Jelenleg 509 vendég és 13 tag online

2017. december 04., hétfő 06:57

Várható tartalmak az adventi naptárban

Írta:
Értékelés:
(18 szavazat)

A WG egy élő adásban megerősítette (39:30), hogy sem a Defender, sem Grand Final tank nem kerül be az adventi naptárba. Ezzel szemben kapunk majd olyan tankokat mint a Mutz, az E 25, a mai Fury vagy T-44-100. A hajtás után látható 9 tank felbukkanása már biztos, azonban sorrendjük még ismeretlen:

 

Utoljára frissítve: 2017. december 04., hétfő 07:04

Nincs jogod kommentelni.

Hozzászólások   

#59 esefi 2017-12-18 14:41
Szomorú vagyok. Engem csak a feka Bulldog érdekelt volna. :(
#58 kukoricajancsi67 2017-12-10 18:03
De most gondolkodjunk mi varható meg?? ami nincs benne a tech treeban es betehetik? 14 nap van meg
En szerintem lentrol felefele indulva VII-es Scorpion, VII ISU 122S, VIII Pvictoria, VIII AMX Cda 105, VIII M6A2E1 (??), VIII Guard, VIII Skorpion G... ez 7 tank... lehet meg par premnapos akcio talan ilyesmi.. ötlet meg???
#57 KUF 2017-12-07 07:50
És az a 15% is csak a csomagban való vételre vonatkozik, magára a standart ajánlatra (tank+garázshely) nem.
Nem is értem, év közben jó néhány tankot 30%-al leárazva lehetett megvenni, ha volt kupon mellé, még olcsóbban.
Az advent inkább a gyűjtőknek való ritkaságokról szól, mint a Fury, vagy a viszonylag ritkán shopban lévő tankokról, mint a Mutz, T44-100, Patton Kr.
Talán ez éven lesznek a korábban megszellőztetett újfajta prémekből is, lásd T92 light, mint első ilyen tank.
Az egész naptárból sajnos csak 3-4 tank az, ami jól használható.
#56 Lamer_hero 2017-12-07 07:12
Idézet - sk-skuba:
Itt csak 9 tank van, esetleg lenne még valakinek valamilyen ötlete arra, hogy mi várható még?
Esetleg, arról mit lehet tudni, hogy mit jelent a WG-nél a hatalmas kedvezmény, ami Karácsonyra esedékes?

Eddig 15-18%-ot :-). Maximum a csomagban jó, mert az amúgy utánunk dobált 20%-os kupon is jobb, mint ez.
#55 sk-skuba 2017-12-07 01:59
Itt csak 9 tank van, esetleg lenne még valakinek valamilyen ötlete arra, hogy mi várható még?
Esetleg, arról mit lehet tudni, hogy mit jelent a WG-nél a hatalmas kedvezmény, ami Karácsonyra esedékes?
#54 Mr. Crimetime 2017-12-06 18:33
De miért nem rakják be a Defendert? Nem is értem....

Idézet - Szamóca:
Anno megvettem az E25-öt és a Panther/M10 -et. Az E25 akkor még nagyon OP volt, sokat vártam tőle. Nálam gyakran van városi pályán, vagy 8-as tier ellen. Lehet, hogy jó a DPM-e de mit ér az egész, ha goldoznod kell (oda a nyereséged), vagy szemből nem visz át semmit sem. A városi pályák és a csőpályák pedig a tank halálát jelentik magasabb besorolású ellenfelekkel szemben. Az OP-ságát pedig az utóbbi nerfek miatt el is felejtheted (hova lett az álcája?). Lényegében azt a funkciót vesztette el, ami miatt anno megvettem.


Nem igazán értelek!

Nekem 2014 óta van E-25öm, lassan 4 ezer csatával, és azt kell mondjam hogy az egyik legélvezhetőbb tank amivel játszani lehet mostanság. Nyilván egyfajta perverzség is kell hozzá, de szinte az egyetlen tankom amivel ha belépek játszani, tudom hogy sikerül valamit alkotni. Nem mondható el ugyanez a Fury-ról, amit pár napja vettem meg. Saját tierjében jó lenne, de állandóan tier 8 ba küldik, ami megöli a vele való játszani akarást is. De ez jellemző úgy általában a tier 6 ra.

