Jelenleg 546 vendég és 13 tag online

2017. december 05., kedd 07:34

T-29 - A lehetséges újévi ajándék tank

Írta:
Értékelés:
(22 szavazat)

A tank eredetileg a WG 7. születésnapi ajándéka lett volna, de végül vissza lett tartva, a fejlesztők azonban ismét infómorzsákat kezdtek el csepegtetni róla (lásd a lenti videóban a gömbben megjelenő tankot).

Utoljára frissítve: 2017. december 05., kedd 07:43

Nincs jogod kommentelni.

Hozzászólások   

#57 LisztQkac 2017-12-06 19:57
Igaz hogy 5 éves statisztika e pár másodperc részlet 03:18-tól

https://www.youtube.com/watch?v=v9FF2D7l6fI&feature=youtu.be&t=3m18s
#56 YelloWarrior 2017-12-06 19:28
Én nem azt mondtam hogy legyen valóban ingyenes és ne kelljen rá költeni!!!
Én csak azt mondom hogy az előfizetés talán egy jobb anyagi fedezet lenne a számukra és átláthatóbb, tisztább játékot adna nekünk.
Elbeszélünk egymás mellett, úgyhogy hagyjuk is...
#55 tobeter1994 2017-12-06 16:09
Idézet - YelloWarrior:


Elviekben free, gyakorlatban nem. Oké, de ez még hány dologra ráhúzható? Ott van az iskola. Van egy gyereked és ingyenes oktatást kap igaz? Naná, csak hogy kell havi bérlet, hogy beérjen szerencsétlen az iskolába és ne kelljen naponta legyalogolnia 30-40 km-t (ugye senki nem csinál ilyet), ott a kajapénz, az osztálypénz, a tanszerek, nem árt az se ha nem szakadtan megy a gyerek: tehát ruha. Pedig ingyenes ugye? Na persze, hogy nem az. Csak papíron.

Ez a játék játszható ingyenesen, viszont a fizetéssel előnyt ad. Ez pedig szerintem így is van rendjén: ha van egy alapszolgáltatás, de én többet fizetek, akkor elvárom, hogy adjon valami pluszt. Tudod, amolyan ellenszolgáltatásként a pénzemért. Az, hogy valakinek nincs idegrendszere... nincs ideje... vagy nem unicum, az meg nehogy már a WG hibája legyen, már bocsánat, de ez egyéni szocprobléma. Mint amikor sokan hümmögnek, hogy miért nem lehet megvenni a reward tankokat: persze azt nem nézik, hogy az illető akinek megvan az beleölte az idejét minden nap, a tudását, a koncentrációját. Van aki ezeket beleteszi, van aki meg nem. Lehet kockáknak hívni őket, de letettek valamit az asztalra (a játékra értve), azért van nekik, másnak meg azért nincs.

Az ajándék tankról pedig ugyanazt tudom elmondani: kapsz egy T3-as tankot. Az, hogy te játszol-e vele, vagy nem, az megint egyéni döntés kérdése. Ha eladod, akkor lesz egy garázshelyed, meg kredited a tankért. Ha pedig megtartod, akkor van egy ingyen T3-as tankod. Ennyi, nem kell felfújni, viszont nem is kell toronyórát lánccal kívánni. Ott van a T-34-85M, mindenki összeszedhetett ingyen egy hatos prémium tankot.
#54 YelloWarrior 2017-12-06 15:16
Idézet - tobeter1994:

Nem igazán értem, hogy az ezer pezeta amit kellene fizetni mondjuk havonta, az miben mozdítaná bármelyik irányba is azokat a dolgokat, amiket felsoroltál.
.


Például nem kéne drágább lőszerrel, modullal, prémfiókkal, prémtankkal, nerfel, buffal stb kiszedni a pénzt a játékosokból (vegyél 8-as prémet hogy fenntartsd a 10-es tankod, vegyél aranyat hogy legyen free Xp a szar tankokra, modulokra....legénység képzésre..)
Az 1000 fabatka felőlem lehet több is.

"Előnyöket adnak ha fizetsz, de nem győzelmet."

Ja, de totál nem erről beszélek én sem...
Nem a konkrét "megvehető" győzelemről van itt szó, hanem a játék szerkezetéről, ami azért olyan amilyen mert elvileg free...gyakorlatilag meg még itt-ott fizess....és mivel ez nekik a bevétel, ezért ez a könnyebb komfortosabb, gyorsabb játékmenetet biztosító, tehát így vagy úgy fizetni fogsz....mert a legtöbben nincsenek eleresztve se idővel, se végtelen türelemmel, se idegekkel, és a legtöbben szívni sem szeretünk (farmolással, fejlesztéssel..).....ja és a legtöbben nem unicum szinten játszanak (hogy magasabb szinten is nyereséges legyen a játék kreditben).

