Jelenleg

25
látogatónk van

2016. augusztus 24. 08:00

Hitler megtudja a Scheff vs Hopka 1v1 végeredményét...

(50 szavazat)
100 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2016. augusztus 24. 08:30

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Angelus1991ster
    • Tankos
    · 7 éve
    Tehetségkutatók nemigen vannak, csak celebgyár reality-k. Karaokiznak egy tucat adáson át, aztán amelyik eladhatóbb az nyeri.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    YelloWarrior
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="HUNterRichie"]
    Ez nem struccpoloitika, az ilyen önjelölt kis senkik rémálma, ha nem megy a téma róluk. Mit érsz el azzal, ha erőlködsz? Még többen követik és figyelnek rá. A megszűnést, eltűnést semmiképpen. Bevállalva egy büntit is : a szart nem azzal tünteted el, ha szagolgatod és a szomszédnak panaszkodsz róla, hogy büdös, hanem ha lehúzod a WC-n.[/quote]

    viszont a szarról ki kell mondani hogy szar, különben nem tudják mit kell lehúzni
    Szerintem a struccpolitika, ignorálás max ezután jöhet....már ha elért egy olyan állapotba a jelenség "bűze" amivel foglalkozni kell...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    HUNterRichie
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="Ynnegaf"]Na pont ezt a mentalitást ekézi Puzsér pár oldallal korábban linkelt videóban. Javaslom hallgasd meg. Igenis fel kell hívni a sz*rra a figyelmet, de meg is kell fogalmazni róla a kritikát. A struccpolitika nem jobb a piedesztálra állításnál.[/quote]

    Ez nem struccpoloitika, az ilyen önjelölt kis senkik rémálma, ha nem megy a téma róluk. Mit érsz el azzal, ha erőlködsz? Még többen követik és figyelnek rá. A megszűnést, eltűnést semmiképpen. Bevállalva egy büntit is : a szart nem azzal tünteted el, ha szagolgatod és a szomszédnak panaszkodsz róla, hogy büdös, hanem ha lehúzod a WC-n.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    YelloWarrior
    • Tankos
    · 7 éve
    jaj, bocsánat! ide írom hogy SZERINTEM...mert a végén még valaki hisztizni kezd hogy "nem egysoros, akkor biztos kioktat csak másokat"
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    rosszpenz
    • VIP
    · 7 éve
    Bhalangir, teljesen igazad van, csak engem az szomorít el, hogy a tőkés csatornákon futó tehetségkutatók nézettsége a sokszorosa annak, ami a DunaTV-n megy. Főleg, mikor a bikicsunáj jellegű blokk megy az előválogatóban. És tudod ez az, ami szomorú. Az is, hogy több igény van más szerencsétlenségét kinevetni, mint más tehetségének örülni, meg az is, hogy a média egyszerre kiszolgálja ezt az igényt, illetve megteremti a melegágyat az ilyen viselkedés elmélyülésének. Mert tény, hogy ennek az érmének is két oldala van, sajnos ilyen a tömeg magyar, és sajnos a média nem vállalja egyetemesen a színvonal növelését, hanem a könnyebb utat választva ontja a szemetet és butítja tovább a népet.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    YelloWarrior
    • Tankos
    · 7 éve
    " A sok "bezzeg régen még volt" "érték" mellett legalább annyit fel lehet sorolni, amit meg a mai szemmel barbárságnak tartunk. "

    Jó, de itt senki nem mondta hogy visszafelé kell tekintgetni...vannak ÁLLANDÓ értékek.
    Ezek is tűnnek el, szorulnak háttérbe...nem csak a "gyerekverés".
    Ez a baj.

    "A demokrácia pont attól jó, hogy nem te vagy én döntjük el, hogy valaki értéket képvisel-e, vagy sem, "

    Pedig a társadalomnak marhára el kéne dönteni hogy mit minek tart, mik az alap értékek...
    Ez a "csináljon mindenki amit akar..aztán majd válogatunk" nem működőképes, hiába hangzik marha demokratikusan, ez sem az, mert ha a média, politika szintjére emeljük nem vagyunk azonos helyzetben: ők milliókhoz juttatják el amit akarnak, magánember meg pár tucat emberre van befolyással....az ő befolyásuk nagyobb, a miénk kisebb...

    "És ezek összeadódva fogják aztán meghatározni, hogy mi micsoda. "

    Sajnos nem, 20 éve senki el sem tudta képzelni hogy ennyi és ilyen szeméttel lesz tele a média, nem volt rá igény...de generáltak. Most már ez a szint.
    A társadalom hierarchikus, mindig is az lesz.....kevesek döntik el mi a helyes - régen az egyház, politikai hatalom, ma a média - és ha szarul választjuk meg őket/hagyjuk őket, szart kapunk értéknek....

