Jelenleg

52
látogatónk van

2014. szeptember 30. 13:53

Bothullás

(4 szavazat)
21 hozzászólás

Az FTR blog információi szerint úgy tűnik, hogy a WG új bot-ok ellen kifejlesztett rendszere igen jól működik. Csak a tegnapi napon (2014.09.29) több mint 3.500 bot játékost tiltottak ki a RU szerverről. Ezek a játékosok végleges BAN-t kaptak, mivel nem reagáltak az előzetes átmeneti ban-ra sem. Jó látni, hogy a WG végre valamit komolyan vesz. Ectar szerint az EU szerveren ugyanez a rendszer működik, de az itteni rendszerrel kapcsolatban még nem kaptunk adatokat.

Utoljára frissítve: 2014. szeptember 30. 14:02

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    CrawlingChaos
    • Tankos
    · 9 éve
    Nekem azért tűnik egy kicsit álságosnak ez a botok elleni harc, mert a botok nagy részét ki lehetne szűrni egy a csata gombra kattintás után megjelenő 'captcha"-val. Esetleg ha a csata közben valaki bot feljelentést kap, akkor mondjuk elő lehetne írni egy ismételt ellenőrzést. Egymást követő 10 csatában nulla sebzés és nulla felderítés pedig automatikusan megérhetne 1 nap felfüggesztést, és akkor nem tettem magasra a lécet.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Jeff Dunham · 9 éve
    [quote name="HernyotalpHun"]
    Borzalmasan rossz hasonlatok és még rosszabb hozzáállás.
    Ha ezt a te szemszögedből nézzük akkor ez úgy nézne ki hogy miután egy jogosítvány nélküli idióta nekiütközik az autódnak és a fél családod meghal az ütközésben te erre azt mondod hogy megérted mivel minek tanult volna meg autót vezetni hisz az megy jogsi nélkül is....
    Részére nem előny az hogy jogosítvány nélkül vezet de neked viszont hatalmas hátrány...
    Ugye ?[/quote]

