Jelenleg

26
látogatónk van

2017. február 23. 10:36

Ranzar - Trükkös védő

(14 szavazat)
6 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2017. február 23. 10:36

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    D00M
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="jamon_serrano"]De az átlagnémet se isteníti a führert, hülyék viszont mindenütt vannak.[/quote]Azok nem is, annál inkább az átlag közép-kelet európai, azon belül is a magyar, főleg hajlamos erre.

    Nálunk máig nem kell sok ahhoz, hogy ne csak egyes szélsőjobbos szubkultúrákban, hanem még az elméletben mérsékelt jobboldalon is, a vadkereszténység, és a hátrafelé nyilazós romantika mellett, elő-elő ne jöjjön a német majmolás, főleg a két világháború vonatkozásában. Amivel gyakran együtt jár az is, hogy a fűrert tisztelni kell, mert különben "hazaáruló vagy".
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    · 7 éve
    [quote name="D00M"][quote name="jamon_serrano"]Ez az állandó "a némétek hülyék" tematikájú forgatókönyv kissé idejétmúlt már így a 21. században...[/quote]Mostanra sajnos, eléggé azok is lettek. Lásd ezt a videót ([url]http://viewpure.com/JvLPJEkrlxo?start=0&end=0[/url]). Ebben elég rendesen benne van, a mai német társadalom kórképe.

    Mondjuk ha már itt tartunk, a kritikátlan német imádat, meg a fűrer bálványozása se sokkal különb ám ennél, ami érdekes módon, valahogy minden jobber szektában közös.[/quote]

    Nálam ugyan nem. Meg nem is imádom a németeket. Csak nem utálom és nem nézem le őket. De az átlagnémet se isteníti a führert, hülyék viszont mindenütt vannak.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Chase
    • Tankos
    · 7 éve
    Komolyan ez a legnagyobb problémátok? Meg amúgy is... nem teljesen mindegy? :banana:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    D00M
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="jamon_serrano"]Ez az állandó "a némétek hülyék" tematikájú forgatókönyv kissé idejétmúlt már így a 21. században...[/quote]Mostanra sajnos, eléggé azok is lettek. Lásd ezt a videót ([url]http://viewpure.com/JvLPJEkrlxo?start=0&end=0[/url]). Ebben elég rendesen benne van, a mai német társadalom kórképe.

    Mondjuk ha már itt tartunk, a kritikátlan német imádat, meg a fűrer bálványozása se sokkal különb ám ennél, ami érdekes módon, valahogy minden jobber szektában közös.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Grande__Reagel
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="jamon_serrano"]Ez az állandó "a némétek hülyék" tematikájú forgatókönyv kissé idejétmúlt már így a 21. században...[/quote]
    Nekem is ez tűnt fel, hogy ahányszor látok egy ilyen videot, mindig a németek a gonoszok... Bár, ha meg orosz szemszögből nézzük, abszolút védhető...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    · 7 éve
    Ez az állandó "a némétek hülyék" tematikájú forgatókönyv kissé idejétmúlt már így a 21. században...
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.