Jelenleg

22
látogatónk van

2016. augusztus 10. 08:20

Fejlesztői hírrepeszek #216 - Slava Makarov

(19 szavazat)
96 hozzászólás

A WoT fejlesztési menedzsment le lett cserélve, jelenleg Slava Makarov a kreatív igazgató.

Hogyan viszonyulsz az arty-khoz?

A járműtípust lényegében kell átalakítanunk. Ezzel kíséreteztünk a Sandbox szerveren. Azonban nem kapkodunk és sietünk a Sandbox szerver változtatásainak bevezetésével. A jelenlegi változtatások egyike sem kerül ki az éles szerverre további fejlesztések nélkül.

Problémaként kezelitek a szupergyors vereségek esetét?

Igen, és ez az egyik fő téma amit vizsgálunk a Sandbox szerveren.

Oktatni fogjátok a játékosokat arra hogy hogyan kell játszani?

A feladat célja a játékosok oktatása, megtanítása, legalább az alap harci taktikákra, ez már el is kezdődött.

Hogyan fogod kezelni az ismétlődő térképek problémáját?

A térképek kérdése egy igen nagy falat. Meg kell vizsgálni és ki kell elemezni a problémát. A régi térképek talán el lesznek távolítva vagy át lesznek dolgozva. A coport, mely jelenleg a térképeken dolgozik, nagyon jó munkát végez.

Hogyan állsz a "prémium lőszert kreditért" kérdéshez?

Nagyon fontos hogy ezt a helyzetet kezelni tudjuk, de a probléma forrása főként a lőszerek átütésének inflálódásából és a túlzott látótávokból adódik, nem magukból a prémium lőszerek meglétéből. Ez az ok, amit megpróbáljuk kijavítani.

Vajon az új balansz (VB 2.0) kész lesz újévre?

Túl korai még megmondani. Nagy erőkkel dolgozunk rajta. Jó megoldásokat keresünk és finomhangolásokat hajtunk végre. Lehet hogy néhány új mechanizmust a régi balanszt felhasználva tesztelünk majd.

Mit tesztek a lassú tankokkal?

Volt egy olyan javaslat, hogy ezeket a tankokat gyorsabbá kellene tennünk.

Meg fog változni az átütés és a sebzés +/-25%-os random szórása?

Lehet visszatérünk majd ezen pont megvitatására, miután a harci távolságok problémáját már megoldottuk a Sandbox-on.

Mi történik majd a személyes küldetésekkel?

A személyes küldetések felül lesznek vizsgálva és azok melyek problémásak, javítva lesznek. Úgy gondolom hogy a személyes küldetések ötlete önmagában jó, de a megvalósítás egyes eleme lehetne még jobb, erre fogunk koncentrálni.

Bevezetitek a +/-1-es harci szint szabályt?

Az új MM megoldást nyújthat majd a játékélménybeli problémákra. Ez a tervek szerint tartalmazni fog bizonyos korlátozásokat az SPG-ket tartalmazó szakaszokra vonatkozóan, valamint meghatározott tier elosztási piramist is hoz majd magával.

Forrás: https://ritastatusreport.live/

Utoljára frissítve: 2016. augusztus 10. 09:15

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Bicsek86
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="D00M"]Az az érdekes, hogy Tier 5-6, hellyel-közzel 7 környékén, még működik is ez a kő-papír-olló elv, de minél fentebb mész, annál inkább megborul. Egy KV-1, T-150, még elboldogul az ember -2 tierben is, de egy 8-as nehéz, már igencsak küszködik tier 10-ben.[/quote]

    Nagyjából egyetértek, de például egy KV-1 vs. O-I azért már izzasztó tud lenni...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Serious_Black
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="D00M"]Az az érdekes, hogy Tier 5-6, hellyel-közzel 7 környékén, még működik is ez a kő-papír-olló elv, de minél fentebb mész, annál inkább megborul. Egy KV-1, T-150, még elboldogul az ember -2 tierben is, de egy 8-as nehéz, már igencsak küszködik tier 10-ben.[/quote]

