Jelenleg 844 vendég és 13 tag online

kedd, 26 szeptember 2017 08:15

Prémium ajánlatok: Ram II

Írta:
Értékelés:
(46 szavazat)
15 hozzászólás

Utoljára frissítve: kedd, 26 szeptember 2017 08:17
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Videotop13 · 10 hónapja
  Nekem fullra bejon....:)......auto aim-el, szuperul kinyirsz barkit kozelrol....ugy lo mint egy varrogep...1139 atlagesbzes vele....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Berta · 10 hónapja
  Első prémtankom volt , féláron vettem ilyen potya , ingyen szerzett arany bevételeimből.
  5 ös tierben egy brutális közelharcos , viszont a több skill es legénység nélkülözhetetlen hozzá

  6 os tierben, már csak az óvatos támogató üzemmód a biztos a fél hp s nehezebben mozgó ellenfeleket közelharcban simán megeszi , ha üt a meglepetés ereje , és nincs az ellenfél mögött támogatottság akkor akár teljes hp ról is sikeresek leszünk.

  7 es tankok ellen sajnos már kevéske, hiába a jó dpm némelyiknek akár egy lövés is lehetünk, ..
  Bevétel, 800-1k dmg körül prém nélkül kb 20k credit l , ugyanez prémmel 30k credit felett .
  Rekordom prémiumnapnál, 45-48k körül volt.
  Én szerettem 2k csatám van vele rengeteg creditet hozott az első X es tankajaim árát is jórészt ez termelte meg.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  KDenes · 10 hónapja
  [quote name="WilhelmCanaris"]
  megnézem hogy hajtanád be egy orosz cégen, ha mégsem fizetnek lekapcsolják összepakolnak és kész. nincs az a bíróság ahova fordulhatsz a mi cégünk egyik gépbeszállítója akik 100-200.000 €-os gyértógépeket hoznak ide mondta, hogy nekik meg van tiltva az orosz ...[/quote]

  ez az hogy fehérorosz és ciprusi. ciprusra adóznak, akkor oda van bejelentve, tehát EU-s tagállam. Ha nem adják vissza a lóvét üzenünk brüsszelnek, az meg behacsa ? :szoke:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Lacika222 · 10 hónapja
  #9 easypc: Szerinted a WG majd fizet kártérítést a prém tankok után, ha bezárja a szervereket egyszer a távoli jövőben? Most ha attól eltekintünk, hogy számomra zavaros céghálójuk van (fehérorosz-ciprus), ami miatt közel lehetetlennek gondolom a jogi felelősségre vonást (kit perelnél esetleg?) de ismersz erre egy precedenst, amikor egy MMO kártalanított játékosokat? Én ilyenről még nem hallottam.

  A másik dolog, meg a gyűjtés. Akinek 4-5e forintja és nem érez olthatatlan vágyat a RAM II iránt, az annyi minden másba fektethetné a pénzét, ami biztosan ér is valamit 10 év múlva esetleg. Nekem nincs bajom a gyűjtőkkel, tényleg, de arról nehezen tudnának meggyőzni, hogy WoT tankokat gyűjteni ésszerű dolog. Hobbinak ok, keresni majd egy balekot, akire rá lehet sózni az egészet, még ezt is megérteném, de csak úgy venni WoT tankokat, hát ez lehet egy hobbi, de nem ésszerű dolog szerintem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  CrawlingChaos · 10 hónapja
  [quote name="easypc"]
  Maga a tank mennyire jó?[/quote]

  Efelett a tank felett bőven eljárt az idő, de ezzel együtt jó játékosok kezében láttam már vele pár elképesztő carry-t véghezvinni.
  Alapvetően "magárért" a tankkért nem érdemes a garázsban tartani. Ha van egy jó több skill-es amerikai közepes legénységed, akkor egy jó alternatíva arra, ha időnként ötösben akarsz gurulni. Amivel a legtöbben nehezen barátkoznak meg, az a rossz soft statokkal megkeserített egyébként sem pontos ágyú . Emellett a látótávolsága és a top sebessége is elmarad a menő ötös közepes tankoktól. Cserébe elég jó a DPM-je, a skill lőszere átlyuggatja a hetes tankokat is, és elég nagy hp pool-t kap, amivel kisebb hibákat ki lehet egyenesíteni.
  Arra nem különösebben hálás, hogy ebben kezdj el legénységet húzni, de megfordítva, ahogy fentebb is írtam, már egy közepes ágon végig futtatott, képzett legénységgel egész meggyőző kis daráló gép tud lenni.
  Annak idején a fiam accountjára vettük fél áron, 2k+-t személy szerint nem adnék érte.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  WilhelmCanaris · 10 hónapja
  [quote name="easypc"]Ez egy nagyon régi prémium tank. Valóban ennyire nem ér semmit?
  Gyűjteményben miért nem lenne jó ? Miért kapcsolnák le a wotot? Elég jól megy a szekér. Ha megszönne a wot, mivel bérletben van a tank fizetne kártérítést a wg, jól gondolom?

