Jelenleg

18
látogatónk van

2016. november 10. 08:03

0.9.17 frissítés: Szuperteszt

(15 szavazat)
79 hozzászólás

A 0.9.17-es frissítés már hivatalosan is úton van és új fejlesztés és tartalmak sorát hozza majd el nekünk:

Két svéd ág, felújított lepattanó és overmatch mechanizmus, néhány új HD modell, átdolgozott kistérképek és még sok egyéb nyalánkság. Íme a részletek:

Szuperteszt

A szuperteszt egy projekt bevezetési eljárásának egy korai tesztelési szakasza, amiben azt teszteljük, hogy az új verzió működik-e és javítjuk a legkritikusabb jelentkező hibákat. A szuperteszt egy nagyszerű lehetőség arra, hogy élő környezetben kipróbálhassunk bizonyos dolgokat, új fejlesztéseket. A szuperteszt szerver általában 1,5 hónappal a verzióváltás előtt szokott elindulni.

Svéd tankok

A 9.17-ben lejönnek a gyártósorról a svéd páncélvadászok is. Ezek mindegyike könnyen páncélozott, következésképpen gyorsak és mobilisak is lesznek egyben (ellentétben a játékban lévő többi TD-vel). Mozgékonyságukból fakadóan elsőként foglalhatják majd el a kulcspozíciókat, ahonnan erőteljes ágyúikkal megbízhatóan oszthatják a sebzéseket, miközben alacsony sziluettjüknek köszönhetően igen jó rejtőzködési képességekkel is rendelkeznek majd. És ha ez még nem elég, a tier VIII-X-es svéd TD-k egy a játékban még nem látott új hidro-pneumatikus felfüggesztéssel is rendelkeznek majd, mely segítségével a test mozgatásával lesznek majd képesek az ágyú vertikális és horizontális kitérítésére. Ezek a tankok két módban működhetnek majd: utazás és tüzelés.

Tovább egy hibrid ág is elindul az első páncélozott járművel amit a svédek építettek, az Strv fm/21 könnyű tankkal, mely különféle közepes és nehéz tankokat vezet majd fel az ágon.

A három klasszikus közepes tank (Strv m/38, Strv m/40L, and Lago) tier II-IV-ben jelenik majd meg. Ezek jó kitérítési szögekkel rendelkeznek majd, így tökéletesek lesznek arra, hogy az újoncok tovább fejleszthessék majd harci és taktikai képességeiket.

Ezután a tier V-ös Strv m/42-vel folytatódik a móka, melynek kiemelkedő ágyúsüllyedése (-15°) és rejtőzködési képessége lesz.

A tier VI-os Strv 74-et gyenge mobilitás és páncélzat jellemzi majd, egy erőteljes ágyúval megspékelve. Köszönhetően a svéd tankok nagyon jó ágyúsüllyedésének (-15°) képes lesz az ellenfelek messziről úgy szedegetni, hogy közben rejtve marad majd azok szeme elől. 

Tier VII-es szinten a Leo ólálkodik, ami a legjobb dinamikával és legnagyobb alfa sebzéssel büszkélkedhet majd tierjében, mindezt azonban a manőverezhetőség és páncélozottság kárára.

A VIII-X-es szinten trónoló nehéz tankok jól védett tornyokkal, autoloader ágyúkkal és a nemzetre jellemző ágyúsüllyedéssel rendelkeznek majd, melyek összessége új taktikákra, játékmenetre, a terepviszonyok ügyes kihasználásra kínál majd lehetőséget.

A tier VIII-as Emil I egy igazán kemény dió, melyet a front páncélja miatt lesz majd nehéz feltörni. E mellé megfelelő mobilitás és sebesség jellemzi majd, ami egy autoloader ágyúval lesz majd megtámogatva. 

A tier IX-es Emil II mind a torony frontpáncélzatában, mind ágyúsülyedésben felülmúlja majd francia tier társát, az AMX 50 120-at.

Az ág tetején a Kranvagn trónol majd, amit igen jól páncélozott torony, autoloader ágyú és kiváló ágyúsüllyedés jellemez majd.

Felújított overmatch mechanizmus

Az új svéd tankok mellett érkezik egy változás is lepattanók működésében az overmatch mechanizmuson belül.

A jelenleg rendszer helyett egy egyszerűbb, egységes mechanizmus érkezik, mely figyelembe veszi majd a becsapódási szöget és a lőszer kaliberét is. Ez a módosítás megnöveli majd az erősen döntött páncélzatú tankok harci hatékonyságát, beleértve az új svéd páncélvadászokat is.

A becsapódási szög egyenletben történő szerepeltetésével az overmatch hatékonysága több normalizációban és egy nagyobb lepattanási szögben csúcsosodik majd ki. Utóbbi a kaliber és a névleges páncélvastagság arányától függ majd.

Prémium tankok változása

A játék egyensúlyozásának munkálatai javában zajlanak. Ennek részeként a 0.9.17-ben javítani fogjuk néhány jelentősen az elvárások alatt teljesítő prémium tank harci paramétereit.

Hangok

A hangok területén is érkezik pár fejlesztés:

  • Az 5.1 és 7.1 hangrendszerrel rendelkezők kapnak egy beállítási lehetőséget a Beállítások ablakon.
  • Egy célpont rögzítését egy hang értesítést követi majd.
  • A mikrofon bekapcsolása a beállítások fülről a hang fülre került át.