Én sem azért fizetek ezért meg azért meg ezzel akarnék győzni, hanem mert ezzel kényelmes, gyors, kevésbé idegölő (fejlesztések)....

"Meg amúgy miért hívnák garázshelynek és nem T3-as tanknak, amikor egy T3-as tankot kapsz?? "

most akkor mit nem értesz azon amit írtam? Komolyan, nem akarok ezzel időzni hogy emgmagyarázom azt amit már leírtam :-)
Na kezdjük azért:
T3-as tank = gyakorlatilag egy vacak, alacsony szinten páfrányok között, tehát eladod = lesz garázshelyed.... =
gyakorlatilag a WG adott egy garázshelyet, mert erre jó ez a T3 ingyen tank dolog....hogy eladd és legyen helyed.
Értem?
Tehát: jobban járnánk ha élből adna egy helyet és kész...nem kéne ezeket felesleges köröket letudni....
Értem én hogy ajándék meg minden, de azért legyünk már gyakorlatiasak.....

De mindegy, mert te most csak azt látod hogy nekem valami nem jó, nem akarod megérteni hogy miről beszélek....
Nem is szarrágásról van szó, fizetnék, csak nem így....

Ez olyan minthogy sokszor nem azért van kint a 60-as tábla vagy a trafi mert közlekedésszervezeti okokból indokolt, hanem hogy lehúzzanak mert kell a lóvé....erre mondja az ember hogy "bammeg vonják le az adóból ami kell és kész, tenni egyik ellen se tudunk....de ne szopassanak, nem vagyunk hülyék, felesleges eljátszani itt a szabályszegő meg a rend éber őre kamu szerepet...."

A WOT-al is ezt érzem már: ne csináljuk a fesztivált már ilyen hülyeségekkel hogy buff nerf, prém, gold....vonja le nyíltan a havi pénzt aztán kész...ezeket a dolgokat meg hagyjuk...

Rengeteg terméknél van úgy hogy az "alapcsomag" marha olcsó de ha használhatóságot is akarsz, nem csak örülni a fillérbaszásnak, akkor még fizess ezért meg azért.... :P

Minden ingyenes játékot az basz szét ha már csak pénzzel játszó emberek használják.....elvileg nem kell, gyakorlatilag meg igen:
Játszhatsz te nyugodtan gold ammo nélkül, prémtank nélkül, prémfiók nélkül stb ha mindenki azt használ majd, akkor komoly hátrányba leszel ha te nem....ennyi.
És ebbe az irányba megyünk...
#53 YelloWarrior 2017-12-06 14:46
Idézet - Steiner:
YelloWarrior
...........valahogy ez a rossz helyzet úgy" jó" ahogy van.


Én magamból indulok ki, nekem nem szimpatikus az állandó variálás....és saját magamtól kezdtem el az összes nemzet, med, hevi, TD, könnyű ágát húzni.....

Változtatni meg nyilván sok mindent lehetne pl kevésbé sablonos pályák,többfajta csatamód, ellenségszám stb...
#52 tobeter1994 2017-12-06 08:02
Idézet - YelloWarrior:

Előfizetésesnek kéne lennie ennek a játéknak már rég, mivel láthatóan nem túl előrelátóan csikarnak ki több pénzt a játékosokból....akciók, prém tank, buffok, nerfek, állandó peccsek, variálások, "egyensúlyozás" szar free XP-s tankok, méregdrága modulok amik nélkül fos az egész tank stb....csak azért hogy mozgassák a pénzed....
Ez a sok felesleges bosszantó szarság szerintem nem lenne ha fixen fizetne mindenki havi 1000 fabatkát 'oszt jóvan....

