Jelenleg

33
látogatónk van

2017. április 3. 18:30

M48A1 Patton (by vonBiaritz)

Írta:
(16 szavazat)
2 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2017. április 3. 10:19

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Colonel232
    • Tankos
    · 7 éve
    Lám-lám artik nélkül ilyeneket is lehet játszani.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    19287d58816f35754c4393db64367f89
    • Tankos
    · 7 éve
    Nem szokásom negatív véleményekkel bántani az oldal tartalmát. Viszon elkezdtem nézni a videót, de hét perc után kinyomtam, mert égbekiáltó bődületes marhaságok hangzanak el benne ismét.

    Az első játékos, négy és fél percen keresztűl lövöldözi el a tízenhárom darab prém skulót. Majd mikor már csak a normal apcr marad, azt mondja biaritz: hmm egy darab prém lőszert sem vitt magával, biztos nem akar veszteséges lenni. Muhahaha, mit nézett a videókészítő csata közben? Majd rögtön egy-két percen belül ecseteli, hogy milyen pontos ez a patton. Valószínüleg fejlesztett torziós rugókat használ. Nézzük meg, hogy mennyire nem leng ki a cső mikor megáll. Na nekem itt elég volt.

    Igaz már nem játszom, csak néha videókat nézek, de azért emellett nem lehet elmenni. Főleg ha egy kezdő vagy tapasztalatlanabb játékos, ez alapján feldobja a nem olcsó torziós rugokat a vertikális stabilizátor helyett. Aztán persze szerelheti le aranyért vagy kukázhatja a rugókat, majd veheti meg a stab.-ort.

    Szeretem biaritz videóit, félreértés ne essék. Szórakoztat ahogy beszél és általában amit mond, de mostanában egyre több ilyen hibát vét. Valami oka biztos van, de ez nem rám tartozik. Csak szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy sok fals állítás, tévedés akad mostanában a videóiban. Talán kevesebb videó, de arra nagyobb odafigyelés, több infó beszerzése az adott tankról többet érne, mint pl. az egy-két naponta kitolt, óránál hosszabb videók végig kommentelése valós tudás és felkészülés nélkül.

    Nem bántásból írok tényleg. Amolyan 30k csatát lejátszott tapasztalt játékos, illetve biaritz-ra feliratkozott nézői észrevétel lenne a lényege a hozzászólásomnak.

    Sorry vagyok a negatívkodásért!
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.