Jelenleg

24
látogatónk van

2017. máj. 9. 06:00

Bemutató videók: Rangsorolt csaták (by DesGamez & QuickyBaby)

Írta:
(6 szavazat)
12 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2017. máj. 9. 06:45

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Kecskeleves
    • Tankos
    · 6 éve
    Egyébként az sehol sincs írva, hogy pénzért nem lehet majd kötvényt venni, csak a gold meg a kredit van kiemelve, ugyh no para, ha beválik a rendszer, valószínűleg megkönyörülnek, majd a rosszabb képességű játékoson is, és megengedik, hogy pénzért vehessenek kötvényt. 8)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    bendzsi_a_haver
    • Tankos
    · 6 éve
    A játékban szerintem az új MM sokat segít pl a 8as, illetve bármi más 3 tieres csata alsó fokán állókon. Nincs már olyan hogy bementél egy T34-el csatába, volt 3 9es tank, a többi tizes. Sokal jobban balanszolt. Persze így, aki ügyes és kellő figyelmet ad ennek a lehetséges plusznak a kimaxolására az rátesz egy lapáttal a lehetőségeire.

    Ha vesztes a csapat és te maradsz az utolsók közt akkor elég nagy esély hogy be is kerülsz a top 1, 3 stb-be. A legszebb vesztes csatáimat így játszottam, házhoz jött az ellen
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    lyanoka
    • Tankos
    · 6 éve
    "béka a csihányban"
    LOL XD
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Leopardusz
    • Tankos
    · 6 éve
    Erről beszéltem én is.

    [i]Ez eléggé előre látható, ha ilyen túlsúlyt kap a győzelem a fejlődésben. Félek tőle, hogy ez a mód is kukázva lesz hamar, ha megint arról szól, hogy sikerül-e végre sokadjára győzni.[/i] - egyértelmű hogy igy lesz, valamivel ki kell majd mozditani a népet az általad is emlitett atomkempből. Vagyis ha csak ülsz a s.ggeden mint a béka a csihányban, akkor nem fogsz győzni, ennyi
    A wsben az utolsó ranked eljutott oda h mindenki ült a füstökben és kempelt ill. azt lőtte ami felvillant. Hátha bevezetik itt is a terület elködösitését.. :d2:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    lyanoka
    • Tankos
    · 6 éve
    A WOWS-ban már lement 6 szezon ranked, gondolom azoknak a tapasztalatait is felhasználták. Kár, hogy a hajóknál nem adnak ilyen szipi-szupi felszereléseket.
    Ott 7 v 7ben ment a buli és a győztes csapatból mindenki kapott +1 csillagot, míg a vesztesből csak a legjobb nem vesztett (a vesztesből senki sem lépett felfelé ugye). Egy ranghoz 3 csillag kellett, de ez változott, mivel minél magasabb rangban voltál, annál több csillag kellett a rang lépéshez. Pl ha 6-oson voltál, akkor 5 győztes csata kellett, hogy feljebb lépj 5-re. Mekkora anyázás volt, amikor ember négyet megnyert, aztán hat bukó zsinórban és visszaesett rank 7-re. De volt, hogy hatosról visszaestem rank kilencesre, mert jött a szopóroller.
    A WOWS-ban továbbá a legutóbbi szezon csak és kizárólag tier 7-ben ment, előtte nyolcasokkal lehetett menni, szóval sokak számára nyitott volt. Ott még az a pláne volt, hogy ha 3 ranked szezonban elérte a játékos az első szintet, akkor kapott egy prém hajót.

    Lesz itt is hajtépés.
    Ha jól sejtem, akkor a szintlépésre kapott jutalmak ugyanúgy csak egyszer kaphatóak meg, vagyis ne csodálkozzon senki, hogy lebukik 3-4 szintet, aztán visszakapaszkodik, de nem kap kötvényeket. Mondjuk miért is járnának, ha már egyszer megkapta az illető
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Lacika222
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="Serious_Threat"]azért ez mekkora kib*szás már hogy a rankup-hoz nyerni kell.
    Tiszta köcsög az összes ranked rendszer (CS:GO, LoL, HS, stb)...[/quote]

    Ha már ranked battle, pont a WR az, ami legkevésbé függ az egyéntől a szóba jöhető teljesítmény paraméterek közül. Ráadásul aki úgy tesz, mintha nem létezne negatív spirál és sorozatos bukó ebben a játékban, mégha fejre is áll az ember, az egy képmutató alak, más szó nincs rá.

    Ez elkerülte a figyelmemet eddig és valószínű ez megint tönkreb.ssza a játékmódot. Jobb játékosok a magasabb ligában ráadásul atomkempet fognak csinálni, mert még mindig jobb kivédekezni egy támadást és úgy nyerni, mint megkockáztatni. Voltak ilyenek régen, csak az artyk miatt, de gyakorlatilag arról szól a dolog, ha valaki megmozdul és felspotolják, akkor meghal, főleg, ha valahogy sikerül felvergődni magasabb ligába. Nem teljesen gyenge játékosok nem fogják elhibázni és eleve úgy helyezkednek, meg arany spam is várható. Nem értem tényleg, amikor indult a ranked arról volt szó, hogy nem a győzelem, hanem sokkal inkább az egyéni teljesítmény fog számítani és ezért is bíztam ebben a módban. Ehelyett meg lett ez a sz.r.

    Ez eléggé előre látható, ha ilyen túlsúlyt kap a győzelem a fejlődésben. Félek tőle, hogy ez a mód is kukázva lesz hamar, ha megint arról szól, hogy sikerül-e végre sokadjára győzni.

    Ha visszagondolok, akkor a pilot küldetések között is azok voltak legmocskosabb g.ci küldetések, amikor győzelmet kért a teljesítés.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Serious_Threat
    • Tankos
    · 6 éve
    azért ez mekkora kib*szás már hogy a rankup-hoz nyerni kell.
    Tiszta köcsög az összes ranked rendszer (CS:GO, LoL, HS, stb)...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Lacika222
    • Tankos
    · 6 éve
    Azért a győzelem megint eléggé szükséges része a fejlődésnek. A top3-ba kell kerülni, ha veszít a csapat, ami persze megoldható sok esetben. Ha a tipikus menetrend bejön viszont, akkor szívás van, hogy mindenki rohan és meghal pillanatok alatt, majd utána egyedül kéne borzalmas össztűzben összelőni annyit, hogy top 3-ba kerüljön az ember vagy rohan a csapattal előre, de pár lövésre jut csak idő, gáz. Lassú tankok nem igazán alkalmasak erre a chevron fejlesztésre, szvsz.

    Én inkább azt csináltam volna a helyükben, hogy nézném a kombinált sebzés+asszisztot+alap xp(valamilyen szorzóval) és a 30 játékosból az első 15 kapna chevront. A nyertes csapat meg kapná a szokásos plusz kreditet és xp-t, oszt csókolom.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Camper03
    • Kiképző
    · 6 éve
    A fejlesztett felszerelések szépen megnövelik majd a "skillgap"-et a jó és kezdő játékosok között, de ezen kívül egész jó kis ötlet a ranked.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Serious_Threat
    • Tankos
    · 6 éve
    Alig várom már hogy 4,7 sec alatt töltsön a 907-em :izmena:
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.