Jelenleg 574 vendég és 11 tag online

2017. december 02., szombat 20:52

Hová is tűnt rosszpenz?

Írta:
Értékelés:
(92 szavazat)

Szeretted rosszpenz videóit? Mostantól arcot, értsd: embert is társíthatsz hozzá. A WOT-on már túllépett ugyan, de ha érdekesnek találod a fenti videót, nyomj egy követést a csatornájára ;)

Utoljára frissítve: 2017. december 02., szombat 21:04

Nincs jogod kommentelni.

Hozzászólások   

#31 Aranyhorda 2017-12-07 17:38
Nagyon sajnálom, de tiszteltem az őszinteségedet! Sok sikert a filmezéshez! :taps:
#30 kharon00 2017-12-05 22:37
Minden jót!
#29 Mikszi67 2017-12-05 21:12
Sok sikert rosszpénz, hajráá :)
#28 rosszpenz 2017-12-05 19:47
Szervusztok!

Csodálkoztam miért szárnyal a vlog nézettsége, aztán mikor Jacktor kommentelt alá, sejtettem, hogy sunyiba kitette ide! :D

Kösz mindenkinek a jó szavakat itt is, ott is és a feliratkozásokat is! Voltak olyan fetisiszták, akik állítólag miattam követték a csatornát, szóval nekik jó hír, hogy én ezután is ott leszek, csak mással. ;)
Sok olyan tényezője van az életemnek, amiről lesz majd még szó, de most még korai róla beszélni, ezért legyen elég annyi, hogy ami a wotot illeti: amikor először abbahagytam azért tettem, mert függőség volt, most meg azért, mert egyszerűen nem láttam már benne semmilyen perspektívát se fejlődés terén, se olyan téren, ami a kreativitásomat kiszolgálná. Kb olyan volt, mintha egy festőnek csak csendéletet lehetne festeni, egy zenésznek állandóan csak liftzenét játszani, egy fotósnak csak gemkapcsot fotózni, meg Kovinak csak kisemberpornót forgatni. (Ez elég PC így? :D )

Úgyhogy mondjuk úgy kiléptem ebből a keretből egy tágasabb világba, meglátjuk mi sül ki belőle. Az egész wotinfo egyébként szépen alakul, le a kalappal! Jó a csapat és egyáltalán nem kizárt, hogy találkozunk még személyesen valamilyen wotinfo rendezvényen, szívesen kooperálok bármilyen kreatív projektben!

Üdv,
rosszpénz
#27 sfefe 2017-12-04 19:44
Sajnalom, hogy abba hagyod...
Csak a Te videoidat neztem...
#26 bicskeiz 2017-12-03 22:04
Kár is, mert tetszettek a wot-os videóid, meg nem is, mert remélhetőleg találtál egy minden szempontból jobb elfoglaltságot. Sok sikert hozzá!
Mindenesetre rajtam ne múljon semmi, feliratkoztam, kíváncsian várom a videókat!
Egy megjegyzést had tegyek: lehet, hogy másnak nem zavaró, de szerintem jobb lenne, ha a beszéd, és a zene között nem lenne ekkora hangerőugrás.
#25 KUF 2017-12-03 21:29
Szerintem nem vagyok egyedül azzal a véleménnyel, hogy egy igazán egyedi, sajátos stílusú és nem utolsó sorban népszerű videóssal lesz szegényebb a magyar Wot közössége. A döntése viszont érthető.
A videói "titka" talán abban rejlett, hogy egy teljesen átlagos embert láthattunk játék közben, aki épp úgy lehetett én, a szomszéd srác, a dolgozó apuka meló után, vagy akárki más, aki játszik a Wot-al. Randomban őt is szivatta az MM, az RNG, a csapattársak. Volt, hogy ő maga nem volt a toppon és halmozta a hibákat. Tudott örülni egy sikeres körnek, tudott dühöngeni és káromkodni egy-egy elrontott lövés, vagy meccs után. És nem szégyelte ezeket az emberi tulajdonságokat a szemünk elé tárni, mert valljuk be, mindnyájunknak van/volt ilyenben része.
Ez az átlagos ember viszont átlagon felül játszotta a Wotot, amivel sokakat motivált, köztük engem is. Komolyan mondom, a már szinte unalomig ismert pályák, (tipikus spot és td bokrok, heavy dühöngők. stb...) a videói hatására szinte megújultak számomra és különböző tankosztályokkal olyan új helyeket fedeztem fel rajtuk, amelyekre korábban nem gondoltam volna.
A videói abszolút példaértékűek, a "Mi Fán terem..." sorozatot pedig kötelezővé tenném minden kezdőnek és nem kezdőnek egyaránt, aki egy kicsit komolyabban szeretne foglalkozni a játékkal. Én is, mint egy átlagos játékos, rengeteget tanultam, hasznosítottam a tudást Rosszpénz "útmutatásai" alapján.

