Jelenleg 695 vendég és 6 tag online

vasárnap, 11 március 2018 07:31

Prémium ajánlat: T92

Írta:
Értékelés:
(22 szavazat)
14 hozzászólás

Utoljára frissítve: vasárnap, 11 március 2018 07:40
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Satya1987 · 5 hónapja
  Köszönöm a sok hasznos választ, megvettem még az nap a T92-őt. Kicsit T71 érzésem van a tankot vezetve, aki ligth-al szeret játszani az könnyen megbarátkozik vele. Nekem még talán túl mobilis is, jól gyorsul, de lassan fordul meg egy adott kört tekintve egy tank körül. Tornya M41hez szerintem lassabb és auto célzással más szpottereket vadászva elég sokat tud mellé lőni. Kreditet tényleg jól hozza ha van alap sebzésed, legalább 1000 dmg fölött, ha meg spot sebzés is jön mellé simán 50k felett van nettoban a bevétel vesztes csata esetén is. 100 csatám már meg is van vele, kezdem élvezni Sok sikert mindenkinek és jó játékot.

  (1254xp, 6kill )
  http://wotreplays.eu/site/4230700#tundra-satya87-t92
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Mortein · 5 hónapja
  Végül megvettem én is a közepes csomagot... Nagyon tetszik ez a kis tank nem bántam meg sőt örülök, hogy megvettem.. Nagyon mobilis álca rendben van , látótávolság is , tűz gyorsaság is és az átütés se rossz, ellehet boldogulni vele és a pénzt is hozza azért néha gold jót tesz ami kevesebb bevételt hoz, de nem kimondottan pénz farmolásra vettem, hanem kampányra is és jó is lesz arra... picit szoknom kell mert táras lightokhoz vagyok szokva (t71 / Amx13 105 ), de jó lesz ez... :-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Algol974 · 5 hónapja
  7437 Spot sebzés.. Eddig ezzel a tankkal ez a rekord. Küldizni vettem és arra tökéletes!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  stefanitsr · 5 hónapja
  Nekem megvan. Ha bejön a lájtos játszadozás akkor élvezetes kis tank tud lenni.

  Előnye, hogy a jó camo + látótáv kombónak köszönhetően elég jól tudja pörgetni a spot sebzést megfelelő map esetén (és ennek köszönhetően lövés és lőszerköltség nélkül generál bevételt), illetve, hogy az ágyú jellemzően eltalálja amit megcéloz (jó shell sebesség, jó soft statok). Ami hátrány az a lassúcska toronyforgás, alacsony átütés, és nekem hajlamos összeszedni ellőtt toronyforgató mechanizmust, ami nem segít az alaphangon is lassúcska toronyforgáson.

  Jah még annyi, hogy ha belemégy vele vízbe, akkor elfelejti hogy kell fordulni, töredék sebességgel fog csak irányt változtatni. Szóval, ha víz van előtted, belövöd az irányt, teljes gáz és mielőbb megpróbálsz belőle kijönni, különben ingyenfraggá válhatsz.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Mortein · 5 hónapja
  Udv!
  En is gondolkozom rajta, hogy megvegyem, light premiumom meg nincs es szeretek is lightal menni... Az elc 90-rol "lecsusztam" megfordult a fejemben, hogy megveszem, de nem vettem meg vegul.. Jatszhato light ez a T 92? Kredit hozam milyen? Kv5, Type 59, T54 mod 1. , WZ 120 FT prem ankjaim vannak, ezekhez kepest hova lehet tenni hozam alapjan? -ha valakinek esetleg meg van a T 92 meg az emlitettek kozul valamelyik.... T 71-em van is egyebkent ugyh a legenyseg is adott hozza...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hupihun · 5 hónapja
  Biztosan nem rosszabb mint a Walker ami egyébként be is jön, ám én inkább megvárom a T-44 lightweight-t. :-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  EnuresisNocturna · 5 hónapja
  [quote name="Ynnegaf"]Már, ha egyáltalán a csapat hajlandó lőni a spotot. :)[/quote]

  Úgy van, sand river. Erre 4500 sebzéssel zártam a 13-90-el. 0 azaz 0 támogatással. A saját felderítésem lőhettem. Ellenben az IS-T44 duó összehozta a küldit :thx1:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  diszno_sajtt · 5 hónapja
  Ez tier8-ra és 9-re is igaz :)
  De ha egy 8-as tight-ot feltesz tier 10-be, és jó az együttműködés akkor percek alatt több 1000 spot sebzés összejöhet.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ynnegaf · 5 hónapja
  Már, ha egyáltalán a csapat hajlandó lőni a spotot.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  diszno_sajtt · 5 hónapja
  [quote name="lingszilard"]Nekem megvan a tank és már van is vele pár csatám (kb 150 talán). Én nem vagyok jó lájt tankos, de ez a cucc még nekem is tetszik. Gyors, mobilis. Nagyon jó a gyorsulása és a forgási sebessége is. Egész jó az álcája, de azért nem egy ELC Even 90, szpotolásra azonban alkalmas akár aktív akár passzív módban. Az ágyúja kicsit sebez és kicsit üt át, de rendkívül pontos, gyorsan tölt és gyorsan céloz. Simán lehet vele gyenge pontokat lövöldözni nagy távolságból is. A mozgás közbeni szórása is szuper. Automata célzással 10-ből 8-szor talál (az átütés már más kérdés). Szerintem remek tank. Aki olcsón akar 8-as prémtankot, annak csak ajánlani tudom. Az MM-je is elfogadható. Nem érzem úgy, hogy túl sokat menne tízesek ellen, nem szenved "Defender-szindrómában".[/quote]
  Pedig egy 8-al light-nak még jót is tesz a tier10-es besorolás. Több a spotsebzés
Tovább a kategóriában: « Prémium ajánlat: Primo Victoria

Új hozzászólás

14 hozzászólás


KERES
© 2018 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.