Jelenleg

22
látogatónk van

2017. január 13. 08:39

T-44-85M szovjet tier VIII-as prémium közepes tank - Képek és paraméterek

(9 szavazat)
29 hozzászólás

Némileg módosultak a T-44-85 első körös paraméterei, íme a változások:

  • Fordulási sebesség: 50 fok/mp (60 helyett)
  • Töltési idő: 4,3 mp (4,795 helyett)
  • Pontosság: 0,33 m/100m (0,345 helyett)
  • Célzási idő: 2 mp (2,2 helyett)
Utoljára frissítve: 2017. január 13. 08:42

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    vaskereszt
    • Tankos
    · 7 éve
    Csak nekem rémlik úgy, hogy ez egyszer bent volt már t7-ben, csak kikerült mert gyenge volt? aszem a löveg volt más rajta meg kevesebb hpja volt
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Lidercnyomas
    • Tankos
    · 7 éve
    Összehasonlítottam a T-44-100-al (tier VIII. bonus/prem med), mi ebben a tier VIII. ? Minden paramétere azonos, de - főleg - rosszab, mint a T-44-100-é.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    HighExplosive
    • Tankos
    · 7 éve
    Osztom Phurges véleményét!Az az 1200 HP meg ugye vicc!
    A Mutz 1300-a sem kutya de ez visz mindent mint a piros hetes!Jobb esetben 2 lövés és annyi!A legjobb,hogy nem is kell feltétlenül tier 10 hozzá!Egy rhm is megteszi .... (vagy egy Skorpio G...)
    Az egyetlen ami elgondolkodtatna a megvételén,ha valami über nagy kredit hozama volna!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Mazzzu
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="phurges00"]végjátékban majd elő kell venni azt a goldot, mert a német titkos tartalék (maus, e100 ) k0-ban vár mindig, hogy megrépázzon.[/quote]
    Azért ez egy masszív aranyköpés
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    B0t
    • Tankos
    · 7 éve
    Az a WG érdeke hogy nem rak be egy stock T54 et D10T2S el vagy D54 el APCR prémium lőszerrel. Mondjuk ki nem így csinálná ha pénzt keresne vele.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    phurges00
    • Tankos
    · 7 éve
    Azért ha belegondolsz és nem akarsz konteozni , akkor mondhatjuk, hogy minden tier leosztásban azonos számban fordul majd meg a tankod. saját/+1/+2 tierben is.

    Azért a csaták harmada nem kis szám és ott fogsz csücsülni a lista alsó egyharmadában, ahol a társaid (neked legalábbis), nem hozza le a győzelmet, mert te vagy az! aki a csatában a top sebző és te tőled halad a csata. Így a te gondod marad mindig a maradék tank kilövése. Mindig a jobb játékos nyakába szakad ez a feladat, akármilyen tierben is van.

    Ha nézed Vérpistit, aki elhal 1 perc után annak valóban nem gond, ő lő 2-3 lövést, pont nem zavarja majd, hogy ki hozza le, mert mindenki esélyesebb erre a szerepkörre mit ő.

    Én ilyen alapon mérlegeltem. Én is szeretem a t44-100-at, de nehéz heavyk ellen azért nem életképes.

    Azt sajnos nem tudom neked megmondani, hogy miért negatív irányból közelítem meg a témákat, de hidd el, a legtöbb esetben rettentő pozitívan is tudnék írni, ha az adott dolognál ezek lennének túlsúlyban....

    Az, hogy a többi modi, nem vesézi ki a témákat a negatívumaik alapján, majd utána a pozitív dolgok felől, az legyen az ő dolguk. De ismétlem, ha ennek a tanknak a szerepéről beszélünk, ez jut eszembe elsőnek, hogy BotBéla, valóban nem szorul goldra vele, de tőle nem is várunk mást. Aki már kicsit is jobb és nem hal el a csata kezdésnél , annak a végén ez a tank feladja a leckét . Sok esetben pedig kifejezetten hátrány az alfa és a 183 pen, mikor majd jön a VK béla, vagy E100 barátunk szembe fél Hp-n.

