal, orosz hiaba pontatlanabb, nagyobb a celkor, de mivel nagyon sok megy pont a kozepebe, lenyegtelen most meg.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    rentonis
    • Tankos
    · 9 éve
    akkor mi marad a német tankoknak kérdezem én???? mindegyik papír most már gyakorlatilag az E75öt leszámítva a saját tierjében papír szarok sebzésük is loszar eddig legalább a célzási sebbeséghez társított pontosság maradt... de amíg egy német tank tier6 ba sebez 200 az ororsz a dupláját és a pontosságuk nem arányos fordítva
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    HUNknight
    • Tankos
    · 9 éve
    WG: a hülyeség megint szorgalommal párosul. "Remek..."
    Már így is szembetűnő mikor sz*pat az rng.... Mikor utoljára módosították nagyobb lett a célzókör. Szóval: pontosság nerf + rng + hibák(lövedék leesés/eltűnés) = uninstall
    Ha bármihez hozzányúlnak az szarrá változik ez is tény. Semmi jóra nem lehet számítani ezeknél... 2 éve 8 hónapja regeltem azóta csak süllyed a színvonal folyamatosan úgy vettem észre.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    ahinoam
    • Tankos
    · 9 éve
    egy példa : kv85 kb 10 méterre szemben egy másik 7-8-as tank - lövőm a géppuskafészket semmi majd aranyra váltok aminek ilyen közelről be kéne találni mert ugye közel 200-as a penetrációja : semmi még egyszer lövöm semmi

    kérdezem hogy van ez ????
    azért ennyire nem kéne nerfelni, nem ???? :sad:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Hunreal · 9 éve
    [quote name="OdinHUN"]Hunreal játszottál te ezzel a játékkal 6.5 előtt?[/quote]
    Nem. Bár nem tudom, melyik verziónál kezdtem, az nagy valószínűséggel utána volt. De azért attól függ, mit nevezünk "reális"-nak. Hogy 300 méterről a Tigris 8,8-asa képes elhibázni egy bármilyen kis célt, az a valóságban például irreális. Amikor egyes tankokon (teszem azt a T95-ön) légypiszoknyi gyenge pont van, akkor a játékban is az. Főleg a +2 tieres MM miatt. Namost ha hozzávesszük, hogy esetleg a goldlőszert is elveszik a nemfizetőktől (ezt ugyan nem tudom biztosan, de mindenhol erről beszélnek), akkor látható, hogy megint jól járunk. De ha lesz is gold, nem lesz olcsó móka egy T95-öt mondjuk T29-cel kilyuggatni, ha csak minden tizedik lövés megy oda, ahová szánom.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.