Én aztmondom hogy aki teheti azt vegye meg mert nagyon fun kis tank, amellett hogy jól keres!
Persze nyilván vannak olyanok akik nem fognak tudni vele játszani, sok balfasz E-25 öt láttam már rossz stattal. Valakinek passzol a stílusához, valakinek nem.

Talán azért tartod szarnak az álcát mert nem álcahálóval és periszkóppal használod.
Volt időm kitapasztalni hogy mit tegyek rá, és így sokat nőtt a teljesítményem ezzel a kombóval!
#53 sk-skuba 2017-12-06 05:48
Na itt a Mutz !! Szóval lehet tölteni a zsét :) ... mondjuk elég drága ...
#52 Robb_HUN 2017-12-05 11:03
#51Szamóca:

Megértem, miért gondolod ezt.
Én is átestem ezen, még el is adtam a Liberté-met. Szerencsére vissza tudtam állítani.
Az a tapasztalatom, hogy ha változtatnak is egy adott tankon, akkor is megtalálhatod a módját annak, hogy érvényesülj vele. Én nem félek a T-10 ben a Libertével, mert elfogadtam, hogy ilyen is van. Nyilván nem fogok nekimenni egy e-100, Mause kombónak, hagyom, hogy másra figyeljenek. Ha tudom. De azért ki lehet bontakozni.
Csak türelem, és hit.
#51 Szamóca 2017-12-05 10:59
Soha többet nem veszek prém tankot... Mert kurva gyorsan jön egy új ötlet valamelyik WG-s vezető részéről és hopp, már oda is az a része, amely miatt kiadtál egy csomó pénzt!
Ráadásul csak addig érnek valamit, ameddig hat az újdonság ereje, de az pár hét után elfogy. Max kredit farmolásra, vagy legénység húzásra kellhet, de nagyon meg kell fontolni, hogy mit szeretnél benne húzni, mert egy csomószor nem passzolnak a legénységi paraméterek (számok, funkciók) Lehet velük rendesen keresni, de: mi élvezet van abban, ha az FV brit meddel 10-ből 6X vagy T10 ellen, és talán egyszer top tier? 1-2 lövést bekapsz és annyi neked, vissza pedig csak 200 körül sebzel. Ráadásul DPM-ben még a VIII-as HT-ok is ugyan azt hozzák, ha nem vernek meg.
Egy valag nyert tank használhatatlan, vagy nincs fun faktora. Anno megvettem az E25-öt és a Panther/M10 -et. Az E25 akkor még nagyon OP volt, sokat vártam tőle. Nálam gyakran van városi pályán, vagy 8-as tier ellen. Lehet, hogy jó a DPM-e de mit ér az egész, ha goldoznod kell (oda a nyereséged), vagy szemből nem visz át semmit sem. A városi pályák és a csőpályák pedig a tank halálát jelentik magasabb besorolású ellenfelekkel szemben. Az OP-ságát pedig az utóbbi nerfek miatt el is felejtheted (hova lett az álcája?). Lényegében azt a funkciót vesztette el, ami miatt anno megvettem.
Szóval ott tartok, hogy a prém fiókra még befizetek, mert ott minden tankomat lényegesen gyorsabban tudom fejleszteni, de prémium tankra már nem. Egyszerűen nem éri meg és ha belegondoltok, ennyi pénzért egy egész játékot is lehet venni!!! Vagy egy csomó minden mást, ha nem ezen a téren gondolkodtok.
A játék a korábbi értékeit elvesztette, a fejlesztők a folyamatos balanszokkal és újratervezésekkel minden fejlesztési irányt képesek tönkrevágni (Obj. 263-as vonal legújabban), csak azért, hogy maximalizálják a bevételeket.
Ezért tök felesleges bármit is kifejleszteni, mert nem lehetsz biztos benne, hogy meddig játszhatsz a hőn áhított tankoddal. Így vesztettem el a WT E100-at, most az Obj.-et, az E100-at / Maust már meg sem veszem, pedig ki van fejlesztve. Ha pedig a tankot meg is hagyják, akkor azt a részt likvidálják, amely miatt sokan érdemesnek tartották arra, hogy megszerezzék (M41 10-es tár, ISU-152 BL-ágyú, RHM álca, E75/E100/Maus páncél, Chaffee fejleszett torony + ágyú + dpm/átütés...stb) És a sor itt nem ér véget, csak már meguntam felhozni a példákat. Minden egyes patch tönkrevág valamit, a régi hibákat pedig csak részben orvosolják.