    Ki beszélt itt jogosítványról ?, én kérek elnézést, hogy valami számodra érthetetlent írtam. Azért én a helyedben tanácsot kérnék a pszichiátrián, hogy tudsz egy online játék és egy halálos gázolás között párhuzamot vonni ?!
    Egyébként, csak hogy tudd, a bothoz prémium előfizetés kell, ergo a Wargaming nem fogja levágni az aranytojást tojó tyúkot. Bárki használhat botot ami fizetős legálisan. egyszerűen nemértem ezt a Bot ellenességet. Ez csak a játékod gyengébb szintű gépiesítése. Megsúgom azt is, a játék azért ingyenes, hogy a fizetős játékosoknak ne keljen várni. Az ingyenes játékos az üzleti modeljükben a töltelék. Persze hozzá kell tennem, az "Én" nézetem szerint jól megcsinálták. Itt a legnagyobb hátrány az az ingyenes verzióval, hogy a büdös életben nem tud 10-es tankokkal játszani az átlag játékos. (tisztelet a kivétel). Nézd, a wargaming megtehetne bármit, pl: lehetne a csatákban több szint, és effy, wn, stb. szerint osztályozott jákosokat rakna egybe.pl.: 800 alatti, 800-1000, 1000-1200, 1200 feletti, így a hasonló képességű játékosok kerülnének be a csatába. Megtehetné azt is, hogy ignorált játékossal nem kerülök többet egy csatába, vagy a belépés elött látnám a játékos listát, és eldönthetném belépek, vagy nem. A pályaválasztást is üdvözölnék sokan. Láthatod számtalan variáció lehetne, ha az üzleti érdekük ezt kívánná meg. Az "Én" nézetem szerint, a legtöbb játékban ért sérelem felelőse a WARGAMING. Lehet náluk reklamálni, gyorsan válaszolnak a nekik intézet kérdésre.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    HernyotalpHun · 9 éve
    [quote name="Jeff Dunham"]A sok rinyálásnak meg is lett az eredménye, kaptam egy figyelmeztetést amiért 3 perc várakozás után bezártam a játékot, 3 perc az 7-8 vindows újraindítás Wargaming!!! borzasztó ez a játékban, hogy kölönböző címeken várakoztatnak, sokszor többet kell várni mint játszani. Ez nem az a játék ami arról szól, hogy leülsz és játszol egy jót. Olyan ez mint a kereskedelmi tv-k, 15 perc film 15 perc reklám, nem is csoda hogy minden film 3 óra. xd
    Bár igazából nem értem mi a baj a bot-tal, van aki kézzel mos és van aki mosógéppel. Én nem lázadok azok ellen akik taxival mennek és nem maguk vezetik a kocsit. Valami oka van a wargamingnek, hogy engedi. Engem nem zavar a bot, sőt megértem akik használják, hiszen ha van lift minek menjek gyalog. Aki bottal játszik nem jut semmi féle előnyhöz, nem fog jobban lőni jobban rejtőzködni, ha neki nincs kedve gesztenyét kaparni, majd a gép elintézi. Ráadásil a bot iszonyatosan rontja a statját, tehát még hátrány is.[/quote]
    Borzalmasan rossz hasonlatok és még rosszabb hozzáállás.
    Ha ezt a te szemszögedből nézzük akkor ez úgy nézne ki hogy miután egy jogosítvány nélküli idióta nekiütközik az autódnak és a fél családod meghal az ütközésben te erre azt mondod hogy megérted mivel minek tanult volna meg autót vezetni hisz az megy jogsi nélkül is....
    Részére nem előny az hogy jogosítvány nélkül vezet de neked viszont hatalmas hátrány...
    Ugye ?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Jeff Dunham · 9 éve
    A sok rinyálásnak meg is lett az eredménye, kaptam egy figyelmeztetést amiért 3 perc várakozás után bezártam a játékot, 3 perc az 7-8 vindows újraindítás Wargaming!!! borzasztó ez a játékban, hogy kölönböző címeken várakoztatnak, sokszor többet kell várni mint játszani. Ez nem az a játék ami arról szól, hogy leülsz és játszol egy jót. Olyan ez mint a kereskedelmi tv-k, 15 perc film 15 perc reklám, nem is csoda hogy minden film 3 óra. xd
    Bár igazából nem értem mi a baj a bot-tal, van aki kézzel mos és van aki mosógéppel. Én nem lázadok azok ellen akik taxival mennek és nem maguk vezetik a kocsit. Valami oka van a wargamingnek, hogy engedi. Engem nem zavar a bot, sőt megértem akik használják, hiszen ha van lift minek menjek gyalog. Aki bottal játszik nem jut semmi féle előnyhöz, nem fog jobban lőni jobban rejtőzködni, ha neki nincs kedve gesztenyét kaparni, majd a gép elintézi. Ráadásil a bot iszonyatosan rontja a statját, tehát még hátrány is.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    gallacy
    • Tankos
    · 9 éve
    A 15-ös válaszadónak:
    Teljesen igazad van. De amikor játék közben odajön a gyerkőcöm, hogy apa, játszhatok én is? Te mit mondanál neki? Mert én nem tudok neki nemet mondani. Hidd el ha ha előtte szól akkor én is a gyakorlót indítom el.
    A 16-os válaszadónak:
    Neked még inkább igazad van, mert igen csak megnőtt a hülyéskedők száma, a csatákban. Egyébként 9-es szinten st1- em, van. De már nem fogom magamra venni ha kapok még figyelmeztetést, persze ha nem az én hibámból lesz. De viszont most már azt mondom, hogy így legalább nagy részét a hülyéskedőknek kitudják szűrni. Na meg persze a csatákról, csatákra, egy helyben állókat.
    További szép napot, és csatát.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    treffhetes10
    • Tankos
    · 9 éve
    gallacy: Megteheted, mert te nyomod meg a Csata gombot. Azt viszont sajnos sokan nem veszik figyelembe, hogy a "hülyéskedjünk pár órát" csaták nem biztos, hogy egybeesik a másik 14 csapattag hasonló tevékenységével. Lehet, hogy jó buli a kezdőkörön állni végig, csak éppen belerondíthattok a többiek játékába azzal, hogy nem vagytok hasznára a csapatnak. Téged nem dühítene például, hogy otthon vagy szabin, végre húzhatnád a tankokat és csak folyamatosan mennek a vesztes csaták, mert a csapattagok fele elmegy virágot szedni? (Gondolom a válaszod csak azért is 'nem').
    Engem legjobban az elvesztegetett idő bosszant, abból amúgy sincs sok.
    Nem írtad milyen tierről van szó, az ilyenek szerintem tier 1-2-ben még elfogadhatóak. És persze mindenkivel megesik, hogy játék közben kell felugrania és ott hagyni csapot-papot (apukáknak nem kell mesélni ).
    Magasabb tierben már kiszúrás a csapattal, kéretik kerülni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    KlintIsztvud
    • Tankos
    · 9 éve
    Szerintem kocsikázni, hülyéskedni ott a gyakorló. Ott lehet bármit és nem zavar senkit, a szabályokat Te írod.
    No offense ...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    gallacy
    • Tankos
    · 9 éve
    Szép napot, mindenkinek.
    Volna 1 kérdésem!
    Ma a kislányom játszott, 1 helyben ált a tankkal,nem tudott az ellenfélre célozni, csak forgott utána, és kilőtték.
    Erre kaptam akkor 1 figyelmeztetést?
    Akkor most kérdem én!
    Ezt hívják BOT-nak?
    Ha igen! Akkor panaszt is tehetek, mivel fizetek is néha arannyal a játékba.
    És ne szabja már meg senki, szerintem, hogy ha én 1 helyben akarok álni és nem lőni senkire ha úgy van kedven, vagy a kislányom játszani szeretne vele, és csak kocsikázik vele.
    Az előző hozzászólókkal kapcsolatosan, engem se érdekel ki mit csinál, én se hurrogok le senkit, ha velem kicsesznek, vagy bár mi. NEM VÉRRE MEGY!!!
    Nekem ez 1 jó taktikai játék, és nagyon szeretem, de ha más is szeretne vele csak hülyéskedni, akkor hagy csinálja, ha már fizet is érte, szerintem, de nem kizárni végleg!
    Csak több napra tiltsák el, ez is élég, szerintem.
    A további szép napot.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    aru
    • Tankos
    · 9 éve
    A napi jelentési számot tízről igazán növelhetnék ezerre is! Az a t íz pár csata alatt el szokott fogyni sportszerűtlen játékra.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    zsola76
    • Tankos
    · 9 éve
    Sokan azt sem tudják,hogy mi az a "bot"és itt most nem a faágra gondolok. 8)
    Tegnap én is megkaptam,hogy az vagyok mert a tornyozó izs4-re és st1-re mertem repeszt lőni az e100-al.
    Írták az ezer csatás núúúbiaiak,hogy bot vagyok..
    Egyébként már én is kaptam figyelmeztetést,mert betöltés közben kifagytam és vissza sem engedett a csatába. :sigh:
    Azért annak nem fogok örülni ha a szerver hibák miatt majd 1-2 órás bant kapok esetleg.....
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.