    IS-3 225 alap pen, T10-ben inkább med VAGY a 265-ös gold.
    KV-4 ott a 290 körüli goldátütés (asszem annyi van neki).
    T32 kiságyú, full gold amúgy is használhatóbb, mint a nagyágyú.
    Caenarvon szinte mint az IS-3 penben, ágyústatjai hihetetlen jók (elvileg, nem játszottam vele).
    VK A 244 gold pen, ha nem tudsz flankelni. Oké, ez a legrosszabb, de ezt eddig is tudtuk a VK A-ról
    A Tigris II-nek szintén 280+ goldja van, ha jól emlékszem.
    50 100-nak 1800 burstdamage van, 232 alap penje, de az nem HT amúgy sem.
    110 265 gold pennel és jó ágyústattal mászkál.
    Az O-Ho trollgunja meg mindent sebez.

    Szerintem teljesen korrekt, 200+ alapátütésekkel mennek a T8 HT-k, ez egy 140 átütéséhez elég kell például legyen, a buckatankokra ott van az arany. Ésszel használva, jókor goldot töltve, támogatóként szerintem T8 HT simán balanszolt T10 ellen. Nekem inkább a T8 medekkel van problémám, mert azok néhány kivételével T10-ben esélytelenek.

    Tegnap például IS-3-at szorzóztam, és sikerült megfognom sidescrapeben egy E5-t. Igaz, ehhez az E5 driver is kellett, nem unicum volt szerintem, meg egy camper lób@52ó Obj 704 a hátam mögé, hogy ne merjen rám ugorni, de.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    D00M
    • Tankos
    · 7 éve
    Az az érdekes, hogy Tier 5-6, hellyel-közzel 7 környékén, még működik is ez a kő-papír-olló elv, de minél fentebb mész, annál inkább megborul. Egy KV-1, T-150, még elboldogul az ember -2 tierben is, de egy 8-as nehéz, már igencsak küszködik tier 10-ben.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Golza
    • Tankos
    · 7 éve
    Hát érdekesek a kommentek... Én azért olvasom a cikkeket hogy új infot szerezzek, a kommenteket pedig h tippeket kapjak az infok alkalmazására (pl új az tankot érdemese megvenni, mit jelent pontosan az XY változtatás). De sajnos egyre növekszik a sh!t kontent a hozzászólások közt. Nem egymást kellene fikázni, hanem ha nem is segíteni de legalább rámutatni mi a baj a másik véleményével, esetleg mit csinál rosszul. Ennyit általánosságban INNETŐL a témához:
    1. +-2 MM - a baj ismert, az alkalmazkodás: még a játék elején kaptam egy jó tanácsot, minél lentebb van a tiered a csatába annál inkább downgrade-ld magad, ergó a Tiger I-el T IX-ben légy med vagy sniper a mededből legyen spotter vagy sniper
    Persze szép lenne a +-1 vagy ha limitálnák a tiereket per csata (5-5-5)
    2. GOLD : HTVEL MÁR NEM LEHET A MEZŐ KÖZEPÉN ÁTTÖRNI!!! kész ez van bele kell törődni, próbáld csökkenteni a távolságot hogy ne látatlanul lyuggassanak, legyen fedezéked, sajnos a mostani meta a messsziről kuttyogtató medeket nyomja ami kapcsolódik a 3.hoz
    3.
    [quote name="Triagia"]
    Anno, 2011-ben a "GOLD" lőszer valóban csak goldért volt elérhető (innen a neve is). Akkor a Heavyk ellen ott voltak a TD-k, a campelő TD-k ( amiket a lightok derítettek fel) ellen ott voltak az Artik, a medek meg amolyan köztes futkározók, flankelők.
    Ez volt a kiindulás. [/quote]
    Vissza kellene térni a kő-papir-olló rendszerhez, mert most a kő (medek) szétb@52nak mindent
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    DrGoodBad
    • VIP
    · 7 éve
    [quote name="HUNterRichie"]Huhh ez meglepett nagyon!
    Csak nem rájöttek az elvtársak arra, hogy sikeresen egy kommersz, tartalom nélküli tank-FPS keletkezett szép lassan a WOT-ból? 4-5 perces gyors menetek tömkelege hosszabb távon unalmas (szerintem) amit legjobban a kis számocska jelez, ami néha a béka segge alatt van a korábbi évekhez képest, pedig szünidő van. Mikor elkezdtem a WOT-ot hétköznap este is sorban kellett állni, most meg este van a két szerveren annyi ember, mint akkor hajnalban.
    Én csak azt kívánom, hajrá!

