Ez az oldal (és egyes külső összetevői) cookie-kat (sütiket) használ a felhasználók hitelesítéshez és a látogató statisztikához. Elolvastam és az Ok gomb megnyomásával elfogadom ennek tényét és az ÁSZF-ben foglaltakat is.

Jelenleg 183 vendég és 7 tag online

A néhány napja publikált A WOT 12 játékos típusa, akiket nem feltétlen kedvelünk... című írás folytatása következzék most, nagy részben a Ti (olvasók) ottani fórum-kiegészítései alapján, megjelölve természetesen az ötlet gazdáját is minden esetben:

1. A MINDENÁRON MEGSZÁLLÓ: A csata elején vagy később, de egyértelműen nyerő helyzetben befoglaló, 0-t sebző harcipracli - nála jobban már csak az összes többi csapattársat szeretjük, akiknek eszük ágában sincs resetelni. Persze mi is megtehetnénk, de hát azért van ott a többi kérődző, hogy mindezt megtegye helyettünk... Megrögzött skót származású pacifista, aki mindenáron megpróbálja a csatát leadott lövések nélkül befejezni, összekötve ezzel a kellemeset a hasznossal - kedvenc könyve a "Spórolás és béke". Ha pedig saját csapattársunk vállalja magára a foglalás nehéz és hősies feladatát - persze csata elején vagy nyerő szituban - az utálat a tetőfokára fog hágni irányába, ha még be is pötyögi a chat-be az alábbi két bűvös karaktert: GG... Ez a negatív érzés azonban teljességgel jogszerűtlen, mivel kétségtelenül az adott játékos hozta le a csatát, ráadásul nem ritkán kevesebb, mint 3 perc alatt :) Tipp: ha csapattárs szeretne megszálló-plecsnit kapni egyértelműen indokolatlan helyzetben, egyszerűen toljuk ki a körből (nálam a Type 4 Heavy az a tank, amely mind legénységi képzettségeivel, mind felszereléseivel erre a nemes célra lett optimalizálva).

Fórum hozzászólások (WoT)

Fórum hozzászólások (más játékok)

Hasznos oldalak

Cikk hozzászólások