Mint az Indul a bakterház-ban a bakter az anyósának amikor az rongyokat tesz a levesébe: "Mé' nem teszi ki nyíltan, mé' nem teszi ki nyíltana rongyosbatyut?":)


Nem igazán értem, hogy az ezer pezeta amit kellene fizetni mondjuk havonta, az miben mozdítaná bármelyik irányba is azokat a dolgokat, amiket felsoroltál. Pont hogy előreláthatóan csikarják ki a pénzt a játékosokból. Előnyöket adnak ha fizetsz, de nem győzelmet. Az előnyöd az idő megtakarítására vonatkozik leginkább, ha fizetsz gyorsabban fejlődhetsz, jobb lehet a tankod (ami ismételten a gyorsabb fejlődést segíti elő - nagyobb ráhatás a csatára... értsd: csinálsz is valamit = több xp, több kredit), de ezektől függetlenül megoldható az, hogy ingyen játssz, hogy ingyen fejlődj. Csak sokkal lassabb. Egyébként meg beleöl az ember egyszer egy prémium tankba (elég egy hatos is mondjuk egy leárazásból) és vesz mondjuk minden hónapban egy 30 napos prémnapot és máris meg van oldva a problémája. Esetleg ezt még kiegészíti egy jó klánnal, ami viszi az illetőt SH-ra és dől a kredit. De a játékosközösség csak sírni tud, mindent ingyen és bérmentve akar, minél többet, minél többször. (OFF: ehhez még hozzájönnek a konteók, a mindenféle elferdített "esetek" és utána meg azért verik az asztalt a játékosok hogy miért nem hallgat rájuk a WG).

Meg amúgy miért hívnák garázshelynek és nem T3-as tanknak, amikor egy T3-as tankot kapsz?? Az, hogy te mihez kezdesz vele az a te problémád, de ha kapsz egy szalvétát és abba te belefújod az orrodat, attól te még szalvétát kaptál és a szalvéta az szalvéta is marad, az más kérdés, hogy te mire használod. Ha megtartod, akkor kaptál egy T3-as tankot ingyen. Ez tény. Ha eladod, akkor lesz egy garázshelyed + kredit a tankért. Ez is tény. Te döntesz. De a döntés legyen már meg mindenkinek. Meg ez a másik: örülök-e neki vagy nem? Ugye senki nem gondolta, hogy Defendert fog kapni? Ott van a T-34-85M esete... konkrétan kaptál egy hatos prémium medet, ami ráadásul még jó tank is, majd hogy nem ingyen. Ez az ajándék tank egy gesztus... karácsony van, újév van: kapsz valamit. A WG nem a szüleid, tőlük kérj azt amit akarsz. Vagy elmész dolgozni és megteremted magadnak. A WG nem is szeretetszolgálat, főleg úgy nem, hogy egyébként a játékosközösségnek soha semmi nem jó. Ha kapnak tankot akkor az miért nem használható? Ha nem kapnak, akkor miért nem kapnak? Ha könnyűek a küldetések akkor az a baj, mert semmi megmérettetés nincs benne. Ha nehezek, akkor meg az a gond, hogy nem lehet őket teljesíteni. Ha buffolnak az a baj, ha nerfelnek, akkor az a baj. A WG pénzétől már csak egy valami lehet több: a játékosok könnyei.
#51 2Sz3M 2017-12-06 08:01
Idézet - jamon_serrano:
Nem értem... Nekem most is van T29-em, és még jobb is. Nagyobb átütés, nagyobb sebzés, erősebb páncél... :troll2:
Sebaj, lesz még egy. ;-)


Hát még ha így ahogy van - bedobják tier3-ba .... :o
#50 Filler1 2017-12-06 07:06
Idézet - jamon_serrano:
Nem értem... Nekem most is van T29-em, és még jobb is. Nagyobb átütés, nagyobb sebzés, erősebb páncél... :troll2:
Sebaj, lesz még egy. ;-)


T34-ből is van kettő... Tudnak ezek az oroszok. :troll2:
#49 Steiner 2017-12-06 02:02
YelloWarrior
Egyet is értenék veled, ha az EVE online nem most lett volna free vagy valami. Ez az online játékok átka, sose tudod befejezni őket, ráadásul kell a tömeg, hogy gyepálhassuk egymást, ezért free. Mozgatni meg kell a népet az ágak, nemzetek között mert különben kilenc vagy akármennyi tank versenyezne egymással mondjuk egy évig. Mennyivel frankóbb lenne az, hogy 15v15-be megyünk tigrisekkel, ohokkal, patriotokkal? Különben cw-ben, strongholdban láthatod mik az op tankok, ezt randomban legalább nem látod annyira. Semmi élménye nem lenne. Szerintem annyira nem rossz megoldás lenne a pve behozatala mint a wows-ban negyedannyi xp-ért lehet pistikézni :D Az élmény növelést csak célok elérésével lehetne elérni, de késik a személyes küldik 2.0, ágakat húzogatni unalmas, farmolni még unalmasabb, a történelmi csaták vagy maga egy hadjárat ötlete valamiért nincs is benne a kosárban pedig nagy lehetőségek rejlenek benne. Jobb ötleteim nincsenek, valahogy ez a rossz helyzet úgy" jó" ahogy van.
#48 jamon_serrano 2017-12-05 23:58
Nem értem... Nekem most is van T29-em, és még jobb is. Nagyobb átütés, nagyobb sebzés, erősebb páncél... :troll2:
Sebaj, lesz még egy. ;-)
#47 YelloWarrior 2017-12-05 23:21
Idézet - djadji:

Én pont emiatt érzem úgy, hogy lassan abbahagyom a WoT-ot. Nem látom értelmét annak, hogy a fejlesztő ilyen apró húzásokkal kvázi kirekeszt a játék tartalmának 85-90%-ából, mert élvezhetetlenné teszi azt. A T10 sose vonzott. Mégis mi érdekes van olyan tankokkal játszani, amelyek csak viszik a kreditet, és még tovább fejleszteni sem lehet .


Előfizetésesnek kéne lennie ennek a játéknak már rég, mivel láthatóan nem túl előrelátóan csikarnak ki több pénzt a játékosokból....akciók, prém tank, buffok, nerfek, állandó peccsek, variálások, "egyensúlyozás" szar free XP-s tankok, méregdrága modulok amik nélkül fos az egész tank stb....csak azért hogy mozgassák a pénzed....
Ez a sok felesleges bosszantó szarság szerintem nem lenne ha fixen fizetne mindenki havi 1000 fabatkát 'oszt jóvan....

Mint az Indul a bakterház-ban a bakter az anyósának amikor az rongyokat tesz a levesébe: "Mé' nem teszi ki nyíltan, mé' nem teszi ki nyíltana rongyosbatyut?":)

Idézet - Omnipadmebumm:
........Remélem tényleg gyerekek írták ezeket, mert őket majd még megtöri az élet, és változnak, de félek, nem..
Bocsánat, hogy ez is off, kibuggyant, sűrűn nem írok, és nem is fogok Széles utat.


Szerintem meg nem "megtörni" kéne az embereket, játékosokat hogy örüljenek mindennek amit eléjük raknak, hanem a játékba illeszkedő, hasznos ajándékokat adni, ha már adnak, ami persze nem kötelező, de had ne kelljen örülni már mindennek ami talán 4 éve még jó volt, de mára már csak ingyen garázshely....amivel semmi baj nincs! É örülök annak is ha van akciósan pl, de akkor hívják "garázshelynek" és ne "T3-as tanknak"....ennyire lehetnének rugalmasak és az álsértődésük is egy vicc, ami csak azt mutatja mennyire nem élnek benne a saját játékukban....
Na, szerintem érted:)
#46 Omnipadmebumm 2017-12-05 22:46
Sziasztok.
Nem tudom ki, hogy van vele, de nem azért kezdtem el játszani, mert híre ment, milyen ajándékokat adnak.
A kisfiam mutatta meg, és meg szerettem, azóta is játszom. Nem fogalmazok durván, mert lehet, a "kisfiamnak" írok.
Amikor az ember ajándékot kap. akkor azt megköszöni, nem kritizálja. Én úgy látom, hogy túl sok ajándékot kapunk, és ezért nem is tudjuk értékelni, mert sok van, de bezzeg van jobb is.
Azért játszik az ember, mert jól érzi magát, ha nem, akkor befejezi. Jó dolog nyerni, de azt is csak akkor tudja értékelni az ember, ha előtte sokat veszít. Ha a wot nem adna semmit sem, akkor nem játszanátok? Ha az utóbbi öt évben semmilyen akció, ajándék, kedvezmény nem lett volna, nem játszanátok? Ha öt év teljes meg vonás után így, ingyen kapnátok egy ingyen prém tankot, és kitudja még miket, örülnétek? Akkor most miért nem lehet? Azt gondolnátok, milyen szerencsések vagytok. Ide irkáltok minden butaságot, hogy minden milyen szar, és szánalmas. De közben azaz igazság, hogy nektek, nincs fogalmatok róla, mi a fenét akartok. Ha szeretem a játékot, leülök és játszom, minden ami segítség és pozitív, és tesz hozzá, annak örülök, felhasználom, MEGKÖSZÖNÖM. Ha elcseszi a kedvem a játék (mert van az úgy) akkor mérgeskedem, és azonnal kilépek, van más tenni való is. Eszem ágában sincs más emberek munkáját, befektetését kritizálni, köpködni, gyalázni, miközben minden nap használom, mert szeretem. Azért néztem be ide mert kíváncsi voltam az akciókra,hogy megtudok valamit a kis tankról, mikor lesz prém, vagy küldetés. de ezzel szemben a második oldalra mér át sem néztem, mert meg döbbentett amiket irkáltok. Remélem tényleg gyerekek írták ezeket, mert őket majd még megtöri az élet, és változnak, de félek, nem..
Bocsánat, hogy ez is off, kibuggyant, sűrűn nem írok, és nem is fogok
Széles utat.