Új kistérképek

Újabb 7 kistérkép kap új kinézetet: Karelia, Pilsen, Sand River, Mountain Pass, Tundra, Windstorm, Winter Himmelsdorf.

HD modellek

11 újabb tank kap HD modellt az új verzióban: Tetrarch, SU-85I, SU-76I, SU-122-44, KV-2, Pz.Sfl. IV B, VK 28.01, Pz.Sfl. IV C, Sturer Emil, B1, Conqueror GC.

Utoljára frissítve: 2016. november 10. 14:03

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Kaszas58
    • Tankos
    · 7 éve
    Kipróbáltam teszt szeróna tizes svéd heavyt... valami hihetetlen OP.
    Minden megvan ami egy jó tankba kell: Sebesség, Páncél, Ágyú, Pontosság, Csőlehajlás. Ha nem nerfelelik, akkor a következő nagyversenyen csak ezt a tankot láthatjuk. Első körömben 5k-t sebeztem, 4k-t úgy, hogy 100! HPm maradt! A második körben easy 7k dmg. Még nagyon vesztes körökben (3-15) is easyn le lehet vele sebezni a 3k-t.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PanzerGunter
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="Angelus1991ster"]Az Izraeli minor ág nyugodtan lehetne az EU ágnak része, mivel az a Dunántúl méretű új-szentföldi katona állam inkább Európa része, mint annak az állandóan zűrzavaros Közel-Keleti térségnek.

    Egy EU ágat sajnos nem képesek megcsinálni. Pedig lenne értelme a 10. vagy 11. ingyé ágnak benne az össze minor tankgyártóval.[/quote]


    Földrajzilag?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    be.ga1004
    • Tankos
    · 7 éve
    Most találtam pilsen supertest videót 3 féle variációval,a harmadik gond nélkül lehetne a mostani helyet szerintem.

    [url]https://www.youtube.com/watch?v=wNY0gCmjB2M[/url]
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    BiO_rOo_BOT
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="Flox"]És mikorra várható a 9.17 test servere ?[/quote]
    [quote name="Horgony1"]Azért reménykedtem benne , hogy a Typ59 is kap némi buffot.Az ágyú lassan céloz azt még elfogadom ,de a tank olyan lomha medhez képest mintha az angol ágon lenne .[/quote]

    LOL, lehet ráférne. Tegnap megettem egyet T34-85-el. Az ember szerintem kitépte a haját közben/utána :-D
    Nagy a hype körülötte de már nem az mint régen volt....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Angelus1991ster
    • Tankos
    · 7 éve
    Az Izraeli minor ág nyugodtan lehetne az EU ágnak része, mivel az a Dunántúl méretű új-szentföldi katona állam inkább Európa része, mint annak az állandóan zűrzavaros Közel-Keleti térségnek.

    Egy EU ágat sajnos nem képesek megcsinálni. Pedig lenne értelme a 10. vagy 11. ingyé ágnak benne az össze minor tankgyártóval.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    YelloWarrior
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="PanzerGunter"]

    Mi a logika abban, hogy egy Közel-Keleti ország tankjai EU ágba kerüljenek?[/quote]

    Akkor hova kerüljön? Ázsiába? Ahhoz még kevesebb közük van...
    Egyébként meg európai és amerikai tankokat használtak, alakítottak át...tehát nem értem a problémát.

    Meg gondolom az izraeliek most is az EU szervereken játszanak.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PanzerGunter
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="YelloWarrior"]
    Végül is logikus. Hová kerültek volna ha nem az EU ágba?
    Amúgy prémium tankként még mindig ki lehetne hozni pl izraeli shermaneket...
    Bár erre meg kitalálnák hogy mi lesz a legénységgel, meg nincs ága....de ennyi erővel a svéd prém is kint van...pedig az ág még nincs meg.....szándék kérdése ez.

    "A modern tankok nem valószínű, hogy be fognak kerülni, mivel nagyon sok helyen hadrendben vannak, a tulajdonságaik is részben titkosak."

    Nem árulják el mennyi a HP vagy ammorekk érzékeny e?

    Szerintem a WG-nek nem gond hogy hasraütésre adjon értékeket
    Miért? Most számít bármit hogy a valóságban is 120 mm a frontpáncél meg a játékban is? Köze nincs ennek az egésznek a valósághoz a kaliberszabályokkal, HP-kkal,camokkal, felszerelésekkel......de ez nem gond ez egy játék...

    Modern tankok azért nem lesznek mert MBT-k...nem lehet besorolni.....1500 lóerős 60-al repesztő vasak 120 mm-es ágyúkkal....reaktív páncéllal meg olyan lövedékkel ami 400 mm acélt átvisz....picit egyensúlyozási problémák lennének [/quote]


    Mi a logika abban, hogy egy Közel-Keleti ország tankjai EU ágba kerüljenek?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Johnypower
    • Tankos
    · 7 éve
    Köszönjük a beigért Maus buffot...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    TheMajor66
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="Flox"]És mikorra várható a 9.17 test servere ?[/quote]
    Szerintem elég világos a címből:

    [quote]Az első 0.9.17-es teszt szerver november 17-én érkezik majd. Az új verzióval érkező változások és újítások listája itt olvasható.[/quote]
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Flox
    • Tankos
    · 7 éve
    És mikorra várható a 9.17 test servere ?

Kapcsolódó elemek

  • Visszatért a becserélés! Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy a veterán járműveidet újakra cseréld be, és sok aranyat spórolj.

© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.