Jelenleg

15
látogatónk van

2017. január 16. 08:39

Második BAN hullám

(13 szavazat)
93 hozzászólás

A 2. hullám már január 5-6-án megtörtént, ergo már a 7 napos kitiltás is lejárt. A forrásban lévő statisztikai számok nem tükrözik a valóságot (az első hullám adatait tartalmazzák), ezért törlöm őket én is.

 

A kommentekben TILOS konkrét neveket és klánokat írni és linkelni, mivel ez az oldal semmilyen módon nem támogatja egyes személyek, játékosok pellengérre állítását, keresztre feszítését!

Utoljára frissítve: 2017. január 16. 15:19

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    kukázoltán
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="barbara14"]A feljelentések közé mért nem teszik be a "csalás gyanúja" lehetőséget.
    Sokszor úgy veszem észre, hogy az aimbot-ot vagy a töltés visszaszámlálót sokan használják még most is.[/quote]

    Mert akkor boldog boldogtalan jelentgetne másokat "csalás gyanúja" miatt, még nagyobb raget okozva a chatben stb....

    A töltés visszaszámlálót pedig kb a botok használták, aki kicsit is tud a játékban lévő tankokról az már kb fejből tudja hány másodperc alatt tölt az adott típus!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    barbara14
    • Tankos
    · 7 éve
    A feljelentések közé mért nem teszik be a "csalás gyanúja" lehetőséget.
    Sokszor úgy veszem észre, hogy az aimbot-ot vagy a töltés visszaszámlálót sokan használják még most is.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    phurges00
    • Tankos
    · 7 éve
    Akkor egymás szapulását befejeztük. Aki a fizető játékos/ nem bannolják /kettős mércét feszegeti, annak a konteo topic továbbra is nyitva áll. Akinek nem elég az a felület a képzelgéseire és itt akar az említett témában kiteljesedni pihenőt kap .

    Köszönöm.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Samy70
    • Tankos
    · 7 éve
    Ez tökös volt! :beer2: :beer2:

    Samy

    [quote name="miafenelegyen"]
    [quote][quote][quote][quote] Nem lehet pellengérre állítani?!? Dehogynem...
    Íme, itt vagyok én, lehet csámcsogni rajtam:
    [url]https://goo.gl/HmZKhP[/url]
    Hogy miért? Ezért: auto-aim, vagy aim-bot...
    Megérte?
    [/quote][/quote][/quote][/quote][/quote]
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    GB
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="phurges00"]GB
    Leírtam melyik topik való a képzelgések kifejtésére. Ott nyugodtan leírhatja bárki a kényszerképzeteit. Alá is támaszthatja és bebizonyíthatja az igazát. Ha elegendő infóval ki tudsz állni az igazadért, akkor komolyan is veszi majd mindenki ebben fizet/nem fizet témában. Addig viszont itt helye nincs.
    Köszönjük .[/quote]

    Ami velem tortent, az nem kepzelges, nem ertem, ennek megertese miert megugorhatatlan akadaly. Nem gyartok osszeeskuves elmeleteket, nekem nincs "igazam", mely mellett ki akarok allni, pusztan valos tapasztalatot kozoltem, melyhez a kesobbiekben hozza is tettem, hogy remelem tevedek. Semmit nem allitottam biztosan, csak leirtam a tenyt, hogy tiltott modot hasznalok hetek ota, es nem kaptam buntetest, ami felveti a gyanujat, egy amugy tok eletszeru "dolognak". (A szovegertesnek alapveto kovetelmenynek kellene lennie egy moderatornal)
    Igaz, ezen hozzaszolasom nem lett torolve, de pusztan azert, mert "hamar" irtam. Ha tegnap este irtam volna - torolve lett volna, ominozus kinyilatkozasod szerint.
    Egy moderatornak kulonbseget kell(ene) tudnia tenni hozzaszolas es hozzaszolas kozott. Most nyilvan nem magamat fenyezem, es az altalam elmondottak igazsagtartalmat vedem, mert en sem vagyok biztos bennuk, mint ahogy irtam is, egyszeruen tokeletesen igazat adok egy elottem szolonak, hogy egy nyilt topikban, ha amugy egy hozzaszolas nem frocsog a hulyesegtol es a tragarsagtol, akkor nem ildomos liberalterror-tolassal ledozerolni.
    En tokeletesen ertem az erveidet a hulyesegek kapcsan (egyet is ertek veluk), viszont Neked, mint moderatornak - ha mar vallaltad ezt a nehez es halatlan feladatot - tobb idot kene forditanod a kommentek tartalmanak megitelesere.
    Aldasbekesseg.

    PS: Amugy meg sem azoknak nincs SEMMIRE bizonyiteka, akik HISZIK, hogy a ban bizony szelektiv, sem azoknak, akik az ellenkezojet allitjak. Mindket fel kiragadott peldakat hoz a sajat velemenyet alatamasztando, de gondolom senki nem latta a WG-s belso direktivakat a ban-kapcsan. Ha en WG-tulaj lennek, nyilvan a PR-csapatom legfontosabb parancsa az lenne, hogy elhitessek a jatekosokkal, hogy egy szent vagyok, egy pontos merlegu Juszticia, aztan meg hulye lennek kirugni mondjuk azokat, akik peldaul 3000EUR felett koltenek egy evben. Merthogy szep-szep az igazsag bajnokanak lenni, de abbol ceget nem lehet eltartani. Egy percig sem allitom, hogy ez igy van, azt irom, hogy en mit csinalnek. Aztan ha ez veletlenul eletszeru, arrol mar nem tehetek.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    bittus
    • Tankos
    · 7 éve
    Na de WG, no naming, no shaming?

    https://ritastatusreport.live/2017/01/16/anton-pankov-on-rigged-matches/#more-28850

    A csalás miatt bannoltaknál ez miért nem működik?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    tothgabor1977
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="singes"]Ami érdekes adat: kitiltottak átlagos győzelmi aránya: 48,84%.

