Jelenleg

55
látogatónk van

2017. április 6. 04:34

Új játékmód: Epic csaták

(8 szavazat)
8 hozzászólás

A fejlesztők jelenleg is dolgoznak egy új játékmódon, mely a Domination módot váltja majd le és amit Epic módnak hívnak majd. Ez a következő Sandbox fázisban lesz tesztelve és elvileg még idén be kéne kerülnie a játékba. A módban egy támadó és egy védekező csapat vesz majd részt. A respawn és javító körzetek mellett 5 fő foglalási pont van a pályán, melyekből a támadóknak hármat kell elfoglalniuk a győzelemhez, míg a védekezőknek értelemszerűen minimum hármat meg kell majd védeniük:

Utoljára frissítve: 2017. április 6. 04:57

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Paksihapsi
    • Tankos
    · 7 éve
    nagyon jó meg minden de ne csak 10esekkkel lehessen menni! ez változatosság lehetne mindenkinek, azoknak is akik abba akarják hagyni a játékot és lehet hogy emiatt nem fogják. ez a wg-nek is jó lenne.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Hunter9956
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="Malek"][quote name="avion1"]Ezt a módot az AW-ból "másolták" át. Régebben szó volt arról is hogy lesznek olyan csaták mint a WT-ben van, hogy ha kilőnek még 2x vissza tudsz lépni más-más tankkal. De valahogy ez is feledésbe merült, kiváncsi leszek ebből mi valósul meg majd. [/quote]

    Ja ez nem is hangzana rosszul előre megadsz 3 tankot és ha az egyikből kilőnek átülsz a másikba a bázison... De hogy így respawnol a tank kicsit nem ebbe a játékba illő... hacsak nem t-34-ről van szó :troll2:[/quote]
    A dühöngés mód pont ilyen volt...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Malek
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="avion1"]Ezt a módot az AW-ból "másolták" át. Régebben szó volt arról is hogy lesznek olyan csaták mint a WT-ben van, hogy ha kilőnek még 2x vissza tudsz lépni más-más tankkal. De valahogy ez is feledésbe merült, kiváncsi leszek ebből mi valósul meg majd. [/quote]

    Ja ez nem is hangzana rosszul előre megadsz 3 tankot és ha az egyikből kilőnek átülsz a másikba a bázison... De hogy így respawnol a tank kicsit nem ebbe a játékba illő... hacsak nem t-34-ről van szó :troll2:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    avion1
    • Tankos
    · 7 éve
    Ezt a módot az AW-ból "másolták" át. Régebben szó volt arról is hogy lesznek olyan csaták mint a WT-ben van, hogy ha kilőnek még 2x vissza tudsz lépni más-más tankkal. De valahogy ez is feledésbe merült, kiváncsi leszek ebből mi valósul meg majd.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Koteal
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="Ynnegaf"][quote name="gwr"]Nem értek hozzá, ezért egy másik játékból egy ötlet. Javító bázis helyett kiindulási pont(vhol a pálya sarkán) ahol újraéledsz , teljes felszereléssel maximum 10x(tankszázaddal indulsz a csatába) . Bármikor ki és beléphetsz az adott szintű tankkal(előre meghatározva) ha tízszer kilőttek akkor kiestél. Gyakorlásnak a paradicsomoknak és főleg nekem, haláli lenne. :troll2: :szoke:
    ui. a pálya az töccik[/quote]
    Még így is sokszor hamarabb kilövik az embert, hogysem elérjen a javító bázisra, így nem működne a spawn pontra visszaszaladás, ráadásul jó eséllyel hosszabb ideig tartana ezzel a megoldással visszatérni a harcba, mint újraéledni.[/quote]

    Az AW-ben rendesen működik a respawn. Kilőnek, vársz egy kicsit, respawn és mehetsz vissza a csatába.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ynnegaf
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="gwr"]Nem értek hozzá, ezért egy másik játékból egy ötlet. Javító bázis helyett kiindulási pont(vhol a pálya sarkán) ahol újraéledsz , teljes felszereléssel maximum 10x(tankszázaddal indulsz a csatába) . Bármikor ki és beléphetsz az adott szintű tankkal(előre meghatározva) ha tízszer kilőttek akkor kiestél. Gyakorlásnak a paradicsomoknak és főleg nekem, haláli lenne. :troll2: :szoke:
    ui. a pálya az töccik[/quote]
    Még így is sokszor hamarabb kilövik az embert, hogysem elérjen a javító bázisra, így nem működne a spawn pontra visszaszaladás, ráadásul jó eséllyel hosszabb ideig tartana ezzel a megoldással visszatérni a harcba, mint újraéledni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    gwr
    • Tankos
    · 7 éve
    Nem értek hozzá, ezért egy másik játékból egy ötlet. Javító bázis helyett kiindulási pont(vhol a pálya sarkán) ahol újraéledsz , teljes felszereléssel maximum 10x(tankszázaddal indulsz a csatába) . Bármikor ki és beléphetsz az adott szintű tankkal(előre meghatározva) ha tízszer kilőttek akkor kiestél. Gyakorlásnak a paradicsomoknak és főleg nekem, haláli lenne. :troll2: :szoke:
    ui. a pálya az töccik
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ynnegaf
    • Tankos
    · 7 éve
    Jól hangzik. Jó lenne randomba is kicsi vérfrissítésnek. főleg, hogy a pálya is egész érdekes kialakítású.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.