Ui: Ha megy a játék örülj....
Ha nem megy, bosszant, X
#45 Ynnegaf 2017-12-05 22:39
Idézet - YelloWarrior:
Idézet - djadji:

Ebben az évben 3 prémiumtankot is lehetett szerezni: T25 pilot, T34-85M, HT No. VI
Nem tudom mit szeretnél még...


Én arra gondolok hogy a legtöbb új prémtank az T8 pl, nagyon ide koncentrálnak, miközben ami új pl T6 prém az átlagos vagy simán szar és az új nemzeti ágaknál jönnek be, amik vannak pedig max a tierlimit miatt voltak jók, de mára az új mm miatt kb kuka mind (a szar átütésük miatt főleg..)....de ennél fontosabb hogy a T5-T7 tankokhoz már marha rég nyúltak hozzá (ha igen az is nerf volt pl OI-k, most meg majd az AT...), miközben már az mm is megváltozott, több az azonos tierű csata és a +2tier....na meg az új T8-T10 tankok illetve buffok is indokolnák szerintem.
Én költöttem alacsony tierben is a játékra, szerettem és akarok is ott játszani, de egyre kevésbé látom értelmét...

Én pont emiatt érzem úgy, hogy lassan abbahagyom a WoT-ot. Nem látom értelmét annak, hogy a fejlesztő ilyen apró húzásokkal kvázi kirekeszt a játék tartalmának 85-90%-ából, mert élvezhetetlenné teszi azt. A T10 sose vonzott. Mégis mi érdekes van olyan tankokkal játszani, amelyek csak viszik a kreditet, és még tovább fejleszteni sem lehet belőlük semmit? Nem érdekel a CW, én szórakozni akarok és nem versenyezni. Az viszont nem szórakozás, hogy amivel szeretek játszani, azt feszt szopatja az RNG-MM-balfasz csapatok mesterhármasa (és az utóbbi talán a legkevésbé toxikus mára), és erre az a válasz, hogy ott a tier10, azt nem dobja -2 tierbe. Az ilyen tier8-10 alatt nincs élet hozzáállás meg külön vicc. Mégis mivel farmoljam a kreditet a nagyvadak etetésére, ha egyszerűen már semmi élvezetet nem találok azokban a tankokban, tankszintekben, amelyek elvileg erre szolgálnának? Ja, tudom, nyissam ki a pénztárcámat. Kb. erre untam rá. A pingálós fejlesztést azért várni fogom, hátha lesz olyan tartalom a játékban, ami nem igényli a csatába menést.
#44 YelloWarrior 2017-12-05 21:01
Idézet - djadji:

Ebben az évben 3 prémiumtankot is lehetett szerezni: T25 pilot, T34-85M, HT No. VI
Nem tudom mit szeretnél még...


Én arra gondolok hogy a legtöbb új prémtank az T8 pl, nagyon ide koncentrálnak, miközben ami új pl T6 prém az átlagos vagy simán szar és az új nemzeti ágaknál jönnek be, amik vannak pedig max a tierlimit miatt voltak jók, de mára az új mm miatt kb kuka mind (a szar átütésük miatt főleg..)....de ennél fontosabb hogy a T5-T7 tankokhoz már marha rég nyúltak hozzá (ha igen az is nerf volt pl OI-k, most meg majd az AT...), miközben már az mm is megváltozott, több az azonos tierű csata és a +2tier....na meg az új T8-T10 tankok illetve buffok is indokolnák szerintem.
Én költöttem alacsony tierben is a játékra, szerettem és akarok is ott játszani, de egyre kevésbé látom értelmét...
#43 MegaJani 2017-12-05 19:10
Idézet - LelandPalmer:
Szegény Toldi egy rakás szar de nem adnám el soha.


Kedvesség a javából :rofl: :P

Fórum hozzászólások (WoT)

Hasznos oldalak

WOTINFO CHAT/VOICE CSATORNA

Cikk hozzászólások

WOTINFO FACEBOOK CSOPORT