Jelenleg

13
látogatónk van

2018. augusztus 9. 19:13

Ajándék tank és ünnepi garázs

(23 szavazat)
65 hozzászólás

Ajándék tank mindenkinek! Hogy megkapd a TKS Nkm wz.38 FK 20 mm lengyel Tier II-es könnyű tankot, nincs más dolgod, mint hogy lejátssz egy csatát. Küldetések is járnak mellé, melyekkel speciális álcaminták és emblémák szerezhetőek:

Küldetések

Az újaknak megjegyezném, hogy 2017-ig évente két ajándék tankot is kaptunk a WG-től. Egyet az újév, egy másikat pedig a WOT születésnapja alkalmából. Nos, ez egészen tavalyig volt így, akkor és azóta ugyanis semmit nem kaptunk. A hivatalos indoklás (ami amúgy jogos), hogy a játékosok tetemes része azzal a lendülettel adta is el a tankot, amivel aznap belépett a játékba, 200.000 kreditet és egy ingyen garázshelyet bezsebelve ezzel.

Ünnepi garázs

Az ünnepi garázs a minszki Gorky parkot ábrázolja:

a1.jpg
a2.jpg
a3.jpg
a4.jpg
a5.jpg
a6.jpg
a7.jpg
a8.jpg
a9.jpg
a10.jpg
previous arrow
next arrow
a1.jpg
a2.jpg
a3.jpg
a4.jpg
a5.jpg
a6.jpg
a7.jpg
a8.jpg
a9.jpg
a10.jpg
previous arrow
next arrow
Exit full screenEnter Full screen

Utoljára frissítve: 2018. augusztus 24. 06:40

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Lucky man
    • Tankos
    · 5 éve
    Először az első játék után nekem sem tetszett,gondoltam ez is kuka ,de utána jó pár nap kihagyás után ismét játszottam vele és egészen megszerettem.Álcája kimondottam jó és lehet ezüstöt keresni vele.Nem kéne elégedetlennek lennünk főleg egy játékban.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    ce1018
    • Tankos
    · 5 éve
    Jaja én is buktam a ma reggelt...nem tudom honnan vették, és ki a 20-át, de nem addig volt...
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Filler1
      • Tankos
      · 5 éve
      Az embléma és álcafestés gyűjtése : From 10 to 20 August at 07:00 CEST (UTC+2), you'll be able to battle for special patches of camouflage and some cool emblems to put on your favourite tanks!

      Az ajándék tank: This mission is available from 10 August at 07:00 to 13 August at 07:00 CEST (UTC+2).

      https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/missions-anniversary-styles-gift-tanks/
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        PZoli
        • VIP
        · 5 éve
        Lehetséges, hogy ezt az időfeltételt utólag írták oda a kis tankhoz? Péntek reggel néztem (még táborban voltam) és mondtam is magamnak, hogy tök jó, mert jövő héten is meg tudom szerezni, erre most meg mégsem. Lehet tévedek, de nem láttam akkor, pedig a hivatalos oldalon néztem.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ergil
    • Tankos
    · 5 éve
    ehh, ma reggel már nem tudtam begyűjteni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    HUNterRichie
    • Tankos
    · 5 éve
    Szerintem mókás kis tank, bármennyire is förtelmes, ahogy kinéz
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Tutyimutyi2
    • Tankos
    · 5 éve
    Eléggé érdekes az még ennél a kis tanknál hogy alapból a többi kis tankkal ellentétben erre nem engedi 75k kreditért a 100 csatás álcát felrakni DE ha rárakom a focis eseményből szerzett festést(fekete, fehér, zöld) akkor azt látom hogy light tank létére 4%-ot dob az álca értékén úgy mintha td lenne

    ui: 100%-os legénység + 100%-os álca skill + álcafestés + álcaháló + venti + elit alakulat = 66%-os álca és asszem 27% körüli mozgás közben k:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    vili0404
    • Tankos
    · 5 éve
    Sziasztok:
    Mettől meddig tart mert nem találom sehol a leírást.
    Köszönöm előre is a választ.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    _Skyman_
    • Tankos
    · 5 éve
    Olyat úgy sem tudnak adni ami mindenkinek megfelel, sztem hallgassunk és örüljünk hogy ennyit is kaptunk, mert ugye azt is megtehetnèk hogy nem ad ló..sztse..... De előre szólok a következő esemènynèl is jön újra a sírás bármi is legyen a jutalom/ajándék
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Jacktor
    • Admin
    · 5 éve
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sics
    • Tankos
    · 5 éve
    Jacktor, tévedsz szerintem.  Több dolgot is kihagysz a számításból.