    Akkor most feltehetnénk a szokásos kérdést: általában az unikumok csalnak vagy a vérpistikék?

    (Persze erre az lesz a válasz, hogy az unikumok, de ők sokkal kevesebben vannak, ezért matematikailag több gyenge játékos lesz a kitiltottak között, ezért alacsony a kitiltottak winrate-je. Ez viszont azért nem igaz, mert ha minden színből kb. azonos százalék csalna, akkor 50% körüli lenne ez a szám. :-* )[/quote]
    Tapasztalatom szerint az igazán jó játékosok (legalábbis akikkel én találkoztam) modok nélkül játszik, max XVM. Minél gyengébb egy játékos annál inkább hajlamos a csaló modok használatára.

    [quote name="gwr"][quote name="kukázoltán"][quote name="gwr"]Már auto-aim-ért is ban jár(töltésjelző stb), tehát nem döntögetős és egyebek. [/quote]

    Na az igen, kérlek meséld már el, hogy lehet egy olyan dologért bant kapni ami alapból benne van a játékban?!
    Ha már olyan dologban szólsz hozzá amihez nem értesz akkor legalább tájékozódj....
    auto-aim NEM egyenlő aim-bottal, auto-aim alapból bent van a játékban!![/quote]


    Mesélek.
    Házfal mögött felveszed az automata célzást, betöltöd az aranyat , majd a sarok mögül kirobbansz és szitává lövöd a pairtankot.
    Köszönöm, hogy elmondhattam.[/quote]
    Ebből is látszik, hogy vakon vagy! Amit te feszegetsz az az aim bot ami illegális, a játékban lévő automata célzáshoz látnod kell a tankot rá kell tudod vinni a célkeresztet hogy a sziluettje kirajzolódjon csak utána tudod rányomni a célzást.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    · 7 éve
    Nos, ahogy végig olvastam jelen topic hozzászólásait (az eddigi összeset), megállapítottam azt a tényt, hogy a hozzászólók mind-mind "szent emberek"... Bár nagy százalékuk betűről-betűre ismeri az összes csaló mod működését, mégis annak tartják magukat... Vicces. "...Ismerek olyat, aki ismer olyat, aki már hallotta mástól, hogy X.Y. csaló..." Ugyan már! Tipikus magyar mentalitás.
    Nem lehet pellengérre állítani?!? Dehogynem...
    Íme, itt vagyok én, lehet csámcsogni rajtam:
    [url]https://goo.gl/HmZKhP[/url]
    Hogy miért? Ezért: auto-aim, vagy aim-bot...
    Megérte?
    Nos, ez két lehetséges választ rejt magában:
    1. Nem, mert a következő végleges lesz. :wb:
    2. Igen, mert nem "konteo" a ban...
    Megj.: Hogy miért használtam a figyelmeztetések ellenére? Mert ami a játékban amúgy is megtalálható, azt néhány "javítással" ezelőtt elqrták! Aki régóta játszik tudja miről beszélek... Jobb lettem tőle? NEM!
    A másik dolog, a "konteo 1.":
    "...fizetős játékost nem bannolnak...":
    DE IGEN, KIRAKNAK ugyanúgy... lásd: [url]https://goo.gl/gb36YA[/url]
    Nem kevés prémium tankom van, nem keveset költöttem a prémium fiókra, de ez senkit sem érdekel bannoláskor.
    Jah, és nehogy azt higgye valaki, hogy a napjai megmaradnak (a felfüggesztés alattiak), mert az szépen fogy ugyanúgy... :wb: (Igazából csak ezt sajnálom...)
    A harmadik dolog, a "konteo 2.":
    "kék", meg "lila" játékost nem bannolnak...
    Dehogynem.
    Tudjátok, van ez a lista... Lehet rajta csámcsogni. Megtettem. Nagy-nagy megelégedéssel vettem tudomásul, hogy bekerült olyan is a szórásba akiről tudtam, hogy durván tolja. :P
    Tehát nem kell elhinni azt a hsz-t, hogy "...direkt ezért teletoltam mindenféle modokkal a resmods mappát, mert a fizetőst úgyse bannolják..." (nem szó szerinti idézet, de ez a lényeg).
    Konklúzió:
    Szálljatok magatokba, aztán utána toljátok a f...st a tollatokból, vagy a billentyűzetekből... ;-) (Tisztelet a kivételnek! Mert van egy-kettő, aki jó meglátással bír a témában.)
    Zárszó: a csalások készítői úgyis egy lépéssel előrébb járnak...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    tothgabor1977
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="Ynnegaf"]Hááát, remélem még lesz folytatása ennek, mert tegnap mentem haverral egy elég fura csatát. Ellenfél su-122-44 egymás után három tankot küldött garázsba ammo rack-el. Kissé gyanúsnak találtuk, hogy az illető három lövéssel zsinórban így iktat ki három tankot.[/quote]
    Szia! Én Jackor mod-ján kívül semmit nem használok, de tegnap,tegnapelőtt kb 15 tankot robbantottam fel, volt olyan csata ahol 3 lövés 3 tank egymás után. De való igaz, hogy van olyan, hogy ugyan az a tank egymás után lövi nekem az amo rack-et két lövés két lőszerrekesz és mondjuk a pálya másik feléről :-) az kicsit fura,de nem lehetetlen.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    csalezlopez
    • Tankos
    · 7 éve
    nem akarják a klánokat keresztre fesziteni? pedig a Golgota klán Jézus játékosát.............:-D
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.