    "A média felelőssége ebben kétségtelen, de azért ne keverjük össze a nézettséget, vagy bevételt produkáló műsort az értékteremtő szándékkal. "

    Az a baj hogy előbbi mindig szélesebb tömegekhez jut el, mert van benne pénz és mert a gagyi, olcsó, egyszerű tartalomra fogékonyabbak az emberek.
    Ezért akármelyik média, akármelyik produktuma megkövetel egy színvonalat....ebből nem kéne engedni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Bhalangir
    • Moderátor
    · 7 éve
    [quote name="grisa74"]Biztos az én értelmi szintemmel van a probléma.
    Mert nem ilyen értékrend szerint nevelkedtem.
    Mert szerintem figyelmet (feliratkozást, nézettséget, stb.) az értéket teremtő ember érdemel.
    Nem nem tekintem értéknek ha valaki ostoba vagy annak tetteti magát.
    Nem tudok röhögni azon ha valaki ostobasággal előrébb jut mint az aki kiemelkedik tudásával a többi ember közül.

    A mai világban elönt minket az információ. Irtó nehéz beosztani az időt, a figyelmet hogy tájékozott lehess a világ fontos dolgaiban. És szerintem nem örvendetes, hogy vannak akik elszívják a figyelmet és sokak számára közvetítenek torz képet a világ dolgairól.

    Egyébként az vicces, hogy ahhoz képest mit kapott Cleverland itt a wotinfón is a wot közösségtől, azután most hányan örvendeznek ezen a produkción amit Hopka nyújt. Nem értem, de tudom én vagyok a gyengeértelmű.
    [/quote]

    Kicsit másképp látjuk a világot az biztos. Én magam szemszögéből nézve ezt lazábban fogom fel. Az remélem azért egyértelmű, hogy "Hopka" jelenség számomra se érték. Én is a"celebvilág" értékei közé sorolom. Én pusztán annyit próbálok mondani, én a saját környezetemben akarom elérni, hogy ezek a dolgok a helyükön legyenek kezelve. Így lehet ellene tenni. Az értékrendek folyamatosan változnak, nagyapánknak, apánknak és a gyerekeinknek is mások lesznek a normák, mert a világ változik. Nem értek vele egyet, hogy ez jobb lenne vagy rosszabb. Pl ahogy nagyapáink bántak sokszor a nagyanyáinkkal, ahogy 50 éve még az, hogy vered a gyereked természetes volt stb. A sok "bezzeg régen még volt" "érték" mellett legalább annyit fel lehet sorolni, amit meg a mai szemmel barbárságnak tartunk. A demokrácia pont attól jó, hogy nem te vagy én döntjük el, hogy valaki értéket képvisel-e, vagy sem, de a magunk környezetében tudjuk értékként vagy szemétként kezelni a dolgokat. És ezek összeadódva fogják aztán meghatározni, hogy mi micsoda. A média felelőssége ebben kétségtelen, de azért ne keverjük össze a nézettséget, vagy bevételt produkáló műsort az értékteremtő szándékkal. Az pénz teremt, amit "Berkikkel" lehet. Értékteremtésre meg nézd meg a Duna éves tehetségkutatóit. A Petőfi rádió Akusztik műsorait, vagy azt ami számodra értékkel bír. A "celeblétről" ki kell mondani, hogy értéktelen, az utóbbiakról meg, hogy érték, és ekként kell kezelni. Nem pedig ami értéktelen azt úgy kezelni, mintha nem is lenne. Ezt próbáltam a magam módján elmondani.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    bendzsi_a_haver
    • Tankos
    · 7 éve
    Én sem nagyon értem mért van ilyen videónak létjogosultsága az oldalon...
    Kiszolgálni a 9-13 éves gyerkőcöket akik mesésen rá vannak izgulva a hasonlókra?
    Sajnos a vloggerek és visszajátszást feltevők közt sem ért meg mindenki a feladatra...csak ugye, ha van közönsége-sikere máris "neszójjábe, ki vagy te?" jelenség jön elő
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ynnegaf
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="HUNterRichie"]
    Ott a pont, nem ő teszi magát celebbé/ismertté, hanem a "nép". Gagyi marketing fogás, de még mindig működik. Ha értéket nem tudsz teremteni, kelts botrányt, majd az utálóid ismertté tesznek. Akit érdekel és vevő rá, imádja, akit nem, az meg ***-ja már le, ahelyett, hogy nagyobb reklámot csinál neki, mint az imádói...[/quote]
    Na pont ezt a mentalitást ekézi Puzsér pár oldallal korábban linkelt videóban. Javaslom hallgasd meg. Igenis fel kell hívni a sz*rra a figyelmet, de meg is kell fogalmazni róla a kritikát. A struccpolitika nem jobb a piedesztálra állításnál.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    HUNterRichie
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="Samy70"]Ebből a Hoppá-ból így csinálunk valakit... [/quote]

    Ott a pont, nem ő teszi magát celebbé/ismertté, hanem a "nép". Gagyi marketing fogás, de még mindig működik. Ha értéket nem tudsz teremteni, kelts botrányt, majd az utálóid ismertté tesznek. Akit érdekel és vevő rá, imádja, akit nem, az meg ***-ja már le, ahelyett, hogy nagyobb reklámot csinál neki, mint az imádói...
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.