Ahogy alább is írták a "Rosszpénz Brand" egyfajta garanciát jelentett a Wotban, így kívánom neked, hogy a további terveidben is sikerüljön egy ilyen minőséget létrehozni. Minden jót, remélem megtalálod a számításaid és az örömöt! :shaking: :thx2:
#24 Nortonor 2017-12-03 13:42
Tetszik ez a váltás, remélem örömöd leled majd benne és akkor minden rendben lesz. Kíváncsian várom az új tartalmakat ezen és a másik csatornán is.

A vezetésről meg csak annyit, hogy érdemes megfogadni azt amiről Rosszpénz beszél, én sajnos a saját bőrömön is tapasztaltam már. Rossz érzés végignézni ahogy elhaladsz egy árokba borult vagy összetört autó mellett, de még rosszabb amikor te vagy a szenvedő alany, megviseli az embert.
#23 Varacskos 2017-12-03 13:25
Mi van meghalt valaki??? Továbblépett egy olyan dolog felé amiben érzése szerint jobban kiteljesülhet és boldogabb lehet az élete mint a wot-tal, ennek örülni kellene urak nem gyászbeszédeket tartani. Szóval kiváló ügynők volt, de nem bukott le csak pályát váltott ("probléma megoldó" lett :P ).
#22 Maustiger 2017-12-03 12:23
Idézet - Snoke:
Sok sikert BadMoney! (legközelebb vajat is kenj a kenyérre a lekvár alá) :troll2:


És reszelj sajtot a tetejére! És egy javaslat ne az autódban csináld a videókat, mert az is egy veszélyforrás, mert eltereli a figyelmedet és úgy jársz mint a kamionos!
#21 Leopardusz 2017-12-03 11:27
Persze hogy nem, Rosszpénz nem vész el! :d2:
#20 Hunyadi_Loveszdandar 2017-12-03 11:20
Nem kell ezt ilyen tragikusan felfogni, meg temetni a wot-ot.
Egyrészt mindenki azzal töltse az idejét, ami boldoggá teszi. Ha valami már nem szórakoztat lépj tovább. Viszont fontos, hogy a hobbi - habár elsősorban azért van, hogy kikapcsoljon és szórakoztasson - ne menjen semmi fontos rovására, mint pl.: egészség, emberi kapcsolatok, munka stb. Szóval nem kell feltétlenül közvetlenül keletkező, kézzel fogható értékteremtést keresni egyetlen hobbiban sem.
Ez igaz a wotra és minden más hobbira is.

Rosszpénz! Sok sikert! ;)
#19 Robb_HUN 2017-12-03 11:05
Ez van akkor, amikor az ember változik, és rájön, hogy amit eddig olyan fontosnak tartott, talán nem is annyira fontos.
Más dolgokra irányul a figyelme, "meglegyinti az élet".
Kívánom neked, hogy a továbbiakban is olyan sikeres legyél, mint a wotban. Itt bizonyosan hiányozni fogsz, bár én csak 1-2 videódat láttam abban biztos vagyok, hogy egyedien színesítetted a palettát.
Mivel a legjobbat szeretném neked kívánni, azt kívánom érezd magad jól.
Köszönöm, hogy beleavattál minket a magánéleted egy szeletébe. Sokan nem mernék ezt meglépni.
Azt hiszem mindnyájan tudjuk, érezzük, hogy a wot csak egy állomás, de nem a végcél:)
Szerbusz!
#18 diszno_sajtt 2017-12-03 11:02
Nem rossz döntés abbahagyni a Wot-ot, de ez egyén függő. Kell a kikapcsolódás, a hétköznapi gondok háttérbe szorítása, és erre sokaknak a Wot megfelelő. Ha valakinek már nem az, csak időpazarlás akkor valóban abba kell hagyni örökre, vagy tartani egy hosszabb szünetet. De akinek ez a játék még eléri a célját, és szórakozásnak, jó kikapcsolódásnak tekinti annak még érdemes játszania. Mindenkinek eljön az idő mikor egy játék már nem tud újat, többet adni. Ekkor kell keresni helyette valami mást. Lehet az egy másik játék, szórakozás, vagy bármilyen apró cél is az életben.
#17 dyson74 2017-12-03 10:58
Aminek kezdete van, annak vége is. Sok sikert!

Fórum hozzászólások (WoT)

Hasznos oldalak

WOTINFO CHAT/VOICE CSATORNA

Cikk hozzászólások

WOTINFO FACEBOOK CSOPORT