Ez az oldal (és egyes külső összetevői) cookie-kat (sütiket) használ a felhasználók hitelesítéshez és a látogató statisztikához. Elolvastam és az Ok gomb megnyomásával elfogadom ennek tényét és az ÁSZF-ben foglaltakat is.

Jelenleg 196 vendég és 7 tag online

Hungarian Croatian English French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Ukrainian
Értékelés:
(26 szavazat)

Üdv mindenkinek!

A mai részben ellátogatunk a szabadság és a lehetőségek országába, azaz az USA-ba. McDonalds-os sültkrumplit, tripla-dupla húsos-sajtos hamburgert és persze a diétás kólát bekészíteni, mert csak ezekkel lehet rendesen terjeszteni a demokráciát.

’Murica, fuck yeah!

Értékelés:
(36 szavazat)

Üdv mindenkinek! A 2. részben egy másik mára már legendává vált tankágat, az IS-7 felé vezető utat nézzük meg egy kicsit. Emlékeztek még hányszor dühöngtetek azon, hogy a KV-1 megint lehozza a csatát, mert szinte lehetetlen kilőni? Vagy hogy az IS már megint kivágott 50% körüli HP-ról? Vagy hogy az IS-3 megint elnyelte a 200 pent az oldalával? Szóval készítsétek a vodkás üveget és a cyka blyat-álló fejhallgatót és akasszátok fel Sztálin portréját a számítógép fölé, mert belevágunk egy RNJezus által igencsak befolyásolt vonalba.

Értékelés:
(44 szavazat)

Üdv mindenkinek! Egy olyan cikksorozatot szeretnék indítani, mely röviden bemutat egy egész tankágat, néhány mondatban jellemzi annak tankjait, miként és hogyan érdemes használni őket és kiknek ajánlottak ezek a tankok.

Elsőnek kezdjük is a mára már hírhedté  vált E 100 ággal. Mivel ezen az ágon találhatók olyan háborús legendák, mint a Tigris és a Tigris II, ezért nagyon sok olyan ember halad ezeken, akik úgymond csak a történelem miatt kezdték el a játékot (bár ők rossz játékot választottak).

"Melyik a legjobb?" - Tier 6-os közepes tankok

Kategória: Melyik a legjobb tank? - Írta: - 2015. december 08., kedd 12:17
Értékelés:
(52 szavazat)

A "Melyik a legjobb?" egy újabb cikksorozat, melynek ez a cikk a következő eleme szeretne lenni, elsősorban azoknak útmutatást nyújtva, akik nem egy tank mélyebb elemzésére kíváncsiak, hanem csak egy adott szint, adott típusú járművét keresik.

A sorozat ötlete eredendően a wotlabs.net-ről származik, de sokan nem tudnak angolul, illetve azok a cikkek kissé elavultak a játékmechanikai változások miatt. Fontos, hogy a cikk a 2015. őszi állapotokat tükrözi, ennek figyelembevételével forgassátok.

"Melyik a legjobb?" - Tier 7-es közepes tankok

Kategória: Melyik a legjobb tank? - Írta: - 2015. szeptember 10., csütörtök 13:35
Értékelés:
(74 szavazat)

A "Melyik a legjobb?" egy új cikksorozat, ez a cikk pedig a kezdő eleme szeretne lenni, elsősorban azoknak útmutatást nyújtva, akik nem egy tank mélyebb elemzésére kíváncsiak, hanem csak egy adott szint, adott típusú járművét keresik.

A sorozat ötlete eredendően a wotlabs.net-ről származik, de sokan nem tudnak angolul, illetve azok a cikkek kissé elavultak a játékmechanikai változások miatt. Fontos, hogy a cikk a 2015. augusztusi állapotokat tükrözi, ennek figyelembevételével forgassátok.

Fórum hozzászólások (WoT)

Fórum hozzászólások (más játékok)

Cikk hozzászólások