Jelenleg

24
látogatónk van

2017. február 19. 06:00

Rheinmetall Skorpion G (by vonBiaritz)

Írta:
(12 szavazat)
26 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2017. február 17. 07:43

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    dotty
    • Tankos
    · 7 éve
    Ott a wot replays oldal. Meg tudod nézni magad is, kérdés nélkül. Rámész beírod a nevét és kész, látni fogod a replayt. Amúgy a mostani verzióban volt, de teljesen tiszta csata elejétől a végéig.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    y0sh1x
    • Tankos
    · 7 éve
    1 kérdés : A játék melyik verzióján sikerült a vitatott játék?
    Emlékeim szerint volt olyan verzió (talán 9.15?) amelyiknél a visszajátszásban nem látszott a célzott tank körvonala.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    dotty
    • Tankos
    · 7 éve
    Így van, de ez pont nem az a visszajátszás ahol ez igaz.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Thothem
    • VIP
    · 7 éve
    [quote name="dotty"]A videós szabad kamera nézetbe rakja az első percekre a visszajátszást. Ezért tűnik úgy, hogy nem zoomol. Szerintem ez óriási hiba a videó készítőjétől. Ezért is nem szeretem azokat a visszajátszásokat, ahol belenyúlkál a videó készítő a kameranézetbe.[/quote]

    Nem baj, sőőőt, néha hasznos is a szabad kamera a videókban. vonBiaritz videóiban és a többi videósnál is néha előnyös, hogy nem pont az a nézőpont, amit a játékos lát. Fontos, amit a játékos csinál. Azért nézzük a videót, DE egy vesztes pozíció vagy csata egy-egy olyan mozzanatát is meg lehet így mutatni, amit az adott játékos szemszögéből máshogy, akár jobban is lehetett volna csinálni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    dotty
    • Tankos
    · 7 éve
    Hánnyál csak. Alig pár hónapja nem szabad ilyesmit használni. Azelőtt azt csinált az ember amit csak akart. Nem volt csalás. Maximum az ilyenek, mint te hánytak tőle. Semmi több.

    Viszont megnéztem a replayt többször is, és meg kell követnem magam. Nem volt itt semilyen aimbot, sem snapshot. Amikor a matildára teszi a gyári autó célzást, akkor igaz a torony nem arra áll, de a célzó pötty a matildán van. Szerintem ezt még Százados is benézte.

    A videós szabad kamera nézetbe rakja az első percekre a visszajátszást. Ezért tűnik úgy, hogy nem zoomol. Egyáltalán nem külső nézetből lövöldözött, mint ahogy videoban látszik. Ami szabad kamera nézetben finom lekövetésnek tűnik a videóban, az a replayban zoomal való lekövetés. Ezért is nem szeretem azokat a visszajátszásokat, ahol belenyúlkál a videó készító a kameranézetbe, mikor csata jelenet zajlik éppen.

    Ezer bocsánat!
    Marha nagy baromsággal vádoltam meg a játékost. Teljesen tévedésben voltam, a magam hülyesége és tájékozatlansága miatt. Azt hiszem, inkább lépek innen. Törlöm amit eddig írogattam, moderálom magam. Más ne ugorjon rá a marhaságra.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Thothem
    • VIP
    · 7 éve
    OFF
    A "hányingert" egybe kell írni, például így:

    Nekem már hányingerem van attól, hogy egyesek beb_sznak egy videó alá egy teljesen indifferens kommentet (Lást alant, az #1 számú), ami után megindul a shitstorm és elterelődik a beszélgetés a témáról (lásd fent).
    ON

    Ki nézte végig a Skorpios videót?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    kukázoltán
    • Tankos
    · 7 éve
    Kedvencem amikor egy csaló (aki ráadásul még be is vallotta hogy az) vádol meg másokat csalással... számomra tök mindegy hogy a vádlott csalt vagy sem... hány ingert kapok az ilyenektől!
    Kedves dotty és társai ha már veszitek az energiát a vádaskodáshoz akkor a fáradtságot is vegyétek alátámasztani a dolgokat, ahogyan százados is említette ;-)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    dotty
    • Tankos
    · 7 éve
    .
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    VaFec
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="dotty"].[/quote]
    Így van, nem akarok senkit sem meggyőzni, csak felhozom az érveimet dzsattila védelmében. Olyan dologra használjátok a "csaló" szót, amit nem értetek. Az, hogy alacsony az fps, pont annyit tesz, hogy nehéz lekövetned a tankok mozgását, tehát a célkereszted egy gyorsabb gépen úgy néz ki, mintha ugrálna, akár nagyobb mértékben is. Ugyanakkor nem tudhatod, hogy az egere milyen érzékenységre van állítva a játékon belül, ez is befolyásolhatja a látott végeredményt.

    [quote name="_Szazados_"].[/quote]
    Már rég túlvagyok a replay megnézésén, és valóban az van benne, amit te is lefotóztál, ezt nem is vitatom, de vajon mi történhetett az alatt a kimaradt 9 fps alatt? (ha a 24fps-t vesszük alapul a folyamatos mozgóképhez)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    HeavyGhost
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="VaFec"][quote name="HeavyGhost"]Hogy tudom megvenni ezt a jarmuvet? Az oldalon a premium vehicles-nel nem jelenik meg sajnos [/quote]
    Jelenleg sehogy. Nézegesd a híreket, hátha valamikor bekerül újra a polcokra.[/quote]
    Rendben. Koszonom szepen a gyors valaszt!
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.