  Valamelyik repeszben olvastam, hogy fel vannak készülve, hogy fizessenek kártérítést a prémtankokért, ha nem menne a tank a limit elvétele után, akkor ha bezár a wot miért ne fizetnének?

  Maga a tank mennyire jó?[/quote]

  megnézem hogy hajtanád be egy orosz cégen, ha mégsem fizetnek lekapcsolják összepakolnak és kész. nincs az a bíróság ahova fordulhatsz a mi cégünk egyik gépbeszállítója akik 100-200.000 €-os gyértógépeket hoznak ide mondta, hogy nekik meg van tiltva az orosz gyárakkal való kereskedelem, mert 30 napos utólagos fizetést ők sohának értelmezik és soha nem hajtod be rajtad kis naiv...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  easypc · 10 hónapja
  Ez egy nagyon régi prémium tank. Valóban ennyire nem ér semmit?
  Gyűjteményben miért nem lenne jó ? Miért kapcsolnák le a wotot? Elég jól megy a szekér. Ha megszönne a wot, mivel bérletben van a tank fizetne kártérítést a wg, jól gondolom?

  Valamelyik repeszben olvastam, hogy fel vannak készülve, hogy fizessenek kártérítést a prémtankokért, ha nem menne a tank a limit elvétele után, akkor ha bezár a wot miért ne fizetnének?

  Maga a tank mennyire jó?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Nortonor
  • VIP
  · 10 hónapja
  Az első prémiumtank volt amit megvettem. 750 aranyért féláron akkoriban jó biznisz volt, prémfiók nélkül játszottam és bár nem sokkal keresett jobban mint az M4 Sherman-em, de jóval egyedibb játékélményt nyújtott. Sajnos a HD modellek, a páncélbuffok és az újabb tankok miatt mára már megkopott és az alap átütése így már nem az igazi, de talán még mindig megállja a helyét a t5-ös prémiumtankok közt, bár egy tierlimitet azért elbírna.
  Mai szemmel nézve már nem venném meg!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Jocek89 · 10 hónapja
  Lacika222: ez a kivesszük de később áruljuk dolog valóban üzleti fogás lehet, "csak most megvehetsz egy már nem létező dolgot, gyere siess". De meg lehetne oldani ezt kultúráltabban, pl x nap prémfiók/ arany/ mindkettő, mindenféle cucc, és a tank , de mindez olyan áron, hogy a tank szinte ajándék volna, 500-1000 ft például. Nyilván itt nem a 30ezres pz2j bundlekra gondolok, azért nem 0 ft-ot írtam. Hanem mondjuk itt a best buy csomagban még lenne annyi cuccos, hogy jelképes összeget tesz ki a jármű. Aranyvétel, fiókvétel, kuponfelhasználás apropóján csomót el tudnának adni háborgás nélkül. Meg merem kockáztatni, ugyanennyi vagy több profit keletkezne az általam leírtakkal, mint most így, hogy sz*r tankot drágán adnak, és a közhangulat is kedvesebben fogadná.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Lacika222 · 10 hónapja
  Azt magyarázza meg valaki, hogy miért kellett kivenni a játékból azt a kupac tankot, hogy aranyért ne lehessen megvenni (mondjuk féláras akcióban), ha szinte már mindegyiket visszahozták a prémium shopba és pénzért meg lehet venni időszakonként. Másra nem tud az ember gondolni, mint a primitív kapzsi pénzgyűjtés, de hát eleve azért vették ki ezeket, mert vagy tier limitesek voltak vagy mint a Ram 2 is nagyon gyenge a tier-ben vagy túl erősek (mint a franszia arty) és nem akarták piszkálni őket. Szóval ebben az esetben van pofájuk egy elismerten gyenge tankot pénzért adni, a gyűjtőknek úgymond. Mondjuk mindenfélét gyűjtenek az emberek, de remélem a "gyűjtő" tisztában azzal, hogy itt semmi nem az övé, csak megveszi a használati jogot. Ha meg egyszer lekapcsolják a szervereket,akkor megy a lecsóba a gyűjteménye, hacsak nem sózza rá egy balekra aljas módon előtte. Néha azért bedobják őket pénzért, amiben a bevétel hajkurászásán kívül más logika nincs..

Kapcsolódó elemek

Tovább a kategóriában: « Prémium ajánlat: Primo Victoria

Új hozzászólás

15 hozzászólás


KERES
© 2018 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.