    A sima statok ugyan nem mindent árulnak el róla, de a jó /rossz játékos szerepét ismerem a játékban, és aszerint döntöm el, hogy evvel, vagy mondjuk egy cdc-vel fogom könnyebben lehozni a csatát , vagy kevesebbszer kell a 2es lőszerre támaszkodni.Ha majd érdekem lesz mellette propagálni , akkor kiemelem az értékeit, és háttérbe szorítom a hátrányait és nem beszélek arról,hogy a sima statok, vs a csatában ténylegesen nyújtott teljesítménye nem mindig vannak köszönőviszonyban .
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    _Szazados_
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="phurges00"] Prémtankkal meg nem goldozni akarok, hanem farmolni, lehetőleg a maximumot minden csatában kivenni vele.
    [/quote]

    Förgisz, komolyan mondom, te vagy az egyetlen moderátor a fórumon, akinek majd mindenhez van valami negatív hangvételű hozzászólása.

    Ha nem akarsz goldozni, akkor nem goldozol. Mi ebben a nehéz? T10-ben amúgy sem a te dolgod lehozni a meccset, de ha jól helyezkedsz, akkor a csapat hasznára lehetsz, másrészt meg ha nem akarsz aranyat lőni, akkor megpróbálsz láncolni vagy spotolni. Főleg az előbbi, mert sokan nem jutnak odáig, hogy leláncolni egy tankot lehet 1000+ assist is, ellőni egy goldot cirka 250 sebzésért meg wáó de megéri. Persze ha a stat számít és nem a profit, akkor hajrá.
    A T-44-100 meg egy jó farmtank én pl szeretek vele T10-ben játszani és lehetőleg nem lőni aranyat. Amúgy sem a max tier ahol a leggyakrabban megfordulnak a nyolcas medek, úgyhogy kinagyítani valamit, amin lehet ríni, hülyeség.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    phurges00
    • Tankos
    · 7 éve
    p2w hol? mikor?

    Amúgy 183mm pen T10-ben? mért akarná ezt megvenni bárki , ha vannak jobbak helyette ?
    Legyen mozgékony, de ilyen alfával t10ben?

    T44-100 ott van mint t54 light koppintás mozgékonyságban, bőven elég. Azért 200pen alatt már nincs t8 tank ami szórakoztat.Ill. főleg prem esetében azért valljuk be, egy átlag noob nem foglalkozik vele, milyenek a tank értékei, főleg 1-1,5 perc után már nem élve... így aki ilyet megvesz és tudja magáról, hogy ő a csata egyik mozgatóeleme, akinek van ráhatása a csatára általában, az számoljon vele, hogy végjátékban majd elő kell venni azt a goldot, mert a német titkos tartalék (maus, e100 ) k0-ban vár mindig, hogy megrépázzon .

    Annyira felgyorsult a csata, hogy nem érsz rá sokszor ott taktikai húzásokra , kerülni, 50el gyenge pontot lőni . Sok esetben a végén te harcolod majd le evvel a megmaradt heavyket. Prémtankkal meg nem goldozni akarok, hanem farmolni, lehetőleg a maximumot minden csatában kivenni vele.


    #18Ynnegaf

    Aztán a "foglalt" tankok más nemzet színeiben mint prém tank. m41 példája...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Káposztaarcú
    • Tankos
    · 7 éve
    amúgy összességébe mi a töknek ennyi prémium? új részágak egész sorát lehetett volna elindítani csak a 2016os prémtankokból és akkor nem lenne péjtuvin jellegű a történet...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ynnegaf
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="Bobbykah"]Itt a kérdés szerintem az , hogy hány töltényt vihet majd magával. Mert ha nem sokkal többet mint a T54 mod. 1, az fantasztikus lenne [/quote]
    A 85mm-es lövegnek elég kicsik a töltényei, úgyhogy szerintem jó sok skuló férhet bele.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.