    [i]Ami a legjobban tetszik:
    "A feladat célja a játékosok oktatása, megtanítása, legalább az alap harci taktikákra, ez már el is kezdődött."
    Mittengard harcmezején! [/i][/quote]

    Most egy éve szerver 1: 100,000 szerver 2 . 200.000 fölötti játékos,jelenleg 1:30-40.000 2: néha megüti a 100.000 -et,de ritka inkább 70-80.000 játékos csúcsidőben...elgondolkodtató azért nem?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Python1986
    • Tankos
    · 7 éve
    Hiába vizsgálottok..Bele ******* a *********. MIre mindent kijavitanátok az összes jó játékos elhagy majd benneteket *******.Csak a ****** és a ****** maradnak majd. Én már elöre temetem ezt a jó kis játékot.

    [.:Moderálva by Bhalangir:.]- Disztingválj légy szíves!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    maksoo95
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="HUNterRichie"]
    A sorban állást a szerverre való belépéshez értettem.[/quote]
    Ja mondjuk így már ésszerű a dolog, ezer bocs
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    laciqwer1
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="Bhalangir"]
    A tankon átmenő lövedék azért van, mert a el van csúszva a szerve-kliens kommunikáció. Általában lag miatt. Így a kliensen te azt látod, hogy telitalálat, de a szerver szerint már arrébb ment, így nem adja be a sebzést.[/quote]
    az ugy elég franko föleg ha szeveroldlai célkeresztet használok. köszi.
    még az elözöböl kimaradt pont a laghoz kapcsolodo, én spec ugy vetem lészre hogy nem csak nálam ismeröseim körében is elég gyakori a 9.15.1-es frissités ota, a big lag,= 20-30sec bénulás. kb mintha sandbox-on meglöne egy arty csak nem sebez torony mozog tank nem löni nem tudsz .
    jah persze a biglagnál fps stabil 60 ping 30-90között. tehát véletlensem , mert láttam már 999ping-et az is lagolt, de ez itt valami más bár lag az tény, mondjuk csatákban legalább mindenkire hat elelnfélre is. tehát hátrány-t nem jelent viszont idegesitö nagyon
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    HUNterRichie
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="maksoo95"]szvsz Azért kellett sorban állni, mert nem volt elég játékos egy csatához, ergo épp az ellenkezőjét bizonyítod.
    Másrészt valamilyen szinten igazad van, jelenleg kb 800.000 aktív játékosa van a játéknak az eu szervereken, ami 2014-hez képest egy 30%-os visszaesés.[/quote]

    A sorban állást a szerverre való belépéshez értettem.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Bhalangir
    • Moderátor
    · 7 éve
    [quote name="laciqwer1"]nem teljesen ide tartozik bár uj és régi és sstb is.
    szoval
    4. tankokon átmenö lövedékek,. és itt a torony közepén átmegy 150m-en belül nem a 300feleti m-re kilöt talán else jut oda lövésekröl van szo
    4/b , ha létezik ilyen skill bár csak poénkodunk amikor ez megtörténik , de kérlek mondjátok el melyik skill adja be ezt thx .

    .... ez utobbi ora és tankon átmenö lévések mint a 9.15.1-es frissités ota jelentek meg.
    a rangsorolt csata meg kb 2honapja nem elérhetö nem tudom miért.[/quote]

    A tankon átmenő lövedék azért van, mert a el van csúszva a szerve-kliens kommunikáció. Általában lag miatt. Így a kliensen te azt látod, hogy telitalálat, de a szerver szerint már arrébb ment, így nem adja be a sebzést.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.