    1.
    Abban igazad lehet hogy VENNI felesleges. Viszont napjában egyszer leszorzózni a 7legénységfejlődés kedvéért miért ne. Kölönösen amikor többszörös szorzó van. ... Szóval venni ugyan nem szoktam ilyen apróságot ... de ha már utánam hajátják ingyér, akkor lehet használom is!  

    2.
    Azért MINDEN olyan nemzethez amihez legénység kéne prémtankot venni ... hát lehet végül is, de kicsit azért készpénz-igényes.

    3.
    Ugye azt szokták mondani, hogy tier7-8 körül már három sklillsoros legénységgel illdomos játszani... enélkül eléggé szívás. Viszont tier2-3-5-6 alkalmas rá, hogy pörgesse az ember a legénység képződését...  és legalább néhány skillsoros legénységgel fogjon bele a magasabb tierbe.

    4.
    Ami mgé nagyon fontos: a kis tieres tankok csatái gyorsan pörögnek. Azaz egy STRV S1 persze hogy jobban keres - különösen ha sikerül sokáig életben maradni és csata végéig lövöldözgetni vele. De az STRV S1 csatái azért átlagban 2x 3x tovább tartanak mint egy t2-t3 prém tankocska csatái

    5.
    Amikor meg többszörös szorzós hétvége van az meg istenkirályság ilyen szempontból. ( Egy ismerősöm sikeresen leszorzósta Churcill III, KV-220-2, IS-2Berlin, KV-122, IS-5, IS-6, IS-6B, KV-5, IS-7 tankokban a ruszki legénységét ...  ez kilenc tank ... 9 tank 5x szorzóval 3 napon át ...  Jó ezek azért jobbára nem kis tieres prémek   
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Jacktor
      • Admin
      · 5 éve
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Angelus1991ster
    • Tankos
    · 5 éve
    [quote name="Ynnegaf"]Mondjuk a Light VIC és a T7 CC kaptak némi buffot, azért lettek használhatóak. Plusz azért az új MM révén jóval kevesebb tier3-as tankot kell látniuk, mint előtte. A BT-7 Arty már megjelenésekor is jónak számított, szerintem azzal kapcsolatban nem is nagyon volt vita, hogy használható-e, vagy sem. A T-45 és T-29 hasonló szitu.

    Csak ugye ott volt az LTP, Te-Ke, Toldi, stb. esete, amelyek azt a berögződést hozták, hogy az ajándék tankok rosszak. Pedig pl. az LTP kimondottan használható tank, még ha nem is a legjobb.
    [/quote]
    Fura, hogy azoknak a statját még tudták szerkeszteni, meg az hogy foglalkoztak velük. Meg ránéztek arra a szintre, tesztelték azokat stb. Akkor az volt a fordulópont és onnantól az újaknál szartak nagy ívben, hogy milyen is lesz a tank. Kivéve a Toldit , annál direkt szarul írták meg , mert mi más bizonyítaná, hogy a 9.13-as patch kiadása előtt még gyors le lett rontva. Középszerűből kuka lett. Legrosszabb dpm-s tank, amit egy t2-es tank is kenterbe ver. 
    Konzolos (svéd ágra tett) Toldit ellenben korrektül megírták. Úgy tűnik ott van ész is. https://console.worldoftanks.com/en/encyclopedia/vehicles/sweden/S800_Toldi_III/

    Sajnálom, hogy így állnak hozzá az alsó tier-es tankokhoz. Jelenleg alig van értelmük ezekkel a hp számokkal és az ebből eredő gyors lefolyású csatákkal.

    Ennek a tier 8-ra "nevelt" játékosbázisnak nem is adnék semmilyen tankot. Meg sem érdemlik. Egyedi legénység, festés, embléma egyebeket legfeljebb, de semmi többet.

    Lengyeleknek meg gratulálok az egyik anno a 2.vh-ban saját maguk által gyártott hadi gépükhöz.  
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.