Kezdek kiégni ezek miatt a dolgok miatt, Rosszpénz-t tökéletesen meg tudom érteni, hogy abbahagyta.
#50 sk-skuba 2017-12-04 19:47
Idézet - KLC_KTE:
Köszönöm az eddigi visszajelzéseket! Mentek a pluszok! El fogok gondolkozni rajta, ha a Fury ára körül lesz, akkor lehet, hogy megveszem, és nekiülök a legénységfejlesztéshez. De ezek szerint nem lesz könnyű.

Olyan 5-6 ezer Ft volt. Már nem tudom pontosan, nem olyan veszett drága,azért is vettem meg,mert német tank.


UI: Utánanéztem, 16.06 € volt.
#49 KLC_KTE 2017-12-04 19:36
Köszönöm az eddigi visszajelzéseket! Mentek a pluszok! El fogok gondolkozni rajta, ha a Fury ára körül lesz, akkor lehet, hogy megveszem, és nekiülök a legénységfejlesztéshez. De ezek szerint nem lesz könnyű.
#48 Kulung69 2017-12-04 18:40
Ha nem vettem volna black fridaykor tankot egy e25-re tuti beneveznék, de így, hogy jön a karácsony, ajándékokat kell még venni stb szerintem kihagyom, aztán ki tudja..
#47 istvansebok 2017-12-04 18:36
Turán III lehetséges, hogy lesz?
Defender meg csak a 8-as SH és CW miatt kellene, mert ott bizony OP szerintem.
#46 sk-skuba 2017-12-04 18:33
Most volt a Scorpion G nem is olyan rég, én kb nyár óta játszom olyan augusztus óta, azóta háromszor volt megvásárolható.

Idézet - Kulung69:
Idézet - KLC_KTE:
Valaki tudna nekem pár infot mondani a Tigris 131-ről? Max egy tankot szeretnék venni, és németet, vagy esetleg szovjetet tervezek, mivel ezekből a nemzetekből húzok ágat. Mivel még relatíve kezdő vagyok és csak október óta feküdtem rá igazán a játékra, ezért nem szeretnék 6-osnál nagyobb tankot. Sokat szeretnék még tanulni, mielőtt felmegyek a Tier 8-as tankokhoz, és mivel a német Heavy ágra kell majd a legénység, ezért megörültem a Tigrisnek. De bizonytalanul nem akarnék költeni. Szóval, ha valaki írna róla, akinek van vele tapasztalata, azt megköszönném! :)Szia! Nekem a HT No. VI van még, ami kb echte ugyanaz, mint a Tigris 131 , csak japán legénység van benne. Én azt az augusztusi küldetéssel szereztem. Igazából felszerelve és 2 skilles legénységgel nem olyan borzalmas, az ágyú pontos és szerintem a dpm is megfelelő , de az átütés kevés és a páncélja néha kb mindent lepattint, de általában tier 5 tankok nagy része is simán kettéhugyozza AP lőszerrel. Legénységképzés céljából lenne értelme szerintem megvenni, de nem azzal fogod kifarmolni a 10-es tankokra a kreditet. Remélem tudtam segíteni. Ja és legalább valós tank a Tigér 131, ami mostanság egészen nagy szó.

Nekem a Tiger 131 van meg, az ágyú nem olyan pontos, kicsit csalódás volt a Tigris 1 után, szóval nagyokat nézel majd, a hp csak 950 szóval maradj hátul vele, mert hamar elfogy.
#45 WotosGyerek 2017-12-04 18:13
Valaki majd meg tudja mondani, hogy a Scorpion G meg lesz e vásárolható

Fórum hozzászólások (WoT)

Hasznos oldalak

WOTINFO CHAT/VOICE CSATORNA

Cikk hozzászólások

WOTINFO FACEBOOK CSOPORT